canım maaşalalh o kadar embriyodan genetiği sağlam çıkmaz mı hiç.çıkar inşallah.dondurulurda kalanlar.yeterki inancımızı 1 sn olsun kaybetmeyelim.benim iki kez yumurta toplandı birinde 17 birinde 16 toplamda dondurulmuş 9 embriyom var benim .bu seferde toplanacak genetiğine bakılacak sağlıklı varsa konacak.benim işim zor sağlıklı çıkmayadabilir transfer olup olmayacağı bile belli değil benim.
benimde önceki tedavilerimde en zorlandığım zamanlar transfer sonrası olan zamanlardı, zaman sanki herzamankinden yavaş geçiyor, her sabah kalktığımda bugün nasıl biter diyordum. ama bu defa bu topic sayesinde daha kolay geçecek galiba , ne dersiniz????
kızlar transferden sonra hatta yumurtalar toplandıktan sonra çok ılık suyla ve oturarak banyo yapmak gerekiyormuş. benim bu sefer olursa transferim hiç yıkanmayacam sıcaklarda başladı buram buram kokarım artıkya bende buluşmak isterim sizlerle yokmu anadolu yakasında oturan benimlede buluşun işte
ben ilkinde çok zorlandım dediğn gibi sanki zaman geri gidiyo inşallah bu sefer birbirimize destek oluruz ben bu sefer hep yatıcam hatta banyo bile yapmayı düşünmüyorum dayanabilirsem en zoru saçlarımı kuaföre yıkatırım benim ilkinkinde banyodan çıktıktan sonra kanamam başladı bilmiyorum çok korkuyorum
valla ayarlayalım ya ben ok derım hıc arkadasım yok burda yenı tasındım zaten
inanir mısın benım de kanamam banyodn sonra basladı ılık suyla dus almama ragmen kesınlıkle banyo yapmayacagım ben de sureklı yatacagım cnm...
allahım bana burdaki arkadaşlarım ve isteyen herkese hayırlısıyla bu yolculuğu yaşatıp sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip et inşallah
allahım bana burdaki arkadaşlarım ve isteyen herkese hayırlısıyla bu yolculuğu yaşatıp sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip et inşallah
Amin paylaşımın için teşekkürler canım.allahım bana burdaki arkadaşlarım ve isteyen herkese hayırlısıyla bu yolculuğu yaşatıp sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip et inşallah
cnm ben transfer gününden 1 gece önce banyo yapmıştım ilk denemede sonuç gününe kadar 12 gün banyo yapmadım transfer gününden sonuç alma gününe kadar evden çıkmadım.2. gün embriyosuydu benim sürekli yatmadım ama hiçbir işte yapmadım ilk 3 gün yattım.benim eşim aşçı yemegimi yapıp işe gitti annemler temizliğimi yaptı yemegim önüme geldi ama kısmet değilmiş o yemediğim bişey kalmadı ne dedilerse yedim ilaçlarımın dakkikasını geçirmedim.ama kısmet degilmiş.o kadar üstüne titredim olmadı şimdi nasıl yapıcam bende kararsızım.allah yüzümüzü bu sefer güldürsün
cnmmm oturarak dııllldır oo dus pozısyonudur oturarak avsıye edılmıyo cunku....bız hıc bırını yapmıycaz gercı sorun yok ama:44:
emeğine yüreğine sağlık canım çok güzel yazmışsın ben malum sulu göz anında açarım muslukları. amin cümlemize nasip etsinallahım bana burdaki arkadaşlarım ve isteyen herkese hayırlısıyla bu yolculuğu yaşatıp sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip et inşallah
bende nasip olursa transfer sonrası merkezde yatma istiyorum 2/3 saat kadar.ilk saatlerin önemli olduğunu düşünüyorum niyeyse.Sonrasında dinlenirim ama öyle yatağa bağlı kalmam hareket önemli ki kan dolaşımı iyi olsun.ben evde yanlız olacağım kimse bilmiyor çünkü bu sürecimi.
kafan daha rahat olur canım.söyleme bencede tedavi bitsin çift çizgiyi görünce söylersin inş.ben de ne valıdmee ne benım aıleme kardeslerıme anneme babama solemıycem benı strese soktular cunku gecen sefer...uzulmelerıne de uzuldum merkez secımıme laf solendı ne bılım tekrar temmuz erken dıyolar su bu valla solemıycem kımsecıkler bılmeyececek bır tek ask kusum bır de ben bır deee sızzzzzzzzzzzz
ece22 sen bursa acibademde yaptiracaktin galiba hangi doktor bende orada yaptirmak istiyorum
bursa da en iyi orasi diye okudum internetten, sen konustunmu nasil begendinmi iyi bir merkezmi ?
fiyatlari nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?