arkadaşlar yumurtaların çatlamamasından dolayı hamile kalamayan (aşılama ile bile) fakat tüp bebekle hamile kalan vamı aranızda lütfen bana yazın
benim öyleydi canım yumurtalarım çatlamıyordu (ama yumurtalarm iğne tedavisinde gelişti) adet bile göremiyordum yumurtalar gelişmediği için..aşılamada 2 defa yaptırdık tutmadı.. şimdi tüpbebek yaptırdık tuttu allaha şükür.3haftalık hamileyim
yeda senin tüplerde tıkanıklık var mıydı canım rahim filmi çektirmiş miydin tüp bebek öncesi.çok merak ettim
arkadaşlar yumurtaların çatlamamasından dolayı hamile kalamayan (aşılama ile bile) fakat tüp bebekle hamile kalan vamı aranızda lütfen bana yazın
ailaydakorucu06 canım senin durumunda iki arkadaşım var erkek infert.bilgem ve mona rosa birinde 0 morfoloji digeri çokaz sperm ve hareket kaan hocaya tedavi oldular şimdi dogal yoldan olma şansları bile var keşke sende kaan hocaya sonuçları faxslasan ne bileyim
ailaydakorucu06 canım senin durumunda iki arkadaşım var erkek infert.bilgem ve mona rosa birinde 0 morfoloji digeri çokaz sperm ve hareket kaan hocaya tedavi oldular şimdi dogal yoldan olma şansları bile var keşke sende kaan hocaya sonuçları faxslasan ne bileyim
merhaba arkadasim birsey sormak istiyorum bu kaan hocadan cok bahsediliyor nerde dr luk yapiyor soy adini filan verirsen tellefonu filan insallah trye geldigimde bizde gitmek isderix egerki burdaki tup bebek olayinda olumsuz sonuc alirsak diye dusunuyorum insallah olumlu olurda bunlara hic gerek kalmaz
canım bende avrupa yakasındayım ve özel hastaneye gidiyorum doktorumdan çok memnunum.sana hiç tereddüt etmeden oraya git derim.oraya giden her çift bebek sahibi olmuş.eğer karar verirsen msn adresini özele yaz görüşelim
canım ne gibi tedaviler gördün bunun için.neymiş sebebi pekiarkadaşlar yumurtaların çatlamamasından dolayı hamile kalamayan (aşılama ile bile) fakat tüp bebekle hamile kalan vamı aranızda lütfen bana yazın
aynen öyle .o yüzden hiç kimsenn haberi olmayacak tedaviden.yoksa onlarda artık ayıp olmasın diye mi bilmiyorum bir yorum yapmak zorunda hissediyorlar herhalde kendilerini ki sacma sapan bizim için bir sey ifade etmeyen şeyler söylüyorlar.ben sanki hiç olmayacak diye düşünüyorum artık.şimdi genciz çocukcuz çiftler var biizm gibi.ama yıllar geçtikçe onlar da kalmıcak ve biz böyle edi ile büdü başbasa kalıcazyine ve yeniden olmadı umutlarım heyecanım yine hüzne dönüştü... herkes benimle aynı şeyleri yaşamadan beni nasıl anlıyabiliyor teselli etmeye çalışıyor. böyle bir acıyı çekmeden nasıl beni anlayabilirlerki. seni anlıyorum üzülme sıkma canını birdaki sefere her seferinde umutlanıp ve umutlarımın kaybolmasından yoruldum artık...
iyi geceler kimsecikler yokmu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?