evet cnm ben bursa acıbademde yaptırıyorum.doç dr şahin zeteroğlu.ben çok memnun kaldım cnm ilğili bir dr şahin beyde çok güler yüzlü.teknolojinin en en iyisini kullanıyolar cnm .cnm benim 2. deneme olucak ilk denemeden sonra fiyatlar değişmiş 4250 ilaçlar hariç cnm ilaçlarda 1-1,5 milyar arası değişiyo.bende adetimde başlıyacagım 15 haziran gibi inşallah karşılaşırız orda.
saol canim sahin bey hakkinda cok iyi yorumlar duydum gercekten hayirlisiyla hamile kalirsin ve saglikli bir sekilde kucagina alirsin tum kalbimle soyluyorum... keske karsilassak ama ben yurtdisinda yasiyorum temmuz agustos arasi Turkiyedeyim inssallah o zaman yaptiracagim... ya da hamile kalirsin kontrole gittiginde karsilasiriz orda oda olabilir...
web sayfasina baktim canim hatta orada sahin beyin e posta adresi vardi ona mail attim ama cevap gelir gelmez bilmiyorum.. simdiden heyecan sardi valla bide cok utangac bir insanim daha once asilama yaptirmistim ama nasil yaptirdim bir Allah bilir bi ben :18:DDDDDD
yıkanma konusunda bilmiyorum ama yatma konusu tamamen kişinin psikolojisiyle alakalı ben transfer sonrası yatmayı istiyorum olabildiğince belki tutunmaya faydası yok fakat psikolojik olarak kendimi iyi hissedeceğim sonrası için yatmam diyorum belki 1/2 günkızlar transfer sonrasından bahsetmişsiniz fazla yatmak belli bir fayda saglamıyor dr demişti ilk 30 dakika sonrası normal hayat geçen sefer ben 1 saat yattım sonrasıda hem yatak ama bu sefer işime dönecegim böyle hamişler çok çünkü evde yatıp stres yapıyıruzz
yıkanma konusda ben 12 gün yıkanmadım valla sadece 2 gün ayakta oda ve çok ılık suyla sonrası banyo yoktu
cnm cvp verir herhalde bilmiyoruım hiç mail atmadım çünkü istersen özelden cep telini yazayım sana ara konuş.yardımcı olur sana.artık bende utanma filan kalmadı cnm .yumurta takiplari ,aşılama,hsg ,kürtaj,tüp bebek derken insan nelere alışıyo valla.
ne güzel işte.bunlar hep artı .Dr.demekki ilgiliece sahin beyden mail aldim simdi cok sevindim walla bravo daha dun yazdim bugun cevap aldim super cok ta iyi aciklamisDD
ne güzel işte.bunlar hep artı .Dr.demekki ilgilitedavi süresinde bu çok önemli bir nokta .
ece sahin beyden mail aldim simdi cok sevindim walla bravo daha dun yazdim bugun cevap aldim super cok ta iyi aciklamisDD
liefde cnm çok sevindim.benim kendi dr um faruk dinçşahin beni şahin beye faruk bey yönlendirmişti tüp bebek için.ilk gittiğim görüşme anından beri sağ olsun sıkılmadan tüm sorularımı cvplıyo.çokta ilğileniyo ve hastasını kesinlikle unutmuyo ilk tedavimden sonra 7 ay geçti 2. deneme için görüşmeye gittim hemen hatırladı hatta kardeşimin eşiyle gitmiştim daha önce onu bile hatırladı o kadar çok hastası varki buna ragmen unutmuyo.bende eşimde pozitif bi enerji aldık şahin beyden insanın druna güvenmesi özellikle bizim gibi tüp bebek aşamasında çok moral oluyo.inşallah tedavinde olumlu sonuçlanır.
sagol arkadasim valla cumlemizin tedavisi iyi sonuclanir insallah... ne guzel ya, burdaki doktorlar buz dolabi prosedur neyse onu yaparlar gerisi koyverD
güzel değerli anne şekerciğime 100 benden ama yazmayı unutuyordum takip edeceğim derken biraz kaçırsak sonra yakalamak zor cvplarımda vardı sizlere ama şimdi unuttum iyimi başa dönsem şindik bir daha yetişemem hepinize bol hayırlı akşam diliyorum muratlarımız olur meleklerimiz gelir inşallah akşam yokum malesef evde net yok sizi özleyeceğim
cnm sizde sorun neydi kadın -erkekımdan
bizde sebep yok ama benim yumurtalıklarımdan biri az çalışıyomuş.oda yeni çıktı.[/QU
bizde de sorun yok hatta yumurta takibinde iki yumurta filan oluyordu ilac filan kullanmadan doktorum genelde her kadin ayda bir yumurta yapar iki yumurta bazen olur dedi rahmin cok guzel filan dedi rahminde guzeli nasil oluyorsarahim filmi cekildim tupler acik hormon testleri filan hepsi normal
esimde de bi sorun yok sperm sayisi harekliligi cok iyimis,, uf bilmiyorum walla bi sorun ciksa tedavisi olur ilaci kullanirsin boyle cok zor bizim icin elin kolun bagli oturuyorsun iste aman tovbe tovbe diyeyim Allah baska dert vermesin tabi:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?