2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ben işte adet olmayı bekliyorum 30 una kadar olmazsam test yaptırcakmışım ondan sonra ilaç verecek adet olup doktora gitcemmm

canım ben işte adet olmayı bekliyorum 30 una kadar olmazsam test yaptırcakmışım ondan sonra ilaç verecek adet olup doktora gitcemmm

castamocum belki kendiliğinden hamilesindir, ne kadar güzel olur yaa, birden içim kıpır kıpır oldu valla..

ben de problem yok.eşimde genetik problem var.13-14 kromozom translakasyonu.ben eylülün 16sından beri ordayım gidip geliyorum.

benim iki kez yumurta toplandı birinde 17 birinde 16 toplamda dondurulmuş 9 embriyom var benim .bu seferde toplanacak genetiğine bakılacak sağlıklı varsa konacak.benim işim zor sağlıklı çıkmayadabilir transfer olup olmayacağı bile belli değil benim.

kızlar ben neden korkuyorum biliyomusunz sadece transfer sonrasında beklemekten

benimde önceki tedavilerimde en zorlandığım zamanlar transfer sonrası olan zamanlardı, zaman sanki herzamankinden yavaş geçiyor, her sabah kalktığımda bugün nasıl biter diyordum. ama bu defa bu topic sayesinde daha kolay geçecek galiba , ne dersiniz????

ya ck kotu bttı ben dogum beklıyodum ya
nazaysem sen nediyon
castomom cnm valla dua okuyorum sureklı sabahtan aksama kdr 40gunu tamamlıycam tatıle cıkana kdr eksık gunlerı de okuyorum ya maxımum 313+313+100+100 okuyabıldım rekor kırıyorum valla.uyku arasında bı uyanıyorum dua okuyorum dusuntesbıh de cekıyorum ayse kendınden hamıle kaldı haberın var mı ayse_url tam da tedavıye baslayacaktı.Castomo ya ben buyukcekmece tarafındayım sen ne taraftaın yakın olsak gorusurduk ya kafaları bı dagıtırdık cay kahve

dilhusarcım bu dondurulmuşların içinde transfer edilebilecek olan yok mu hiç?? umudunu kaybetme hiç, hepimiz için geçerli bir şey olmama ihtimali , her zaman olumlu düşünmek ve öyle yaşamak gerekiyor. ayrıca bahçeci merkez olmıyacak şeyler için hiç uğraş vermiyor, direk sizin durumunuz umutsuz diyorlar onun içinde sen içini ferah tut, bir ışık görmeselerdi ne seni uğraştırırlardı ne de kendileri uğraşırlardı.

evest bu sefer de embriyo elde edelim öyle genetiğine bakalım dedi doktorum.10 tane embriyoda sağlılı çıkma olasığılı artıyormuş.benim ilki tutup düşmüştü.demekki sağlılı değildi.

nazeysem ben de beylikdüzü

cnm ıcımden bır ses olacak dıyor hadı ınsallah guzel haberler vereceksın bıze ya ben de beylıkduzune cok yakınım yaaaa valla cekmeceye olduumdan daha yakınım nerdeyse aman valla sevındım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…