ben deliliğe vurucam artık eve geldiğimden beri ağlamadım hiç ama bi sıkıntı var göğsümde sen genede kendini b hcg bakana kadar sıkma belli olmaz....aman haa bi daha ki, deneme benim için senin tutmuştur inşallah arkadaşım..bana daha nasip değilmiş bekliyorlar bebişler nasibini diye düşünüp avutmalıyım kendimi...yoksa halim harabbbbb
Merhaba kızlar bugün de benim transferimin 10.günü kan testi yaptırmaya cesaret edemedim ben, idrar testi yaptım biraz önce negatif....Hiç umudum yoktu zaten 19 temmuz tahlil günüm ama bir umut diyorum, yok olmayacak galiba, biraz önce face girdim baktım arkadaşlarımın kuzanlerimin çocuklarıyla resimlerini koymuşlar, bizim aile de tek çocuğu olmayan benim..öyle içim ggaripsedi ki bunları tek sizinle paylaşıyorum, neden böyle oluuyo diye soruyorum kendime, işyerinde arkadaşlarım hep çocuklarından bahsediyolar...bense sadece susuyorum....2 kardeşim var her ikisininde dünyalar güzeli ikişer tane çocukları var bende onları severek avutuyorum kendimi...34 yaşındayım belki bi 25 yaşında falan olsaydım daha çabuk atlatırdım herşeyi ama gücüm tükeniyor artık...Herkesin kaderi bir olmuyor, benim kaderiimde de bunları yaşamak varmış...Biliyorum olmadı kan testimde negatif çıkacak...
selam deniz, benim de öğleden sonra lekelenme şeklinde birşey oldu daha doğrusu parça parçaydı
ben bi daha ki denemeyi düşünmek istemiyorum yaaaaaaaaa.
yoruldum artıkkkkkkkkk...niye bizim için bu kadar zor herşey diye isyan edesim geliyor. bugün işteyken oldu lekelenme ve bi de üstüne kıl olduğum biri nispet yapmak için dibimde "hamileyim" diye nerdeyse avaz avaz bağırdı.
canım sakın isyan etmekde ne demek rabbim şu mübarek gecede hepimizin dileklerini kabul etsin isteyen herkese tattırsın annelik duygusunu ayrıca hepimizin hayatında var öyle kendini bilmezler üzme kendini
merhaba castamo,
biliyorum bu mübarek günde isyan etmek çok günah...
ama bugün yaşadıklarım çok ağır geldi bana. eve geldiğimden beri ağlıyorum. eşimde kızmaktan başka birşey yapmıyor saolsun. erkekler anlamıyor hormon değişimini filan bazen.
bir de benim 5. denememdi. daha kaç kez deneyebilirim bilmiyorum. param gitti yanmam ama sağlığım da gitti. sinirlerim harap oldu.
günaydın kızlar nasılsınız? 2 gece annemlerde kaldım bu sabah evime geldim yumurta toplamama az kaldı bugün biraz evimi toplamak istiyorum artık.
biliyosunuz 26 yaşında 3 yumurtam oldu diye kaç günlerdir üzüldüm.allahım çok büyük dün dra gittim dr 4 yumurtan olmuş ii durumda dedi küçük küçükte yumurtaların var dedi baştan söylesene be adam.rahim içindde gayet ii dedi. ilaçlarına devam et pazar günü tekrar bakalım dedi.pazar günü çatlama iğnesini vur dicek büyük ihtimalle salı toplancak yumoşlarım.inşallah küçüklerimde büyür ve ii olurlar.allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız? 2 gece annemlerde kaldım bu sabah evime geldim yumurta toplamama az kaldı bugün biraz evimi toplamak istiyorum artık.
biliyosunuz 26 yaşında 3 yumurtam oldu diye kaç günlerdir üzüldüm.allahım çok büyük dün dra gittim dr 4 yumurtan olmuş ii durumda dedi küçük küçükte yumurtaların var dedi baştan söylesene be adam.rahim içindde gayet ii dedi. ilaçlarına devam et pazar günü tekrar bakalım dedi.pazar günü çatlama iğnesini vur dicek büyük ihtimalle salı toplancak yumoşlarım.inşallah küçüklerimde büyür ve ii olurlar.allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
Günaydın kızlar....bugün transferimin 11.günü dünakşam evde idrar testi yaptım, 2.çizginin olması gereken yerde sanki bir gölge gibi çizgi oluştu negatif diye aldım kenara koydum testi. 1 saat sonra falan baktığımda 2.çizgi çok hafif silik şekilde belirmiş, bugün adet günüm ama bende normalde olan hiçbir adet belirtim yok kasıklarım ağrımıyor, sadece karnımda şişlik var, salı günü test günüm...boşuna umutlanmak istemiyorum ama neyse az kaldı artık sonuca....:82:
kızlar
11. günüm bugün ve test sonucum 208.3
inanamıyorum..
Allah ın izniyle galiba hamileyim..
inanamıyorum gerçekten şoktayım
kızlar
inanamıyorum..
kızlar
inanamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?