2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım castemo içi 100 tane okudum kaydet istersen.allah gönlüne göre versi.

Bu arada ben normalde ben hayatımda ikiz istemezdim amaaynı sıkıntıları tekrar yaşamamak için ikiz istiyorum.rabbim yardımcımız olsun...

Tülayss canım inş Allah dualarını kabul eder.Ama benim bildiğim şu anda devlet tek embriyo transfer izni veriyo. Tek embriyoda ikiz çocuk olma ihtimali varmı ki?

inşallah..ewet heyet raporuyla tek embriyo koyuluyor 35 yaş altına. 35 yaş üstüne 2. ben 32 yaşındayım zaten ben rapor haklarımı kullandım canım. bu sefer ki raporsuz olacak inşallah bu sefer bir sürü bir sürü kaliteli embriyolar olusur.. olsunda ikiz değil tek olsun. gönlümden gecen ikiz ama herşeyin hayırlısı. inşallah herşey gönlümüzce olur..

castemo için 100 okudum canım..

Kızlar merhaba nasılsınız? Allah sizden razı olsun çok teşekkür ederim.. Yazılarınızı okudum, bu topik inanılmaz destekçi bir topik oldu.. Bizim tüp bebek yapmamız eşimle alakalı.. eşim azospermi hastasıydı ilk m.tese ameliyatımızda hiç sperm bulunamamıştı.. Tabi kocaman bir hayal kırıklığı evlat edinin dediler bize.. Sonra Ankarada Kaan Aydos hocamızı buldum, yapamayacağı hiçbirşeyi söylemedi bize ve sperm bulucam dedi ve yoktan vareden rabbim bizim spermleri yoktan varetti. 9 nisanda Gen-art tüp bebek merkezinde oldu eşimin 2. m.tese ameliyatı ordada donduruldu. Bizim tedavimiz ankarada devam ediyor gen-art tüp bebek merkezinde olucak işlemlerim ama doktorum doç.dr.batuhan özmen. Benim hikayem bu arkadaşlar. Çok zor aşamalardan buraya kadar geldik.. Tüp bebek deneme imkanımız bile olmayabilirdi.. Ama rabbim bizim önümüzü açtı.. İnşallah bundan sonrada böyle syreder tedavilerimiz.. Dearmother benim yapcağım bişey var ise söyleyin.. Bide listede eşimden dolayı olduğunu belirtir misin, ilerde okuyanlar olursa onlara umut olsun..

hadi hayırlısı inş Allah gönlüne göre versin.Hayırlı evlatlar versin

allah tamamına erdirsin...

Daha önce tüp bebek tedavisi görenler varsa bu süreci anlatabilirler mi? İğneleri kendiniz mi yaptınız, iğnenin ucunu tamamen soktunuz mu? 90 derecelik açıylamı vurdunuz? İğnelerin herhangi bir yan etkileri oluyor mu? yumurtalar büyüdükçe ağrı sancı vs. oluyor mu? Bir topikte okumuştum bebek tutunsun diye antep fıstığı, kabak çekirdeği, badem, ananas yiyin diyorlardı, bunları uyguladınız mı? BEn aşırı heyecanlıyım ve salak gibiyim.. Bide bişey itiraf ediyim iğnelerden çok korkuyorum hayatım boyunca hep korkmuştum zaten.. Garip tarifi olmayan duygular yaşıyorum..

Allah kabul etsin canım.
Kızlar banada okuyun bende size listenize eklenmek istiyorum haziranda bende tüp bebek yaptıraacağımmmmm
okuruz tabiki cnm listeye eklemem için bilgilerini verirmisin lütfen.sorun ne kaçıncı deneme.hangi merkez.

hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavinn.
arkadaşlar bence herkes beklenen adet tarihini yazsın o tarihlere göre okuyalım. sırayı ona göre yapalım.
evet olur canım.ama tedaviye başlanacak olan adet tarihi olsun olurmu.kesin olmasada ortalama bir tarih.

ben de ben de ikiz istiyorum (tekini çok buldum ikiz istiyorum.)
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
ben de castemo için 100 alıyorum.
benimkide ekler misin canımcımmmmmm
Allah kabul etsin ekliyorum canım.ikizide hayırlısı ise nasip etsin inşallah.herşeyin hayırlısı

20.05.2011 cuma günüüüüüüüüü
tedavin başlıyormu cnm o tarihte.

bu ay elevitle aspirine başlıyorum.diğer ayın 17 sindede rahim kontrollerine:)
ok o zaman tedavin 17 haziran diyoruz.
Allah kabul etsin canım hem duanı hem dileğini.

Benimde 5 haziran tahminen
tamam cnm ekliyorum.

Amin Allah kabul etsin.

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|Başlandı:44:
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|20 Mayısta kontrol|
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem||
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Kadın|1.Deneme|Ankara|14'ünde ilaçlara başlıyor|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Turtim korkacak birşey yok, endişe etme sen. Bu süreçte nerdeyse en kolay şey iğneler bence. Zaten merkezde hemşireler anlatıyor nasıl yapacağını hatta ilk iğneleri onların yaptığı bile oluyor. İğnenin ucu küçük zaten, hissetmiyorsun bile, benim iğnelerimi eşim yapıyordu ama o yokken ben kendim yaptım. Doktorların söyledikleri bu tedavi süresinde kullanılan ilaçların yan etkisi olmadığı ama bence bu herkese göre değişiyor. Bu süreçte benim yaşadığım en sancılı dönem yumurta toplandıktan sonra oldu. O da regl sancısından fazla değildi. Heyecanlı olman çok normal , hele ki yaşadığınız süreç göz önüne alınırsa. Allah yardımcınız olsun, ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah...

geldim canım bugu mü başlıcaz ay çok sevindim

Castemo niyetine

Toplam:1000

DearMother:100- okunacak:44:
tülayss:100- okundu
leblebisekeri:100-okundu
asgok:100-okundu

kalan:600

Allahım bin kere razı olsun hepinizden dileklerinizi kabul etsin inşAllah.Amin

Son düzenleme:

Ben hep kızım olsun istiyorum , hele bir de iki tane kızım olursa Alllah derim
Ama tabi herşeyden öncebir evladım olsun da sağlıklı sıhhatli olsun ...

canım seninle konuşmak istediklerim var sonra yazacağım sana uuzn uzun eşimdede sayı çok çok az.Maşalalh uzun yollar kateddiniz mükafatınızıda alacaksınız inş.tüm kalbimle inanıyorum.

geldim canım bugu mü başlıcaz ay çok sevindim
bitti neredeyse

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim. Bizim merkez ankara ama ben aydında yaşıyorum.. Burda bir hemşire bulduk yarın ilk iğnemi o yapıcak.. Rabbim hepimizin yanında olsun inşallah...

Arkadaşlar duygularınızı merak ediyorum.

Hayallerinizde neler var.Aranızda ikiz isteyen var mı. heyecanınız hangi safhada.

bu arada castamo yok sanırım biz okuyalım onun gönlündeki niyete gelince yazar kendisi.ne dersiniz

Castemo niyetine

Toplam:1000

DearMother:100- okunacak
tülayss:100- okunacak
ASGOK:100 okundu
kalan:700

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…