2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bizim sorun bendeydi canım...tüpler iptal benim...
eşimin morfoloji sorunuda vardı ama doktor çok üstünde durmadı bunun...ama yinede ımsı tekniği uygulandı bizde...
canım bu ımsı yi bende biraz arastırdım .ekstradan kaça mal oldu bu yöntem size.tüp bebk için ne kadar ödediniz
Bugün 3. kan testimi yaptım 838,58 çıktı.Çok mutluyum....Darısı yüm isteyenlereeeee:92::92:

canımm yaaa.nasıl sevindim .ama çok ta korkuoyrum nazarımızın degmesinden.Allah saklasın .

canımm yaaa.nasıl sevindim .ama çok ta korkuoyrum nazarımızın degmesinden.Allah saklasın .[/QUOTE]

Değmez ya MAŞALLAH SUPHANALLAH diyelim yeter:)

Merhaba,sanirim ayni gun yumurtalarimiz toplanmisti. Ben de surec boyunca hergun e2 icin kan verdim. Sizi cok iyi anliyorum. Transfer gunu de yapilacak. Bende pco sorunu olmadigi halde vucudum asiri tepki veriyor ilaclara.ilk tedavide 5. Gun transfer icin gittigimizde 9 embriyoyuda donduracagiz, risk alamayiz demislerdi. Ayni endise yine var. Bu sefer biraz daha iyi durumdayim, umarim transferim olur. Benim buyuk ihtimal pazartesi olacak. Bir tane saglikli embriyo olsun yeter, hic endiselenmeyin. Bol sans simdiden:)

idrar testine güvenme canımmm eğerki çatlatma iğnesi yapmışsan beta hcg ondan dolayıda yüksek çıkar
ama inşşşşşşşşşş hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrr

himmmm bak bunu hic bilmiyodum evet dun 2. kez vurdurdum catlatma ignesini demek ondan oyle cikti neyse beklemek lazim sabirla duayla

Bugün 3. kan testimi yaptım 838,58 çıktı.Çok mutluyum....Darısı yüm isteyenlereeeee:92::92:

Allah tamamına erdrisin canım, ben 8 tane iğne vuruldum,pazara yumurta toplayacaklar,çok kısa srdü,iyi mi kötü mü bilmiyorum,sana kaç embriyo transfer ettiler?

Arkadaşlar, bazı yazılarınızı okudukça geçen senelerimi hatırlıyorum.Ama inanın psikolojik olarak inanmak çok önemli, benimde ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı.çok araştırdım, lütfen sizde araştırarak hareket edin.Ben nisan ayında 2 denememi yaptırdım.Prof. Dr Hakan Yaralı ,Anatolia Tüp Bebek te...iyi ki varsın hakan hocam.....Kesinlikle hakan hoca mı tavsiye ederim.isterseniz anatoliatup...........tr adresinden araştırabilirsiniz, açıklayıcı birçok bilgi var.
Allah isteyen herkese versin...

canım tebrik ederim öncelikle benim eşimin mmorfolojı değeri 0 bizde tüp bebğe başlıyoruz regl bekliyorum ilk denemem morfolojıyı ne yapsak düzeltemedik 1 yıldır sizde bi ilerleme oldumu?

sağol canım...biz zaten morfolojiyi düzeltmeye yönelik bişey yapmadık canım ...doktor eşimin değerlerinde bi sorun görmediğini söyledi hep...ama bizimde morfoloji % 1 di...
sadece spermleri daha fazla büyüterek sağlıklı olanı seçme yöntemi olan ımsı kullanıldı...

ımsı tekniği ücretsiz...
maşallah diyelim
sizin nazarınız değmez canım...aynı yollardan geçiyoruz...ancak umut olur size bu güzel haberler...
rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah...

Allah tamamına erdrisin canım, ben 8 tane iğne vuruldum,pazara yumurta toplayacaklar,çok kısa srdü,iyi mi kötü mü bilmiyorum,sana kaç embriyo transfer ettiler?

lovely05, arkadaşım aynı gün iğnelere başladık seninle benimde kısa sürdü gibi benimde yarın son kontrolüm var büyük bir ihtimal yarın akşam çatlatma iğnemi vurulucam.İnşallah bizde hamile kalırız..

evet ben de fark ettim,senle aynı gün başamışız,ben bu akşam vurulacağım çatlatma iğnesini,iğnelerle beraber arı sütü içtim,belki etkili olmuşur,inş Rabbim
bize ve dileyen herkese nasip eder,,

ilk denemede kaç emriyo transfer ediliyor kızlar?

lk denmende 35 yaşın altındaysan tek embiryo transferi yapılır 3. denmede 35 yaşın altında olsanda 2 embiryo tansfer yapılır
35 yaş üsütnde ilk denmendede 2 embiyo tarnsferi yaplır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…