besty senin sotun neydi bide merkez neresi
benimde bugün altıncı gününm 21 temmuz test tarihim cnm benim belim acayip ağrıyo ara arada kasıklarıma vuruyo ama dayanılmayacak bir ağrı değil bu kadar sabrettik bundan sonrası önemli değil yeterki bebeklerimiz tutunsun annelerine bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Kizlar 11. gun degerimi simdi ogrendim 42.61 sizce hamilemiyim yaw insallah tutunmustur kuzucum
Kizlar 11. gun degerimi simdi ogrendim 42.61 sizce hamilemiyim yaw insallah tutunmustur kuzucum
kuzum değrlerin katlamış gayette iyi bence hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet haklisin bende oyle okudum ama zaten asil test gunum pazartesi o zaman anliycaz olup olmadiginisonuç pozitif gibi görünüyor ama çok yüksek değil. sen 2 gün sonra testi tekrarla artışa göre kesin sonuç alırsın.
Valla bazi yerlerde 11. gun icin degerlerimin cok dusuk oldugunu okudum moralim bozuldu insallah oyledir bakalim pazartesi gercek test gunum hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
canım benim arkadaşımın değeri 10. gün 30. du ve gayet yi giden gebeliği var
bence pzrts tekrar yaprı merkezinlede görüş ama kafana da takma hiç bir şeyi moralini ozma inşş bebişin sni anne yapar
Evet haklisin bende oyle okudum ama zaten asil test gunum pazartesi o zaman anliycaz olup olmadigini
Gercektenmi masallah ne guzel insallah Allahim biz bekleyenlerede o gunleri gosterir hayirlisiyla cok guzel moral oldun sagolasinhayırlı olsun bebişin canım benim çok dikkat et benimde değerim tupbebekte seninkine yakın çıkmıştı bak şuan 11 hafta 3günlük oldum sende bugunleri görürsün inşallah kucağımıza aldığımız günleride görücez hayırlısıyla inşallah
Valla bazi yerlerde 11. gun icin degerlerimin cok dusuk oldugunu okudum moralim bozuldu insallah oyledir bakalim pazartesi gercek test gunum hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
besty mrb canım,
inş.bize pazartesi güzel haberlerini verirsin,bugün dua edicem hepimiz için,benim de pazartesi yolunda gider umarım herşey.transferden sonra nelere dikkat ettiniz kızlar,bir de transfer işlemi zor bir işlem mi oluyor..
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar,bugün ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inş..
Gercektenmi masallah ne guzel insallah Allahim biz bekleyenlerede o gunleri gosterir hayirlisiyla cok guzel moral oldun sagolasin
besty mrb canım,
inş.bize pazartesi güzel haberlerini verirsin,bugün dua edicem hepimiz için,benim de pazartesi yolunda gider umarım herşey.transferden sonra nelere dikkat ettiniz kızlar,bir de transfer işlemi zor bir işlem mi oluyor..
hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar,bugün ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inş..
benim 10 gün değerim 499 du. ama benim 3 embriyo transfer edildi. çoğul olma ihtimali var. bi de bu değer herkese göre farklı olurmuş. inşallah tutunmuştur bebeğin sana. benim ilk denememde 12. gün değerim 26 idi. 14. gün de 25 ti yani hiç artış yoktu kimyasal gebelik geçirmiştim. senin değerin artmış. hayırlı haberlerini bekliyoruz pazartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?