lekelenme artarak devam ediyor akşam bi anda içim gitti..olmadı diye ama bugün yine var günlük pedi tamamen ıslatan bir sıvı bide kahverengi leke(( ammada açtım dimi lekelerin sayısını vericem ama saymadım:)) bende heveslendim ben cuma kan vermeyi düşünüyorum ..cuma 10.günümüz. 18.inde yine veririz..
hayırlısı canım,inş iyi haberlerini alırız
transferimi arkadaşım yaptı transfer işlemi acımıyor ama spekulum yerleştirilmesinde kendini kasma olurmu.....
merhaba kızlar,
deniz, nasıl gidiyor? lekelenme bitti sanırım tekrar olmadı değil mi?
ben bugün baya ağrı çektim, karnım mı kasıklarım mı tam ayırt edemediğim değişik birşey. 9. gün test yapıp pozitif sonuç alan arkadaşı görünce cumartesi test yaptırmaya karar verdim:)))
sana da bol şans diliyorum lovely...güzel haberlerimizi paylaşalım buradan en kısa zamande inşallah.
lekelenme artarak devam ediyor akşam bi anda içim gitti..olmadı diye ama bugün yine var günlük pedi tamamen ıslatan bir sıvı bide kahverengi leke(( ammada açtım dimi lekelerin sayısını vericem ama saymadım:)) bende heveslendim ben cuma kan vermeyi düşünüyorum ..cuma 10.günümüz. 18.inde yine veririz...
merhaba arkadaslar benim transferimde pazar gunu oldu cok heycanliyim ilk gun hep yattim simdide oyle uzaniyorum arada kalkip yuruyorum acaba dogrumu yapiyorum insallah tutunur 23 temmuzu dort gozle bekliyorum burdaki tum arkadaslara insallah olumlu cevaplar alirlar allahim tum cocuk isteyenlerin kucaklarini bos koymasin dualarimizi kabul eder ins
kızlarr bişi sormak istiyorum
reglnin 2-3. günü doktor kontrolünde sayılan foliküller artıyormu yoksa o sayıda yumurtamı oluşuyor? mesela 10 folikül gozuktu yumurta toplama zamanı ilaçların destegiyle bu sayı artıyormu yoksa bunlar toplanacak kıvama mı getiriliyor?
Merhaba günlerdir yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak konusunda kararsizdim. Sorunu görünce cvp vermek istedim. Doktor kontrolünde görülen folikuller yumurtayı tanımlamıyor.ici dolu olan da var boş olanda. Yumurta toplanana kadar sayısını bilme şansımız yok. Umarım bu bilgi yeterlidir. Harika bir tedavi diliyorum))
çok saol cevabın ve güzel dileklerin için:)
çok heyecanlıyım ve aklımda yüzlerce soru var, kusura bakmazsan tam anlamadığım bişiyi sormak istiyorum, şimdi bu foliküllerin içinden tek yumurtamı çıkıyor bikaç tane çıkma olasılığı varmı? yaa aslında merak ettiğim ben geçöen ay gittim doktora 10 folikülün var dedi 5sağ 5sol, merak ettim normal bir sayımı, mesela 10 folikül sonra 20 yumurta olabiliyormu? yoksa 10dan daha düşük bir sayımı çıkıyor?
şimdiden saol
Neden kusura bakayım, bildiklerimi paylaşırım seve seve.
Folikul 10 adet demiş ya doktorun bu su demek; biz kadınlar normal adet döngümüzde 1 adet yumurta oluşturuyoruz her ay. O folikuller o ay icinde yumurta olabilecekler. Normalde sadece 1 tane yumurta gereken büyüklüğe geliyor( ya sag ya da sol yumurtalik da) diğer folikuller adet döneminde atılıp gidiyor. İstenen boyuta gelen yumurtayı barındıran folikul zamanında çatlıyor ve yumurta yola çıkıyor) iste bu tedavide görülen tüm dolulukları icinde yumurta olması umuduyla büyütüyorlar. Ama icinden ne çıkacağını bir tek Allah biliyor. Çok emin değilim ama bir folukulden birden çok yumurta çıkabiliyor diye biliyorum.
Tedavin başladı mı? İlk mı? Nerede yapıyorsun? Merak ettim...
çok saol:)
ilk olucak, regl olmayı bekliyorum bugün yarın zamanı, 2.günü gidicem kısmetse, tedaviye brüksel tüp bebekte başlayacağım, amilyatımı da yücel beye olmuştum o yuzden orda başlayayım diye düşündüm
sende tedavi oluyormusun ne aşamadasın?
Dilerim çok güzel gecer tedavin. Ve umarım evladına kavuşursun bir kere de.
Ben senden 1 derece kidemliyim) sana birkac tavsiye de bulunayım, ukalalik olarak algılamazsan! Yaşadıklarımız oldukça zor ama güçlü olmak zorundayız. Tedavin boyunca ne kadar rahat olur, ne kadar az düşünür, ne kadar az kaygilanirsan o kadar kolay ulaşırsın sonuca. Benim ilk denemem Nisan'da oldu. Transfer sonrası beni hastaneden kesin gözüyle yolladılar. 18 adet yumurtam toplandı. 15 tanesi dollendi. 10 tanesi 1. Kaliteydi. Transfer edilen embriyo en iyi embriyo dendi. Bundan iyisi olamaz, sen de çok iyi durumdasın hersey dört dörtlük olmaması için hiçbir neden yok dediler. Ama olmadı...
Şimdi neden diye düşündüğümde çok kaygiliydim, sürekli sorguladım. Öyle mı olacak, böyle mı olacak diye. Transferden sonra aklımdan 1 an çıkmadı gebelik istegim. Artık emin oldugum birsey var, ne kadar istersen, ne kadar üzerinde durursan o kadar olmuyor...
Sana tavsiyem rahat olmaya çalışman, çok zor biliyorum ama evladına kavuşmak rahat olmaktan geçiyor.
gerçekten çok güzel yazmışsın, kaygılanmamam rahat olmam gerek bunu düşündükçe kendimi kandırıyorum ama zaman geçtikçe heyecan basıyor... genelde insanlar tatillerde yada bebek düşünmezken hamile kalırlar heralde böyle birşey kafayı boşaltınca daha kolay oluyor gerçekten. İnşşşşaaaallaah güzel bebeklerimize kavuşuruz, şimdiden sana bol bol şans diliyorum, umarım pozitif olur...:) haberdar edersen de sevinirim:)
bu arada nerede tedavi oluyordun? dondurulmuşların birkerede hepsimi çözdürülüyor?
Ben izmirde yasıyorum, Erol tavmergen Sifa hastanesinde. Hiç ama hiç memnun değilim. Dondurulmuslar için onunla devam ediyorum. Her yerde farklı oluyormuş, benim 7 embriyom da tek tek donduruldu.
İyi dileklerin için sagol. Umuyorum hepimiz gülümsüyor oluruz sonucunda. Ben şimdilik rahatım ama transfer sonrası nasl olurum bilmem)
umarım pozitif olurda kurtulursun o zaman merkezden...zaman rahat rahat geçer pozitif sonuçta yüzünü güldürür:)) ben yatıyorum iyi geceler diliyorum:)
kızlar günaydın... ben hiç aydın başlayamadım..bugün 8. gün ama sabah kendilinden kahve-kırmızı arası bir akıntı geldi...karnımda adet olucam gibi ağrıyo..işe geldim ama bugün nasıl geçecek bilmem ...gene olmadımı acaba çok üzülüyorum yaaaaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?