2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

allah dualarımızı kabul etsin..hepimize bebişler nasip etsin

avcı82 çok tebrikederim allah tamamına erdirsin inşallah.tedavisi devvam eden arkadaşlarımada kaliteli yumoşlar,sağlıklı embriyolar ve tutunmuş bebişler dilerim

negatif sonuç aldığımdan beri foruma girdim ama çok aktif olamadım.bisüre uzak kalayım dedim ama sanırım yeter bu kadar..

adetim gelince yani önümüzdeki hafta(tabi çok gecikmezse) muayene ve görüşme için memorial okmeydanına gidicez.ilkkez şehir dışında tüp bebek yaptırıcaz.izmirden gelicezde ondan.yeniden heyecan stres başladı bende.ama içim kıpır kıpır ,sanki bu defa herşey daha güzel olucak gibi hissediyorum.inşallah öyle olur.

veee umarım tüm arkadaşlar herkez hamile kalırrrızzzzzzzz

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|Bir dahaki sefere inş:85:
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE
ailhan76|37|||||Bir dahaki sefere in.:85:
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|Symrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||sonucu hakkinda cevap yazmadi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir sonraki sefere inş:85:
fatmaözkan|temmuz-agustos||2.deneme|memorial ataşehir| 1-2 haftada tedavisine başlıcak
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| 18 temmuz test tarihi
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|26 temmuz test tarihi
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|18 temmuz test tarihi
marali326||Haziran||1.Deneme||23 temmuz test tarihi
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|pazartesi yumoslari toplaniyor
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|21 temmuz test tarihi
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|23 temmez test tarihi
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |25 temmuz test tarihi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|ignelere basladi
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|23 temmuz test tzrihi
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||yumoşları toplanacak
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| reglini bekliyor
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Tedavisi eylüle ertelendi
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|iğnelere başladı
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
nil_alp|23|Temmuz|Kad-Erk |2.Deneme|Memorial Okmeydanı|Adetini bekliyor
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

Allah hayırlısıyla tedaviye başlayıp güzel sonuçlarla sonlandırmayı nasip etsin, canım...

yapma Allah aşkına kuzucum daha test gününe 4 gün var hemen öyle umutsuzluga kapılmak yakışıyor mu sana tamam haklısın üzülüyor insan haliyle çok kendini kaptırmamakta önemli her iki sonucada hazırlamalısın kendini ama daha pozitif görmek için çok erken biriciğim üzme hemen kendini toparlan bakalım öyle pes edip üzülmek varmı yoookkk varsayki olmadı ne yapalım dünyanın sonu değil ya bir daha denersin ama güzelim henüz bunlar için erken önce ayın 21.ini bekliyeceğiz kesin konuşmak için seni çok seviyorum lütfen üzülüp canını sıkma her şey nasip kısmet daha üzlmek için çoookk erken canımsın

hem burada da gördüm kaç tane gerçi sende takip ediyorsun bilmen gerek idrar testinde negatif ama gününde kan testinde pozitif olan birçok kişi var yavrumcum üzülme benide kahrettin burada keşke tel numaran olsa arasam ama şunu bil hep yanındayım hep dualarım seninle....
kızlar günaydın herkese.bugün saat 11de randevum var inşallah güzel haberlerle gelcem bugün.eve geldiğimdede sizden güzel haberler bekliyorum tamammı? hepinizi öpüyorum
hayatım iyi haberlerinle bekliyorum seni hadi bakalım gel biran önce dayanamıyorum :)))
]

amin inşallah listede hepimizin adının karşısına HAMİLE yazmak nasip olur inşallah tedavinde herşey yolunda gider :)))

hayat güneşim hadi ver bize müjdeyi inşallah.....

valla hala beklemedeyim ümitle ümitsizlik arası bi şekilde hala çıkmamış sonucum. şimdi aradım. internetten 15 dk. da bir kontrol ediyorum (

canım benimmm... nice mutlu yıllar geçirin sağlıkla beraberce. inşallah gelecek yıl karnında bebeğinle kutlarsınız.
ben sabahtan beri laboratuvarın sitesine bakmaktan buraya göz atamadım. hala çıkmadı sonucum. umudum var mı dersen onu da bilmiyorum...

