sağol canım Allah kabul etsin. Birbirimiz için dua okuyabiliyorsak bende okuyabilirim dua paylaşımı yapılabiliyor mu?
Yarın bende hormon testlerimi yaptırıcam Allah izin verirse inş sonuçlarım güzel çıkar.Dualarınızı bekliyorum.
Haberdar ederim canımHaberdar et bizi de sonuçlardan
Bilmem, ama ben isteyen herkese diye dua ediyorum, bundan sonra özelliikle bu topikte ki kader arkadaşlarımı da anıcam. SEnde hepimizi andualarında.
amin Allah razı olsun canım. bende diyorum ki ayetel kürsi okuyalım niyetlenelim.Evet kızlar bende geçen gün dua ederken, kitapta kırk gün gece 1000 defa Ayetül Kürsi okuyanın her muradına ereceğini yazıyordu. Ben bu akşam okumaya başlıyorum hepimize niyetlenerek. Allah kabul etsin inşallah...
Arkadaşlar merhaba, ben pko hastasıyım ve uzun dönemli tedaviye başladım. yasminin bugün 17. günü cumartesi günü lucrine başlıyorum kısmetse ve mayısın 27sinde ankarada olucam, bundan sonraki tedavimi doktorumun gözetiminde geçiricem.. Tahmin ediyorum ki 10 hazirandan sonra yumurtalarım toplanır tabii rabbim uygun görürse.. Benide aranıza alırsınız dimi..Benim ilk denemem olucak.. Yaşım 27.. Çok heyecanlıyım..
rica ederim cnm tekrar kusura bakma lütfen bir hatadır oldu
canım arkadaşının tepkisine hiç üzülme hele hele ağlama hayatta her şey bizim için kimse bu asla benim başıma gelmez diyemez .burası bence çok güzel platform bak bana daha kahvaltımı yapmadan size geldim baktım kim ne yazmış nasıl diye. zaman geçtikçede daha bir heyecanlanıyorum güzel haberler gelecek liste şenlenecek diye sende bunları düşün olur mu cnm.
muhteşemde değil mi.her bölümde birileri hamile.forumda bir arkadaş valide sultanda ben gebeyim derse şaşırmayacağım demişti dünçok gülmüştüm
evet canım o bahsettiklerin tutunmaya kolaylaştıran etkenler ama her merkez yapmıyor sanıyorum ki.sormak lazım mutlaka.bizde öptük seni.
Kızlar allah kabul etsin.Maşallah diyeyim bi kere daha..
Benim yine bi sorum var.Ben bi hata yapmışım ya.Çok mu beceriksizim.Daha şimdiden hata yapıyorum.Doğum kontrol hapımı içiyodum az önce baktım gün bi gün geride..Yani perşembeyi içmem gerekio ama çarşamba duruyo...Sanki dün içmiştim gibi ama ..şaşırdım kaldım..Ne yapayım?Çarşambayı içtim şimdi mecburen.:26:
Allah razı olsun canım bende inanın duamda sadece kendim için dua etmiyorum aksine RABBİM tüm isteyenlerle beraber banada ver diyorum.Forumdaki tüm kader arkadaşlarımada inşallah.gün boyu yazdığım 10 mesajdan 9u neredeyse inşallah a bitiyor .inşalalh hepimiz pozitif sonucu alacağız hamilelik topiğinde sohbete devam edeceğiz.Bilmem, ama ben isteyen herkese diye dua ediyorum, bundan sonra özelliikle bu topikte ki kader arkadaşlarımı da anıcam. SEnde hepimizi andualarında.
inşallah canım.Yarın bende hormon testlerimi yaptırıcam Allah izin verirse inş sonuçlarım güzel çıkar.Dualarınızı bekliyorum.
amin hep birlikte inşallah canım.cooooooooook guldum yahu.valıde sultan ha :)Allahım senı de cok guldursun ınsaallah.....
Dear Mother uzadıkça uzuyor listemiz maşallah.. İnşallah bu listeye eklenen herkes hayırlısıyla çocuğunu kucağına alır.
nasıl yurekten amııııııın dıyorum
amın amın amın............
canım böyle durumlarda sabah 1 tane yarın gecede bir tane içip dengelemen gerekiyor diye biliyorum ben
Arkadaşlar dua paylaşımını başlatalım diyorum ben hem bize hem okuyacağımız kişiye faydası olur.
tedaviye başlamış ve aramıza bugün katılmış arkadaşımıza başlayalım derim ben.
ne dersiniz.
evet canım dualarıda bir liste halinde yazalım ve herkes sayı olarak bir kısmını alsın ve bitirince yazsın. tamamlandı diye not düşelim iyi fikir.
turtim arkadaşımıza yarın (13 mayıs ) gece 1000 ayetel kürsi okuyoruz.ben şimdilik 100 alayım katılıma göre artırırım.
niyetimiz: RABBİM tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Amin
Toplam:1000
DearMother:100
Kalan:900
amin cnmbende öyle düşündüm canım..çok sağol...Hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar...Mübarek gece Allah dualarınızı(mızı) kabul etsin ...(Amin)
saol cnm Allah razı olsun.dua konusunda bende varım
dear mother ılk kıme baslamamız gerekıyo yaz ıstersen ne kadar okumamaız gerekıyo bılgılendırırsen katılırım ınsallah.....
tabiki şart değil fakat 1 gün içinde okuyalım ama her gün bir başkasına okunsun.sonrasında farklı br şey düşünürüz.Allah kabul etsin.ben de 100 alabilirim
gece olması şart değildir umarım. gündüz okuyabilirim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?