saol canım.darısı da sana ınsllh.ıkız olmaz canım.tek embrıyo transfer edıldı.aaayyyy süper ya çok güzel allah kucağına almayıda nasip etsin.. erken olmasına rağmen çıkmış belki ikizdir olabilir ..:))
kızlar bugün transferin 8.günüydü.idrarda silik pozitif cıkınca hemen kanda baktım.118 cıktı betahcg..allah herkese nasip etsin.ettiginiz dualar milyon kere karsı gelsın.allah razı olsun herkesten.
Amin canım inşallahhhhhhinşallah canım..inşallah aynı duyguları paylaşırız seninde az kalmış bak..listede hamiş yazması güzel bişeymiş her listeyi gördüğümde kendi adıma bakıyorum hep bugünlerin hayaliyle yaşadık..Allah ım bana nasip etti inşallah sizlerede nasip ederNazar
çok sevindim tebrik ederim.Hamileler arttıkça bizimde umudumuz artıyor.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.AMİNkızlar bugün transferin 8.günüydü.idrarda silik pozitif cıkınca hemen kanda baktım.118 cıktı betahcg..allah herkese nasip etsin.ettiginiz dualar milyon kere karsı gelsın.allah razı olsun herkesten.
avcı tebrik ediyorum seni..allah analı babalı büyütsün inşallah...bizlerede dua etmeyide unutma canım.
sonucu negatif olanlara ne desem teselli etmek zor tabi..allah sabır ve güç versin..
bende 5.günümdeyim ama dünden beri sanki adet sancısı gibi bişeyler hissediyorum göğüs ağrısı kalmadı gibi adetlerime yakın böyle olurdu. korkuyorum ya olmazsa..aslında başında beri kendimi olumsuzada alıştırmıştım olmayabilirde yinede olsun istiyorum kendimi kaptırmakta istemiyorum..allah hakkımızda hayırlısını versin.
avcı tbrk ediyorum seni cnm darısı inşallah bizim başımıza 21 temmuzu bekliyorum bende zaman geçmek bilmiyo sende hiç belirti varmıydı benim transfer yapıldığı günden itibaren sol kasığımda bir batma oldu sanki orda bişiy var ve halada orda duruyo sabahları kalktığımda ilk işim onu orda hissetmek oluyo ağrı gibi bişiy birde göğüslerim iğnelere başladığım andan itibaren çok acıyolar psikolojik bişiyde olabilir ama insan birşeylere inanmak istiyo işte
Tebrik ederim darısı güzelsoy1979 ile ece22'nin başına :)))) ve tabiki tüm isteyen arkadaşlarım ile benim de :))) hayırlısıyla kucağına almayı rabbim nasip etsin
bitanem benim çok saol ama benim canım çok sıkkın ceyda eşime gebelik testi aldırdım ama hiçbişiy çıkmadı o kadar moralim bozukki anlatamam eşimde şimdi kendine kızıyo ne diye aldım ki ben o testi diye şimdi kendini suçluyo biliyo çünkü benim huyumu yüzüm düştü tabi offfff yaaaa hiç umudum yok
Allah isteyen herkese versin. Rabbim duaları kabul etsin. inşaAllah.. arkadaşlar darısı isteyen herkese olsun. salih saliha evlatlar versin Allahüteala.. Bu işler gerçketen zor. bizim durum daha belli değil ama Allah cümleten herkesi beni de kolay atlatmayı nasip etsin.. Bende önümüzdeki ay rahim filmi çektireceğim. çektiren varsa cevap verirse sevinirim. doktor adetinin 3 veya 4 günü git çektir dedi. ne zaman çekiliyor? internette de adetliyken çekilmesi iyi değil. hastalık kapılabilir diyoo. anlamadım? cevap yazan olursa sevirim...
ececim allah sana da nasip etsin canım.dua etmeye devam ediyorum.tefriciyeyi4444*2 bitirdim.41 yasin.1001 ayetel kursi.hergun 100lerce sukur tesbihi.8 gundur evden cıkmadım.transferin 4.dus aldım.hep yattım.hıcbır belırtım olmadı.daısı herkesin basına..
Arkadaşlar 104 tane yasin eksiğimiz var okuyan arkadaşlar okuduklarınızı bildirirseniz sevinirşim.arkadaşlar okuyamayan arkadaşlarada destek verelim benimde az vaktim kaldı niyetlendik yarım bırakmak istemiyorum. Listeyi transferden sonra pek takip edemiyebilirim teyzem gelcek bana bekçi sokmaz beni pek nete.
kızlar günaydın herkese.bugün saat 11de randevum var inşallah güzel haberlerle gelcem bugün.eve geldiğimdede sizden güzel haberler bekliyorum tamammı?hepinizi öpüyorum
kızlar bugün transferin 8.günüydü.idrarda silik pozitif cıkınca hemen kanda baktım.118 cıktı betahcg..allah herkese nasip etsin.ettiginiz dualar milyon kere karsı gelsın.allah razı olsun herkesten.
kızlaaaar günaydın..
değerim 429 çıktı artmış çok şükür...10 gün sonra ultrason dediler..artık sırada kalp atışlarını duymak kaldı..
işte bugün dahabi hamileyiiiiimmmmmmmm diyesim varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?