2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

tüüü tüüü tüüü maşallahh süphanallahh rabbim inşallahhh tamamına erdirsin hamişlerimizi tebrik ediyorum

allahım bizede nasip eder inşallahhh peşinizden geliriz bizde

buarada benimde adetim geldi ve yarın yumişlerim için takibe yarın başlıyorum nasip olursa inşallahh 12-15 güne kadar yumişlerim toplanır sanırım

arkadaşlar benim de 25 hazirande dondurulmuş transferim oldu. 10. gün kan testi yaptırım değer 499 çıktı. 3 embriyo transfer edilmişti sizce çoğul gebelik mi? çok merak ediyorum. cumartesi tekrar test yaptıracağım...

arkadaslar benim 6 tane bezelyelerim toplandi yani yumurtalarim acaba iyimi burda herkezi goruyorm 20lerden bahsetiyorlar

Hamile arkadaşlar Allah tamamına erdirsin. Darısı bizlerin başına inş. ayın 16 sı nasıl gelecek bilmiyorum. Hamile arkadaşlar hep yattınız mı?çok merak ediyorum. Eşim bişey olur diye beni hiç dışarıya çıkartmayacak. haftasonu yakın mesafe dışarı çıkıp dolaşmak istiyorum. Bana da akıl verin.

arkadaslar benim 6 tane bezelyelerim toplandi yani yumurtalarim acaba iyimi burda herkezi goruyorm 20lerden bahsetiyorlar

benim de 8 toplanmıştı. 4 ü döllendi. 4 ünden de 2 si iyi durumdaydı. 2 si transfer edildi. önemli olan döllenip kaliteli olması bence.

maşallah canm değerin çok iyi bence.Allah tamamına erdirsin. çoğul olabilir, ne güzel. ben de ikiz istiyorum. bakalım benim daha tranferin 3. günü. sürekli yattın mı ne yaptın? ben bu süreyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. sıkıldım şimdiden evde oturmaktan.

hamile arkadaşlarımızı çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin..

mavi0 arkadaşım sizin 4.denemenizmiş sorun neydi sizde

selam büyük bir iht,malle ikiz.... düşünsene 10.gün 499 .. hayırlı olsun. allah hepsine güç veriri..merak etme keyfini çıkar..

senin sorunun neydi nerede yaptırdın ve kaçıncı denemen hangi ilaçları ne kadar aldın yazarzan bizlerede faydan olur.. tşkç..

aslında evden pek çıkmadım. 1 haftaya kadar hep evdeydim. hafta sonu eşimle deniz kenarına gittik yürüdük ve o gün baya dışarıda kaldım. birkaç gün önce ablama oturmaya gittim tabi bildikleri için biraz oturuyordum biraz yattım.birkaç gün eşimle kısa yürüyüşler bile yaptık 10-15 dk. akşam üstü iğnemi vurdurmaya sağlık ocağına kendim yürüyerek gidiyorum 5 dk mesafede. eve de sürekli yemeğimi yapıyorum ama temizliğe pek elimi sürmüyorum. transferin 9. günü hafif kanama ardından lekelenmem oldu. tabi korkup hemen doktorumu aradım tabi adet kanaması gibi değildi. iyi haber dediler.zaten lekelenme 2 gün sürdü. şimdi Allah şükür yok. aslında 14. gün tahlil yaptıracaktım ama istersen yarın yaptır büyük ihtimal tuttu dediler ve ben de tahlil yaptırdım 499 çıktı değer. yine de 14. günü tekrar tahlil yaptıracağım. ben de hala evdeyim. bekleme aşamasını tahlil sonucundan sonra atlattım sayılır ama cumartesi de bi geçsin değerdeki artışı göreyim o zaman içim rahatlayacak. bence sen de çok fazla dışarı çıkma ama yine de günde 10-15 dakikalık yürüyüşler yap. bol su iç. aklın hep orada olmasın . kendine oyalanacak birşeyler bul. tahlil sonucunu yazarsın artık. hayırlı haberler verirsin inşallah..

benim ikinci denememdi. bahçeci kliniğinde halit fırat erden doktorum. doktorumdan çok memnunum. sorun eşimdeydi azosperm. zaten dondurulmuş transferim oldu. prognex iğne kullanıyorum. folik asit b12 elevit ve coraspin kullanıyorum. bi de bantlar var climara fort. bu kadar. 1. denemem kimyasal gebelik olmuştuu. 3 ay ara verip 2. demeneyi yaptım ve Allah a şükür olumlu sonuç aldım. Allah sizlere ve bütün isteyen herkese nasip etsin...

5 temmuzda bende tedaviye başladım gonal f ile 300 kasım ayında konyada denedik . eşimde sperm azlıgı var şimdi istanbulda fulya bahçecı klınıgı burçak hanımla devam edicez dualarınızı bekliyorum allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun peygamberimizin (s.a.s) ayı bu ay inşallah bu ay allahım tüm isteyenlere lutfeder.

Son düzenleme:
Mavi ve nurtencb tebrik ederim.Allahım kucağınıza almayı nasip etsin.
Mavi benimde test günümden önce kanamam olmuştu.Doktorum progesteronu arttırdı,Bir günde kan sulandırıcıyı yapmadım.İstersen bir danış doktoruna.Hayırlı olsun cnm

günaydın hayırlı cumlarrrrr rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşşş

hamile arkadaşlarımızı çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin..

mavi0 arkadaşım sizin 4.denemenizmiş sorun neydi sizde

bizim sorun bendeydi canım...tüpler iptal benim...
eşimin morfoloji sorunuda vardı ama doktor çok üstünde durmadı bunun...ama yinede ımsı tekniği uygulandı bizde...

tebrik eden arkadaşlara tek tek teşekkür ederim....ve canı gönülden diliyorum ki rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın bu sevinci...
bende hamile arkadaşları tebrik ediyorum...hayırlı sağlıklı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah AMİİİİİİNN...

bizim sorun bendeydi canım...tüpler iptal benim...
eşimin morfoloji sorunuda vardı ama doktor çok üstünde durmadı bunun...ama yinede ımsı tekniği uygulandı bizde...

anladımcanım ne güzel sonunda kavuştun bebeğine.allahtamamına erdirsin.inşallah darısı bizlere olur inşallah.umarım o merkez banada uğur getirir

hayırlı cumalar arkadaşlar hamile haberleri son sürat verilmeye devam inş. arkası hiç kesilmez kucagınızada almayı nasip eder

evet cnm küçük iğne benimkide merrak etme cnm eşin vurur o zaman yine. benim eşim hayatta vuramaz ben daha soğuk kanlıyım herhalde
benim aşılamada 2 toz 2 su menogon vurmuşlardı kalçadan dı onlar 4 yumurta olmuştu yine.
cnm bugün saat 2 de randevum bakalım kaç yumoş olmuş çok merak ediyorum ilk denememde 6 yumurtam olmuştu inşalallah bu denememde biraz daha çok olur hem 5. gün transferi istiyorum ama inşalalh dayanabilirler 5. güne kadar geçen sefer 2. gün transferi 2. kalitedeydi.gelince haber veririm cnm.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Kgt :3 okunacak

Miray15: 10 okunacak

Lovely05:3 okundu 2 okunacak

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

Kevsernesibe:3 okundu

Medart: 3 okunacak

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

Melisela: 5 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 15 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:58 okundu

Kalan:24

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

Kizlar pazartesi transferim oldu bugun dayanamayip idrar testi yaptim ve ikinci cizgi varla yok arasi golgeli cikti bu kadar erken cikma ihtimali varmidir valla ihtimali bile coook heycanlandirdi beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…