2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ya inanaımıyorum süpriz bu işte ben de bugün aynı oldum şükürler olsun

canım sende mi bugün başlıyorsun aynı şeylerimi yaşadık canım

tülays canım çikolata kistinin boyutları ne benim doktor önce labroskopi sonra tüp dedi baktı benim niyetim tüp bebek vazgeçti bu şekilde yaklaşan tek doktor diğerleri hiç ameliyata girmemişti amannn her doktor farklı işte kafa karıştırıyor benim solda 3 tane var 3,5 2,5 ve 2,5 boyutlarında. bu arada eşiniz bok fındık ceviz yesin benimki öğle yapıyor araştırmış ben desem nazlanırdı ee vitamini gelişimi için çok iyiymiş

kızlar nasılsınız bakalım bugün?
dearmother,sen ne kadar samimi ve doğalsın..rüyanda beni de görüp,tarif etmeni isterdim:)))))
tülayss,
gerçekten reverv düşükse kısa protokol mü uygulanıyor?yıkıldımmmmmmmmmmm.
bende yumurtalarımla gurur duymuştum,ohhh durumları harika ki hemen kısa protokol yapmak istedi,diye!!benim pko ya da çikolotam falan yok.tek problem sperm hareketsizliği
ilk denememde uygulanan kısa protokoldü.adetin 2.günü lucrine başladım,9.gün merionale başladım.ardından 16.gün ovitrella çatlatma yapıldı.17.gün yumurtalarım toplandı.14 tane yumurta toplandı.4tanesi aynı gün döllendi,kalanlar henüz yeterli olgunluğa ulaşmadıkları için ertesi gün döllendiler.5.günlerinde sadece 2 embriyom kalmıştı,özelde raporsuz olduğu için doktorum 2sini de koymuştu.
süreç buydu..
şimdi kafama takılan bir şey var.uzun protokolü hiç bilemiyorum,hesap edemiyorum.deneyimli biri bana aşağı yukarı bir hesap yapabilir mi?
3 haziranda lucrine başlıyorum.13-20haziran arası tatile çıkacağız.isterimki adetim bu döneme denk gelmesin.çünkü adetin en geç 3.gününe kadar ilk muayene olunup 2.ilaca başlanması gerekli.bu konuyu konuştum hemşirelerle.dedilerki,tatilini bölme,telefonlaşalım.lucrinin dozunu düşürerek süüreci uzatabiliriz.keyifle tatili yap,öyle gel..keşke ayın 19unda adet olsam:=))
normal süreçte beklediğim adet tarihim 16 yada 17 hazirandı.bakalım neler olacakk.
heyecanlıyımmmmm

sagol valla icime su serptin:) ben asilama olmustum adetin 3 gunu igne ye baslamistim gobekten vuruluyordum 8. 10.12. gunu ultrasyonla yumurta takibi oluyordu tup bebekte yaklasik ayni gibi herhalde dimi?

myladyciim,
istemeden çok komik bir tavsiye vermişsin.bir yemedikleri bok kalmıştı valla:))))))))))))

canım benim kistin boyutu 2,5 cmymiş. ya ben bu doktorları anlamıyorum zaten tedavi aşamasında çıktı bende bu özel bir hastanede yaptırıyordum kontrollerimi gittiğim doktor herşey normal gidiyor diyordu en son kontrolde Allahın işiya tayini çıkmış benim doktorun gelen doktor şu zaman aşılama yapacak derken çikolata kisti var 6 cm hemen laparoskopi dedi düşün yani 2 gün sonrasına gün verdi hastane hiçbir tahlil falanda istemedi başka bir hastanede renkli film çektirdim boyutu 4 cm dediler ama ne olduğunu anlamadılar her ihtimale karşı d. kontrol hapı verdiler o süre zarfında şimdiki doktoruma buldum tabi delirmiş vaziyetteydim muayene etti direk çikolata kisti 2-2,5 cm korkulacak birşey yok takip edecez dedi oyutları 5 cmyi geçmeden almıyorlarmış canım. çok çok ağrı yaparsa o başka dedi. ben eşime zorla keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bol bol yeşillik.. fındık fıstık yemez maalesef kilo takıntısı var

canım veren allah bırak yüzde otuzu bismillah deyip başlamısın allahım yardımcın olsunnnn

aamin canım benim doğrusun Ya ben bişi sorcam belki sizin içinde faydalı olur ilk denemede tutmayıp histografi yaptırıp tutturan çok örnek biliyorum canım biz madem bu yoldayız bir araştırın doktorunuza sorun ben genartta mutlaka yapılmam gerektiği söylendi tedaviye başladığım doktor bahsetmedi ben sordum olsada olur olmasada bir kanı var şansı yükseltiyor ama ıspat yok siz bilirsiniz basit isterseniz hemen yapalım dedi bakalım poliplerde temizleniyo bu işlemde ve bu bile önemli katkı yapabilir kızlar hem kendiniz için hem benim için bi araştırsanız ben kararsızım işte hayırlısı bakalım

