canım bu ımsı yi bende biraz arastırdım .ekstradan kaça mal oldu bu yöntem size.tüp bebk için ne kadar ödedinizbizim sorun bendeydi canım...tüpler iptal benim...
eşimin morfoloji sorunuda vardı ama doktor çok üstünde durmadı bunun...ama yinede ımsı tekniği uygulandı bizde...
Bugün 3. kan testimi yaptım 838,58 çıktı.Çok mutluyum....Darısı yüm isteyenlereeeee:92::92:
Bugün 3. kan testimi yaptım 838,58 çıktı.Çok mutluyum....Darısı yüm isteyenlereeeee:92::92:
canım lütfen böyle yapma kendini çok yıpratırsın biraz sabır zor ama sabır
arkadaşlar yarın sabah transferim varmış az önce aradılar ben niye bu kadar heycan yaptım ki bunu o kadar uzun bir zamandır bekliyodum ki aslında ama şimdi hem korku hemde heyecan hepsini birarada yaşıyorum 4 adet 1, kalite yumurtam varmış Allahım ne olur bana yardım et bebişim inşallah tutunur eğerki olmazsa 2, sini yapabilirmiyim bilmiyorum pkolu olduğum için yumurta fazlalığı yüzünden çok ağrım oluyo 8 kez e2 tahlili yaptırdım değerlerim sürekli yükseldi çok zor düşürebildiler rabbim hepimizin yardımcısı olsun
idrar testine güvenme canımmm eğerki çatlatma iğnesi yapmışsan beta hcg ondan dolayıda yüksek çıkar
ama inşşşşşşşşşş hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım tebrik ederim öncelikle benim eşimin mmorfolojı değeri 0 bizde tüp bebğe başlıyoruz regl bekliyorum ilk denemem morfolojıyı ne yapsak düzeltemedik 1 yıldır sizde bi ilerleme oldumu?
ilk denemede kaç emriyo transfer ediliyor kızlar?
canım bu ımsı yi bende biraz arastırdım .ekstradan kaça mal oldu bu yöntem size.tüp bebk için ne kadar ödediniz
canımm yaaa.nasıl sevindim .ama çok ta korkuoyrum nazarımızın degmesinden.Allah saklasın .
yaşına bağlı cnm eğer ki 35 yaşın altındaysan tek embriyo koyuyorlar
Allah tamamına erdrisin canım, ben 8 tane iğne vuruldum,pazara yumurta toplayacaklar,çok kısa srdü,iyi mi kötü mü bilmiyorum,sana kaç embriyo transfer ettiler?
28 yaşındayım, keşke çift koysalar, ben uzun sürer sandım ama 8 günde büyüdü yumurtalarım, pazara toplama yapacaklar, biraz korkuyorum..
lovely05, arkadaşım aynı gün iğnelere başladık seninle benimde kısa sürdü gibi benimde yarın son kontrolüm var büyük bir ihtimal yarın akşam çatlatma iğnemi vurulucam.İnşallah bizde hamilekalırız..
yok cnm hiç heveslenme bende öyle sanmıştım ama dr lafını bile ettirmiyo 3, denemeden sonra koyuyolarmış anca
ilk denemede kaç emriyo transfer ediliyor kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?