2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bu arada çok yardım sever bi topiğiz. çokta adiliz. turtim arkadaşımızın belki bu durumdan haberi bile yok. yazılanları okuyunca sevinecektir. ya rabbim sende bizi sevindir. yüzümüzü güldür.

bu arada çok yardım sever bi topiğiz. çokta adiliz. turtim arkadaşımızın belki bu durumdan haberi bile yok. yazılanları okuyunca sevinecektir. ya rabbim sende bizi sevindir. yüzümüzü güldür.
maşallah bize amin canım amin.Dua edene geri döner her zaman o yüzden hiç dilimizden düşürmemiz lazım.

annem derki kendine bir şey istediğin zaman komşuna dua et.İnşallah hepimizin duası kabul olacak.Dikkat ettinmi çoğu mesajımızda inşallah geçiyor '' Allah dilerse!! Allahın iradesine bırakıyoruz herşeyi varmı bundan güzel dua.RABBİM cevapsız bırakmayacak bizi İNŞALLAH

arkadaşlar bu arada bende saçıma bir kür yaptım katmadığım şey kalmadı.giydiklerimde battı banyoda sardım bekliyorum saçlarım güçlensin derken hepsi dökülmese

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, şuanda ağlıyorum çok teşekkür ederim sizlere, böyle insanlar kaldı mı diye düşündüm inanın çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun.. Benimde okumam gerekiyor ise bende alıyım.. Benim doktorum Ankara tıptan doç.dr. batuhan özmen. Gen-Art Tüp Bebek Merkezinde olucak Allahımın izniyle.. Aydından gidiyoruz bizde.. İnşallah hepinize umut olabilirim.. İlk olcağı için sanırım biraz riskli tutma olanağı ama ben olumlu düşünmeye çalışıyorum..İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur. Benim raporumu doktorum çıkartıcaktı ama durum şuanda nedir bende bilmiyorum..HErşey için tekrar tekrar teşekküğr ederim. Allah hepinizden razı olsun..

canım benim ya benimde gözlerim doldu okurken.Allahım senden de razı olsun dualarımız kabul etsin inşallah.

biz seninle yeniden heyecanlandık gurubumuzda tedaviye ilk başlayansın inşallah bizi ilk sevindirecek olan olacaksın. ilk oluyor olması riskli anlamına gelmiyor canım sen olumlu düşün herşey olumlu olacak.Dualarımız yanında güzel haberlerini bekliyoruz canım.

duaya gelince okuyabileceksen alabilirsin ama yola falan gideceksen fırsatın olmayabilir karar senin.biz yarın gece bitireceğiz hepsini inşallah.ben bu geceden başlayacağım .RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.AMİN

Son düzenleme:

Ben yarın yola gitmiyeceğim.. Bu gecede okuyabilirim, yalnız şu durumum var ben 18 gündür adet görüyorum hala bitmedi.. Doktorum tedavi için sorun teşkil etmediğini söyledi.. yalnız abdestle okuyacaksanız o zaman ben okuyamam.. Ama abdest sorun değil der iseniz bende okurum.. 100-200 kaç verirseniz..

canım ayetel kürsi abdestsiz okunabilir fakat regl haliyle okunmaz canım. gusul gerektiren durumlarda yani.Olsun biz okuruz hepsini sana.sende dualarında bizi unutma olur mu canım.

canım ayetel kürsi abdestsiz okunabilir fakat regl haliyle okunmaz canım. gusul gerektiren durumlarda yani.Olsun biz okuruz hepsini sana.sende dualarında bizi unutma olur mu canım.

Allah Razı olsun her zaman.. Hep dualarımda olucaksınız.. Ben hergün girerim topiğe. ÇAlışmıyorum artık evdeyim her zaman.. Bende sizler için okurum hep.. İnşallah bebişlerimizi anlattığımız günler gelir..

allahın izniyle inş mutlu haberler alırsın.. Hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun hüzün göz yaşları mutluluk göz yaşları olur inş benim tedavime 15 ay var sizinle birlikte güç alıyorum bende allah sizden razı olsun gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.

canım benim bildiğim 10 günden fazla süren kanamalar özre giriyo ve oruç bile tutabiliyosun. ama sen yine de bize bırak 8 tane gönüllü arkadaşa ihtiyacımız var sadece. beim de gözlerim doldu valla. inşallah bi de üjdeli haberler için göz yaşı dökeriz. rabbim elimizi boş çevirmesin.
dearmother canım tabii biz öyle bir sınavdan geçiyoruz ki. kalp gözümüzde açık. mümin sadece kendisi için istemez zaten. o zaman bencil olur. ayrıca günahsız ağızdan yapılan dua her zaman daha makbuldür. yani ben senin adına günah işlemediğim için sana yapacağım dua hep bir adım öndedir.
dualarımızı birbirimzden eksik etmeyelim.
ben şimdi uyumaya gidiyorum canlarım. çok uykum geldi. hepinize iyi geceler.............

arkadaşlar bu arada bende saçıma bir kür yaptım katmadığım şey kalmadı.giydiklerimde battı banyoda sardım bekliyorum saçlarım güçlensin derken hepsi dökülmese

hahaha uyumadım hala.
sabah kür için yorum yap bakalım etkiliyse ben de deniyim. oldukça ince ve cansız. o kadar hormon yükleniyoruz ki dengeöizin şaşması normal.
hadi ben gittimm.

canlarım ya ne güzel bir dayanışma bu maaşallah

küre gelince içine koyduklarımı duysan ama ben kesinlikle memnun kaldım krem sürmediğim halde yumuşacık oldu saçlarım . umarım gürleşmede olur.tabi uzarda:)ne çok şey istiyorum değil mi

sık sık uğra olurmu canım

İnşallah kardeşim.. Hepimizin yanında rabbim var inanıyorum ben.. Bizlerde minicik meleklerimizi alıcaz kucağımıza :))

BEBEĞİMLE BEN HAMİLE DESTEK VE DANIŞMANLIK MERKEZİ 14 mayıs cumartesi SAAT 15:00 'TE FSM BULVARI ,FSM BALIKÇISI ÜSTÜ K:3 D:7 AÇILIŞIMIZA HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ...
AÇILIŞIMIZI NİLÜFER BELEDİYESİ BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY YAPACAKTIR...

Bugün akşam için 200 de ben alıyım..Takibini siz yapın arkadaşlar...

Kızlar Günaydın; dün akşam 60 tane okudum ben, bu akşamda 40 tane okurum , 100 tane de benden olsun. inşallah güzel haberleri alırız :)

Bugün akşam için 200 de ben alıyım..Takibini siz yapın arkadaşlar...

Allahım kabul etsin inşallah .amin

niyetimiz: Turtim arkadaşımıza RABBİM tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Amin

Toplam:1000
DearMother:100
leblebisekeri:100
ewest:100
nisan:200

Kalan:500

hepsini okundu kabul ediyorum arkadaşlar bu gece bitiyor değil mi canlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…