2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canların benim ablanız kurban olsun size Ağzınıza dilinize sağlık Allahım gönlünüzün muratlarınıza bebişlerinize kavuştursun sizleri Ayyy müjdelerinizi almak nasip olur bana İnşallah ne güç durumda yetiştiniz iki gündür biraz sıkıntıdaydım netede girme fırsatım oladı size yazamadım güzellerim Demekki beni ferahlatan güzel ağızlarınızdan çıkan dualarmış Dedeimya doktorra gideceğim diye Ben Sertaç hocanın dediği gibi histokrağpi ve genetik bazı muamemelerle temmuza sarkar ama sağlam gideriz demişti ya bende temmuza hazırlamıştım Bu doktor hiç gerek yok başlıyoruz hemen yarın şu lukrin al yarın başla demezmi Hiç hazır olmadığım anda neredeyse bunalıma girdimki vazgeçtim birde yaşdan ve çikolata kistlerinden dolayı yüzde 30 şans Bitti dedim nasıl sinirklerim bozuk başlamıcam derken bir melek imdadıma yetişti Kimmi turtimmm canımıniçi bitanem ne destek ne güzellik canım benim yaaa o bitane Biliyorsunuz biz aynı doktora gidiyoruz bugün Ankaraya geliyo o bana emanet Sayesinde dün bir anda karar verip ilk lutrinmi diyosunuz işte onu alıp hemşireye vurdurdum ama şimdi benim vurmam gerekiyo bakalım akşam annemlerdeyim eşimle deneyecekler hangisi yapabilecek annem ben kıyamam diyo ama bakalım hangisi bana kıycak:)) akşam belli olcek

Şekerimmmmmmm sıra sanamı geldi bakalım ben hemen başlıcam sana bitince iletirim Tatlım beni İnşallah Allah kabul eder

selam kızlar hastaneden geldim adetimle birlikte başlıyoruz tabi önce rapor şükürler olsun çok mutluyum başlamak bile sevindiriyor tahminen haftaya cuma canlarım

dear canım rüyan hayra çıksın kuzum esmerim uzun boyluyum canım
yeni gelen arkadşım liefde hg aramıza

ayyy çok sevindim senin adına yüzde 30 şansım gitti diye düşünme ya bende de var çikolata kisti hatta dün doktora dedim büyüyor bu kist asabımı bozuyor alalım diye takma kafanı bunlara sen kendini moralini yüksek tut diye hafifden çıkıştı ilk tedavimde benimde ne eşim nede annem yapamadı iğnemi eşim göbekten denedi kanayınca delirmişti. ikincide lucrini ben koldan yapıyordum ama zorlanıyordum göbekten yapılanlar daha kolay geliyordu. lucrini nöbetleşe yaptılar sabah annem akşam eşim hakkında hayırlısı olsun canım benim Allah gönlüne göre versin

ya inanaımıyorum süpriz bu işte ben de bugün aynı oldum şükürler olsun

hosbulduk hayirli olsun tedavin :)

İnşallah canım hayırlı uğurlu olur inşallah..

arkadaslar tedavi suresi ne kadar suruyor yaklasik? ben Turkiye ye 6 haftaligina geliyorum adetim tatilin ortasina gelirse diye korkuyorum insallah oyle olmaz,,

slm kızlar nasılsınız?????????
bugün benim temizlik günü hava çok güzel işime engel oluyosunuz gerçi gelip gidip okuyorum
kendinize ii bakın okumaya devam etcem

canımmm benim sağol desteğin için Rabbim bilir tabiyi o bilinçle harekte geçtim doğum saati belli elbet ne bir saniye geri ne ileri Allah kendimizi serbest yani ona bırakmamızı ister bizim dualarımız var şükür doğruya bizi götürecek bitanem

evet canım evde mevlüt okuttum sonra temizlik canım ama bugün işe dönünce zor insanın evi gibi yok

arkadaslar tedavi suresi ne kadar suruyor yaklasik? ben Turkiye ye 6 haftaligina geliyorum adetim tatilin ortasina gelirse diye korkuyorum insallah oyle olmaz,,

6 hafta yeterli bir zaman canım.. uzun protokol adetin 21. günü başlıyor en fazla 1 ay sürüyor kısa protokol adetin ikinci günü başlıyor oda 3 hafta falan sürüyor. kişiden kişiye değişiyor ama bazen yumurtalar daha erken olgunlaşabiliyor.. sen kaafana takma zamanı herşey yolunda gider inşallah.

canım veren allah bırak yüzde otuzu bismillah deyip başlamısın allahım yardımcın olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…