• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Selam kızlar umarım herkesin tedavisi güzel gidiyordur. Benim yarın 10.gün kontrolüm var. Umarım
herşey iyi gidiyordur. Transfer tarihim belli olur. Dondurulmuşlarda 15.gün-18.gün arası transfer yapılıyormuş. Artık sabrım kalmadı beklemeye. Bir an önce bebişlerime kavuşmak istiyorum.

Günaydın kızlar..

yarın sabah yumurta toplama işlemim yapılıyor, dün gece çatlatma iğnelerimi vurdum, bu süreçte vurduğum en can yakıcı iğnelerdi, bugünde kasıklarım çok hassas. şimdiden bir ağrı kesici kullanmaya başladım. dualarınızı esirgemeyin, yarın sağlıklı , makul sayıda yumoşum olsun ve döllensin...(aminnnnn)

:18::18:

inşallah canım allah yardımcın olsun kucağına alınca bu sıkıntılarımızın hepsi gececek

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE :nazar::49:|Okundu:nazar:
2|ailhan76|37|||||HAMİLE:nazar::49:|Okundu:nazar:
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi |Okundu:nazar:
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|Okundu:nazar:
13|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu:nazar:
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu:nazar:
15|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplanıyor |Okundu:nazar:
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|25-26 haz. yumoslari toplanacak|Okundu:nazar:
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu:nazar:
18|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu:nazar:
19|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam|Okundu:nazar:
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|24-25 haz.yumoşlar toplanacak|Okundu:nazar:
21|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu:nazar:
22|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu:nazar:
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu:nazar:
24|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu:nazar:
25|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
26|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|Okundu:nazar:
27|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
28|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
29|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu:nazar:
30|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
31|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu:nazar:
32|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu:nazar:
33|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
34|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
35|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
36|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu:nazar:
37|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu:nazar:
38|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:nazar:
39|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu:nazar:
40|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu:nazar:
41|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu:nazar:
42|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
43|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu:nazar:
44|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu:nazar:
45|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu:nazar:
46| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu:nazar:
47|kelid_85|||||||Okundu:nazar:
48|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu:nazar:
49|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu:nazar:
50|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu:nazar:
51|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu:nazar:
52| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu:nazar:
53|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu:nazar:
54|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu:nazar:
55|symrna35||Haziran|||||Okundu:nazar:
56|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu:nazar:
57|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu:nazar:
58|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu:nazar:
59|melisela|27|Temmuz||1.Deneme||Kaan hocada tedavide|Okundu:nazar:
60|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
61|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu:nazar:
62|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu:nazar:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım listeye benide eklerseniz sevinirim umarım listedeki herkesin karşısında tek tek hamiş yazılarını görürüz.
Ben yarın iğnelere başlıyorum.Bizim sorunumuz erkek infertilitesi.Eşimden tesa ile sperm bulundu ve donduruldu.Mayıs ayında ilk denemem oldu ama malesef tutmadı.Bu ay tekrarlayacağız inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Bu zorlu yolda birbirimize destek olalım hepinize kolay gelsin:66:

hosgeldin canim, yasini,kacinci deneme, hangi merkezde yaptircani filan yazarsan sevinirim bu arada hayirlisiyla tedaviye baslarsin insallah...

arkadaşlar herkese merhaba.dün rahim filmi çekildi tek tüpüm kapalıymış çok çok üzüldüm.doktorum üzülme aşılamanın tutması düşük ama tüp bebek tutar çünkü rahim çok temiz dedi ve adetim gününü şaşırmazsa 2.günü yani temmuz 18 de tedavim başlıyo :43:

YEDA VE EFSUNE Test tarihiniz yarinmis. Ne hissediyorsunuz? Belirtiler var mi? Heyecan doruktadir herhalde. Insallah yuksek degerli bir pozitif alirsiniz.

Günaydın kızlar..

yarın sabah yumurta toplama işlemim yapılıyor, dün gece çatlatma iğnelerimi vurdum, bu süreçte vurduğum en can yakıcı iğnelerdi, bugünde kasıklarım çok hassas. şimdiden bir ağrı kesici kullanmaya başladım. dualarınızı esirgemeyin, yarın sağlıklı , makul sayıda yumoşum olsun ve döllensin...(aminnnnn)

:18::18:

hadi hayirlisi insallah birinci kalitede:65: bol bol yumoslarin olur :)

