yapma Allah aşkına kuzucum daha test gününe 4 gün var hemen öyle umutsuzluga kapılmak yakışıyor mu sana tamam haklısın üzülüyor insan haliyle çok kendini kaptırmamakta önemli her iki sonucada hazırlamalısın kendini ama daha pozitif görmek için çok erken biriciğim üzme hemen kendini toparlan bakalım öyle pes edip üzülmek varmı yoookkk varsayki olmadı ne yapalım dünyanın sonu değil ya bir daha denersin ama güzelim henüz bunlar için erken önce ayın 21.ini bekliyeceğiz kesin konuşmak için seni çok seviyorum lütfen üzülüp canını sıkma her şey nasip kısmet daha üzlmek için çoookk erken canımsın
[SUP][/SUP]
memnun oldum hemşeriyiz demek.hayırlsıı olsun.merkezden pek memnun kalmadım.çünkü doktor çok meşgüul hiç görüşemiyorsun.hep hemşirelerle muhatap oluosun.ilgi alaka yok malesef.ben işin biraz psikolojik kısmınada önem verdiğim için ilgi benim için önemli yani ben doktorla konuşabilmeliyim,soru sorabilmeliyim o nedenle oraya devm etmek istemiyorum.
şimdi gitçeğim merkezle ilgili pek kötü bişi duymadım ilgillerve başarılılarmış özellikle erkek kısırlığında o nedenle tercih ettim umarım yanılmam
sen durbakalım olmazsa diye düşünme şimdiden.olur olucak neden olmasın.rabbim istesin yterki...kendine iyi bak bebişine de yada bebişlerine
kızlar sonucum çıktı ama yine umut/umutsuzluk arasında bıraktı beni.
13.5 çıkmış değer.
doktorla görüştüm. biz dışardan hcg vermedik size (çatlatma iğnesi gibi) dedi. bu değerin sıfır olması gerekiyor, ama çok düşük bir değer 13.5 dedi.
siz ümit bağlamayın ama çarşamba tekrarlayalım tesi dedi((
13.5 çıkmış değer.
doktorla görüştüm. biz dışardan hcg vermedik size (çatlatma iğnesi gibi) dedi. bu değerin sıfır olması gerekiyor, ama çok düşük bir değer 13.5 dedi.
13.5 çıkmış değer.
Kızlar daha tahlil günüme 5 gün var bu sabah kavherengi kanamam oldu çok az umarım artmaz.Ben neden normal insanlar gib kanamasız tahlil günümü heyecanla bekleyemiyorumkigeöen seferki denememde de böyle olmuştu ama sonradan kanamam çoğalmıştı ve negatif sonuç almıştım umarım bu kez öyle olmaz.Çok ümitsizim kızlar
canımm benimm hayırlısıyla kucağınada al inş.bizede nasip eder Allah'ım inş.kızlaaaar günaydın..
değerim 429 çıktı artmış çok şükür...10 gün sonra ultrason dediler..artık sırada kalp atışlarını duymak kaldı..
işte bugün dahabi hamileyiiiiimmmmmmmm diyesim varr
hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inş.seninde.bizde böyle hafta sayabilecekmiyiz birgün..umutsuzluk yoktu demi tabiki sayacağızçok sevindim. ben de bugün dayanamayıp doktora gideceğim. şu an 5 hafta 3 gün oldu. bakalım ultrasonda görünecek mi? 4 te randevum saatler geçmiyor
inş arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun işini rast getirsinhayırlı haftalar diliyorum arkadaşlar hepinize
hamile arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ederim inşallah allahım tamamına erdirsin inşallahhh sağlıklı şekilde kucaklamayı nasip eder inşallahhh
benimde yarın yumiş toplama işlemi var dualrınızı eksik etmeyin nolur kızlar inşallah sonu hayırla sonuçlanır tüm emek verenlerin
canım benimm inş seneye evlilik yıldönümüne anne ve baba olarak girersiniz 4 kişilik bir aileyle...hayatgüneşim :) inşallah bir güneş doğar bugün sana ...zaman nasıl geçti ki şimdi geriye bakıyorum da...denk gelemedik forumda ne zamandır..
ben 3. de 12 günü kesinlikle beklicem.. dün hüzünlü bir evlilik yıldönümüydü ama olsun eşim beni neşelendirmek için bir sürü süpriz yaptı......
inş istediğinize nail olrsunuz rabbim kolaylık versin rast getirsin sizin işlerinizideselam herkese kolay gelsin Allah yardımcınız (yardımcımız) olsun.
