[/QUOTE]
Castemo niyeti:Hayırlı sağlıklı evlatlar (ikizde olabilir ) nasip olsun inşallah
Toplam:1000
DearMother:100- okunacak:44:
tülayss:100- okundu
leblebisekeri:100-okundu
asgok:100-okundu
ewest:100-okuyor:44:
castemo:100-okuyor:44:
kalan:400
Allahım bin kere razı olsun hepinizden dileklerinizi kabul etsin inşAllah.Amin
bir taraftan sizinle konuşuyor diğer taraftan işlerimi yapıyorum çamaşırlar katlanıyor asılıyor.yazlıklar çıkıyor vs.vs. başımda felaket ağrıyor dün gece saçlarımı üşüttüm galiba.bakım yapayım derken
saol cnm inşallah iyi gelir.Geçmiş olsun, bir parça çikolata at ağzına iyi gelir baş ağrısına...
kızlar bu ay bende varım sanırım çikolata kistlerim var tedavimi etsem hazirana kadar mayada kampanya var değelendirsemmi çok kararsızım Duaların gücüne çok inanırım bana anlatın bende başlasamda başlamasamda dahil oluyum kendime olmasada birilerine fayda dokunur belkide
canım tedaviye başlasanda başlamasanda aramızda olman bizi mutlu eder.birbirimizden çok şey öğreneceğiz ve seninde dediğin gibi duaların gücüde tartışılmaz.listeye ekliyorum cnm.benin adetim 01 haziran
Castemo niyeti:Hayırlı sağlıklı evlatlar (ikizde olabilir ) nasip olsun inşallah
Toplam:1000
DearMother:100- okuyor:44:
tülayss:100- okundu
leblebisekeri:100-okundu
asgok:100-okundu
ewest:100-okuyor:44:
castemo:100-okundu
nisan:50-okundu
kalan:350
Allahım bin kere razı olsun hepinizden dileklerinizi kabul etsin inşAllah.Amin
canım ben bir 100 daha okudum şimdi 250 mi kalıyor?
bir taraftan sizinle konuşuyor diğer taraftan işlerimi yapıyorum çamaşırlar katlanıyor asılıyor.yazlıklar çıkıyor vs.vs. başımda felaket ağrıyor dün gece saçlarımı üşüttüm galiba.bakım yapayım derken
azcık ucundan ucundan başladım saol canım.migren bendede var ne yazıkki şükür ki bugünki baş ağrısı migren değildi.geçmiş olsun hayatım valla baş ağrısı hiç çekilmez bende migren var tuttumu ölüyorum bahar temizliğine başladın yani
hayır cnm çalışmıyorum aslında çalışsam iyi olurdu amadear mother sen çalışmıyosun değilmi ne güzel ben artık bıktım
1 maaşla zor bu devirde.
azcık ucundan ucundan başladım saol canım.migren bendede var ne yazıkki şükür ki bugünki baş ağrısı migren değildi.
hayır cnm çalışmıyorum aslında çalışsam iyi olurdu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?