arkadaşlarrrrrr çok heyecanlıyımmm.....
adet oldum..yarın için çağırdılar iğneler başlıcakmış...tedavim başlıyor sonunda....alllahımmm inşş hayırlı başlar ve hayırlı biter ve meleğim gelir.
ayy içim içime sığmıyor...
dear mothercim listeye yazarsın iğnelere başlaıdığımı...
cnm bnm ya evet cok yorulmussun ama bu bekleyısın son olacak ınsallah...Allah buyuk her seyı goruyo cnmBanyo konusunda çok rahat edemediğim için ayakta ılık su ile duş aldım. Bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Daha çok ben kuran okumakve namaz kılmak için banyo yapmak istiyorum. Ondan sonra kendimi daha rahat hissediyorum. Bu sefer 5. gün transferiydi. 3. gün banyo yaptım. Ayırıca hiçkimseyide istemedim yanımda. Geçen sefer hep yatmıştım hiç faydası olmadı. Hiç olmazsa karışanın olmuyor. Yat, kalkma, uzanma, onu yapma bunu yapma, stres yapmıyorum. Kafam daha rahat. Tutp tutmayacağını bilmiyorum. Ama bu seferde tutmazsa vucuduma çok ilaç yükledim .Araverecem. 3 sene içersinde 4 aşılama, 5 tüp bebek yaptırdım. Bu ilaçların etkisi sonradan çıkabilir. Görümcem yumurtalık kanseri korkuyorum o nedenle. İnşallah bu seferde tutarda başka şeye gerek kalmaz. 5 günüm kaldı.
arkadaşlarrrrrr çok heyecanlıyımmm.....
adet oldum..yarın için çağırdılar iğneler başlıcakmış...tedavim başlıyor sonunda....alllahımmm inşş hayırlı başlar ve hayırlı biter ve meleğim gelir.
ayy içim içime sığmıyor...
dear mothercim listeye yazarsın iğnelere başlaıdığımı...
rica ederim canım benim.bu heyecanın hiç bitmesin inşallah .artarak mutlulukla devam etsin önce yumurtalar toplansın transfer olsun sonra çift çizgiyi gör keseyi kalp atışlarını derken nnnn bir bakmışsın doğmuş biledearmother cım çok teşekkürler...ayy içim kıpır kıpır sanki bu böyle beklemem gereken bi süreçmiş ve sanki ben bu süreci atlatınca bebeğim gelicekmiş gibi hissediyorum...neden bu kadar pozitifim onuda bilmiyorum ama inşş herşey yolunda gider
Allah kabul etsin canım100 tane de ben alıyorum canım okuyunca haber ederim..
inşşş heyecanlıyım ama mutlulukla karışık inş hep böyle olur yarındaayyy hayırlı olsun canımm. inşallah kavuşursun meleğine. çok heyecan stres yapma. rahat tut kendini.
nil-alp hayırlı olsun canım tedavin
igneler göbekten tatlım kendin bile vurabilirsin çok basit
hadi gözün aydın.inşallah çok iyi başlarsın tedaviye.sonuna kadar da öyle gider.
ilk denememde tüm iğnelerimi göbekten yaptırdılar.kısa protokoldü.
bu kez uzun protokol olacak.3 haziranda ben de başlıyorum iğnelere.bu kez koldan 45derece açıyla yapacağım.sonraki 2.iğneler göbekten olacakmış.yarın sana hemşiren güzelce tarif eder.
bol bol dua et bu gece.hayırlı birgün yarın.salat_ı tefriciye çek.
öpücükler..
rica ederim canım benim.bu heyecanın hiç bitmesin inşallah .artarak mutlulukla devam etsin önce yumurtalar toplansın transfer olsun sonra çift çizgiyi gör keseyi kalp atışlarını derken nnnn bir bakmışsın doğmuş bile
oyyy ne güzel bir çırpıda anlatmışsın inşş tüm güzellikle böyle kolayca gelir zaman su gibi geçer...çok teşekkürlerr
Sıradaki arkadaşımız leblebisekeri:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
castamo:100-okundu
nazayse:300-okundu
DearMother:100-okundu
mylady06:100-okundu
ailhan76:100-okundu
damraaa:100-okundu
avci82:100-okunuyor
kaldı:100
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız leblebisekeri:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
castamo:100-okundu
nazayse:300-okundu
DearMother:100-okundu
mylady06:100-okundu
ailhan76:100-okundu
damraaa:100-okundu
avci82:100-okunuyor
realite34:100-okunuyor
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?