2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım maaşalalh o kadar embriyodan genetiği sağlam çıkmaz mı hiç.çıkar inşallah.dondurulurda kalanlar.yeterki inancımızı 1 sn olsun kaybetmeyelim.

kesinlikle çok daha kolay geçer inş

cnmmm oturarak dııllldır oo dus pozısyonudur oturarak avsıye edılmıyo cunku....bız hıc bırını yapmıycaz gercı sorun yok ama:44:

allahım bana burdaki arkadaşlarım ve isteyen herkese hayırlısıyla bu yolculuğu yaşatıp sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip et inşallah

Son düzenleme:

ben ilkinde çok rahattım normal yaşantıma devam ettim, hatta normalden daha yoğun bir zamana denk geldi, açılışımız vardı, uzun zaman ayakta kaldım, uzun yolda uzun süreli araç kullanmak zorunda kaldım, sonuç olumsuz olunca kesin bunlardan dedim. ikincisinde iki hafta nerdeyse hiç kalkmadım, keyiffli şeyler izledim, yattım hep ama sonuç yine olmadı.

cnm ben transfer gününden 1 gece önce banyo yapmıştım ilk denemede sonuç gününe kadar 12 gün banyo yapmadım transfer gününden sonuç alma gününe kadar evden çıkmadım.2. gün embriyosuydu benim sürekli yatmadım ama hiçbir işte yapmadım ilk 3 gün yattım.benim eşim aşçı yemegimi yapıp işe gitti annemler temizliğimi yaptı yemegim önüme geldi ama kısmet değilmiş o yemediğim bişey kalmadı ne dedilerse yedim ilaçlarımın dakkikasını geçirmedim.ama kısmet degilmiş.o kadar üstüne titredim olmadı şimdi nasıl yapıcam bende kararsızım.allah yüzümüzü bu sefer güldürsün

cnm olacaksa oluyor aslında ama ınsan yatınca psıkolojık olarak rahatlıyor tamamen olay bu aslında yatmadım dememek....nasıp degılmıs demek kalıyor gerıye dıgerı daha kotu benım yuzumden dıyosun:44:

bende nasip olursa transfer sonrası merkezde yatma istiyorum 2/3 saat kadar.ilk saatlerin önemli olduğunu düşünüyorum niyeyse.Sonrasında dinlenirim ama öyle yatağa bağlı kalmam hareket önemli ki kan dolaşımı iyi olsun.ben evde yanlız olacağım kimse bilmiyor çünkü bu sürecimi.

cnmmm oturarak dııllldır oo dus pozısyonudur oturarak avsıye edılmıyo cunku....bız hıc bırını yapmıycaz gercı sorun yok ama:44:

wallamıı bir duş lafı geçti o zaman doğru söylüyorsun yumurta toplandıktan sonra anlatıyorlar ama narkozun etkisi ben unutuyorum bu sefer söyliyeyim bizimkilere düzgün dinlesinler. amannn en güzeli yıkanmamak dur sileyim o mesajı da yanlış yönlendirme olmasın

allahım bana burdaki arkadaşlarım ve isteyen herkese hayırlısıyla bu yolculuğu yaşatıp sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip et inşallah
emeğine yüreğine sağlık canım çok güzel yazmışsın ben malum sulu göz anında açarım muslukları. amin cümlemize nasip etsin

ben de ne valıdmee ne benım aıleme kardeslerıme anneme babama solemıycem benı strese soktular cunku gecen sefer...uzulmelerıne de uzuldum merkez secımıme laf solendı ne bılım tekrar temmuz erken dıyolar su bu valla solemıycem kımsecıkler bılmeyececek bır tek ask kusum bır de ben bır deee sızzzzzzzzzzzz

kızlar benimde bir kaç önerim olacak.tplama işlemindede narkoz verilmeden önce sürekli ayetel kürsi okuyun.transferdede sürekli okuyun ki biliyorsunuz ayetel kürsi zırhtır korur kale gibi.

ve doğal yoldan bebek düşünüldüğü zaman ki çalışmalardada ay nasıl anlatacağımı bilemedim Bismillah demek ve öncesinde dua okumak çok tavsiye ediliyor doğacak çocuk hayırlı evlat olur inş..aklınızın bir köşesinde bulunsun canlar

bize şifa verecek olan 'RABBİM' dr.lar aracı sadece.

ece22 sen bursa acibademde yaptiracaktin galiba hangi doktor bende orada yaptirmak istiyorum
bursa da en iyi orasi diye okudum internetten, sen konustunmu nasil begendinmi iyi bir merkezmi ?
fiyatlari nasil?

kafan daha rahat olur canım.söyleme bencede tedavi bitsin çift çizgiyi görünce söylersin inş.

Sıradaki arkadaşımız leblebisekeri:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

castamo:100-okundu
nazayse:300-okundu
DearMother:100-okunuyor

kaldı:500

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

ece22 sen bursa acibademde yaptiracaktin galiba hangi doktor bende orada yaptirmak istiyorum
bursa da en iyi orasi diye okudum internetten, sen konustunmu nasil begendinmi iyi bir merkezmi ?
fiyatlari nasil?

evet cnm ben bursa acıbademde yaptırıyorum.doç dr şahin zeteroğlu.ben çok memnun kaldım cnm ilğili bir dr şahin beyde çok güler yüzlü.teknolojinin en en iyisini kullanıyolar cnm .cnm benim 2. deneme olucak ilk denemeden sonra fiyatlar değişmiş 4250 ilaçlar hariç cnm ilaçlarda 1-1,5 milyar arası değişiyo.bende adetimde başlıyacagım 15 haziran gibi inşallah karşılaşırız orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…