• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

tülaycım özel mesaj kutunu boşaltırmısın lütfen.sana mesaj yazamıyorum uyarı veriyor.diyorki.karşı tarafın mesaj yazanı çok olduğundan kutusu dolup taşıyor diye:nazar: maaşalalh diyorum başkada birşey demiyorum

$IMG_0369.webp $IMG_0377.webp

yukyelebildim sonunda:1: sunlara bak tatlislerim benim ya :69:

liefte canım öyle gülmeye ihtiyacımız varki bende sizler için tülaycığımla birlikte başka bir hizmet için uğraşıyoruz bitince paylaşırız şekerime söz verdim ama o benden önce kaçmışş sormayın bizde çok komiğiz annem karşımda dua okuyor ben nette... mausum bozulmuş elle çok zorlanıyorum terler elim aman kızıp duruyorum bir mesajı yarım saatte yazıyorum nette sürekli donuyo tülaycığım sabaha ancak biter benim iş:) oyalanmayım bakalım hepinizi çok seviyorum geceniz hayırlı olsunnnnn

bende merak ettim simdi:16::16:

Selam kızlar iyi geceler hepinize, yarın sabah 8.30 da transferim var.. Bağlantıda bir sorun var çok zor giriyorum yazamıyordum bakalım bu size iletilecek mi.. Nil-alp arkadaşımada hayırlı olsun diyorum.. Dearmother aksilik olmuş ama bu size sadece birkaç gün kaybettirir sakın üzülüp canını sıkma.. Sonuçların iyi çıkar inşallah.. Nisancım canım transferin hayırlı uğurlu olsun test gününe güzel haberlerle dön bize.. Kendinizeee çooooook iyi bakın.. Görüşmek üzere..[/QUOTE
hadi bakalım, hayırlı olsun, inşallah iyi sonuç alırsın,:71::71::71:müjdeyi bekliyoruz

liefte çok tatlı yaa ne yaptında uyuttun ne güzel oldu bu akşam akşam allah iyiliğini versinnn
ama ben sizden kopamıyorumki çalışmama başlayımmm uykum geliyo şimdide
turtim benim canım tüm dualerım seninle bitanem inan heyecan bastı yerine canım inşallah sonuç güzel olr
güzel anneciğim iyiki geldin seni buralarda görmek çok güzel hepinize son kez iyi geceler hepiniz çok özelsiniz

Back
X