2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Gozunaydin) allahım saglikla kucağına nasip etsin. Sen hamileyim de artık hakkindir) darısı hepimizin basina

çok sevindim. ben de bugün dayanamayıp doktora gideceğim. şu an 5 hafta 3 gün oldu. bakalım ultrasonda görünecek mi? 4 te randevum saatler geçmiyor

maşallah, sonucun çok güzel avci,
katlanarak gitmiş. sen anatolia ya gitmiştin di mi? oranın en güzel tarafı kan sonucunu hemen çıkarıyorlar. ben bugün en iyi diye bilinen laboratuvara gittim 8 de kan verdim. hala çıkmadı...

çok sevindim. ben de bugün dayanamayıp doktora gideceğim. şu an 5 hafta 3 gün oldu. bakalım ultrasonda görünecek mi? 4 te randevum saatler geçmiyor

keseyi görürsün büyük ihtimal ama kalp atışları için biraz erken sanki..6 haftayı doldursaydın aslında daha iyi olurdu ama neyse yaaa bover canın nasıl istiyosa öyle yap arkadaşım tadını çıkar

çok şükür güzel çıktı yaa..canım ben anatolyada yaptırdım ama kanları orda vermiyorum..denizlide yaşıyorum bide hastane de çalışıyorum ondan torpilliyim yani

hayırlı haftalar diliyorum arkadaşlar hepinize
hamile arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ederim inşallah allahım tamamına erdirsin inşallahhh sağlıklı şekilde kucaklamayı nasip eder inşallahhh
benimde yarın yumiş toplama işlemi var dualrınızı eksik etmeyin nolur kızlar inşallah sonu hayırla sonuçlanır tüm emek verenlerin

merhabalar arkadaslar acıl bır sorum var yumurtalar kacıncı gunumuzde toplanıyordu bılıyorum gelısımıne gore ama tahmınen kacıncı gun ıdı acıl cevap lutfen

Son düzenleme:

maaşallah subhanallah arkadaşımmmm....hayırlısı bakalım kaç teyzesi var belli değil:)))
hepimiz izindeyiz cadının ((kızmı olacak acaba cadı diyesim geldi))

merhabalar arkadaslar acıl bır sorum var yumurtalar kacıncı gunumuzde toplanıyordu bılıyorum gelısımıne gore ama tahmınen kacıncı gun ıdı acıl cevap lutfen

merhaba sule, benim hep 14-15. günlerde oldu yumurta toplama işlemim. tabi kişiden kişiye değişiyor. aslında olgun yumurtalar 18-20 mm olunca toplama işlemini yapıyorlar.

hayatgüneşim :) inşallah bir güneş doğar bugün sana ...zaman nasıl geçti ki şimdi geriye bakıyorum da...denk gelemedik forumda ne zamandır..
ben 3. de 12 günü kesinlikle beklicem.. dün hüzünlü bir evlilik yıldönümüydü ama olsun eşim beni neşelendirmek için bir sürü süpriz yaptı......

ben de çektirmiştim canım adet bitiminde çekiliyor rahim filmi,2 gün içerisinde çekilmesi gerek,ağrı acı olmuyor,kolay geçmişti..adetliyken olmaz diye biliyorum ben...

benim 11. gün toplandı canım,yumuta gelişimine göre değişiyor,20 güne kadar bile giden var,yumurtların ilaçlara verdiği tepkiye göre değişiyor, 18/20 mm gibi olunca alıyolar..

merhaba sule, benim hep 14-15. günlerde oldu yumurta toplama işlemim. tabi kişiden kişiye değişiyor. aslında olgun yumurtalar 18-20 mm olunca toplama işlemini yapıyorlar.
cok tesekkurler cevabın ıcın acaba 10 .gun toplanma ıhtımalı olabılır mı 2008 de tup yaptırdık ama hıc hatırlamıyorum kacıncı gunumdu 10.gun bır sınavım var .denk gelır mı acaba?

kaçıncı gündesin sen,yumurtlarının gelişimi nassıl ?

ben bugun baslıyorum doktor kontrolum var 3.gunum ,gecen ay baslayacaktık lh yuksek cıkınca kaldı .ben baslayacagız dıye dusunuyorum ama tabı belkı aynı problem olur.
ınsallh olmaz cunku bu ay baslamak ıstıyorum kendımı cok hazırladım.ınsallh hersey yolundadır.

lovely05 nasılsın canım varmı bir belirti. yaa günlerde geçmiyorki aslında geç gelsin ben kötü haberler almaktan çok korkuyorum o gün nasıl geçer düşünmek bile istemiyorum.allahım sen büyük güç ver hepimize..inşallah yavrularımız yaşıyorlardır..bazen diyorumki tıp biraz daha ilerleseydi yaa içinde nasıl tutunuyor an be an görsydik..:))

hayatgüneşim bügün belli olacak galiba.. senin için dua ettim. inşallah rabbim çok cömert senin de yüzün güler...allah tez zamanda kuçağına almayı nasip etsin.hayırlı haberler verirsin inşallah..

Allah yardımcın olsun canım, hadi hayırlıs inş..bilgilendir bizi, bol yumoşlar sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…