2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

çok sağol cnm,ben ultrasonda bile kendimi çok kastığım için zorlanıyorum,o yüzden endişelendim,eşim komedi filmleri getirdi bisürü,transfer sonrası izlemem için
bi de evim hastaneye 45 dk uzaklıkta acaba yakınlarda bir otelde mi geçirsek ilk akşamı diyoruz,hepimiz hayırlı haberler alırız inş.

ama canım komedi filmi güldürür gülmekte rahimi kadar şimdi senin gülmemen üzülmemen lazım gülmek rahimi kasar zorlar

bence bu kadar takma kafana herşeyi. ben tarnsferden 1 saat sonra 2 saatlik yola çıktım. sen transferden sonra git evine güzelce dinlen. tv seyret bilgisayarda takıl. çok fazla da gülme bence. sonra seyredersin o filmleri.

kızlarr şu anda işteyim çok mutsuzum ve çok üzgünüm ağlamak istiyorum ama gülmek zorundayım...10. gün gene negatiff.. 12 bakmaya gerek varmı bilmiyorum ama böyle..bu denemede böle geçtii.. ya ben üzülmeye pes edicem ya bu bebekler bir gün tutunacak... 3. deneme yolları bana şimdiden göründü... ama burdayım gene... paylaşımlara devam

canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. istersen 12. değil de 14. gün tekrar bakabilirsin. bozma moralini. ağlamak güzel bişey kimse görmeden olunca rahatlıyorsun gerçekten.

bence bu kadar takma kafana herşeyi. ben tarnsferden 1 saat sonra 2 saatlik yola çıktım. sen transferden sonra git evine güzelce dinlen. tv seyret bilgisayarda takıl. çok fazla da gülme bence. sonra seyredersin o filmleri.

yaaaa,çok ii oldu bunu söylediğiniz,ben de düşünmeyeyim die,film izlerim diodum,bi de ben çok duygusalım,çabuk ağlar sızlanırım,neyse gerçekten sonra izliyeyim ben onları ...

Kızlar selamlar, okuduğum kadarıyla bugün sonuc bekleyenler var. Su mübarek günde dilerim Rabbim yüzünüzü güldürür. İnşallah sevinçli haberler verirsiniz.

Benim bir ricam olacak, beni de listeye eklermisiniz? Ben telefondan giriyorum nete, listeyi değiştirmeye çalıştım ama ekrana sigmadigi için beceremedim.

Bir de kızlar okuyanlar bilir dün transferim oldu. Transfer sonrası kullanacağım ilaçların arasında tetra diye bir antibiyotik var. Bilginiz var mı? Neden kullanılıyor? Bir de test tarihim 26 Temmuz doktor test kağıdına progesteron, e2, hcg ve beta hcg testlerini işaretlemiş? Gecen sefer sadece beta hcg istemişti, digerleri ne için?

inş. bebeişin sana tutunur canım tetra hiç duymadım dur araştırıp geleyim bakalım

kyr canım tetra ya baktım kadının üreme sistemindeki olası enfeksiyonların gebeligi engellememesi için kullanılıyormuş için rahat olsun çünkü transfer zamanı istemeden de olsa enfeksiyon kapıyoruz

canım geçmiş olsunnn inşş kolay atlatırsınnnn rabbim sonsuz merhametinden bizleride sevindirsin inşşşş

canım hayırlı olsunnn inşş bebişin seni anne yaparrrr

Hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar Allah gönlünüzden geçen bütün dilekleri sizlere nasip etsin ben bugünden itibaren senelik izine çıkıyorum 10 gün boyunca yokum evdende giremem bilgisayarım abimde pazartesi transferim olacak ne olur benim içinde bugün dua edin adımı geçirerek lütfen adım ( serap) bende hepiniz için dua edicem.sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun......

kızlar nasılsınız....kandiliniz mubarek olsun.. dilerim allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur..
ben de üçüncü günü devirdim ama bi mantar başladı gene peşimi bırakmayacak gibi.doktoru aradım fitilden kaynaklanıyor dedi.onun yerine bir tane daha iğne yap dedi.ama mantar içinde gyno lomexin kullan dedi ama zararı olmz dedi teredütteyim. kullanmasam dahada artacak ne yapsam bilmiyorum..benim gibi olanınız varmı..acaba

kyr canım tetra ya baktım kadının üreme sistemindeki olası enfeksiyonların gebeligi engellememesi için kullanılıyormuş için rahat olsun çünkü transfer zamanı istemeden de olsa enfeksiyon kapıyoruz

Cnm çok sagolasin. İyi dileklerin için de teşekkürler. Tüm dileklerimiz gercek olsun

Sorunsuz bir transfer, sabırlı bir bekleyiş, hayırlı hamilelik haberi diliyorum senin için. Hem de adını kullanarak)) Rabbim su mübarek günde serap'in dileklerini veee hepimizin gercek eyle...

selam deniz, benim de öğleden sonra lekelenme şeklinde birşey oldu daha doğrusu parça parçaydı
ben bi daha ki denemeyi düşünmek istemiyorum yaaaaaaaaa.
yoruldum artıkkkkkkkkk...niye bizim için bu kadar zor herşey diye isyan edesim geliyor. bugün işteyken oldu lekelenme ve bi de üstüne kıl olduğum biri nispet yapmak için dibimde "hamileyim" diye nerdeyse avaz avaz bağırdı.

ben deliliğe vurucam artık eve geldiğimden beri ağlamadım hiç ama bi sıkıntı var göğsümde sen genede kendini b hcg bakana kadar sıkma belli olmaz....aman haa bi daha ki, deneme benim için senin tutmuştur inşallah arkadaşım..bana daha nasip değilmiş bekliyorlar bebişler nasibini diye düşünüp avutmalıyım kendimi...yoksa halim harabbbbb

rabbimyüzünü gülüdrüsn inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…