sebepsiz infertilite durumumuz. bende önemsiz bir miyom varmış onun dışında hiçbir şey bulunamadı. eşimde ise biraz hareketsizlik var ama bu da tam bir gerekçe olamıyor. yaşımız ilerliyor bu nedenle de sürece dahil olduk şu anda benim yumurta geliştirme çalışmalarım devam ediyor:) gonal merional iğneleri yapılıyor. bir de orgalutran iğnem var eşime de şu anda proxeed diye bir ilaç kullandırılıyor. sanırım bu cumartesi yumurta toplama işlemi yapılcak ondan iki üç gün sonra da transfer gerçekleşecek.
ben herkese duacıyım herkesten de bana dua etmesini rica ediyorum şu mübarek günlerin hatırına Rabbim isteğimize kavuştursun bizi inşaallah.
herkese sevgiler.
canım benim takılma o lekeye formda çok yerde okudum tutunma işareti olabiliyormuş.inş. da öyledir devam etmez inş.yatma artık eğer yatıyorsan kısa mesafeli yürüyüşler yap kafanı takmamış olursunKızlar daha tahlil günüme 5 gün var bu sabah kavherengi kanamam oldu çok az umarım artmaz.Ben neden normal insanlar gib kanamasız tahlil günümü heyecanla bekleyemiyorumkigeöen seferki denememde de böyle olmuştu ama sonradan kanamam çoğalmıştı ve negatif sonuç almıştım umarım bu kez öyle olmaz.Çok ümitsizim kızlar
inş artar değerlerin hayatım benimki sadece 1 çıkmıştı olmayacak olsa herhalde daha düşük çıkardı dualarım sizlerle hepkızlar sonucum çıktı ama yine umut/umutsuzluk arasında bıraktı beni.
13.5 çıkmış değer.
kızlar bugün doktora gittim dayanamayıp. doktor karından ultrasonla baktı bir kese gördü. ben durumu açıkladım. tüp bebek falan tek mi diye sorunca vajinal ultrasonla bi bakalım dedi o zaman. bir de baktık ki iki kese var.. haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. çok güzel bir duygu ya.. Allah herkese nasip etsin
inşallah canım, doktor hiç şans vermiyor gibi konuştu ama hala bi ümit devam ediyor içimde.İnşallah yükselir degerin, dinlen bence. Aylardır bu forumda kaç kisi gördüm böyle değerlerle başlayıp kesesini gören. Az daha sabır dilerim iyi olur.
sevgili giz1978, bu sefer donmuşlardan çözdürdük. o yüzden çatlatma iğnesi olmadım. onların içinde de hcg oluyomuş. ondan dolayı öle dedi sanırım.nasıl çatlatma ignesi vermedik bu ne ya hiçbirşey anlamadım 13.5 deger pozitifdir ama düşük evet nasıl açıkla lütfen
sonuçta sıfır değil tatlım yaaa inşallah artar çarşambaya..dua edelim Allah ım güldürsün inşallah çarşamba günü.
avcı82 çok tebrikederim allah tamamına erdirsin inşallah.tedavisi devvam eden arkadaşlarımada kaliteli yumoşlar,sağlıklı embriyolar ve tutunmuş bebişler dilerim
negatif sonuç aldığımdan beri foruma girdim ama çok aktif olamadım.bisüre uzak kalayım dedim ama sanırım yeter bu kadar..
adetim gelince yani önümüzdeki hafta(tabi çok gecikmezse) muayene ve görüşme için memorial okmeydanına gidicez.ilkkez şehir dışında tüp bebek yaptırıcaz.izmirden gelicezde ondan.yeniden heyecan stres başladı bende.ama içim kıpır kıpır ,sanki bu defa herşey daha güzel olucak gibi hissediyorum.inşallah öyle olur.
veee umarım tüm arkadaşlar herkez hamile kalırrrızzzzzzzz
bu çokk güzel bir haber..valla benim geçen hafta negatif çıkınca şevkim kırılmıştı hazır hissetmemiştim kendimi tedaviye ama böyle güzel haberleri duyunca şu iki ay çabuk geçsede yeniden denesek dedirttirdi bana..hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin
kızlar bugün doktora gittim dayanamayıp. doktor karından ultrasonla baktı bir kese gördü. ben durumu açıkladım. tüp bebek falan tek mi diye sorunca vajinal ultrasonla bi bakalım dedi o zaman. bir de baktık ki iki kese var.. haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. çok güzel bir duygu ya.. Allah herkese nasip etsin
canımm benimm hayırlısıyla kucağınada al inş.bizede nasip eder Allah'ım inş.
Kızlar daha tahlil günüme 5 gün var bu sabah kavherengi kanamam oldu çok az umarım artmaz.Ben neden normal insanlar gib kanamasız tahlil günümü heyecanla bekleyemiyorumkigeöen seferki denememde de böyle olmuştu ama sonradan kanamam çoğalmıştı ve negatif sonuç almıştım umarım bu kez öyle olmaz.Çok ümitsizim kızlar
13.5 çıkmış değer.
13.5 çıkmış değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?