bizim sorun bendeydi canım...tüpler iptal benim...
Eşimin morfoloji sorunuda vardı ama doktor çok üstünde durmadı bunun...ama yinede ımsı tekniği uygulandı bizde...
allah razı olsun arkadaşlar...rabbim tamamına erdirsin darısı başınııza olsun inşallah...
sevinmek için belki erken ama bu kadarını nasip eden rabbim kucağımızada almayı nasip eder inşallah deyip haykırdım hamileliğimi...
iyi düşünelim iyi olsun...bugünün tadını çıkaralım...
7 senelik bir hasret benimkisi...4 . denememdi..inşallah son olur..
çok zor yollardan geldi bebeğim inşallah sağlıkla kucağımızada gelir...
Kizlar pazartesi transferim oldu bugun dayanamayip idrar testi yaptim ve ikinci cizgi varla yok arasi golgeli cikti bu kadar erken cikma ihtimali varmidir valla ihtimali bile coook heycanlandirdi beni...
Kizlar pazartesi transferim oldu bugun dayanamayip idrar testi yaptim ve ikinci cizgi varla yok arasi golgeli cikti bu kadar erken cikma ihtimali varmidir valla ihtimali bile coook heycanlandirdi beni...
Mrb arkadaşlar, Öncelikle pozitif sonucu alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allah tamına erdiri inşallah.
Benim pazartesi yumurta toplama işlemim var ama öncesinde e-2 testi yaptırmamı istediler anlamadım ne demek oluyor bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba çok heyecenlıyım...
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın, başka hamile varmı bilmiyorum ama hepsinin gözü aydın, kucakları dolu olur inşallah..çok şükür sonunda bende hamileyim
maşallah subhanallah benim bebeğime tutunmuş annesine...
idrarda gölge bile olsa hamile olunuyomuş bunu anlamış oldum...
bu benim 4. hamileliğim inşallah bu kez tamamına ererim...
rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah...
inanamıyorum şaka gibi...
..
canım hani yumurta geliştirici igneleri vuruyorsun ya hani ozamanda yumoşlarda büyüyor onlar büyüdükçe e2 degerin yükseliyor fakat ne çok düşük ne de yüksek olacak yumoşlarla ilgili ilaçların ne kadar etkili oldugunu görecekler mesela önceki degerlerin kaç elinde vardır söyle yardımcı olayım kafanı takma böyle şeylere
canım hani yumurta geliştirici igneleri vuruyorsun ya hani ozamanda yumoşlarda büyüyor onlar büyüdükçe e2 degerin yükseliyor fakat ne çok düşük ne de yüksek olacak yumoşlarla ilgili ilaçların ne kadar etkili oldugunu görecekler mesela önceki degerlerin kaç elinde vardır söyle yardımcı olayım kafanı takma böyle şeylere
evet cnm küçük iğne benimkide merrak etme cnm eşin vurur o zaman yine. benim eşim hayatta vuramaz ben daha soğuk kanlıyım herhalde
benim aşılamada 2 toz 2 su menogon vurmuşlardı kalçadan dı onlar 4 yumurta olmuştu yine.
cnm bugün saat 2 de randevum bakalım kaç yumoş olmuş çok merak ediyorum ilk denememde 6 yumurtam olmuştu inşalallah bu denememde biraz daha çok olur hem 5. gün transferi istiyorum ama inşalalh dayanabilirler 5. güne kadar geçen sefer 2. gün transferi 2. kalitedeydi.gelince haber veririm cnm.
arkadaşlar yarın sabah transferim varmış az önce aradılar ben niye bu kadar heycan yaptım ki bunu o kadar uzun bir zamandır bekliyodum ki aslında ama şimdi hem korku hemde heyecan hepsini birarada yaşıyorum 4 adet 1, kalite yumurtam varmış Allahım ne olur bana yardım et bebişim inşallah tutunur eğerki olmazsa 2, sini yapabilirmiyim bilmiyorum pkolu olduğum için yumurta fazlalığı yüzünden çok ağrım oluyo 8 kez e2 tahlili yaptırdım değerlerim sürekli yükseldi çok zor düşürebildiler rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canim hayirlisi... ben bile simdiden heyecanliyim dusun artik daha 3 hafta var tedavime baslamayasenin heyecanli olmak normal yani
insallah tutnur canim kac tane transfer edicekler bellimi 1mi 2mi? embriyo dondurcanmi.. gerci ona gerek kalmazda hamile kalirsin Allahin izniyle
1 tane cnm yaştan dolayı malesef bu durumada sinir oluyorum kime ne ben belkide ikiz istiyorum ama yok illa prosedürü uygulayacaklar ya embriyo konusunda bilmiyorum eceyede dr dondurtma demişti tazesi daha iyi olur dediği için benimde kafam karışık
evet dogru ama bazilarina 2 koyuyorlar yasi kucuk olsada aman bosver saglikli olsun tek olsundondurulmuslarla gebe kalanda cok hani senin e2 degerin yuksek cikiyor tedavim zor geciyor diyosun ya onun icin dedim canim. zaten Allah korusun insallah tutarda hic baska biseye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?