canım seninle konuşmak istediklerim var sonra yazacağım sana uuzn uzun eşimdede sayı çok çok az.Maşalalh uzun yollar kateddiniz mükafatınızıda alacaksınız inş.tüm kalbimle inanıyorum.
bitti neredeyse
canım seninle konuşmak istediklerim var sonra yazacağım sana uuzn uzun eşimdede sayı çok çok az.Maşalalh uzun yollar kateddiniz mükafatınızıda alacaksınız inş.tüm kalbimle inanıyorum
tmm cnm sen sor ben anlatırım.. Yeterki bildiğim şeyler olsun.. Bide ayetel kürsi olayı kafamı karıştırdı, bir okunabilir bir okunamaz dediler.. Niyetli olarak okuncağından dolayı bu halde okumam doğru olur mu? Bende okumak istiyorum ama niyeti bozmak da istemiyorum.. Napcağımı şaşırdım..
tmm cnm sen sor ben anlatırım.. Yeterki bildiğim şeyler olsun.. Bide ayetel kürsi olayı kafamı karıştırdı, bir okunabilir bir okunamaz dediler.. Niyetli olarak okuncağından dolayı bu halde okumam doğru olur mu? Bende okumak istiyorum ama niyeti bozmak da istemiyorum.. Napcağımı şaşırdım..
sık sık uğra olurmu canım
Arkadaşlar duygularınızı merak ediyorum.
Hayallerinizde neler var.Aranızda ikiz isteyen var mı. heyecanınız hangi safhada.
bu arada castamo yok sanırım biz okuyalım onun gönlündeki niyete gelince yazar kendisi.ne dersiniz
Castemo niyetine
Toplam:1000
DearMother:100- okunacak
tülayss:100- okunacak
ASGOK:100 okundu
kalan:700
kızlar anca girebildim nete size kolay biy yöntem ben sabah kahvaltı masasını toplarken boynuma basmalı tesbihten astım hem işimi yaptım hem duamı okudum. Hem yormuyo ve sıkmıyo. Ayrıca vakit ayırmak zorunda kalmıyorum.
Canımcım bitirdim ben de duları mı.
Bu arada bizim işler biraz karıştı.
Eğer kendi doktorumuz tüp bebek konusunda istediğimizi fiyatı kabul ederse 3 haziran adetimle tedaviye başlıycaz
yok eğer kabul etmezse rapor çıkarcaz ve temmuza sarkacak.
Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eğle.
Sizi seviyorum kızlar............
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim. Bizim merkez ankara ama ben aydında yaşıyorum.. Burda bir hemşire bulduk yarın ilk iğnemi o yapıcak.. Rabbim hepimizin yanında olsun inşallah...
bende aynı durumdayım rapor için 3 yıllık evli değilim ama bazıları aşabiliyor canım nereyi düşünüyorsun bak maya çok uygun ama sadece uygun diye ne kadar güvenilir bilmiyorummmmmmmm
Arkadaşlar benim tüplerimden biri tıkalı ve eşim ozsperm acaba benim tüp açılıcakmı tüp bebek yapılırken bilgisi olan veya kendisi bu işlemden geçen varmı
Arkadaşlar benim tüplerimden biri tıkalı ve eşim ozsperm acaba benim tüp açılıcakmı tüp bebek yapılırken bilgisi olan veya kendisi bu işlemden geçen varmı
Halis mulis Aydınlıyımdır.Hemşehri oluyoruz...
Kızlar sigara kullanan var mı aranızda? Ben daha bugün bıraktım..
ben tam nerdeyse 10 yıldır kullanıyorum tüp bebek aşamasında bırakmıştım şimdi günde bir tane bazen hiç belli olmuyor iyi yapmışsın canım ilaç zamanı kesinlikle içme
Yok canım Muğla da yaşıyorum.Antalya Tüp Bebek Merkezi...Hayırlısı...Sen nerde tedavi oluyorsun canım? Aydın merkez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?