• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

liefte çok tatlı yaa ne yaptında uyuttun ne güzel oldu bu akşam akşam allah iyiliğini versinnn
ama ben sizden kopamıyorumki çalışmama başlayımmm uykum geliyo şimdide
turtim benim canım tüm dualerım seninle bitanem inan heyecan bastı yerine canım inşallah sonuç güzel olr
güzel anneciğim iyiki geldin seni buralarda görmek çok güzel hepinize son kez iyi geceler hepiniz çok özelsiniz
saol bitanem kalplerimiz bir.inan benim için burası terapi gibi bir kez daha anladım .:nazar:hadi yat dinlen tatlım.bende madem oturuyorum makineyi açtım çamaşır yıkayayım asarım yarın sabah.:1:

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu :65:
tulayss:300-okundu :65:
liafde:100-okundu:65:
mylady06:100-okundu:65:

kalan :450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

liefte çok tatlı yaa ne yaptında uyuttun ne güzel oldu bu akşam akşam allah iyiliğini versinnn
ama ben sizden kopamıyorumki çalışmama başlayımmm uykum geliyo şimdide
turtim benim canım tüm dualerım seninle bitanem inan heyecan bastı yerine canım inşallah sonuç güzel olr
güzel anneciğim iyiki geldin seni buralarda görmek çok güzel hepinize son kez iyi geceler hepiniz çok özelsiniz

cok aliskinlar bana ya gogsumde uyurlar ilgilenmezsemde boyle yanima gelirler uyuya kalirlar:1::1:

ay onlar cok tatli gercekten :69:
bizim bi tanidigin vardi rotweiler kosarken bacagima bi carpti zaten 54 kiloluk biseyim araba carpmis gibi oldum :27::27::27:
:1::1::1:
bende hayvanları çok severim ama uzaktan.besleyemem yani.bir ara kuşa niyetlendim ama almadım çiçeğim kuruyunca günlerce ağlamıştım çünkü :69:çok hassas bir yapım var.belkide sırf bu yüzden beslemiyorum.

ben o cinsi görünce yolumu değiştiriyorum canım tamam seviyorum ama uzaktan:1::1: şakası yok onların:63:

bizim ki kafaya koydu alacak ama bakalim artik :52:

:1::1::1:
bende hayvanları çok severim ama uzaktan.besleyemem yani.bir ara kuşa niyetlendim ama almadım çiçeğim kuruyunca günlerce ağlamıştım çünkü :69:çok hassas bir yapım var.belkide sırf bu yüzden beslemiyorum.

ay canim benim walla bende cok duygusalim:70: bu pitirciklari sabah bi saliyorum geceye kadar acik kiyamiyorum kafeste islak mendille geziyorum arkadalarindan malum durmadan .....:1::1::1:

birde ben uzun bir süredir umut sayfasını takip ediyorum başarı oranlarını yüksek buldum yakın zmanda hamile kalan 4/5 arkadaş var orada tedavi olup.yani aslında nasip kısmet kaderinde varsa doğal yoldanda oluyor .fakat araştırmak güvenmek kesinlikle öenmli.

tabii ki kısmet işi canım. Ama biz hem herşeyden önce umutlarımızı bağlıyoruz bu işe. Hakkında hayırlısı olsun diyelim. Inşallah son olur tatlımm....

Back
X