• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

estrofem ile progesteron bencede çünkü bende aynı sen gibiyim , kocaman bişi oldum sanki :( bende çok bir iştahla yiyorum . bizrada stresten sanırım kendimizi yemeğe veriyoruz, çünkü herşey şu anda bize kısıtlanmış durumda . tek rahatça yapabildiğimiz şey yemekkk :)
efsune senin kaçıncı günü transferin yanlış hatırlamıyorsam yarın test günün dü değil mi ?

13 haziran tranfer oldu .. yarın 12. gün sabahtan teste gideceğim işte ....bugün havada asılıyım sanki.. şaşkoloz bir durumum var.. beklerken zaman nasıl geçecek dedim.. şimdi yarın ben ne yapacağım? diyorum..
sevinmek istiyorum tabiikiiii. ama çok korkuyorum..... kilinik tıp sadece şansın %7 diyince..
negatif olursade oturup bu evrenin mesajının ne olduğunu anlamaya çalışmaktan başka gerçeklik yok... neden daha zamanı değil diye kafa patlatmaktan başka...

umudum yoğun bu sefer ... allah hayırlısı ve sağlıklısını nasip eder umarım..

Benim de 5. gunum. AYnisi bende de var. Merak etme, dun de ben ayni seyi sormustum:) Normalmis. Bende baska beliri yok. Sanci, goguslerde hassasiyet falan icbirsey yok. Sende durum nedir?

3. Ve 4. Gun kasık ağrısı vardı su an pek bisey yok ama sanki her an regl olacakmışım hissi var.(belki de psikolojiktir).hepimiz icin hayırlı olur insallah gercekten çok zor bir süreç.

13 haziran tranfer oldu .. yarın 12. gün sabahtan teste gideceğim işte ....bugün havada asılıyım sanki.. şaşkoloz bir durumum var.. beklerken zaman nasıl geçecek dedim.. şimdi yarın ben ne yapacağım? diyorum..
sevinmek istiyorum tabiikiiii. ama çok korkuyorum..... kilinik tıp sadece şansın %7 diyince..
negatif olursade oturup bu evrenin mesajının ne olduğunu anlamaya çalışmaktan başka gerçeklik yok... neden daha zamanı değil diye kafa patlatmaktan başka...

umudum yoğun bu sefer ... allah hayırlısı ve sağlıklısını nasip eder umarım..

canım inşallah çok güzel haberler alırsın....
ne heyecanlı bekleyiştir bilirim..
hatta biz kanı vermiştik...
2 saat sonra çıkacaktı..
eşim dayanamadı idrar testi aldı..
yaptım anında çıkmıştı çizgi...
sonra kan değerim 106 çıkmıştı 11. günde..
ama bebeğim benimle kalamadı:5::5:
şimdi ise eylül ayını bekliyorum dondurulmuş transferi için...
dualarımdasın canım:34:

RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. MAŞALLAH DEYİN ARKADAŞLAR :nazar: ARTIK BEN DE HAMİLEYİM. :49: :49: DUA EDİN DEĞERLER YÜKSELSİN.RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN. SALI TEKRAR TEST GÜNÜ.BELİRTİ BEN DE YOKTU SADECE BİRAZ ÇABUK YORULUYORDUM BAZENDE TANSYONUM DÜŞÜYOR GİBİ OLUYORDU.BAZENDE ADET SANCISI GİBİ AMA HAFİF AĞRILAR VARDI.BU BELİRTİLER ÇOK HAFİFTİ.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE ÇOCUK VERSİN AĞIR İMTİHAN.BENM DAHA ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM GÜNLÜK DUALAR VAR ONLARI OKUMAYA ÇALIŞTIM.HAYIRLISINI İSTEDİM RABBİM HERKESE VERSİN İNŞ. BEN İNANYORUM DUA EDİN

slmlar arkadaşlar nasılsınız? yorum yapmasam da heyecanla takip ediyorum sizleri herşey gönlünüzce olur inşallah.. bir şey sormak istiyorum ben tedaviye başladım bal polen arısütü karışımı yiyorum yumurta kalitesi için.. bunun dışında çörekotu bal tarçın keten tohumu karışımını yapan varmı tedavi döneminde.. kafam biraz karışık yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum. bu karşımıda yesem ters etki edermi acaba?

