2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Herkesin içinde yatan ikiz sonuçta tedaviyle hamile kalan insanlarız ve bir taşla iki kuş hiçde fena olmazdı.Ama hepiniz için dileğim hakkınızda hayırlısı ne ise RABBİM onu nasip etsin.sağlıklı hayırlı inş.Amin

bende 100 okumaya başlcam birazdan ekle canım

Castemo niyeti:Hayırlı sağlıklı evlatlar (ikizde olabilir ) nasip olsun inşallah

Toplam:1000

DearMother:100- okunacak:44:
tülayss:100- okundu
leblebisekeri:100-okundu
asgok:100-okundu
ewest:100-okuyor:44:
castemo:100-okuyor:44:

kalan:400

Allahım bin kere razı olsun hepinizden dileklerinizi kabul etsin inşAllah.Amin
[/QUOTE]

canım 10 günden sonra mazerete giriyor evet arkadaşların dediği gibi fakat sen yinede az daha bekle daha çok dualar okuruz katılırsın inş.yada içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım benim.

canım ben de okudum 100 kalan 600 kafamız karışmasın.

bende aynı durumdayım rapor için 3 yıllık evli değilim ama bazıları aşabiliyor canım nereyi düşünüyorsun bak maya çok uygun ama sadece uygun diye ne kadar güvenilir bilmiyorummmmmmmm

tmm cnm sen sor ben anlatırım.. Yeterki bildiğim şeyler olsun.. Bide ayetel kürsi olayı kafamı karıştırdı, bir okunabilir bir okunamaz dediler.. Niyetli olarak okuncağından dolayı bu halde okumam doğru olur mu? Bende okumak istiyorum ama niyeti bozmak da istemiyorum.. Napcağımı şaşırdım..[/QUOTE]

canım biz bitirdik zaten senin dualarını. kalbini ikileme. kanaman kesildikten sonra dilersen okursun.

Arkadaşlar benim tüplerimden biri tıkalı ve eşim ozsperm acaba benim tüp açılıcakmı tüp bebek yapılırken bilgisi olan veya kendisi bu işlemden geçen varmı

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim. Bizim merkez ankara ama ben aydında yaşıyorum.. Burda bir hemşire bulduk yarın ilk iğnemi o yapıcak.. Rabbim hepimizin yanında olsun inşallah...

Halis mulis Aydınlıyımdır.Hemşehri oluyoruz...

bende aynı durumdayım rapor için 3 yıllık evli değilim ama bazıları aşabiliyor canım nereyi düşünüyorsun bak maya çok uygun ama sadece uygun diye ne kadar güvenilir bilmiyorummmmmmmm

canım biz mayayla geçen yıl görüşmüştük. işi ticarete dökmüşler gibi geldi. memnun olan arkadaş çok ama ben ısınmadım. şimdilik kadıköy acıbadem görünüyo. doktorumuzla sıkı bi pazarlık yapıcaz. 21 mayısta kontrolümüz var. istediğimiz fiyata düşmezse eğer. 1 ay erteleyip rapor çıkarıcaz. çünkü ben de işi bıraktım. rapor elimizde olduktan sonra merkez araştırırm artık. şimdiden ne desek hava da kalıyo.
hakkımızda hayırlısı canım. rabbim inşallah bizleri de sevindirsin.......

Arkadaşlar benim tüplerimden biri tıkalı ve eşim ozsperm acaba benim tüp açılıcakmı tüp bebek yapılırken bilgisi olan veya kendisi bu işlemden geçen varmı

tüp bebek te ambriyoları direk rahme bıraktıkları için tüplerin tıkalı olması ayrıca bir tedavi gerektirmiyo canım... doktoruma özellikle sormuştum..

ben tam nerdeyse 10 yıldır kullanıyorum tüp bebek aşamasında bırakmıştım şimdi günde bir tane bazen hiç belli olmuyor iyi yapmışsın canım ilaç zamanı kesinlikle içme

Kızlar içmeyin ya, bir arkadaşımın doktoru eğer sigara içmeye devam edeceksen boşuna bana gelip zamanımı harcama demişti. Kızcağız nasıl bıraktığını bilememişti. Ben hiç iççmiyorum ama maalesef eşim kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…