Günaydın kızlar ıkı gun gıremedım epey bıseyler olmus.Canlarım goruslerınıze ıhtıyacım var merkez konusunda memorıal,alaman ve fulya bunlardan hangısı ıı acaba
Günaydın kızlar ıkı gun gıremedım epey bıseyler olmus.Canlarım goruslerınıze ıhtıyacım var merkez konusunda memorıal,alaman ve fulya bunlardan hangısı ıı acaba
Allahım kabul etsin inşallah .amin
niyetimiz: Turtim arkadaşımıza RABBİM tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Amin
Toplam:1000
DearMother:100
leblebisekeri:100
ewest:100
nisan:200
Kalan:500
hepsini okundu kabul ediyorum arkadaşlar bu gece bitiyor değil mi canlar.
allahım kabul etsin inşallah .amin
niyetimiz: Turtim arkadaşımıza rabbim tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.amin
toplam:1000
dearmother:100
kalan:500
hepsini okundu kabul ediyorum arkadaşlar bu gece bitiyor değil mi canlar.
hayır erken değil görüp konuşman lazım içine sinmesi lazım.Ben Kayserideyim canım oyuzden esımle karar verdık 19 mayıs tatılınde merkezlere gıdıcez gorucez ama hıcbırı hakkında tam bılgım olmadıgı ıcın yanılmak ıstemedım.....Bıde bız temmuzda dusunuyoruz sımdı gıtmemız dogrumu hanı erkenmı yosa
inş.canımgünaydın arkadaşlar bugün heyecan dorukta diger topikte bir arkadaşımızın test günü 13 günü inş. hayırlı haberi alacagız
biricik bencede git sen görüş içine hangisi sniyorsa biri çok iyi der biri kötü herkesin durumu farklı çünkü
huzurlu olman rahat olman gerekli gittigin kurumda
Allah kabul etsin cnm.Okundu bil canım...
Allah kabul etsin cnm.bende 40 tanesini okudum 60 tane kaldı.allah yardımcın olsun canım...
Ben Kayserideyim canım oyuzden esımle karar verdık 19 mayıs tatılınde merkezlere gıdıcez gorucez ama hıcbırı hakkında tam bılgım olmadıgı ıcın yanılmak ıstemedım.....Bıde bız temmuzda dusunuyoruz sımdı gıtmemız dogrumu hanı erkenmı yosa
Arkadaşlar merhaba, ben pko hastasıyım ve uzun dönemli tedaviye başladım. yasminin bugün 17. günü cumartesi günü lucrine başlıyorum kısmetse ve mayısın 27sinde ankarada olucam, bundan sonraki tedavimi doktorumun gözetiminde geçiricem.. Tahmin ediyorum ki 10 hazirandan sonra yumurtalarım toplanır tabii rabbim uygun görürse.. Benide aranıza alırsınız dimi..Benim ilk denemem olucak.. Yaşım 27.. Çok heyecanlıyım..
turtim arkadaşımıza yarın (13 mayıs ) gece 1000 ayetel kürsi okuyoruz.ben şimdilik 100 alayım katılıma göre artırırım.
niyetimiz: RABBİM tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Amin
Toplam:1000
DearMother:100
Kalan:900
bende 100 okurum
başladım bile canım bunu hep yapalım arkadaşlar yer gök duayla
niyetimiz: Turtim arkadaşımıza rabbim tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.amin
toplam:1000
dearmother:100
asgok:100
kalan:400
Ben yarın yola gitmiyeceğim.. Bu gecede okuyabilirim, yalnız şu durumum var ben 18 gündür adet görüyorum hala bitmedi.. Doktorum tedavi için sorun teşkil etmediğini söyledi.. yalnız abdestle okuyacaksanız o zaman ben okuyamam.. Ama abdest sorun değil der iseniz bende okurum.. 100-200 kaç verirseniz..
kızlar ben bitirdim allah kabul etsin son durum ne kaçtane eksik var bi belirleyebilirmisiniz. Gerekirse devam edeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?