2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Saol canım teşekkür ederim..
Anladım bitanem doktor ne dicek o zaman bakalım bir.. Pkoluyum ya ben bide, heyenanlıyım ben başladı artık.. İnşallah bebişim tutunur sımsıkı bana, bugün arkadaşımın bebeğini gördüm ultrasondan kontrolü vardı çok harika bişey kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu, Maşallah o kadar da güzel ki biblo gibi.. Allahım bizlerede nasip etsin inşallah..

tamam canım benim.. iyi geceler tatlı rüyalar görüşmek üzere..

tatlı bir heyecansa sorun yok :) inşallah canım inşallah bizde görücez o günleri.. hadi bakalım yolun yarısına geldin sayılır iğneleri 12 gün demişler ama o maksimum 12 gün daha kısa sürede de gelişebilir yumişlerin

tatlı bir heyecansa sorun yok :) inşallah canım inşallah bizde görücez o günleri.. hadi bakalım yolun yarısına geldin sayılır iğneleri 12 gün demişler ama o maksimum 12 gün daha kısa sürede de gelişebilir yumişlerin [/QUOTE]

İnşallah canım, benim tahminim 9 yada 10 haziranda toplanır yumurtalarım, telekkür ederim destekleriniz için...

İnşallah canım, benim tahminim 9 yada 10 haziranda toplanır yumurtalarım, telekkür ederim destekleriniz için...[/QUOTE]

doğru hesaplamışsın inşallah herşeyin yolunda gider. ne demek canım benim birbirimize topludan destek olmaya çalışıyoruz başarabiliyorsak ne mutlu bize..

doğru hesaplamışsın inşallah herşeyin yolunda gider. ne demek canım benim birbirimize topludan destek olmaya çalışıyoruz başarabiliyorsak ne mutlu bize..[/QUOTE]

:)) sevindim doğru hesapladığıma.. Walla ben dostluğunuzdan çok memnunum, Allahım hepinizden razı olsun..

doğru hesaplamışsın inşallah herşeyin yolunda gider. ne demek canım benim birbirimize topludan destek olmaya çalışıyoruz başarabiliyorsak ne mutlu bize..

:)) sevindim doğru hesapladığıma.. Walla ben dostluğunuzdan çok memnunum, Allahım hepinizden razı olsun..[/QUOTE]

bizde senden canım benim.. Allah senden de razı olsun.. iyi geceler canım ben ufak ufak kaçıyorum Allah rahatlık versin görüşmek üzere..

Valla topiğin hızına yetişemiyorum.Akşam girmiştim nerdeyse 10 sayfa okumak zorunda kaldım. 100 duada bana yazarsanız. Hemen okuyacam. Okudu diye yazın. Ayrıca yeni tedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun.

Sağol canım, bugün bütün kaslarım ağrımaya başladı, bir de sol bileğim morardı, neyse bu kadarla atlattım şükür...

gayem06 allahım tamamına erdirsin bizler için dua et bol bol ne olur

ewest allah korumuş yine aman dikkat et ben düşünce hemen etrafıma bakarım gülen varmı diye

Gülen görmedim ama canım yanmasaydı ben kendime çok gülerdim herhalde, dünden beri gülüyorum zaten...

canım yaa o kadar sıkıntı çektikten sonra kim düşünür can acısını. dermanımız iğneden olsun yeter ki. kevgire döndü zaten bizim totolar. varsın bi de progestan olsn.

Kızlar ben ilk tedavide vajinadan fitil kullandım, ikincisinde iğne.. Öyle çok acıtan bir iğne değil. Bende fitil acaba yeterli gelmedi mi diye düşünmüştüm ama iğnede yeterli gelmedi. Eminim doğru olanı doktorlarımız bilecektir. Burda esas olan doktoru ve merkezi iyi seçmek bence.

Sıradaki arkadaşımız mylady06:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
nazayse:300-okundu
yabangülü:100-okundu
DearMother:100-okundu
thesecret:50-okundu
leblebisekeri:200-okundu
ailhan76:100-okundu

kalan:150

RABBİM ol derse ne olmaz ki maaşallah

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum hepinize.gönlünüzce geçecek keyifli bir gün.

dün gece rüyamda giz1978i gördüm dalgalı omuzlarına kadar saçları vardı.açık tenli uzun boylu. bilmiyorum acaba doğrumu.bir ortamda karşılaştık sohbet ettik uzun uzun .hayırlara çıksın inş.

Son düzenleme:
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||okunuyor
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okundu
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
34|kelid_85|||||||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
[

Sıradaki arkadaşımız mylady06:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

nazayse:300-okundu
yabangülü:100-okundu
DearMother:100-okundu
thesecret:50-okundu
leblebisekeri:200-okundu
ailhan76:100-okundu
artrit:150-okunuyor

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
Sıradaki arkadaşımız leblebisekeri:

castamo:100-okunuyor

kaldı:900

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||okundu
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okundu
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
34|kelid_85|||||||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
[

kızlar sadece 2 gün giremedim ilk hamişimiz olmuş artık darısı başımıza arkadaşımıza hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…