teşekkür ederim arkadaşım..Eşim için önemli değil çünkü doldurulmuş spermle embriyolarımız oluşacak inşallah..yani bizim yumoşlara bir zararı olmaz dimi?Doktora sormayıda unuttum çünkü...cnm senin yumurta toplama işleminden 3 gün önce eşinde sperm verecegi için perhiz başlıyor.yani yumurta toplama işlemine 3 gün kala kesmek lazım.
Allah büyüktüe canım iyi haberlerini bekliyoruz.Herşey çok güzel olucak inşallah....arkadaşlar embriyolarım genetik araştırmaya girdi dualarınız bekliyorum
teşekkür ederim arkadaşım..Eşim için önemli değil çünkü doldurulmuş spermle embriyolarımız oluşacak inşallah..yani bizim yumoşlara bir zararı olmaz dimi?Doktora sormayıda unuttum çünkü...
cnm bizim yumoşlara bişey olmaz ilişki sırasında tabi nazik olmak lazım yinede.
ama eşin için dondurulmuş olayını pek bilmiyorum cnm dra danış istersen sen yinede
merhaba arkadaslar sizlere yazamiyorum ama inanin hergun girip takip ediyorum sizlere bir sorum oalacakti ben gonal f innelerine basladim 6 gundur ve ben acayip sekilte durmadan acikiyorum kendimi zore durduruyorum yememek icin acaba sizlerdede boyle oldumu innelermi yapiyor bunlari
sagol cnm iyiyim sen nasılsın?
hem destek çagrısı hem kandil iyi oldu cnm hızlandı yasinler.
sen neler yapıyosun bittimi hazırlıklar?
Kızlar dayanamadım ve biraz önce idrar testi yaptımbugün 8. gün daha ama offf ne çıkacak diye diye yaptım ve sonuç tek çizgi (
doğru çıkmama ma ihtimali var biliyorum ama yinede can sıkıcı sakın siz yapmayın , gününüzü bekleyin
birde 3 tane aldım testten yarın sabahtamn da yapsam mı ki bir tane de
kagit kurek isleri bitti de kendime kiyafet bulamadim dogru durust esim aldi adam bir dukkana giriyor uc bes tane thsirt alip cikiyor bende 5 dukkan geziyorum bisey almadan cikiyorumbana yandan bakip guluyor bide diyorki kadinla erkegin farki iste diye
Kızlar dayanamadım ve biraz önce idrar testi yaptımbugün 8. gün daha ama offf ne çıkacak diye diye yaptım ve sonuç tek çizgi (
doğru çıkmama ma ihtimali var biliyorum ama yinede can sıkıcı sakın siz yapmayın , gününüzü bekleyin
birde 3 tane aldım testten yarın sabahtamn da yapsam mı ki bir tane de
cnm iğneler işyahı açıyomu bilmiyorum ama ben ilk tedavimde menogon iğnesi kullanmıştım iğnelerle birlikte acıkmak degilde embriyolar iyi gelişsin vitamin alsın filan diye durmadan bişeyler yiyordum birazda piskolojik herhalde.
dogru cnm valal .bende bişey alıcam alışverişe çıkıyorum diye çıkınca hiç bişey bulamam üstüme başıma.
denk geldikçe almaya çalışırım hep.
alışveriş diye çıkınca almak için alırım içime sinmez sonrada.
türkiyeye gelince alırsın cnm yük yapma yanında
mrb ben 2010 senesinde 1 tüp bebek denedim sonuç negatif ankarada yaptırdım bence hataydı sorunum düzensiz adet çikolata kisti cd 56 yüksek eşimde problem yok yaş26 ve ben ilk denemede yıkıldım lütfen 2011 de tüp bebek yaptıracaklar benimle paylaşırsanız çok sevinirim
annemde aynisi diyor zaten burdan aliyosun ne yuk yapiyosun diye kiziyor bana bide benim bi huyum vardir ayiptir soylemesi ne kadar kiyafetim olsada hep giycek hicbiseyim yok derim huy iste can cikar huy cikmaz demisler
aynen cnm ya.
bende giycek bişeyim kalmadı dedikçe eşimde yiyonmu napıyon diye soruyo?
sıkılıyorum bende çok çabuk :
kadın milleti işte
arkadaşlar yumurtaların çatlamamasından dolayı hamile kalamayan (aşılama ile bile) fakat tüp bebekle hamile kalan vamı aranızda lütfen bana yazın
arkadaşlar yumurtaların çatlamamasından dolayı hamile kalamayan (aşılama ile bile) fakat tüp bebekle hamile kalan vamı aranızda lütfen bana yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?