kızlar rezev dedinizde benim ilk tüp bebekte 13 yumurta toplandı sadece 2 si konuldu ve hiç dondurulmaya kalmadı sizce benimde yumurta rezervim az mı doktorlardan birisi daha önce yumurtalıkların yavaş çalışıyo demişti aynı şeymi bir de uzun protokol nasıl oluyo

kızlar merhaba..
ben bu ay tedavi oldum ayın 24 ünde tahlil yaptırdım malesef sonuç olumsuzdu.
yumurtalık rezervimde azalma olduğu için dr çok beklemeyelim bu ay regl ol. diğer reglinde gelirsin tedaviye başlarız tekrar dedi.. yani haziran sonu gibi tedaviye başlayacağım hayırlısıyla...

yıkılma canım benim senin rezervlerin o kadar düşük değil ki 14 yumurta çok güzel bence bu sefer yumurta kalitesini artırmak için balpolen arısütü ye işe yarıyormuş. multivitamin zaten alıyordun sanırım.
canım bende ilkinde 6 yumurta oluştu ikincide 5 yumurtadan 3 ü gelişti yani benim rezervlerim baya düşük o yüzden uzun protokolde baskılama yapılıyor benim yumurtalıklar baskıyı sevmiyor
ilkinde uzun protokolde lucrinde 14 enjektör var. adet olunca gel demişlerdi bana ama adet olmadın bu süre zarfında 14. iğneyi yapıp kontrole gel demişlerdi. gerçi benim 10. iğnde adetim gelmişti çok dakiktir kendileri..
ayy ben üzüldüm şimdi cidden yazdıklarımdan moralin mi bozuldu

castamocum az değil canım rezervin.. zaten sayıya takmayın kızlar çok çok yumurtamız olacağına az ama kaliteli yumurtamız olsun dimi ama. e biraz rezervlerimiz azalacak tabi 17-18 yaşında değilizki artık. en azından ben değilim yaş 32

geçmiş olsun canım. ilk denemenmiydi? hayırlısı olsun Allah kalbine göre versin

merhaba arkadaşlar nasılsınız??bengeldim 2gün oldu hap biteli adet olayım artk yaaa hala gelmedi...hiç aklıma gelmezdi adetimin gelmesini isteyeceğim

şimdi ben doğum kontrol hapı kullandım adetin 2.yada 3.günü iğneler başlıcak bu kısa protokol mu oluyor

yok be ya,moralimi bozmadın rahatlaa:))ben yapım gereği biraz pimpirikliyim.şimdiye kadar 3-4 doktora gittim,hiç biri rezervlerle ilgili birşey dememişti.reervlerim az olsa 14 yumurta çıkmazdı değil mi?artık doğru olan şeye bie şüpheyle yaklaşır oldum.folikasit ve coraspin kullanıyoırum tatlım,hergün ceviz,badem,fındık mutlaka.ve bu ara çilek..başka multivatimain almıyorum.eşimdi,sen benle karıştırdın.o arginmax men kullanıyor.

evet canım,adetliyken başlanan tedavi kısa protokol oluyor.

tülaycığım konu olarak yeri değil ama belki ilerde lazım olacak unutmadan seninle paylaşmak istedim ben çikolata kisti konusunda çok kişiyi bu ızdıraplı mahluktan kurtaran bir tedaviye bir arkadaş sayesinde başlamıştım bir ay sonunda ufaktan faydada olmuştu 4. gün öyle pıhtı attım anlatamam buda yılların birikimi atılamadığı için kit olan tehlikelermişkısaca bizler için pıhtı atmak çok iyiymiş atamayınca kist oluyo hemde en kötüsü çikolata olanından ve en önemlisi en azzından ağrım az oldu tarihte ilk ilaç almadım zaten adette alınan ilaç tanesi bile o ayki gebeliği engellliyormuş bu bile benim için çok önemliydi hamile kalanlarda çok yazıştık ama sebat etmek lazım ilgilenen kişi hamile kalırsın bekle girme tüp bebeğe bak kistinin direncini kırdık kökten gidecek dedi ki çok örneği var yazıştığım kişileden biliyorum ne bileyim sabır edemedim birazda yaş ve annemim annanne olma baskısı Canım bu kist illet kurtulmak zor doğal kürleri tercih edersen benim gibi bir araştır derim sonra bana ulaşırsın bu niyetteysem herşey güzel olacak kaderdaşım

castamocuk,
durumlarımız hemen hemen aynı senle.benim de ilk denememde 14 yumurta toplandı.sona 2 embriyo kaldı.2si de konuldu.dondurulması için yeterli bir sayı kalması gerekliymiş.yani 3-4 tane en az.çünkü dondurup çözme esnasında kayıplar oluyor.1 embriyo dondurulursa çözülünce ölebilir.dondurmak riskli.
rezevr az değil,gayet iyi.yaşın kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…