2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sağol canım Allah kabul etsin. Birbirimiz için dua okuyabiliyorsak bende okuyabilirim dua paylaşımı yapılabiliyor mu?

Bilmem, ama ben isteyen herkese diye dua ediyorum, bundan sonra özelliikle bu topikte ki kader arkadaşlarımı da anıcam. SEnde hepimizi andualarında.

Arkadaşlar dua paylaşımını başlatalım diyorum ben hem bize hem okuyacağımız kişiye faydası olur.

tedaviye başlamış ve aramıza bugün katılmış arkadaşımıza başlayalım derim ben.

ne dersiniz.

Bilmem, ama ben isteyen herkese diye dua ediyorum, bundan sonra özelliikle bu topikte ki kader arkadaşlarımı da anıcam. SEnde hepimizi andualarında.

hep öyle dua ederim.. Allahım hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin bana da bakın yalnız bir taneyi buldum yetmedi çocuklarrr istiyorum

amin Allah razı olsun canım. bende diyorum ki ayetel kürsi okuyalım niyetlenelim.

her gece bir arkadaşımız için 1000 tane okuyalım.isteyen istediği kadar alsın olur mu?

yarın geceden itibaren başlayalım.madem Ewest arkadaşımız bu gece hepimizin adına okuyor.çok iyi olur derim ben.

turtim arkadaşımıza yarın (13 mayıs ) gece 1000 ayetel kürsi okuyoruz.ben şimdilik 100 alayım katılıma göre artırırım.

niyetimiz: RABBİM tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Amin

Toplam:1000
DearMother:100

Kalan:900

Kızlar allah kabul etsin.Maşallah diyeyim bi kere daha..
Benim yine bi sorum var.Ben bi hata yapmışım ya.Çok mu beceriksizim.Daha şimdiden hata yapıyorum.Doğum kontrol hapımı içiyodum az önce baktım gün bi gün geride..Yani perşembeyi içmem gerekio ama çarşamba duruyo...Sanki dün içmiştim gibi ama ..şaşırdım kaldım..Ne yapayım?Çarşambayı içtim şimdi mecburen.:26:

cooooooooook guldum yahu.valıde sultan ha :)Allahım senı de cok guldursun ınsaallah.....

canım böyle durumlarda sabah 1 tane yarın gecede bir tane içip dengelemen gerekiyor diye biliyorum ben

Allah razı olsun canım bende inanın duamda sadece kendim için dua etmiyorum aksine RABBİM tüm isteyenlerle beraber banada ver diyorum.Forumdaki tüm kader arkadaşlarımada inşallah.gün boyu yazdığım 10 mesajdan 9u neredeyse inşallah a bitiyor .inşalalh hepimiz pozitif sonucu alacağız hamilelik topiğinde sohbete devam edeceğiz.

Yarın bende hormon testlerimi yaptırıcam Allah izin verirse inş sonuçlarım güzel çıkar.Dualarınızı bekliyorum.
inşallah canım.

cooooooooook guldum yahu.valıde sultan ha :)Allahım senı de cok guldursun ınsaallah.....
amin hep birlikte inşallah canım.

canım böyle durumlarda sabah 1 tane yarın gecede bir tane içip dengelemen gerekiyor diye biliyorum ben

bende öyle düşündüm canım..çok sağol...Hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar...Mübarek gece Allah dualarınızı(mızı) kabul etsin ...(Amin)

evet canım dualarıda bir liste halinde yazalım ve herkes sayı olarak bir kısmını alsın ve bitirince yazsın. tamamlandı diye not düşelim iyi fikir.

ben ilk aşılamada 4444 salatı tefriciye okumuştum. bi de fetih suresi ile meryem suresi. bu surelerin sayısını bilmiyorum ama önemli olan niyet. liste halinde yapılırsa daha iyi takip edilir diye düşünüyorum.

evet canım dualarıda bir liste halinde yazalım ve herkes sayı olarak bir kısmını alsın ve bitirince yazsın. tamamlandı diye not düşelim iyi fikir.

dua konusunda bende varım
dear mother ılk kıme baslamamız gerekıyo yaz ıstersen ne kadar okumamaız gerekıyo bılgılendırırsen katılırım ınsallah.....

ben de 100 alabilirim
gece olması şart değildir umarım. gündüz okuyabilirim çünkü.

bende öyle düşündüm canım..çok sağol...Hepinize hayırlı geceler,tatlı rüyalar...Mübarek gece Allah dualarınızı(mızı) kabul etsin ...(Amin)
amin cnm

dua konusunda bende varım
dear mother ılk kıme baslamamız gerekıyo yaz ıstersen ne kadar okumamaız gerekıyo bılgılendırırsen katılırım ınsallah.....
saol cnm Allah razı olsun.

ben de 100 alabilirim
gece olması şart değildir umarım. gündüz okuyabilirim çünkü.
tabiki şart değil fakat 1 gün içinde okuyalım ama her gün bir başkasına okunsun.sonrasında farklı br şey düşünürüz.Allah kabul etsin.

4444 tefriciyede çok okunuyor fakat uzun sürüyor .

turtim arkadaşımıza yarın (13 mayıs ) gece 1000 ayetel kürsi okuyoruz.ben şimdilik 100 alayım katılıma göre artırırım.

niyetimiz: RABBİM tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Amin

Toplam:1000
DearMother:100
leblebisekeri:100

Kalan:800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…