]

amin inşallah listede hepimizin adının karşısına HAMİLE yazmak nasip olur inşallah tedavinde herşey yolunda gider :)))

sağol canım inşallah tüm dualarım o yönde.teşekkür ederim.daha bilinliyim artık malesef tecrübe kazandk istemeden de olsa.artık korkmuyorum işlemlerden iğnelerden vs.sadece olmazsa diye korku oluşuyor bazen onuda hemen atıyorum kafamdan.
bu kez olucak inanıyorum

Çok saol bitanem...umudum çok kalmadı cumartesi günkü testten sonra ama yine de test yaptırdım tabi. hala çıkmadı. zaten eşimden sonra ilk sizlerin haberi olucak.
annemin ablamın bile haberi yok bu sefer. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda.

Umarım senin için hersey gönlünde olur, ben de izmirdeyim. Transfer sonrası 4.gunüm bitti, dondurulmuş transferi benim Sifa da yaptırdık. Merkezini gördüm listede memnun kalmadın mı? Ben de olmazsa yeni yerlerle görüşmeyi düşünüyorum o yüzden sordum?

İcime pozitif doğdu, ben böyle hislere pek kapılmam valla öyle hissettim yazdıklarını okurken umarım doğru çıkar. Merakla bekliyorum sonucunu))

[SUP][/SUP]
memnun oldum hemşeriyiz demek.hayırlsıı olsun.merkezden pek memnun kalmadım.çünkü doktor çok meşgüul hiç görüşemiyorsun.hep hemşirelerle muhatap oluosun.ilgi alaka yok malesef.ben işin biraz psikolojik kısmınada önem verdiğim için ilgi benim için önemli yani ben doktorla konuşabilmeliyim,soru sorabilmeliyim o nedenle oraya devm etmek istemiyorum.
şimdi gitçeğim merkezle ilgili pek kötü bişi duymadım ilgillerve başarılılarmış özellikle erkek kısırlığında o nedenle tercih ettim umarım yanılmam

sen durbakalım olmazsa diye düşünme şimdiden.olur olucak neden olmasın.rabbim istesin yterki...kendine iyi bak bebişine de yada bebişlerine

canım benimmm... nice mutlu yıllar geçirin sağlıkla beraberce. inşallah gelecek yıl karnında bebeğinle kutlarsınız.
ben sabahtan beri laboratuvarın sitesine bakmaktan buraya göz atamadım. hala çıkmadı sonucum. umudum var mı dersen onu da bilmiyorum...[/QUOTE]

umut olmazmı...bugün bile kan verirken acaba olurmu ki diye verdim arkadaşımmm...
ne demiş MFÖ benim hala umudum var..isyan etsemde istediğim kadar....
allahım kucaklarımızı boş bırakma .amin

selam herkese kolay gelsin Allah yardımcınız (yardımcımız) olsun.

sebepsiz infertilite durumumuz. bende önemsiz bir miyom varmış onun dışında hiçbir şey bulunamadı. eşimde ise biraz hareketsizlik var ama bu da tam bir gerekçe olamıyor. yaşımız ilerliyor bu nedenle de sürece dahil olduk şu anda benim yumurta geliştirme çalışmalarım devam ediyor:) gonal merional iğneleri yapılıyor. bir de orgalutran iğnem var eşime de şu anda proxeed diye bir ilaç kullandırılıyor. sanırım bu cumartesi yumurta toplama işlemi yapılcak ondan iki üç gün sonra da transfer gerçekleşecek.

ben herkese duacıyım herkesten de bana dua etmesini rica ediyorum şu mübarek günlerin hatırına Rabbim isteğimize kavuştursun bizi inşaallah.

herkese sevgiler.

ceyda valla dün canım çok sıkkındı hayatım eşim benim halime bakıp kahroldu bugün dr sorduk çıkmaz dedi binde bir 8 . gün idrarda çıkması diyince içim rahatladı nerdesin facedede yoksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…