arkadaslar benim 6 tane bezelyelerim toplandi yani yumurtalarim acaba iyimi burda herkezi goruyorm 20lerden bahsetiyorlar
arkadaşlar benim de 25 hazirande dondurulmuş transferim oldu. 10. gün kan testi yaptırım değer 499 çıktı. 3 embriyo transfer edilmişti sizce çoğul gebelik mi? çok merak ediyorum. cumartesi tekrar test yaptıracağım...
arkadaşlar benim de 25 hazirande dondurulmuş transferim oldu. 10. gün kan testi yaptırım değer 499 çıktı. 3 embriyo transfer edilmişti sizce çoğul gebelik mi? çok merak ediyorum. cumartesi tekrar test yaptıracağım...
maşallah canm değerin çok iyi bence.Allah tamamına erdirsin. çoğul olabilir, ne güzel. ben de ikiz istiyorum. bakalım benim daha tranferin 3. günü. sürekli yattın mı ne yaptın? ben bu süreyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum. sıkıldım şimdiden evde oturmaktan.
selam büyük bir iht,malle ikiz.... düşünsene 10.gün 499 .. hayırlı olsun. allah hepsine güç veriri..merak etme keyfini çıkar..
senin sorunun neydi nerede yaptırdın ve kaçıncı denemen hangi ilaçları ne kadar aldın yazarzan bizlerede faydan olur.. tşkç..
hamile arkadaşlarımızı çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin..
mavi0 arkadaşım sizin 4.denemenizmiş sorun neydi sizde
bizim sorun bendeydi canım...tüpler iptal benim...
eşimin morfoloji sorunuda vardı ama doktor çok üstünde durmadı bunun...ama yinede ımsı tekniği uygulandı bizde...
evet canim puregon karindan vuruluyordum seninkide kucuk igneliyse sorun degil. Ben biraz tirsiyorum igneden esim vuruyordu bana acisindan degilde gozum goturmuyo napiyimben asilamada 75 doz puregon vuruluyordum 4 olgun yumurta oluyordu ama bence sahin bey gonal f verir herhalde. sen ne alemdesin canim cuma randevun vardi galiba dimi yumurtalari olcmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?