turtim arkadaşımıza yarın (13 mayıs ) gece 1000 ayetel kürsi okuyoruz.ben şimdilik 100 alayım katılıma göre artırırım.
niyetimiz: RABBİM tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Amin
Toplam:1000
DearMother:100
leblebisekeri:100
Kalan:800
maşallah bizebu arada çok yardım sever bi topiğiz. çokta adiliz. turtim arkadaşımızın belki bu durumdan haberi bile yok. yazılanları okuyunca sevinecektir. ya rabbim sende bizi sevindir. yüzümüzü güldür.
canım benim ya benimde gözlerim doldu okurken.Allahım senden de razı olsun dualarımız kabul etsin inşallah.Arkadaşlar merhaba, şuanda ağlıyorum çok teşekkür ederim sizlere, böyle insanlar kaldı mı diye düşündüm inanın çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun.. Benimde okumam gerekiyor ise bende alıyım.. Benim doktorum Ankara tıptan doç.dr. batuhan özmen. Gen-Art Tüp Bebek Merkezinde olucak Allahımın izniyle.. Aydından gidiyoruz bizde.. İnşallah hepinize umut olabilirim.. İlk olcağı için sanırım biraz riskli tutma olanağı ama ben olumlu düşünmeye çalışıyorum..İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur. Benim raporumu doktorum çıkartıcaktı ama durum şuanda nedir bende bilmiyorum..HErşey için tekrar tekrar teşekküğr ederim. Allah hepinizden razı olsun..
canım benim ya benimde gözlerim doldu okurken.Allahım senden de razı olsun dualarımız kabul etsin inşallah.
biz seninle yeniden heyecanlandık gurubumuzda tedaviye ilk başlayansın inşallah bizi ilk sevindirecek olan olacaksın.ilk oluyor olması riskli anlamına gelmiyor canım sen olumlu düşün herşey olumlu olacak.Dualarımız yanında güzel haberlerini bekliyoruz canım.
duaya gelince okuyabileceksen alabilirsin ama yola falan gideceksen fırsatın olmayabilir karar senin.biz yarın gece bitireceğiz hepsini inşallah.ben bu geceden başlayacağım .RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.AMİN
canım ayetel kürsi abdestsiz okunabilir fakat regl haliyle okunmaz canım. gusul gerektiren durumlarda yani.Olsun biz okuruz hepsini sana.sende dualarında bizi unutma olur mu canım.Ben yarın yola gitmiyeceğim.. Bu gecede okuyabilirim, yalnız şu durumum var ben 18 gündür adet görüyorum hala bitmedi.. Doktorum tedavi için sorun teşkil etmediğini söyledi.. yalnız abdestle okuyacaksanız o zaman ben okuyamam.. Ama abdest sorun değil der iseniz bende okurum.. 100-200 kaç verirseniz..
canım ayetel kürsi abdestsiz okunabilir fakat regl haliyle okunmaz canım. gusul gerektiren durumlarda yani.Olsun biz okuruz hepsini sana.sende dualarında bizi unutma olur mu canım.
arkadaşlar merhaba, şuanda ağlıyorum çok teşekkür ederim sizlere, böyle insanlar kaldı mı diye düşündüm inanın çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun.. Benimde okumam gerekiyor ise bende alıyım.. Benim doktorum ankara tıptan doç.dr. Batuhan özmen. Gen-art tüp bebek merkezinde olucak allahımın izniyle.. Aydından gidiyoruz bizde.. Inşallah hepinize umut olabilirim.. Ilk olcağı için sanırım biraz riskli tutma olanağı ama ben olumlu düşünmeye çalışıyorum..inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur. Benim raporumu doktorum çıkartıcaktı ama durum şuanda nedir bende bilmiyorum..herşey için tekrar tekrar teşekküğr ederim. Allah hepinizden razı olsun..
Allah Razı olsun her zaman.. Hep dualarımda olucaksınız.. Ben hergün girerim topiğe. ÇAlışmıyorum artık evdeyim her zaman.. Bende sizler için okurum hep.. İnşallah bebişlerimizi anlattığımız günler gelir..
arkadaşlar bu arada bende saçıma bir kür yaptımkatmadığım şey kalmadı.giydiklerimde battı banyoda sardım bekliyorum saçlarım güçlensin derken hepsi dökülmese
sık sık uğra olurmu canımallahın izniyle inş mutlu haberler alırsın.. Hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun hüzün göz yaşları mutluluk göz yaşları olur inş benim tedavime 15 ay var sizinle birlikte güç alıyorum bende allah sizden razı olsun gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
allahın izniyle inş mutlu haberler alırsın.. Hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun hüzün göz yaşları mutluluk göz yaşları olur inş benim tedavime 15 ay var sizinle birlikte güç alıyorum bende allah sizden razı olsun gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim.
bende artık kaçar.geç bile kaldım.yarın görüşmek üzere.
ben de 100 alabilirim
gece olması şart değildir umarım. gündüz okuyabilirim çünkü.
Kızlar Günaydın; dün akşam 60 tane okudum ben, bu akşamda 40 tane okurum , 100 tane de benden olsun. inşallah güzel haberleri alırız :)
Bugün akşam için 200 de ben alıyım..Takibini siz yapın arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?