Arkadaşlar çinko vitamini kullanmayı düşünüyorum tedavi öncesi etkisi ne olur.dr.a sormam gerekirmi.üreme sisteminde bile etkiliymiş.ne dersiniz sakıncası olur mu.
allah razı olsun cnm...burdayım kız burda ben yzmasamda sizi takip ediyorum ben geldiğimde bide kimse olmuyo birazda ondan yanlış zamanları seçiyorum galiba yeni gördüm seni namaza gitmiştim hepimiz için dua ettim
cok gecmıs olsun cnm ya cok uzuldum valla ama allah beterınden saklasın...kızlar selam herkese.. sabah iğnem vardı, acele acele onu vurdurmaya gittim. araba kötü yerde duruyo diye acele ediyordum, kaldırıma takılıp bir yere serildim, görmeliydiniz. normalde düştüğüm zaman çok gülerim ben, ama bu defa gülemedim. iki bileğimide neredeyse incitmişim, bütün vücudumu o kadar sıkmışım ki her yanım ağrımaya başladı. hemşire hanım da bir yandan beni toplamaya çalışıyor, bir yandan da her yana dağılan telefonumu, anahtarlarımı. anlıyacağınız tam bir rezillik sabah sabah. her yanımın ağrısı da çabası. neymiş hiç bi durumda acele etmemek gerekiyormuş
tebrık ederımtatlım allah tamamına erdırsın ınsallah...kucagına almayı nasıp etsın...slm kızlar ben geldimmmm beta hcg yaptırdım geldim bugün 16.gün ve degerim 121.9 cıktı ALLAH IMA şükür ilk transferimde 55 den yukarı cıkmadı ve gebelik son bulmuştu sizlerinde dualarınızla ayaktayım cok şükür 1 haziranda kese gözükücekmiş ALLAH nasip ederse hayırlısı olsun inşallah...
ohhh bu haber hakketen cok ıı tulaysscım hadı bakalım hep bole pozıtıf pozıtıf devam eder ınsallah haberlerın cnm...slm canlar ben geldim. nasılsınız keyifler iyimi? önümüzdeki ay bir aksilik olmazsa tedaviye başlıyorum.. canım doktorum çok güzel şeyler söyledi kistim büyümüyormuş:) sol yumurtalığım da 6 yumurta görünüyormuşsağda 1.. inşallah önümüzdeki ayda böyle olur dedi. çok mutluyum kızlar ilk defa bu kadar olur.. doktorum bile şaşırdı ilaçlarına devam et bir de bitkisel ne kullanıyorsan devam et dedi çörekotlu ballı karışımı kullanmıştım sanırım işe yarıyor.. arısütü bal poleni sordum kullan ama kilo yapar dedi bende yapsın no problem dedim Allahım inşallah önümüzdeki ayda bukadar gelişebilecek yumurtam olur en kalitesinde kızlar şeyide sordum bende rezerv düşüklüğü artı çikolata kisti var eşimde 2.3 milyon sperm ve hareket yok bu durumda normal yoldan hamile kalma şansımız olur mu diye olabilir dedi olmaz diye birşey yok düşük ihtimal ama olabilir dedi öyle hastalarımız geliyorki tüp bebek dışında hamile kalma şansınız hiç yok diyoruz tüp bebek olmuyor ama sonrasında normal yoldan hamile kalıp geliyorlar moralimizi çok iyi tutacaz umudumuzu hiç kaybetmeyecez dedi...ayyy böyle işte şimdi markete gidecem oradan doğruu aktara... bir sürüde ütüm var ama bana bu gazla bugün iş dayanmaz öptüm sizleri canlarımm.. moralim iyi olunca çenem düşüyor toplayamıyorum özür
tmm cnm uzulme artık bak yenı tedaılere yelken acıyorsun eskılerı dehlemek lazım her sey cok guzel olacak...ilk denememden sonra hüsrana uğramıştım.galiba o ruh hali ile bunu koydum.
ilk denememde olumsuz şeyler yaşadım.gerizekalı dr,transfer sonrası kullandığım criononejeli yattığın yerde yap ve uyu,demişti.ben de hep öyle yaptım.halbuki,o jel uygulandıktan sonra 10-15dakika hareket etmek lazımmış,vajinanın duvarları birbirine sürtecek,bu durumda jel emilecek,kana karışacak.ama ben hep yattığım yerde yaptım,hareket etmekten çekindim.sabah da lop lop düştü jelin tamamı.ben de normal zannediyorum!!
bir de tsh değeri var.normal aralık 0-4 arası.ama hamile kalmak isteyen anne adayının 2.5i geçmemesi lazım.geçiyorsa ilaç başlanmalı.maalesef benim 3.13idi.ve bunu da gözardı etti dr.
transfer sonrası 7.gün kanamam başladı.daha adetime 1 hafta vardı halbuki!nasıl bir kanama ama avuç dolusu pıhtı düşürüyorum.düşük desem erken,adet desem erken...tam bir karmaşa yaşadım,uçukladı yüzüm gözüm..allahım o durumu kimselere yaşatmasın.ertesi gün bhcg baktırdım.1 çıktı.jinekologa gittim,vajinal ultrasonla bakıp düşük yapmışsın ,dedi.
neden aramak boşuna elbette ama yetersiz pregestoron yüzünden bebeklerim düştü bence.hem de 2 taneydiler.hatırladıkça çok üzülüyorum.....
