2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ohh rahatladım çok üzülürüm moral bozarsam..yok canım yok rezerv düşük olsa 14 yumurta hayal zaten sen içini ferah tut yumurtların kalitesi önemli sayısı değil zaten. canım bende folikasit ve coraspin kullanıyorum ilk denememden bu yana. 2.den sonra bunlara ek olarak marinkap (balıkyağı)verdi doktorum. 2 haftadır da multivitamin kullanıyorum dearmother arkadaşımın tavsiyesi üzerine söyledim doktoruma iyi yapmışsın devam et dedi. ve dünkü kontrollümde çokmutlu oldum demekki işe yarıyor.istersen bir danış doktoruna. çünkü ne kadar dengeli besleniyoruz desekde tüm vitaminleri alamıyoruz ben zaten pek dengeli beslenmiyorum

arkadaslar bisey sorucam ama bana gulmeyin sakin
kac yumurta olmasi gerekiyorki 13 15 yumurta ya az demissiniz
tup bebek hakkinda cok az sey biliyorum oda internetten okudugum kadar
igne kullanirsin yumurta takib edilir toplanir lab ortaminda dollenir dollenen yumurta rahim icine konur tum bilgi birikimim bu hahaha:)

ben ne yazdığımı biliyormuyum öyle samimi geliyorki ortam yaz yolla ayyy okumam lazım bidaha alakasız ve gerçekten çook komik olmuş hehey güldürdümya sizi ona bakın

:)))))))))evet,çok samimi bir ortam burası.rahatlıkla konuşabildiğimiz,çıkarsız dostluklar kuruluyor.kimse kimseyi bilmiyor ama hissediyor neler yaşadığını..

canım ben bir soğan kürünü buldum internetten onada cesaret edemedim işin açıkçası. ben hormon alıyorum (biesteron) kullanıyorum devmlı da doktor kontrolündeyim haziran 20 si gibi 3. denememe başlayacaz bir aksilik olmazsa. ben geçen ay çörekotu tarçınlı ballı karışımı yaptım ve bu ay adetimde ağrım olmadı artık bilmiyorum sebebi bumuydu ve kistin olduğu sol yumurtalık çalışmaya başlamış. bizdeki tek sorun kist değil ki canım eşimin sperm sayısı 2.3 m ve hareket yık gibi birşey. bu deneme inşallah olur şayet buda olumsuz olursa ne buldum denerim artık. ilgin için çok teşekkür ederim..

eskiden (2005)te oscar almış bir animasyon bu.harika,romantik,duygusal,komik bir film.
ben izledim bir kere daha izleyebilirim.moral depolamak için iyi bir başlangıç.ben ara sıra size tecrübe ettiğim filmleri yazacağım.vakit doldurmak,düşüncelerden 1-2 saat uzaklaşmak için iyi bir fikir.izleyin,yorumlaşalım.ok

canımcım evet buda bir çeşit doğal kür zaten bu süreç için değil kistle mücadele kısmı için ileride olurya bir araştırmak istersin anımmm önce bebek gelsin biz yollamasını biliriz o kistleri

ewest nerelerdesin nasıl durumlar

Buralardayım canım, beklemeye devam, haziran reglimde başlıyoruz inşallah, o da herhalde 13-14 gibi olacak. Bu defa çok sakinim, herşeyini oluruna bırakmış durumdayım. sadece dua ediyorum.. sen nasılsın??? denk gelecekmiyiz acaba seninle???

hoşgeldin arkadaşım,
kesin bir ymurta sayısı yok,kişisel bir tedavi bu.herkese göre farklı farklı sayılar çıkabiliyor.aslında önemli olan sayıdan çok,kalitedir.bazı pkolu hastalarda 50ye kadar yumurta toplanabilir.en sağlıklı 25 yaşındaki kadından 1 tane yumurta toplanabilir.kişilerin sayısına bakıp kendini onlarla kıyaslama.10-15 yumurta en iyisi bence.zaten 30yuumurtadan fazla toplandığında tedavi otomatik olarak iptal edilir.ohss denilen bir durum var.anne adayı onla karşı karşıya gelebilir.
ama şu da var:yeni teknolojilerde tüp bebekte ilaçsız 1 yumurta oluşturularak başarı sağlanır olmuş.yani aslında sayıya takılmak anlamsız.1 tane olsun en kaliteli olsun.ok??

