2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar hayırlı kandiller herkese... dilhusar'dan haberi olan var mı merka ettim sonucunu???

besty senin sotun neydi bide merkez neresi

Canim bizde azospermi vardi bende bir problem yoktu esim Kaan Aydos hocaya microtese oldu sonrada ankadara Doc. Dr.Muammer Dogan hoca ile ben tedavimi gorurdum transferim Ankara Medicanada oldu ben Istanbulda yasiyorum aslinda ama yinede sorunsuz bir sekilde tamamladim o surece bakalim sonuc nasil olucak

aminnn canım rabbim her isteyenin yüzünü güldürsün

Kizlar 11. gun degerimi simdi ogrendim 42.61 sizce hamilemiyim yaw insallah tutunmustur kuzucum

kuzum değrlerin katlamış gayette iyi bence hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Valla bazi yerlerde 11. gun icin degerlerimin cok dusuk oldugunu okudum moralim bozuldu insallah oyledir bakalim pazartesi gercek test gunum hayirlisi olsun hepimizin hakkinda

canım benim arkadaşımın değeri 10. gün 30. du ve gayet yi giden gebeliği var
bence pzrts tekrar yaprı merkezinlede görüş ama kafana da takma hiç bir şeyi moralini ozma inşş bebişin sni anne yapar

Kizlar 11. gun degerimi simdi ogrendim 42.61 sizce hamilemiyim yaw insallah tutunmustur kuzucum

hayırlı olsun bebişin canım benim çok dikkat et benimde değerim tupbebekte seninkine yakın çıkmıştı bak şuan 11 hafta 3günlük oldum sende bugunleri görürsün inşallah kucağımıza aldığımız günleride görücez hayırlısıyla inşallah

besty mrb canım,

inş.bize pazartesi güzel haberlerini verirsin,bugün dua edicem hepimiz için,benim de pazartesi yolunda gider umarım herşey.transferden sonra nelere dikkat ettiniz kızlar,bir de transfer işlemi zor bir işlem mi oluyor..

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar,bugün ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inş..

Evet haklisin bende oyle okudum ama zaten asil test gunum pazartesi o zaman anliycaz olup olmadigini

benim 10 gün değerim 499 du. ama benim 3 embriyo transfer edildi. çoğul olma ihtimali var. bi de bu değer herkese göre farklı olurmuş. inşallah tutunmuştur bebeğin sana. benim ilk denememde 12. gün değerim 26 idi. 14. gün de 25 ti yani hiç artış yoktu kimyasal gebelik geçirmiştim. senin değerin artmış. hayırlı haberlerini bekliyoruz pazartesi.

Gercektenmi masallah ne guzel insallah Allahim biz bekleyenlerede o gunleri gosterir hayirlisiyla cok guzel moral oldun sagolasin

Valla bazi yerlerde 11. gun icin degerlerimin cok dusuk oldugunu okudum moralim bozuldu insallah oyledir bakalim pazartesi gercek test gunum hayirlisi olsun hepimizin hakkinda

hiç boşuna üzülme canım son adet tarihin kaçsa şimdiden cetvelini hazırla profiline yapıştır bence

Insallah...Valla ben transferden sonra elimden geldigince dinlendim rahat olmaya calistim ama malum bu pekde mumkun olmuyor, transfer islemini hic buyutme gozunde belkide en kolay asamasi pek bisi hissetmiyosun zaten Allah yardimcin olsun canim

transfer işlemi çok kolay bi işlem. hiç korkma . bayıltmıyorlar zaten ultrasonda embriyoyu rahime koyarken doktor sen bile görüyorsun nokta kadar bişey. transferden sonra ilk 3 gün evden çıkmadım sadece tuvalete gitmek için yataktan kalatım. sonraki bir hafta da yine çok hareket etmeden yemek falan yaptım evde. 1 hafta falan geçince kısa yürüyüşler yapabilrsin. kendini oyalayacak bişeyler bul. hep onu düşünme.

Masallah canim benim tek embriyo insallah olumlu sonuc alirim senin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…