kızlaaaar günaydın..
değerim 429 çıktı artmış çok şükür...10 gün sonra ultrason dediler..artık sırada kalp atışlarını duymak kaldı..
işte bugün dahabi hamileyiiiiimmmmmmmm diyesim varr
kızlaaaar günaydın..
değerim 429 çıktı artmış çok şükür...10 gün sonra ultrason dediler..artık sırada kalp atışlarını duymak kaldı..
kızlaaaar günaydın..
çok sevindim. ben de bugün dayanamayıp doktora gideceğim. şu an 5 hafta 3 gün oldu. bakalım ultrasonda görünecek mi? 4 te randevum saatler geçmiyor
maşallah, sonucun çok güzel avci,
katlanarak gitmiş. sen anatolia ya gitmiştin di mi? oranın en güzel tarafı kan sonucunu hemen çıkarıyorlar. ben bugün en iyi diye bilinen laboratuvara gittim 8 de kan verdim. hala çıkmadı...
Gozunaydin) allahım saglikla kucağına nasip etsin. Sen hamileyim de artık hakkindir ) darısı hepimizin basina
kızlaaaar günaydın..
merhabalar arkadaslar acıl bır sorum var yumurtalar kacıncı gunumuzde toplanıyordu bılıyorum gelısımıne gore ama tahmınen kacıncı gun ıdı acıl cevap lutfen
maşallah, sonucun çok güzel avci,
katlanarak gitmiş. sen anatolia ya gitmiştin di mi? oranın en güzel tarafı kan sonucunu hemen çıkarıyorlar. ben bugün en iyi diye bilinen laboratuvara gittim 8 de kan verdim. hala çıkmadı...
Allah isteyen herkese versin. Rabbim duaları kabul etsin. inşaAllah.. arkadaşlar darısı isteyen herkese olsun. salih saliha evlatlar versin Allahüteala.. Bu işler gerçketen zor. bizim durum daha belli değil ama Allah cümleten herkesi beni de kolay atlatmayı nasip etsin.. Bende önümüzdeki ay rahim filmi çektireceğim. çektiren varsa cevap verirse sevinirim. doktor adetinin 3 veya 4 günü git çektir dedi. ne zaman çekiliyor? internette de adetliyken çekilmesi iyi değil. hastalık kapılabilir diyoo. anlamadım? cevap yazan olursa sevirim...
merhabalar arkadaslar acıl bır sorum var yumurtalar kacıncı gunumuzde toplanıyordu bılıyorum gelısımıne gore ama tahmınen kacıncı gun ıdı acıl cevap lutfen
cok tesekkurler cevabın ıcın acaba 10 .gun toplanma ıhtımalı olabılır mı 2008 de tup yaptırdık ama hıc hatırlamıyorum kacıncı gunumdumerhaba sule, benim hep 14-15. günlerde oldu yumurta toplama işlemim. tabi kişiden kişiye değişiyor. aslında olgun yumurtalar 18-20 mm olunca toplama işlemini yapıyorlar.
benim 11. gün toplandı canım,yumuta gelişimine göre değişiyor,20 güne kadar bile giden var,yumurtların ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor, 18/20 mm gibi olunca alıyolar..
yanı onuncu gun olma ıhtımalı de var
kaçıncı gündesin sen,yumurtlarının gelişimi nassıl ?
ben bugun baslıyorum doktor kontrolum var 3.gunum ,gecen ay baslayacaktık lh yuksek cıkınca kaldı .ben baslayacagız dıye dusunuyorum ama tabı belkı aynı problem olur.
ınsallh olmaz cunku bu ay baslamak ıstıyorum kendımı cok hazırladım.ınsallh hersey yolundadır.
Allah yardımcın olsun canım, hadi hayırlıs inş..bilgilendir bizi, bol yumoşlar sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?