2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Günaydın kızlar ıkı gun gıremedım epey bıseyler olmus.Canlarım goruslerınıze ıhtıyacım var merkez konusunda memorıal,alaman ve fulya bunlardan hangısı ıı acaba

Günaydın kızlar ıkı gun gıremedım epey bıseyler olmus.Canlarım goruslerınıze ıhtıyacım var merkez konusunda memorıal,alaman ve fulya bunlardan hangısı ıı acaba

canım bu konuda şu daha iyi dersek seni yanıltmış oluruz en iyisi senin görüp konuşup öyle karar vermen.ama ben kendi adıma fikrimi söyleyeyim memorialin teknolojisinin çok iyi olduğunu düşünüyorum ama kesinlikle seni yanıltmak istemem .

Biricik valla karar aşaması en zor olanı, ama üç seçtiğin merkezde en iyilerin içinde. SEn hangisinde kendini en rahat ve güvenli hissedeceksen onu seç.

günaydın arkadaşlar bugün heyecan dorukta diger topikte bir arkadaşımızın test günü 13 günü inş. hayırlı haberi alacagız

biricik bencede git sen görüş içine hangisi sniyorsa biri çok iyi der biri kötü herkesin durumu farklı çünkü
huzurlu olman rahat olman gerekli gittigin kurumda

Ben Kayserideyim canım oyuzden esımle karar verdık 19 mayıs tatılınde merkezlere gıdıcez gorucez ama hıcbırı hakkında tam bılgım olmadıgı ıcın yanılmak ıstemedım.....Bıde bız temmuzda dusunuyoruz sımdı gıtmemız dogrumu hanı erkenmı yosa

Okundu bil canım...

bende 40 tanesini okudum 60 tane kaldı.allah yardımcın olsun canım...

hayır erken değil görüp konuşman lazım içine sinmesi lazım.

inş.canım

Okundu bil canım...
Allah kabul etsin cnm.

bende 40 tanesini okudum 60 tane kaldı.allah yardımcın olsun canım...
Allah kabul etsin cnm.

niyetimiz: Turtim arkadaşımıza RABBİM tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Amin

Toplam:1000
DearMother:100
leblebisekeri:100
ewest:100
nisan:200
asgok:100

Kalan:400

Yok erken değil bence, çünkü senden isteyecekleri testler olacak hekimlerin, bunların yaptırman , sonuçlarını ulaştırmanda bir süreç ki bazen tedavi öncesi kullanılması gereken ilaçlar olabiliyor. En azında temmuzda hazır olmuş olursun. hazır vakit bulmuşken bence bu fırsatı kaçırmayın.

canım ben fulya bahçecideyim ve bence iyi bir merkez biz eşimle görüşmeye gittik tabi biz bi heyecan hemen başla dese başlıycaz halit bey önce dedi bi araştıralım sonra zamana karar verririz bir sürü tahlil yaptırmamızı istedi bi,zde düşündük kesin gene para alıcaz diye yaptıralım diyolar diye düşündük ama hi de öyle değil istediğiniz yere yaptırın memleketinizden faks çekersiniz dedi biraz karışık yazmış olabilirim ama gerçekten düzgün bi yer en azından benim için

canım inşallah pozitifi hep beraber görürüz canım hangi merkeze gidiyosun bide sorun ne yazarmısın

bende 100 okurum

kızlar ben bitirdim allah kabul etsin son durum ne kaçtane eksik var bi belirleyebilirmisiniz. Gerekirse devam edeyim...

castamo hayırlı olsun tedavin bende ankaradayım gerçekten şanslı hissediyorum burda oldugum içn çok güzel merkezler var gerçekten

ben ikinciyi yaptırıyorum ama bu sefer devlette deneyecegim hakkımı kullanayım inş. pozitifleri görürüz

Turtimm şuanda sen dinen mazaretli sayılmıyosun.Özürlü grubuna giriyorsun yani ayetel kürsi okuyabilirsin ister abdest alıp istersen almayıp okuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…