2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Arkadaşlar çinko vitamini kullanmayı düşünüyorum tedavi öncesi etkisi ne olur.dr.a sormam gerekirmi.üreme sisteminde bile etkiliymiş.ne dersiniz sakıncası olur mu.

Arkadaşlar çinko vitamini kullanmayı düşünüyorum tedavi öncesi etkisi ne olur.dr.a sormam gerekirmi.üreme sisteminde bile etkiliymiş.ne dersiniz sakıncası olur mu.

canım belkide ihtiyacın yoktur ama ne zararı olacak bende apikabol kullanıyorum 4 aydır bugünkü dr umda tamam kullan dedi

burdayım kız burda ben yzmasamda sizi takip ediyorum ben geldiğimde bide kimse olmuyo birazda ondan yanlış zamanları seçiyorum galiba yeni gördüm seni namaza gitmiştim hepimiz için dua ettim
allah razı olsun cnm...

cok gecmıs olsun cnm ya cok uzuldum valla ama allah beterınden saklasın...

tebrık ederımtatlım allah tamamına erdırsın ınsallah...kucagına almayı nasıp etsın...

ohhh bu haber hakketen cok ıı tulaysscım hadı bakalım hep bole pozıtıf pozıtıf devam eder ınsallah haberlerın cnm...

tmm cnm uzulme artık bak yenı tedaılere yelken acıyorsun eskılerı dehlemek lazım her sey cok guzel olacak...

cnm ben de 3 ayda hıc bır faydasını gormemıstım maalesef.kaan aydos var urolojı profu sagolsun tum maıllere cevap verıyor ve herkese farklı farklı ılaclar tavsıye edıyor.ben de esımin 3 testını ve yasadıklarımızı anlattım bana esım ıcın 2 ılac tavsıyesınde bulundu 1 ay kullanmasını ve bazı test ısımlerı vererek sonuclarını bıldırmemı ıstedı sen de bı maıl at ıstersen cok daha saglıklı olur ıstersen ozelıne atarım kaan hocanın maılını.

canım belkide ihtiyacın yoktur ama ne zararı olacak bende apikabol kullanıyorum 4 aydır bugünkü dr umda tamam kullan dedi
canım bende eksikliğiden şüpheleniyorum saçlarım uzaıyor yorgunluklarım var vs.vs.birde çinko içeren gıdaları yemediğimi farkettim.tedavi öncesi 1 ay kadar kullanmamda zarar yok sanıyorum sonuçta vitamin .he bide çok yorgunum.bir ara dr.ada sorarım

senin kullandığın ne canım.

cnmm sıradakı arkadasa 300 yaz bakalım 13u saymayalım kafa karıstırmasın okudum bıttı ...opuyorum cnm allah kabul eder ınsallah...

gayem06 allahım tamamına erdirsin bizler için dua et bol bol ne olur

ewest allah korumuş yine aman dikkat et ben düşünce hemen etrafıma bakarım gülen varmı diye

benim ki apikabol canım benimde saçım dökülüyordu ama nasıl şimdi iyi şükür hiç aklımma gelmezdi valla

kızlar tanıdık aradı hastanedeki annemlerle konuşmuş gelsin herkonuda yardım eder raporuda çıkartırız demiş oley ya 1/0 önde başladım inş. devam eder

Sıradaki arkadaşımız mylady06:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
nazayse:300-okundu

kalan:700

amin canım Allah herkeze nasip etsin inşallah dualarım hepimiz için....

gayem06 allahım tamamına erdirsin bizler için dua et bol bol ne olur

ewest allah korumuş yine aman dikkat et ben düşünce hemen etrafıma bakarım gülen varmı diye

amin cnm amin etmemmi bol bol dua ediyorum dualarım sizlerle Allahım herkeze nasip eder inşallah...

seni gidi şanslı seni ewet ya hastanede tanıdık olması çok iyi oluyor herkonuda yardımcı oluyorlar sağolsunlar

benimle birlikte aynı merkezde tedaviye başlayacak arkadaşlarım vardı hastaneye yakın evim dr dan çıkan bendeydi hepimize hayırlı olur inşallah

dearmother ben gaye'ye 100 taneyi bitirdim Allah kabul eder inşallah.Gaye hamişmiş hayırlı olsun.İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıcakla bebişini kucağına alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…