aramıza hoşgeldin canım.tabloya eklemem iççin gerekli bilgileri ver senide listeye ekleyeyim olur mu canımkızlar merhaba..
ben bu ay tedavi oldum ayın 24 ünde tahlil yaptırdım malesef sonuç olumsuzdu.
yumurtalık rezervimde azalma olduğu için dr çok beklemeyelim bu ay regl ol. diğer reglinde gelirsin tedaviye başlarız tekrar dedi.. yani haziran sonu gibi tedaviye başlayacağım hayırlısıyla...
Canım benim kalp kalbe karşı demekki RABBİM hissettiriyor bir şekilde.bunlar bir işaretCanların benim ablanız kurban olsun size Ağzınıza dilinize sağlık Allahım gönlünüzün muratlarınıza bebişlerinize kavuştursun sizleri Ayyy müjdelerinizi almak nasip olur bana İnşallah ne güç durumda yetiştiniz iki gündür biraz sıkıntıdaydım netede girme fırsatım oladı size yazamadım güzellerim Demekki beni ferahlatan güzel ağızlarınızdan çıkan dualarmış Dedeimya doktorra gideceğim diye Ben Sertaç hocanın dediği gibi histokrağpi ve genetik bazı muamemelerle temmuza sarkar ama sağlam gideriz demişti ya bende temmuza hazırlamıştım Bu doktor hiç gerek yok başlıyoruz hemen yarın şu lukrin al yarın başla demezmi Hiç hazır olmadığım anda neredeyse bunalıma girdimki vazgeçtim birde yaşdan ve çikolata kistlerinden dolayı yüzde 30 şans Bitti dedim nasıl sinirklerim bozuk başlamıcam derken bir melek imdadıma yetişti Kimmi turtimmm canımıniçi bitanem ne destek ne güzellik canım benim yaaa o bitane Biliyorsunuz biz aynı doktora gidiyoruz bugün Ankaraya geliyo o bana emanet Sayesinde dün bir anda karar verip ilk lutrinmi diyosunuz işte onu alıp hemşireye vurdurdum ama şimdi benim vurmam gerekiyo bakalım akşam annemlerdeyim eşimle deneyecekler hangisi yapabilecek annem ben kıyamam diyo ama bakalım hangisi bana kıycak:)) akşam belli olcek
Şekerimmmmmmm sıra sanamı geldi bakalım ben hemen başlıcam sana bitince iletirim Tatlım beni İnşallah Allah kabul eder
cok guzel aciklamissin sagol, ben 25 yasindayim cevremdekiler yasin kucuk bekle filan diyorlar ama nerdeyse 6 yil olacak evliyim gecen sene kendiligimden hamile kaldim bos gebelikti cunku o ay rahim filmi cekinmistim ve korunmamistim sonra 2 defa asilama oldum sonuc negatif tup bebek cok istiyorum insallah tup bebekle olur tabi herseyden once hayirlisini diliyorum Allah tan....
nazeyle dear mather iğnelere başladınız mı
canım eşimin testini bekliyorum ben ona göre haz.yada temuza karar vereceğiznazeyle dear mather iğnelere başladınız mı
canım benim çok sevindim hayırlı olsun şimdiden bebeişler geliyor bebişlerrrselam kızlar hastaneden geldim adetimle birlikte başlıyoruz tabi önce rapor şükürler olsun çok mutluyum başlamak bile sevindiriyor tahminen haftaya cuma canlarım
dear canım rüyan hayra çıksın kuzum esmerim uzun boyluyum canım
yeni gelen arkadşım liefde hg aramıza
kızlar nasılsınız bakalım bugün?
dearmother,sen ne kadar samimi ve doğalsın..rüyanda beni de görüp,tarif etmeni isterdim:)))))
:)))))))))evet,çok samimi bir ortam burası.rahatlıkla konuşabildiğimiz,çıkarsız dostluklar kuruluyor.kimse kimseyi bilmiyor ama hissediyor neler yaşadığını..
eskiden (2005)te oscar almış bir animasyon bu.harika,romantik,duygusal,komik bir film.
ben izledim bir kere daha izleyebilirim.moral depolamak için iyi bir başlangıç.ben ara sıra size tecrübe ettiğim filmleri yazacağım.vakit doldurmak,düşüncelerden 1-2 saat uzaklaşmak için iyi bir fikir.izleyin,yorumlaşalım.ok
Allah kabul etsin cnmcnm leblebıme 300 yaz benım ıcın henuz 200e yaklasıyorum...bıter 1 2 saate.
biraz gülelim mi:))))
DÜNYANIN EN MUTLU ÇİFTİ KİMDİR?
Dünya'nın en mutlu çiftleri kim?
Cevap: ADEM & HAVVA..
Neden mi?
Cevap: Çünkü;
1)Adem'in de Havva'nın da kaynanası olmadı..
2)Adem de Havva da aldatıLmaktan korkmadı..
3)Havva hiçbir zaman kıyafetleri ile Adem'i çiLeden çıkarmadı..
4)Havva kız arkadaşlarını toplayıp akşama kadar dedikodu yapmadı!
5)Adem: 'Arkadaslarimla maç yapmaya gidiyorum' diyemedi.
6)Randevulara gecikince trafigi bahane edemediler.
7) Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadilar.Telefonda kavga da etmediler.
8) Hiçbir zaman Havva, 'Beni en son ne zaman sinemaya götürdün, en son ne zaman dışarıda yemek yedik??' demedi.
9)Sevgililer gününü unutmaktan doğan kavgalar çıkmadı.
10)Adem hiçbir zaman Havva'ya ''SENÜNYADA GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL KADINSIN'' derken yalan söylemedi...
oku oku bitiremedim maaşallah ne güzel bir ortam oluşmuş. yeni arkadaşlarda katılıyor sürekli aramıza.Arkadaşlar özellikle yeni gelen arkadaşlarımızın mesajlarına gösterdiğiniz özene çok teşekkür ediyorum arada kaynamıyor sorularının cevaplarını alıyorlar.
harikasınız siz ya .sizi seviyorum kaderdaşlarım benim.
oku oku bitiremedim maaşallah ne güzel bir ortam oluşmuş. yeni arkadaşlarda katılıyor sürekli aramıza.Arkadaşlar özellikle yeni gelen arkadaşlarımızın mesajlarına gösterdiğiniz özene çok teşekkür ediyorum arada kaynamıyor sorularının cevaplarını alıyorlar.
harikasınız siz ya .sizi seviyorum kaderdaşlarım benim.
bende hepinize tesekkur ediyorum senin vesilenle hic araniza daha bugun katilmis gibi hissettirmediniz kendi adima soyleyeyimD
canım rezervle ilgili yazdığınımı söylüyorsun arkadaşlar yazmışlar canım.bilen yok mu kızlar neden cevap yazmıyosunuz..
castamocuk,
durumlarımız hemen hemen aynı senle.benim de ilk denememde 14 yumurta toplandı.sona 2 embriyo kaldı.2si de konuldu.dondurulması için yeterli bir sayı kalması gerekliymiş.yani 3-4 tane en az.çünkü dondurup çözme esnasında kayıplar oluyor.1 embriyo dondurulursa çözülünce ölebilir.dondurmak riskli.
rezevr az değil,gayet iyi.yaşın kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?