Saol canım teşekkür ederim..caım benim inşallah hayırlı haberlerle dönersin. benim bildiğim kullanılan diğer iğneler de göbekten yapılıyo.
ben yatıyorum kızlar.. gözlerim kapanıyo artık.
tülaycımm. benim ailem de istanbulda orda yaşamayı ne çok isterdim.
özelden msn adresimi yazayım sana sonra müsait olunca ordan yazışırız.
allah rahatlık versin.....
Anladım bitanem doktor ne dicek o zaman bakalım bir.. Pkoluyum ya ben bide, heyenanlıyım ben başladı artık.. İnşallah bebişim tutunur sımsıkı bana, bugün arkadaşımın bebeğini gördüm ultrasondan kontrolü vardı çok harika bişey kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu, Maşallah o kadar da güzel ki biblo gibi.. Allahım bizlerede nasip etsin inşallah..iyigeceler canım.. canım ya doktoruna bağlı yada kişiden kişiye değişiyor. ben puregon ve menogon kullanmıştım. kimileri gonalf falan kullanıyor. bunlar göbekten oluyor canım birde lucrine de devam ediyorsun daha düşük dozlu.. hayırlı uğurlu olur inşallah canım ii yolcularlar sana..
tamam canım benim.. iyi geceler tatlı rüyalar görüşmek üzere..caım benim inşallah hayırlı haberlerle dönersin. benim bildiğim kullanılan diğer iğneler de göbekten yapılıyo.
ben yatıyorum kızlar.. gözlerim kapanıyo artık.
tülaycımm. benim ailem de istanbulda orda yaşamayı ne çok isterdim.
özelden msn adresimi yazayım sana sonra müsait olunca ordan yazışırız.
allah rahatlık versin.....
Saol canım teşekkür ederim..
Anladım bitanem doktor ne dicek o zaman bakalım bir.. Pkoluyum ya ben bide, heyenanlıyım ben başladı artık.. İnşallah bebişim tutunur sımsıkı bana, bugün arkadaşımın bebeğini gördüm ultrasondan kontrolü vardı çok harika bişey kalp atışlarını duyunca gözlerim doldu, Maşallah o kadar da güzel ki biblo gibi.. Allahım bizlerede nasip etsin inşallah..
tatlı bir heyecansa sorun yok :) inşallah canım inşallah bizde görücez o günleri.. hadi bakalım yolun yarısına geldin sayılır iğneleri 12 gün demişler ama o maksimum 12 gün daha kısa sürede de gelişebilir yumişlerin
doğru hesaplamışsıninşallah herşeyin yolunda gider. ne demek canım benim birbirimize topludan destek olmaya çalışıyoruz başarabiliyorsak ne mutlu bize..
allah razı olsun cnm...
cok gecmıs olsun cnm ya cok uzuldum valla ama allah beterınden saklasın...
tebrık ederımtatlım allah tamamına erdırsın ınsallah...kucagına almayı nasıp etsın...
ohhh bu haber hakketen cok ıı tulaysscım hadı bakalım hep bole pozıtıf pozıtıf devam eder ınsallah haberlerın cnm...
tmm cnm uzulme artık bak yenı tedaılere yelken acıyorsun eskılerı dehlemek lazım her sey cok guzel olacak...
cnm ben de 3 ayda hıc bır faydasını gormemıstım maalesef.kaan aydos var urolojı profu sagolsun tum maıllere cevap verıyor ve herkese farklı farklı ılaclar tavsıye edıyor.ben de esımin 3 testını ve yasadıklarımızı anlattım bana esım ıcın 2 ılac tavsıyesınde bulundu 1 ay kullanmasını ve bazı test ısımlerı vererek sonuclarını bıldırmemı ıstedı sen de bı maıl at ıstersen cok daha saglıklı olur ıstersen ozelıne atarım kaan hocanın maılını.
gayem06 allahım tamamına erdirsin bizler için dua et bol bol ne olur
ewest allah korumuş yine aman dikkat et ben düşünce hemen etrafıma bakarım gülen varmı diye
canım yaa o kadar sıkıntı çektikten sonra kim düşünür can acısını. dermanımız iğneden olsun yeter ki. kevgire döndü zaten bizim totolar. varsın bi de progestan olsn.
RABBİM ol derse ne olmaz kiay kıslar ya baska bır topıcten bır arkadasım hamıle kalmıs kendıılınden tup bebek ıcın dr kontrolundeydı yumurta reservınde sıkıntı vardı bı turlu adet olamadı nısandı mayıstı habıre beklıyodu kızcagız ustelık esınde de %5 hareket ve %2 morfolojı ve sayısı da yanılmıyosam 2 mılyon cıvarıydı olmadı olmadı test yaptı ıdrar bıse yok neyse kan yapalım demısler falan olesıne aman yarabbııı 300 cıkmıs sonucu hamıs yanıııııı bakın bu bıze umıt olsun ınsallah aramızdan da kendıılınden hamıs cıkar....ınsallahhh....
Duada kaldı 150
sıradaki arkadaşımız leblebisekeri
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||okunuyor
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okundu
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
34|kelid_85|||||||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
[
kalan 150 kimin canım aldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?