cnm sizde sorun neydi kadın -erkekımdan
bizde sebep yok ama benim yumurtalıklarımdan biri az çalışıyomuş.oda yeni çıktı.[/QU
bizde de sorun yok hatta yumurta takibinde iki yumurta filan oluyordu ilac filan kullanmadan doktorum genelde her kadin ayda bir yumurta yapar iki yumurta bazen olur dedi rahmin cok guzel filan dedi rahminde guzeli nasil oluyorsarahim filmi cekildim tupler acik hormon testleri filan hepsi normal
esimde de bi sorun yok sperm sayisi harekliligi cok iyimis,, uf bilmiyorum walla bi sorun ciksa tedavisi olur ilaci kullanirsin boyle cok zor bizim icin elin kolun bagli oturuyorsun iste aman tovbe tovbe diyeyim Allah baska dert vermesin tabi:))))))))))))
doğru diyosun cnm.çok zor herşey normal neden olmuyo ?
var bişeyde bulamıyolar işte.herşeyin vakti zamanı var derler ya zamanını bekliyoz işte.normal yolla olur dedi şahin bey banada ama ne zaman yada bişey varsa geç kalmayalım.ilk tedavide 300 doz perugon vermişti doz iyimiş ama 6 yumurta doza göre az dedi şimdi goralf yazdı.bakalım benim en fazla 6 yumurtam oldu şimdiye kadar aşılamadada 4 taneydi.yaşıma göre de azmış.bakalım şimdi ne olacak.1 tane olsun iyi olsun diyorum artık.
Allah kabul etsin cnmleblebi şekeri için 100 de bana yazarmısın. Hemen okuyorum. Yine okudu diye yaz.
Banyo konusunda çok rahat edemediğim için ayakta ılık su ile duş aldım. Bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Daha çok ben kuran okumakve namaz kılmak için banyo yapmak istiyorum. Ondan sonra kendimi daha rahat hissediyorum. Bu sefer 5. gün transferiydi. 3. gün banyo yaptım. Ayırıca hiçkimseyide istemedim yanımda. Geçen sefer hep yatmıştım hiç faydası olmadı. Hiç olmazsa karışanın olmuyor. Yat, kalkma, uzanma, onu yapma bunu yapma, stres yapmıyorum. Kafam daha rahat. Tutp tutmayacağını bilmiyorum. Ama bu seferde tutmazsa vucuduma çok ilaç yükledim .Araverecem. 3 sene içersinde 4 aşılama, 5 tüp bebek yaptırdım. Bu ilaçların etkisi sonradan çıkabilir. Görümcem yumurtalık kanseri korkuyorum o nedenle. İnşallah bu seferde tutarda başka şeye gerek kalmaz. 5 günüm kaldı.
Banyo konusunda çok rahat edemediğim için ayakta ılık su ile duş aldım. Bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Daha çok ben kuran okumakve namaz kılmak için banyo yapmak istiyorum. Ondan sonra kendimi daha rahat hissediyorum. Bu sefer 5. gün transferiydi. 3. gün banyo yaptım. Ayırıca hiçkimseyide istemedim yanımda. Geçen sefer hep yatmıştım hiç faydası olmadı. Hiç olmazsa karışanın olmuyor. Yat, kalkma, uzanma, onu yapma bunu yapma, stres yapmıyorum. Kafam daha rahat. Tutp tutmayacağını bilmiyorum. Ama bu seferde tutmazsa vucuduma çok ilaç yükledim .Araverecem. 3 sene içersinde 4 aşılama, 5 tüp bebek yaptırdım. Bu ilaçların etkisi sonradan çıkabilir. Görümcem yumurtalık kanseri korkuyorum o nedenle. İnşallah bu seferde tutarda başka şeye gerek kalmaz. 5 günüm kaldı.
doğru diyosun cnm.çok zor herşey normal neden olmuyo ?
var bişeyde bulamıyolar işte.herşeyin vakti zamanı var derler ya zamanını bekliyoz işte.normal yolla olur dedi şahin bey banada ama ne zaman yada bişey varsa geç kalmayalım.ilk tedavide 300 doz perugon vermişti doz iyimiş ama 6 yumurta doza göre az dedi şimdi goralf yazdı.bakalım benim en fazla 6 yumurtam oldu şimdiye kadar aşılamadada 4 taneydi.yaşıma göre de azmış.bakalım şimdi ne olacak.1 tane olsun iyi olsun diyorum artık.
