2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşlar beklenen regl tarihinizi söyleyin yazayım son duruma.

ben ne zaman regli olurum bilemiyorum ki canım ilk denememde 5-6 gün gecikti bu sefer ne olur inan bilmiyorum. normal seyrederse 24 mayıs.. inşallah tedaviye başlayacaz derken hepimiz hamile kalır regl olmayız ayyy düşünmesi bile çok güzel

Kızlar bişey daha sorucam dr.um tüp bebek tedaviye başlamadan benden rahim duvarından parça alıp patolojiye gönderdi.Dr.un dediğine göre bebeğin tutunabilmesi için bunun yapılması gerekli dedi sizden yapılan varmı bu tetkiği acaba

proxxeed dıye bı ılac buldum kıslar faydasını duyan bılen var mı?
biz aldık cnm tedavi öncesi kullanmayı düşünüyoruz bakalım faydası olacak mı ?

hayırlısı canım.
valla en iyisi canım başka türlü bizim kafalar dağılacağı hadi bakalım cici ol
evet sorma olacağım inş.

keşke ahh keşkeeee.Rabbim dilerse ne olmaz ki.

bende uygulanmadı tatlım ya
bende zaten kan pıhtış. olugu için bebegin tutunması için ben sadece igne vurunuyordum

teşekkür ederim. tekrar söylüyorum iyi ki sizler varsınız... bakalım hayırlısı , haziranın 9-10 gibi regl olacağım ve bu tedaviye hayırlısıyla başlayacağım... umuyorum bu listedeki herkes hamile olur. gerçekten kendim kadar sizleri de merak ediyorum ve listenin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba, ben pko hastasıyım ve uzun dönemli tedaviye başladım. yasminin bugün 17. günü cumartesi günü lucrine başlıyorum kısmetse ve mayısın 27sinde ankarada olucam, bundan sonraki tedavimi doktorumun gözetiminde geçiricem.. Tahmin ediyorum ki 10 hazirandan sonra yumurtalarım toplanır tabii rabbim uygun görürse.. Benide aranıza alırsınız dimi..Benim ilk denemem olucak.. Yaşım 27.. Çok heyecanlıyım..

evet canım mutllaka başlamak lazım hatta birbirimizede okuyabiliriz.

bencede tedavisi başlayana 4444 okuyabiliriz..müslümanın müslümana duası çok makbulmüş..Allah birbirimize ettiğimiz dualar hatrına kabul eder belki inşallah..

boşver canım herkesi..Allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıları..gerçekten çok zormuş yaşamayan bilmiyo ve anlamıyo..biz seni dinleriz dertdaşın olarak hem derdimizi hemde mutluluğumuzu en güzel şekilde paylaşıcaz inşallah burda..

leblebi şekeri seninle süreçlerimiz aynıymış bende 5 yıllık evliyim. 3 yıldır tedavideyiz. 3 aşılama geçirdim ama benimkiler negatif maalesef.. bi zamanı var bizim içinde ama işte o zamanı beklemek çok zor..Allah inşallah tez zamanda sağlıkla ve hayırla nasip etsin hepimize..

arkadaşlar beklenen regl tarihinizi söyleyin yazayım son duruma.

ben bu ayki adetimi henüz görmedim..ilk kez bu kadar sevincem heralde adet olduğuma..1 adım daha yaklaşıcam tedaviye belkide bebeğime..innşallaaaahhh..

merhaba canım..hakkında hayırlı olan olur inşallah..inşallah ilk müjdeyi sen verirsin bize..Ankarada hangi merkez canım bende Ankarada yaptırıyorum denizliden gidip geliyorum..dışardan yaptırmak da zor hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin.. hayırlısı olur inşallah hepimiz için..

Kızlar selam, bugün çok yoğundum giremedim. Ancak fırsatım oldu. Valla topiğimiz almış başını gidiyor. Yetişemez oldum yaa..
Dün yaptırdığım testler sorulmuştu, hazırmısınız
Vitamin B12
Folik asit
fT4
TSH
Prolaktin
CA 125
tam kan sayımı
HbsAg
HIV1+2ab
Anti HCV
Chlamydia IGC
Açlık İnsülin
cd 56
kromozom analizi (eşime de yapıldı)

yaz yaz bitmedi yahuu...

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|20 Mayısta kontrol|
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem||
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi||
20|turtimm|May-Haz|Kadın|1.Deneme|Ankara|14'ünde ilaçlara başlıyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

hayırlısı olsun inşalalh canım listeye ve aramıza hoşgeldin sanıyorum ki ilk hamilemiz sen olacaksın. hepimize uğur getireceksin

amin inş. duayı evet okuyalım bencede.ben ezber bilmiyorum ama okurum deftere yazıp.

bitmedi bencede acaba devlete bu listeyi götürsek yaptırmakta sorun çıkartırlar mı.sistem nasıl işliyor bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Dear Mother uzadıkça uzuyor listemiz maşallah.. İnşallah bu listeye eklenen herkes hayırlısıyla çocuğunu kucağına alır.
evet maşallah listemiz uzuyor hamile haberleriyle çoşacağız ne mutlu

mayıs ayı sayfasında transferler başlamış bekleniyor bizimkilerede az kaldı:)

Son düzenleme:

Eğer doktorun talep ederse eminim hepsini hatta daha fazlasını bile yaparlar ki üniversite hastanelerinde araştırmak için daha da ayrıntıya giriyorlar.

tedavin hayırlı olsun caım öncelikle. inşallah mutlu haberi alırsın. hangi merkezde başladın tedaviye ve rapor kullandın mı. bahsedersen sevinirim.....

evet kızlar dua konusunda niyeti olan varsa ben de yardımcı olabilirim. vaktimiz oldukça birbirimiz için kuran okuyalım tesbih çekelim. sonuçta herşey rabbimden ve dualardan ibaret..
canım sen hangi merkezde tadavi görüyosun. hayırlı olsun ayrıca. bir türlü karar veremiyorum merkeze. rapor çıkarmak gözümde çok büyüyo. diğer türlü de oldukça maliyetli.

Evet kızlar bende geçen gün dua ederken, kitapta kırk gün gece 1000 defa Ayetül Kürsi okuyanın her muradına ereceğini yazıyordu. Ben bu akşam okumaya başlıyorum hepimize niyetlenerek. Allah kabul etsin inşallah...

turtım bende senın gıbı pcos luyum canım yasım 26 3 asılama 1 kımyasal gebelık oldu ve tup bebek tedavısı ıcın basvurdum yarın eksık testlerım yapılcak allah yar ve yardımcımız olsun ınsallah sorunlarımızı ve kafamıza takılanları paylasalım

sağol canım Allah kabul etsin. Birbirimiz için dua okuyabiliyorsak bende okuyabilirim dua paylaşımı yapılabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…