2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm senin yumurta toplama işleminden 3 gün önce eşinde sperm verecegi için perhiz başlıyor.yani yumurta toplama işlemine 3 gün kala kesmek lazım.
teşekkür ederim arkadaşım..Eşim için önemli değil çünkü doldurulmuş spermle embriyolarımız oluşacak inşallah..yani bizim yumoşlara bir zararı olmaz dimi?Doktora sormayıda unuttum çünkü...

arkadaşlar embriyolarım genetik araştırmaya girdi dualarınız bekliyorum
Allah büyüktüe canım iyi haberlerini bekliyoruz.Herşey çok güzel olucak inşallah....

merhaba arkadaslar sizlere yazamiyorum ama inanin hergun girip takip ediyorum sizlere bir sorum oalacakti ben gonal f innelerine basladim 6 gundur ve ben acayip sekilte durmadan acikiyorum kendimi zore durduruyorum yememek icin acaba sizlerdede boyle oldumu innelermi yapiyor bunlari

Kızlar dayanamadım ve biraz önce idrar testi yaptım bugün 8. gün daha ama offf ne çıkacak diye diye yaptım ve sonuç tek çizgi (

doğru çıkmama ma ihtimali var biliyorum ama yinede can sıkıcı sakın siz yapmayın , gününüzü bekleyin

birde 3 tane aldım testten yarın sabahtamn da yapsam mı ki bir tane de

cnm iğneler işyahı açıyomu bilmiyorum ama ben ilk tedavimde menogon iğnesi kullanmıştım iğnelerle birlikte acıkmak degilde embriyolar iyi gelişsin vitamin alsın filan diye durmadan bişeyler yiyordum birazda piskolojik herhalde.

sagol cnm iyiyim sen nasılsın?
hem destek çagrısı hem kandil iyi oldu cnm hızlandı yasinler.
sen neler yapıyosun bittimi hazırlıklar?

kagit kurek isleri bitti de kendime kiyafet bulamadim dogru durust esim aldi adam bir dukkana giriyor uc bes tane thsirt alip cikiyor bende 5 dukkan geziyorum bisey almadan cikiyorum bana yandan bakip guluyor bide diyorki kadinla erkegin farki iste diye

cnm drlar uyarıyo zaten test tarihinden önce test yapmayın diye.zaten çıkmıyo çok nadir belli oluyo.hemde 8. günde ihtimal az zaten.
bu tedavi sürecinde hepimizin ihtiyacı olan moral .
cnm sıkma canını daha belli olmaz üzme kendini test tarihini bekle lütfen boşuna ehvam yapma.
allah hakkında hayılısını versin.

dogru cnm valal .bende bişey alıcam alışverişe çıkıyorum diye çıkınca hiç bişey bulamam üstüme başıma.
denk geldikçe almaya çalışırım hep.
alışveriş diye çıkınca almak için alırım içime sinmez sonrada.
türkiyeye gelince alırsın cnm yük yapma yanında

canim sakin yapma test gunune kadar moral gercekten cok onemli hem 8.gunde idarda cikmasi muzice olurdu zaten
hic uzulme o yuzden

tskler canim cevvabin icin ama ben daha fazla kilo almamak icin fazla yemiyorum ve ustune spor yapiyorum acaba hatami yapiyorum :44:

annemde aynisi diyor zaten burdan aliyosun ne yuk yapiyosun diye kiziyor bana bide benim bi huyum vardir ayiptir soylemesi ne kadar kiyafetim olsada hep giycek hicbiseyim yok derim huy iste can cikar huy cikmaz demisler

merhaba bende 27 yaşındayım her ay düzenli adet görmeme rağmen over kist oluşuyor bende. kesin tanı yumurtalarımın çatlamaması. 2,5 senedir görmediğim tedavi kalmadı ama hamile kalamadım. yumurtalarım hiçbişekişlde çatlamıyor. son gittiğim dr artık daha fazla sömürmeyelim sizi bence direk gidip tüp bebek yaptırın zaten senin gibi hastalarımız %80 + sonuç alıyorlar dedi. ve karar verdik. izmir smyrna yı önerdi ama ben şuan araştırma aşamasındayım. aydında oturuyorum. izmir yada manisa olabilir. önerileriniz varsa lütfen paylasın. fiyatları öğrenmeye çalışıyorum bilen varsa izmişr ve manisadakiler lütfen bana bilgi versinler. şimdiden tşk