canımcım evet buda bir çeşit doğal kür zaten bu süreç için değil kistle mücadele kısmı için ileride olurya bir araştırmak istersin anımmm önce bebek gelsin biz yollamasını biliriz o kistleri

aynen ya öyle bir psikoloji oluyorki insanda o kist rahatsız ediyor gaz ağrım bile olsa kist harekete geçti diyorum. nasıl bir kür ki merak ettim şimdi zahmet olmazsa özelden ataarmısın ilerisi için.. defolup gitsin kistler öylee duruyorlar içimizde ekmek elden su gölden

evet cnm senı cok ıyı anlıyorum benım de yatma takıntım var hıc bır ıspatı olmadıı halde yatınca kendımı daha ıı hıssedıyorum.hayırlısı her sey ıstedıın gbı gelıssın ınsallah moral cok onemlı bebeım

evet hosbulduk tesekkur ederim nasilsiniz?

Allahin izniyle ilk tupbebege baslicaz temmuz agustos gibi:)
hosgeldın cnmmmmmm

ayy nasıl sevındım cnm senın adına ya hadı bakalım hayırlısı ınsallah

cnm benden 10tane toplandı bana az dedi15 falan normalmıs senınkı 13 15e yakın benım bı taraf tembelmıs

cnm ama drlr en az 3 ay ara koyun dıyorlar.iice bı arastır ıstersen 1 2 drdan daha tavsıye alsan fena olmaz cnm ne dersin?

Bir Kızım olsunnn ♥

Bi kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığındakülotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzündentebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? .

Allah arzu eden herkeze hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. (Amin)

mylayd06 canım laporoskopi demişşsin kafanı karıştırmak istemem ama benimde kist vardı 2 tane büyük ameliyat oldum
sonrası aşılama tutmadı ve tüp bebek merkezine gittim ordaki dr bana keşke ameliyat olmasaydın bizler gebelik isteyenlere kesinlikle uygulamıyoruz demişti çünkü bu benim rezer azlıgıma sebep olmuş iyice araştır bakalım

liefde tüp bebek konusunda bilgim yok demişsin ya canım adetle birlikte tedavi başlar günlük vurundugumuz ilaçlarla yumurtalarımız büyür sayısı önemli degil sadece kalitesi önemli bu nu bil
sonrasında yumurtalar istenen büyüklüge gelince yumurta toplama başlar anestesi altında 15 dakikalık işle toplanır aynı gün eşinde spem verirbunlar tüp içerisine yerleştirilir ve döllenme olayının gerçeklenmesi beklenir döllenme oldugu vakit kaçıncı gün olur bu süreçte belli olur .sizleri ararlar gelirsiniz ve 5 dakikalık işlemle küçük bir tüp içerine yerleştirilmiş embriyo rahime yerleştirilir tabi transfer zamanı idrara sıkışık gideceksin sonrası hayırlısı canım

tatilde memlekete gitmiştim bu hafta not girişleriyle uğraşıyorum meşgulüm bu hafta biraz arkadaşlar.sizler neler yapıyorsunuz.

cok guzel aciklamissin sagol, ben 25 yasindayim cevremdekiler yasin kucuk bekle filan diyorlar ama nerdeyse 6 yil olacak evliyim gecen sene kendiligimden hamile kaldim bos gebelikti cunku o ay rahim filmi cekinmistim ve korunmamistim sonra 2 defa asilama oldum sonuc negatif tup bebek cok istiyorum insallah tup bebekle olur tabi herseyden once hayirlisini diliyorum Allah tan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…