çok iyi fikir canım tamam onu düzenleyeceğim birazdan.canım senin bi listen vardıya onu yayınla istersen kenarına bi sütun daha aç baştan herkese okuyalım biteninkinide bitti diye not düşelim olmaz mı hazirana ne kaldı hazirana kadar herkesinkini bitirelim yavaş yavaş sıkışmayalım yani...
dear mother ben 50 tane daha okuyacam
Canım bende 100 tane alıyım aksam okuyum......
kızlar bitti ozaman birick 100 tane aldı ben 50 daha okudum bitti ozaman
tamam canım ozaman bitti 150 kalmış en son 50 ben okudum 100 de sen aldı dear mothera duyurulur duamız bitmiş oldu aminnnnnnnnn hadi turtim hayırlı haberlerini bekliyoruz
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN OKUYAN TÜM DOSTLARIN GÖNLÜNDEKİNİ RABBİM NASİP ETSİN OKUNAN ARKADAŞIMIZINDA DİLEĞİNİ İNŞALLAH
niyetimiz: Turtim arkadaşımıza RABBİM tedavisinin sonucunu hayırlı kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Amin
Toplam:1000
DearMother:100-okundu-
leblebisekeri:100-okundu-
ewest:100-okundu
nisan:200-okundu-
asgok:150-okundu
castamo:150-okundu
tulays:100-kundu-
Biricik:100-okundu-
Bittiiiii
[/SIZE]
amin inşallah.kızlar isterseniz beni temmuz yapın hazirana yetişmez heralde tedavim.çünkü ben tiroid ilacı kullanıyorum 3 hafta daha kullanıcam sonra devam edicek tedavim tekrar.allah dualarınızı kabul etsin hepimiz boyle olalım insallah tez zamanda
Arkadaşlar duygularınızı merak ediyorum.
Hayallerinizde neler var.Aranızda ikiz isteyen var mı. heyecanınız hangi safhada.
bu arada castamo yok sanırım biz okuyalım onun gönlündeki niyete gelince yazar kendisi.ne dersiniz
Castemo niyetine
DearMother:100-:44: okunacak
kalan:900
Allah biliyorya ben ikiz istiyorum. bekarken sorarlardı ileride kız çocuk mu istersin erkek mi diye ben ayrım yapamazdım. ikiz olsun biri kız biri erkek derdim.. inşallah olur.. canım 100 okudum ben Allah kabul eder inşallah.. castemo arkadaşıma da okumaya başlıyorum.. şimdilik 100 olsun benden daha fazla okuyabilirsem yazarım..
Kızlar banada okuyun bende size listenize eklenmek istiyorum haziranda bende tüp bebek yaptıraacağımmmmm
Arkadaşlar duygularınızı merak ediyorum.
Hayallerinizde neler var.Aranızda ikiz isteyen var mı. heyecanınız hangi safhada.
bu arada castamo yok sanırım biz okuyalım onun gönlündeki niyete gelince yazar kendisi.ne dersiniz
Castemo niyetine
DearMother:100-:44: okunacak
tülayss:100-:44: okunacak
kalan:800
hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavinn.
Arkadaşlar bence herkes beklenen adet tarihini yazsın o tarihlere göre okuyalım. Sırayı ona göre yapalım.
ben de ben de ikiz istiyorum (tekini çok buldum ikiz istiyorum.)
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben de castemo için 100 alıyorum.
Benimkide ekler misin canımcımmmmmm
hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavinn.
arkadaşlar bence herkes beklenen adet tarihini yazsın o tarihlere göre okuyalım. sırayı ona göre yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?