2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bizim sorun bendeydi canım...tüpler iptal benim...
Eşimin morfoloji sorunuda vardı ama doktor çok üstünde durmadı bunun...ama yinede ımsı tekniği uygulandı bizde...

canım tebrik ederim öncelikle benim eşimin mmorfolojı değeri 0 bizde tüp bebğe başlıyoruz regl bekliyorum ilk denemem morfolojıyı ne yapsak düzeltemedik 1 yıldır sizde bi ilerleme oldumu?

tebrik ederim arkadaşım çok sevindim darısı başımıza....

Kizlar pazartesi transferim oldu bugun dayanamayip idrar testi yaptim ve ikinci cizgi varla yok arasi golgeli cikti bu kadar erken cikma ihtimali varmidir valla ihtimali bile coook heycanlandirdi beni...

idrar testine güvenme canımmm eğerki çatlatma iğnesi yapmışsan beta hcg ondan dolayıda yüksek çıkar
ama inşşşşşşşşşş hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kizlar pazartesi transferim oldu bugun dayanamayip idrar testi yaptim ve ikinci cizgi varla yok arasi golgeli cikti bu kadar erken cikma ihtimali varmidir valla ihtimali bile coook heycanlandirdi beni...

canım lütfen böyle yapma kendini çok yıpratırsın biraz sabır zor ama sabır

Mrb arkadaşlar, Öncelikle pozitif sonucu alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allah tamına erdiri inşallah.
Benim pazartesi yumurta toplama işlemim var ama öncesinde e-2 testi yaptırmamı istediler anlamadım ne demek oluyor bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba çok heyecenlıyım...

canım hani yumurta geliştirici igneleri vuruyorsun ya hani ozamanda yumoşlarda büyüyor onlar büyüdükçe e2 degerin yükseliyor fakat ne çok düşük ne de yüksek olacak yumoşlarla ilgili ilaçların ne kadar etkili oldugunu görecekler mesela önceki degerlerin kaç elinde vardır söyle yardımcı olayım kafanı takma böyle şeylere

herkeze hayırlı cumalar
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın, başka hamile varmı bilmiyorum ama hepsinin gözü aydın, kucakları dolu olur inşallah..

darısı hepimizin başına

hayırlı cumalar arkadaşlar.hamile olanlara hayırlısı olsun rabbim bizede nasip etsin.arkadaşlar benimde 13 temmuz test günüm ama sanki adet olucam gibi geliyor.idrar testini yapanlar kaçıncı gün belli oldu.birde onların bi belirtisi varmıydı.ben sadece çok halsizim.yatıyorum.iş falan yapmıyorum.doktorum öyle dedi 2 saatte kalkıp 10 dakika geziyorum.idrarda kaçıncı gün belli oldu yanıtlarsanız sevinirim.hayırlı cumalar.

hamile arkadaşlar tebrikler, darısı başımıza inşallah...

dilhusarcım nasılsın, var mı bir değişiklik, olumlu haberlerini bekliyoruz canım...

canım benim iğneleri vurulmadan önce küçük bir kistim vardı engel oluyormu diye e-2 testi istemişlerdi o zaman 36,8 çıkmıştı iğneleri vurdurduğumdan beri yarın ilk kez yaptırcam bu yeterlimi canım ( ayrıca vcp için tşk ederim...)

ewest iyiyim.geçen sefer yaptırdığımda öksürük istifradan kendimden geçmiştim.bu sefer allahıma şükür.arada kasıklarıma ağrı giriyo ama bilmiyorum.arada alkıp geziyorum işte.birazda merak ediyorum rabbim inşallah yüzümüze güler.ben eylül ayından beri uğraşıyorum.çok emek verdim ve sabrettim.3 defa yumurta toplattım.15 embriyom genetiğe gitti 1 tane sağlıklı çıktı dondurulmuşumda yok.rabbim inşallah yüzümüze gülür.tüm isteyenlere sonrada bana allahım nasip etsin inşallah.

e2 degerinin yüksek olursa tüp bebege başlanmaz benim bildigim 50 nin altında olması gerekiyor

hadi canim bakalim kac yumosun olmus canim ya seninde sebepsizdi ilk denemende sanssizlik olmus herhalde bu sefer hayirlisiyla olucak canim ilnsallah. gerci benimde sebepsiz ama bisey cikmazda insallah baslarim tedavimede... Allah im cumlemize tum cocuk sahibi olmak isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin insallah...

arkadaslar bu listeyi son kez yaziyorum uzun sure giremiyecegim foruma. listeye bakmak isteyen yok herhalde daha once kac defa yazdim cunku.
hepimiz insallah yavrularimiza kavusuruz Allah hakkimizda hayirli olani versin...

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
ailhan76|37|||||HAMİLE
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||4 Temmuz test tarihi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0||||||HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | 9 temmuz test tarihi
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|10 Temmuz test tarihi
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
marali326||Haziran||1.Deneme||İlaçlara başladı
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|İğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |ignelere basladi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|ignelere basladi
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|ignelere basladi
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||ignelere basladi
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
[/QUOTE]

arkadaşlar yarın sabah transferim varmış az önce aradılar ben niye bu kadar heycan yaptım ki bunu o kadar uzun bir zamandır bekliyodum ki aslında ama şimdi hem korku hemde heyecan hepsini birarada yaşıyorum 4 adet 1, kalite yumurtam varmış Allahım ne olur bana yardım et bebişim inşallah tutunur eğerki olmazsa 2, sini yapabilirmiyim bilmiyorum pkolu olduğum için yumurta fazlalığı yüzünden çok ağrım oluyo 8 kez e2 tahlili yaptırdım değerlerim sürekli yükseldi çok zor düşürebildiler rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canim hayirlisi... ben bile simdiden heyecanliyim dusun artik daha 3 hafta var tedavime baslamaya senin heyecanli olmak normal yani
insallah tutnur canim kac tane transfer edicekler bellimi 1mi 2mi? embriyo dondurcanmi.. gerci ona gerek kalmazda hamile kalirsin Allahin izniyle

1 tane cnm yaştan dolayı malesef bu durumada sinir oluyorum kime ne ben belkide ikiz istiyorum ama yok illa prosedürü uygulayacaklar ya embriyo konusunda bilmiyorum eceyede dr dondurtma demişti tazesi daha iyi olur dediği için benimde kafam karışık

evet dogru ama bazilarina 2 koyuyorlar yasi kucuk olsada aman bosver saglikli olsun tek olsun dondurulmuslarla gebe kalanda cok hani senin e2 degerin yuksek cikiyor tedavim zor geciyor diyosun ya onun icin dedim canim. zaten Allah korusun insallah tutarda hic baska biseye gerek kalmaz

amin cnm darısı senin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…