iyi yapmissin bosver bana da rahat birak belki psikolojiktir filan diyorlar ama zaman cok cabuk geciyor,
bende asilamada puregon kullanmistim 75 doz vuruluyordum gunluk 4 tane olgun yumurta olmustu asilama yarida kesildi burdada yasal sinir asilama icin maksimum 3 yumurta daha sonra 50 doz puregon vuruldum ondada 2 tane olgun bi tane kucuk olmustu. hayirlisi canim ya hepimiz icin:))
Sıradaki arkadaşımız leblebisekeri:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
castamo:100-okundu
nazayse:300-okundu
DearMother:100-okundu
mylady06:100-okundu
ailhan76:100-okundu
kaldı:300
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
arkadaşlarrrrrr çok heyecanlıyımmm.....
adet oldum..yarın için çağırdılar iğneler başlıcakmış...tedavim başlıyor sonunda....alllahımmm inşş hayırlı başlar ve hayırlı biter ve meleğim gelir.
ayy içim içime sığmıyor...
dear mothercim listeye yazarsın iğnelere başlaıdığımı...
cnm hadi gözün aydın.tedavin hayırlı olsun.allah bol bol yumoşlar ,sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canların benim ablanız kurban olsun size Ağzınıza dilinize sağlık Allahım gönlünüzün muratlarınıza bebişlerinize kavuştursun sizleri Ayyy müjdelerinizi almak nasip olur bana İnşallah ne güç durumda yetiştiniz iki gündür biraz sıkıntıdaydım netede girme fırsatım oladı size yazamadım güzellerim Demekki beni ferahlatan güzel ağızlarınızdan çıkan dualarmış Dedeimya doktorra gideceğim diye Ben Sertaç hocanın dediği gibi histokrağpi ve genetik bazı muamemelerle temmuza sarkar ama sağlam gideriz demişti ya bende temmuza hazırlamıştım Bu doktor hiç gerek yok başlıyoruz hemen yarın şu lukrin al yarın başla demezmi Hiç hazır olmadığım anda neredeyse bunalıma girdimki vazgeçtim birde yaşdan ve çikolata kistlerinden dolayı yüzde 30 şans Bitti dedim nasıl sinirklerim bozuk başlamıcam derken bir melek imdadıma yetişti Kimmi turtimmm canımıniçi bitanem ne destek ne güzellik canım benim yaaa o bitane Biliyorsunuz biz aynı doktora gidiyoruz bugün Ankaraya geliyo o bana emanet Sayesinde dün bir anda karar verip ilk lutrinmi diyosunuz işte onu alıp hemşireye vurdurdum ama şimdi benim vurmam gerekiyo bakalım akşam annemlerdeyim eşimle deneyecekler hangisi yapabilecek annem ben kıyamam diyo ama bakalım hangisi bana kıycak:)) akşam belli olcek
Şekerimmmmmmm sıra sanamı geldi bakalım ben hemen başlıcam sana bitince iletirim Tatlım beni İnşallah Allah kabul eder
arkadaşlarrrrrr çok heyecanlıyımmm.....
adet oldum..yarın için çağırdılar iğneler başlıcakmış...tedavim başlıyor sonunda....alllahımmm inşş hayırlı başlar ve hayırlı biter ve meleğim gelir.
ayy içim içime sığmıyor...
dear mothercim listeye yazarsın iğnelere başlaıdığımı...
Sıradaki arkadaşımız leblebisekeri:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
castamo:100-okundu
nazayse:300-okundu
DearMother:100-okundu
mylady06:100-okundu
ailhan76:100-okundu
damraaa:100-okundu
kaldı:200
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
hadi inşallah Allah rast getirsin..ne güzel yaa senin tedavin başladı seninle birlikte heyecanla bekliycez bizde inşallah da hep birlikte sevincez..
myladyciim,
istemeden çok komik bir tavsiye vermişsin.bir yemedikleri bok kalmıştı valla:))))))))))))
ayy evet yaa çok sevinçliyim bende burda yazarım durmadan gelişmeleri...yarın önce ultrason muayenesi olucakmışım sonra da iğnelere başlıcakmışım..birşey sorucam iğneleri göbekten mi vurucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?