2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

liefde şimdiki fiyat 4250 + ilaçlar önceki faiyat değil bide indirim yapıyolar

saol canim sahin bey hakkinda cok iyi yorumlar duydum gercekten hayirlisiyla hamile kalirsin ve saglikli bir sekilde kucagina alirsin tum kalbimle soyluyorum... keske karsilassak ama ben yurtdisinda yasiyorum temmuz agustos arasi Turkiyedeyim inssallah o zaman yaptiracagim... ya da hamile kalirsin kontrole gittiginde karsilasiriz orda oda olabilir...

sağol cnm iyi dileklerin için.cnm şahin beyin adını yanlış yazmışlar bi topikte şahin tezeroğlu hastaları topiği var.ordanada bilği alabilirsin cnm.acıbademin kendi wep sayfasında şahinbeyin resmi filanda var bak istersen.hepimiz için hakkımızda hayırlısı cnm .

web sayfasina baktim canim hatta orada sahin beyin e posta adresi vardi ona mail attim ama cevap gelir gelmez bilmiyorum.. simdiden heyecan sardi valla bide cok utangac bir insanim daha once asilama yaptirmistim ama nasil yaptirdim bir Allah bilir bi ben :18: DDDDDD

cnm cvp verir herhalde bilmiyoruım hiç mail atmadım çünkü istersen özelden cep telini yazayım sana ara konuş.yardımcı olur sana.artık bende utanma filan kalmadı cnm .yumurta takiplari ,aşılama,hsg ,kürtaj,tüp bebek derken insan nelere alışıyo valla.

kızlar transfer sonrasından bahsetmişsiniz fazla yatmak belli bir fayda saglamıyor dr demişti ilk 30 dakika sonrası normal hayat geçen sefer ben 1 saat yattım sonrasıda hem yatak ama bu sefer işime dönecegim böyle hamişler çok çünkü evde yatıp stres yapıyıruzz

yıkanma konusda ben 12 gün yıkanmadım valla sadece 2 gün ayakta oda ve çok ılık suyla sonrası banyo yoktu

yıkanma konusunda bilmiyorum ama yatma konusu tamamen kişinin psikolojisiyle alakalı ben transfer sonrası yatmayı istiyorum olabildiğince belki tutunmaya faydası yok fakat psikolojik olarak kendimi iyi hissedeceğim sonrası için yatmam diyorum belki 1/2 gün

hahaha walla aynen asilama,hsg,kurtaj ama yine utaniyorum yine utaniyorm hic iyi bisey degil heleki ertesi gun mesela asilama filan olacak o gece uyuyamam dogru durust stresten :)

ece sahin beyden mail aldim simdi cok sevindim walla bravo daha dun yazdim bugun cevap aldim super cok ta iyi aciklamis DD

Sıradaki arkadaşımız leblebisekeri:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

castamo:100-okundu
nazayse:300-okundu
DearMother:100-okundu

kaldı:500

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
ece sahin beyden mail aldim simdi cok sevindim walla bravo daha dun yazdim bugun cevap aldim super cok ta iyi aciklamis DD

liefde cnm çok sevindim.benim kendi dr um faruk dinçşahin beni şahin beye faruk bey yönlendirmişti tüp bebek için.ilk gittiğim görüşme anından beri sağ olsun sıkılmadan tüm sorularımı cvplıyo.çokta ilğileniyo ve hastasını kesinlikle unutmuyo ilk tedavimden sonra 7 ay geçti 2. deneme için görüşmeye gittim hemen hatırladı hatta kardeşimin eşiyle gitmiştim daha önce onu bile hatırladı o kadar çok hastası varki buna ragmen unutmuyo.bende eşimde pozitif bi enerji aldık şahin beyden insanın druna güvenmesi özellikle bizim gibi tüp bebek aşamasında çok moral oluyo.inşallah tedavinde olumlu sonuçlanır.

sagol arkadasim valla cumlemizin tedavisi iyi sonuclanir insallah... ne guzel ya, burdaki doktorlar buz dolabi prosedur neyse onu yaparlar gerisi koyverD

sagol arkadasim valla cumlemizin tedavisi iyi sonuclanir insallah... ne guzel ya, burdaki doktorlar buz dolabi prosedur neyse onu yaparlar gerisi koyverD

cnm sizde sorun neydi kadın -erkekımdan
bizde sebep yok ama benim yumurtalıklarımdan biri az çalışıyomuş.oda yeni çıktı.

güzel değerli anne şekerciğime 100 benden ama yazmayı unutuyordum takip edeceğim derken biraz kaçırsak sonra yakalamak zor cvplarımda vardı sizlere ama şimdi unuttum iyimi başa dönsem şindik bir daha yetişemem hepinize bol hayırlı akşam diliyorum muratlarımız olur meleklerimiz gelir inşallah akşam yokum malesef evde net yok sizi özleyeceğim

bizde seni özleyeceğiz tatlım Allah kabul etsin.

Sıradaki arkadaşımız leblebisekeri:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

castamo:100-okundu
nazayse:300-okundu
DearMother:100-okundu
mylady06:100-okundu

kaldı:400

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Banyo konusunda çok rahat edemediğim için ayakta ılık su ile duş aldım. Bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Daha çok ben kuran okumakve namaz kılmak için banyo yapmak istiyorum. Ondan sonra kendimi daha rahat hissediyorum. Bu sefer 5. gün transferiydi. 3. gün banyo yaptım. Ayırıca hiçkimseyide istemedim yanımda. Geçen sefer hep yatmıştım hiç faydası olmadı. Hiç olmazsa karışanın olmuyor. Yat, kalkma, uzanma, onu yapma bunu yapma, stres yapmıyorum. Kafam daha rahat. Tutp tutmayacağını bilmiyorum. Ama bu seferde tutmazsa vucuduma çok ilaç yükledim .Araverecem. 3 sene içersinde 4 aşılama, 5 tüp bebek yaptırdım. Bu ilaçların etkisi sonradan çıkabilir. Görümcem yumurtalık kanseri korkuyorum o nedenle. İnşallah bu seferde tutarda başka şeye gerek kalmaz. 5 günüm kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…