cnm ben de 3 ayda hıc bır faydasını gormemıstım maalesef.kaan aydos var urolojı profu sagolsun tum maıllere cevap verıyor ve herkese farklı farklı ılaclar tavsıye edıyor.ben de esımin 3 testını ve yasadıklarımızı anlattım bana esım ıcın 2 ılac tavsıyesınde bulundu 1 ay kullanmasını ve bazı test ısımlerı vererek sonuclarını bıldırmemı ıstedı sen de bı maıl at ıstersen cok daha saglıklı olur ıstersen ozelıne atarım kaan hocanın maılını.the secret öncelikle geçmiş olsun canım yaşadıkların beni de gerçekten çok üzdü.senin tsh sorunun bende de var seni anlıyorum.hem seninki bişey değil benimki 5.5 çıktı :) tabiki, tedavi yarım bırakıldı çünkü tiroid yüksekse gebelik %40 düşükle sonuçlanıyormuş.o yuzden üzülmedim ben.bebeğim olup da kaybedeceğime en azından olmadan önlem alırız diye düşündüm.önümüzdeki hafta kanda bakılacak değerlerime.normale indiyse tedavişye baslanacak tekrar.sen ne zamandır ilaç kullanıyosun ve dozu ne kadar canım.ben 3 haftadır kullanıyorum ve günde 1 tane alıyorum en düşük dozmuş.
kızlar keçiboynuzu kürünü 40 gündür kullanıyor eşim.bugun test yapıldı değerler aynı çıktı.ayrıca vitaminde kullanıyordu.tabiki moralimiz bozuldu ama o değerler 20 milyonda çıksaydı biz yine tüp bebek yaptıracaktık çünkü sabrımız yavas yavas tükeniyor artık :) 3 ay boyunca kullanıcakmısız.değerler ilerki günlerde artar mı sizce?sperm sayımız 5 milyon ve bunun %62 si hareketli,bu iyi bişeymiş hareket sorunu yokmus en azından.sayı için baska ilaç mı kullansak ne dersiniz canlarım ne faydalı olur
canım bende eksikliğiden şüpheleniyorum saçlarım uzaıyor yorgunluklarım var vs.vs.birde çinko içeren gıdaları yemediğimi farkettim.tedavi öncesi 1 ay kadar kullanmamda zarar yok sanıyorum sonuçta vitamin .he bide çok yorgunum.bir ara dr.ada sorarımcanım belkide ihtiyacın yoktur ama ne zararı olacak bende apikabol kullanıyorum 4 aydır bugünkü dr umda tamam kullan dedi
canım bende eksikliğiden şüpheleniyorum saçlarım uzaıyor yorgunluklarım var vs.vs.birde çinko içeren gıdaları yemediğimi farkettim.tedavi öncesi 1 ay kadar kullanmamda zarar yok sanıyorum sonuçta vitamin .he bide çok yorgunum.bir ara dr.ada sorarım
senin kullandığın ne canım.
benim ki apikabol canım benimde saçım dökülüyordu ama nasıl şimdi iyi şükür hiç aklımma gelmezdi valla
kızlar tanıdık aradı hastanedeki annemlerle konuşmuş gelsin herkonuda yardım eder raporuda çıkartırız demiş oley ya 1/0 önde başladım inş. devam eder
allah razı olsun cnm...
cok gecmıs olsun cnm ya cok uzuldum valla ama allah beterınden saklasın...
tebrık ederımtatlım allah tamamına erdırsın ınsallah...kucagına almayı nasıp etsın...
ohhh bu haber hakketen cok ıı tulaysscım hadı bakalım hep bole pozıtıf pozıtıf devam eder ınsallah haberlerın cnm...
tmm cnm uzulme artık bak yenı tedaılere yelken acıyorsun eskılerı dehlemek lazım her sey cok guzel olacak...
cnm ben de 3 ayda hıc bır faydasını gormemıstım maalesef.kaan aydos var urolojı profu sagolsun tum maıllere cevap verıyor ve herkese farklı farklı ılaclar tavsıye edıyor.ben de esımin 3 testını ve yasadıklarımızı anlattım bana esım ıcın 2 ılac tavsıyesınde bulundu 1 ay kullanmasını ve bazı test ısımlerı vererek sonuclarını bıldırmemı ıstedı sen de bı maıl at ıstersen cok daha saglıklı olur ıstersen ozelıne atarım kaan hocanın maılını.
gayem06 allahım tamamına erdirsin bizler için dua et bol bol ne olur
ewest allah korumuş yine aman dikkat et ben düşünce hemen etrafıma bakarım gülen varmı diye
Arkadaşlar çinko vitamini kullanmayı düşünüyorum tedavi öncesi etkisi ne olur.dr.a sormam gerekirmi.üreme sisteminde bile etkiliymiş.ne dersiniz sakıncası olur mu.
benim ki apikabol canım benimde saçım dökülüyordu ama nasıl şimdi iyi şükür hiç aklımma gelmezdi valla
kızlar tanıdık aradı hastanedeki annemlerle konuşmuş gelsin herkonuda yardım eder raporuda çıkartırız demiş oley ya 1/0 önde başladım inş. devam eder
benimle birlikte aynı merkezde tedaviye başlayacak arkadaşlarım vardı hastaneye yakın evim dr dan çıkan bendeydi hepimize hayırlı olur inşallah
ohhh Allah muhabbetinizi artırsın canım.. benim gelen gidenim yok maalesef[/Q
aaaaa sende gel cnm
ohhh Allah muhabbetinizi artırsın canım.. benim gelen gidenim yok maalesef[/Q
aaaaa sende gel cnm
sağol canım benim.. şaka canım şaka. ama benim arkadaşlarım hep farklı farklı yerlerde oturuyor. ama isterdim şöyle bir komşumun güvendiğim bir dostum olmasını. sen nerde oturuyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?