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE :nazar::49:|Okundu:nazar:
2|ailhan76|37|||||HAMİLE:nazar::49:|Okundu:nazar:
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi |Okundu:nazar:
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|Okundu:nazar:
13|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu:nazar:
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu:nazar:
15|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplanıyor |Okundu:nazar:
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|25-26 haz. yumoslari toplanacak|Okundu:nazar:
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu:nazar:
18|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu:nazar:
19|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam|Okundu:nazar:
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|24-25 haz.yumoşlar toplanacak|Okundu:nazar:
21|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu:nazar:
22|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu:nazar:
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu:nazar:
24|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu:nazar:
25|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
26|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|Okundu:nazar:
27|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
28|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
29|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu:nazar:
30|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
31|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu:nazar:
32|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu:nazar:
33|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
34|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
35|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
36|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu:nazar:
37|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu:nazar:
38|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:nazar:
39|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu:nazar:
40|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu:nazar:
41|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu:nazar:
42|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
43|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu:nazar:
44|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu:nazar:
45|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu:nazar:
46| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu:nazar:
47|kelid_85|||||||Okundu:nazar:
48|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu:nazar:
49|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu:nazar:
50|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu:nazar:
51|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu:nazar:
52| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu:nazar:
53|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu:nazar:
54|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu:nazar:
55|symrna35||Haziran|||||Okundu:nazar:
56|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu:nazar:
57|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu:nazar:
58|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu:nazar:
59|melisela|27|Temmuz||1.Deneme||Kaan hocada tedavide|Okundu:nazar:
60|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
61|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
62|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu:nazar:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

Son düzenleme:
YEDA VE EFSUNE Test tarihiniz yarinmis. Ne hissediyorsunuz? Belirtiler var mi? Heyecan doruktadir herhalde. Insallah yuksek degerli bir pozitif alirsiniz.

sabah regl ağrısı çektimm .. miğdem kalktı, huzursuz ve gerginim....son haftada 3 kilo aldım.. birden şiştim. estrofem ile progesteron galiba..aşırıda yemek yiyorum....
bilinmezliğin ağırlığı ve sanki fırtına öncesi sessizlik...

umud ediyorum ama sonucun olumsuz olması ihtimalinide göz ardı edemiyorum.. aslında kokuyorum yaaaa...
ortaya karşık bir duygu durumuda mevcut... heyecan var korkuyla birlikte tevekkülle de beraber.....:27:

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:22 okundu

Kalan:122

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:nazar::nazar::nazar:
:

canım 7 tane yasin ekler misin?

pozitif cikacak insallah. Bizlerde heyecanla bekliyorum. Bu arada estrofem nedir? Benim doktorum vermedi bana. Ben sadece coraspin ve progestron jel kullaniyorum

sabah regl ağrısı çektimm .. miğdem kalktı, huzursuz ve gerginim....son haftada 3 kilo aldım.. birden şiştim. estrofem ile progesteron galiba..aşırıda yemek yiyorum....

umud ediyorum ama sonucun olumsuz olması ihtimalinide göz ardı edemiyorum.. aslında kokuyorum yaaaa...
ortaya karşık bir duygu durumuda mevcut... heyecan var korkuyla birlikte tevekkülle de beraber.....:27:

kızlar ayetel kürsi listesi unutuldu mu? ben 50 daha okudum amam liste o kadar gerilerde kalmış ki bulamadım...

Herkese merhaba, benim transferimin 6. Gunü ilk tup bebek dememem.crinone vajinal jel kullanıyorum iki gündür su gibi bir akıntım var renksiz kokusuz.aynı seyleri yasan var mı normal mı acaba?

estrofem ile progesteron bencede çünkü bende aynı sen gibiyim , kocaman bişi oldum sanki :( bende çok bir iştahla yiyorum . bizrada stresten sanırım kendimizi yemeğe veriyoruz, çünkü herşey şu anda bize kısıtlanmış durumda . tek rahatça yapabildiğimiz şey yemekkk :)
efsune senin kaçıncı günü transferin yanlış hatırlamıyorsam yarın test günün dü değil mi ?

Herkese merhaba, benim transferimin 6. Gunü ilk tup bebek dememem.crinone vajinal jel kullanıyorum iki gündür su gibi bir akıntım var renksiz kokusuz.aynı seyleri yasan var mı normal mı acaba?

Benim de 5. gunum. AYnisi bende de var. Merak etme, dun de ben ayni seyi sormustum:) Normalmis. Bende baska beliri yok. Sanci, goguslerde hassasiyet falan icbirsey yok. Sende durum nedir?

Benim de 5. gunum. AYnisi bende de var. Merak etme, dun de ben ayni seyi sormustum:) Normalmis. Bende baska beliri yok. Sanci, goguslerde hassasiyet falan icbirsey yok. Sende durum nedir?

evet kızlar o jelden kaynaklanıyor.bende de hiç bir belirti yok . illada olmak zorunda değil biliyorsunuz bu belirtiler, kişiye göre değişiyor. benim geçen sefer bütün belirtiler var gibiydi , ama sonuç negatifti.

slmlar arkadaşlar nasılsınız? yorum yapmasam da heyecanla takip ediyorum sizleri herşey gönlünüzce olur inşallah.. bir şey sormak istiyorum ben tedaviye başladım bal polen arısütü karışımı yiyorum yumurta kalitesi için.. bunun dışında çörekotu bal tarçın keten tohumu karışımını yapan varmı tedavi döneminde.. kafam biraz karışık yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum. bu karşımıda yesem ters etki edermi acaba?

Back
X