annemde aynisi diyor zaten burdan aliyosun ne yuk yapiyosun diye kiziyor bana bide benim bi huyum vardir ayiptir soylemesi ne kadar kiyafetim olsada hep giycek hicbiseyim yok derim huy iste can cikar huy cikmaz demisler

aynen cnm ya.
bende giycek bişeyim kalmadı dedikçe eşimde yiyonmu napıyon diye soruyo?
sıkılıyorum bende çok çabuk :
kadın milleti işte

kızlar ben geldim.doktora gittim mantar oluşmuş ilaç verdi 1 haftada geçer dedi.bidee 1 tane yumurtam varmış ve gelişmiş hiç haberimiz yok :)) süpriz yumurta koydum adını.bide çatlayıp dölleniyor muuu aman yarabbiiiiiiim :))) inanamam oyle bişey olursa.çok dua ediyorum hepimiz için.dün de çok ettim.allahım mübarek kandil günü kabul etsin dualarımızı diye

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
2|ailhan76|37|||||HAMİLE
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi
11|Blast||||||30 Haziran test tarihi
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi
13|Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|1 Temmuz test tarihi
14|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|2 temmuz test tarihi
15|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
16|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Temmuz test tarihi
17|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı
18|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|7 Temmuz test tarihi
19|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplandı
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|transferini bekliyor
21|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|10 Teemmuz test tarihi
22|marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
23|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
24|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
25|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
26|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
27|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
28|Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
29|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|yakında başlıyor.
30|anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
31|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
32|aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
33|semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
34|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Ignelere basladi
35|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyacaktı?
36|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
37|gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
38|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor
39|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||
40|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|
41|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
42|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
43| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem| temmuzu bekliyor
44|liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| temmuzu bekliyor
45|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
46|melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
47|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
48|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
49|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
50|Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
51|pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
52|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
53|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
54|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||
55|ebrudur| |Temmuz ||||
56|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
57|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
58|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
59| ozlmozcn | |Haziran ||||
60|psikolog1707||Haziran ||||
61|symrna35||Haziran||||
62|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
63|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Beklemede
64|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
65|artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
66|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
67|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
[/B]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

arkadaşlar yumurtaların çatlamamasından dolayı hamile kalamayan (aşılama ile bile) fakat tüp bebekle hamile kalan vamı aranızda lütfen bana yazın

Arkadaşlar çok heyecanlıyım ilk denemem tüp bebek tedavısıne temmuz ortasında başlayacağım adetin 2. Günü başlayacağız onu bekliyoruz eşimdi morfolojı 0 ileç tedavisi işe yaramıyor şuandaözel ankara tüp bebek merkezine kubilay hocaya gidiyoruz bilen varmı varsa tecrübelerini paylaşsın lütfen

arkadaşlar yumurtaların çatlamamasından dolayı hamile kalamayan (aşılama ile bile) fakat tüp bebekle hamile kalan vamı aranızda lütfen bana yazın

benim öyleydi canım yumurtalarım çatlamıyordu (ama yumurtalarm iğne tedavisinde gelişti) adet bile göremiyordum yumurtalar gelişmediği için..aşılamada 2 defa yaptırdık tutmadı.. şimdi tüpbebek yaptırdık tuttu allaha şükür.3haftalık hamileyim

benim öyleydi canım yumurtalarım çatlamıyordu (ama yumurtalarm iğne tedavisinde gelişti) adet bile göremiyordum yumurtalar gelişmediği için..aşılamada 2 defa yaptırdık tutmadı.. şimdi tüpbebek yaptırdık tuttu allaha şükür.3haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…