Ben yumurtalarım toplanana kadar her sabah bal,polen,çörekotu, tarçın,karanfil ,keten tohumu karıştırıp
yedim. Sayıda 8 tane yumurtam oldu ama doktorum sadece 3 olgun yumurtayı topladı ve her üç
yumurtam da döllendi. Şu anda donmuş embriyo olarak beni bekliyorlar.

merhaba arkadaslar sonuc bekleyen arkadaslar insallah olumlu sonuclar alirsiniz hergun girip sizleri takip ediyorum sevincli haberlerle sevinip uzuntulerinizle uzuluyorum allah tum anne olmak isteyenlerin kucaklarini bos koymasin :49::32::32::32::49::49: bende dun ilk ultrasyonuma gittim ve hersey yolunda dediler horman innellerine baslatim ek olarak ikinci ultrasyonumda 1 temmuzda insallah yumurtalarim istenilen buyukluge gelirse catlatma innesi verilecek sanirim burda catlatma innesi kullanan arkadaslara sormak istiyorum ben inne korkum oldugu icin bu catlatma innesi nasil cokmu agrili oluyor :18::18::18::18::18::18::18::18:

RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. MAŞALLAH DEYİN ARKADAŞLAR :nazar: ARTIK BEN DE HAMİLEYİM. :49: :49: DUA EDİN DEĞERLER YÜKSELSİN.RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN. SALI TEKRAR TEST GÜNÜ.BELİRTİ BEN DE YOKTU SADECE BİRAZ ÇABUK YORULUYORDUM BAZENDE TANSYONUM DÜŞÜYOR GİBİ OLUYORDU.BAZENDE ADET SANCISI GİBİ AMA HAFİF AĞRILAR VARDI.BU BELİRTİLER ÇOK HAFİFTİ.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE ÇOCUK VERSİN AĞIR İMTİHAN.BENM DAHA ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM GÜNLÜK DUALAR VAR ONLARI OKUMAYA ÇALIŞTIM.HAYIRLISINI İSTEDİM RABBİM HERKESE VERSİN İNŞ. BEN İNANYORUM DUA EDİN

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ayyyyy çok sevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli. sana milyonlarca kere Maşallahhhhhh.

canım hayırlı olsun yüzümüzü güldürdünnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

masallah canim allah yuzunu guldurmus ins devaminida getirir insallah kendine cok dikkat et inana kendimmis gibi sevindim senin adina bizler icinde dualarini eksik etme canimmm :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

40 bin kere maşallah barekellah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: RABBİM nazardan saklasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.

darısı önce efsuneye sonraaa sıradaki tüm dostlara olsun inş.banada:21::21::21::21::21::21::21::21::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE :nazar::49:|Okundu:nazar:
2|ailhan76|37|||||HAMİLE:nazar::49:|Okundu:nazar:
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE :nazar::49:|Okundu:nazar:
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi |Okundu:nazar:
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|Okundu:nazar:
13|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu:nazar:
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu:nazar:
15|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplanıyor |Okundu:nazar:
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|25-26 haz. yumoslari toplanacak|Okundu:nazar:
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu:nazar:
18|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu:nazar:
19|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam|Okundu:nazar:
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|24-25 haz.yumoşlar toplanacak|Okundu:nazar:
21|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu:nazar:
22|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu:nazar:
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu:nazar:
24|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu:nazar:
25|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
26|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|Okundu:nazar:
27|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
28|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
29|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu:nazar:
30|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
31|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu:nazar:
32|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu:nazar:
33|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
34|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
35|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
36|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu:nazar:
37|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu:nazar:
38|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:nazar:
39|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu:nazar:
40|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu:nazar:
41|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu:nazar:
42|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
43|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu:nazar:
44|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu:nazar:
45|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu:nazar:
46| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu:nazar:
47|kelid_85|||||||Okundu:nazar:
48|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu:nazar:
49|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu:nazar:
50|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu:nazar:
51|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu:nazar:
52| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu:nazar:
53|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu:nazar:
54|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu:nazar:
55|symrna35||Haziran|||||Okundu:nazar:
56|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu:nazar:
57|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu:nazar:
58|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu:nazar:
59|melisela|27|Temmuz||1.Deneme||Kaan hocada tedavide|Okundu:nazar:
60|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
61|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
62|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu:nazar:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

Back
X