2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

fıstığım benimmmmmmmmmmmmmm ama bende seni çooookkkkkk seviyorumm bugün iyiyim olan sevgli kocama oldu sabaha kadar adamı uyutmadım dr moralimi düzeltti hala bir ümidim var kanamam olmadı çok şükür canım bakalım artık evet haklısın kendimi bu kadar yıpratmanın bir anlamı yok sonuçta dondurulmuşlarım var bitanesiiiii

Kızlar daha tahlil günüme 5 gün var bu sabah kavherengi kanamam oldu çok az umarım artmaz.Ben neden normal insanlar gib kanamasız tahlil günümü heyecanla bekleyemiyorumki geöen seferki denememde de böyle olmuştu ama sonradan kanamam çoğalmıştı ve negatif sonuç almıştım umarım bu kez öyle olmaz.Çok ümitsizim kızlar

Güzel dileklerin için teşekkürler. Ben de sana harika bir tedavi süreci ve hayırlı haber diliyorum.

kızlar sonucum çıktı ama yine umut/umutsuzluk arasında bıraktı beni.
13.5 çıkmış değer.
doktorla görüştüm. biz dışardan hcg vermedik size (çatlatma iğnesi gibi) dedi. bu değerin sıfır olması gerekiyor, ama çok düşük bir değer 13.5 dedi.
siz ümit bağlamayın ama çarşamba tekrarlayalım tesi dedi((

İnşallah yükselir degerin, dinlen bence. Aylardır bu forumda kaç kisi gördüm böyle değerlerle başlayıp kesesini gören. Az daha sabır dilerim iyi olur.

nasıl çatlatma ignesi vermedik bu ne ya hiçbirşey anlamadım 13.5 deger pozitifdir ama düşük evet nasıl açıkla lütfen

sonuçta sıfır değil tatlım yaaa inşallah artar çarşambaya..dua edelim Allah ım güldürsün inşallah çarşamba günü.

benim de 9. günü çok az kanamam ardından 2 gün süren lekelenmem olmuştu kahverengi. ama çok şükür hamileyim. umarım artmaz kanaman..

kızlar bugün doktora gittim dayanamayıp. doktor karından ultrasonla baktı bir kese gördü. ben durumu açıkladım. tüp bebek falan tek mi diye sorunca vajinal ultrasonla bi bakalım dedi o zaman. bir de baktık ki iki kese var.. haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. çok güzel bir duygu ya.. Allah herkese nasip etsin

Son düzenleme:
canımm benimm hayırlısıyla kucağınada al inş.bizede nasip eder Allah'ım inş.

çok sevindim. ben de bugün dayanamayıp doktora gideceğim. şu an 5 hafta 3 gün oldu. bakalım ultrasonda görünecek mi? 4 te randevum saatler geçmiyor
hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inş.seninde.bizde böyle hafta sayabilecekmiyiz birgün..umutsuzluk yoktu demi tabiki sayacağız
inş arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun işini rast getirsin
canım benimm inş seneye evlilik yıldönümüne anne ve baba olarak girersiniz 4 kişilik bir aileyle...

inş istediğinize nail olrsunuz rabbim kolaylık versin rast getirsin sizin işlerinizide

canım benim takılma o lekeye formda çok yerde okudum tutunma işareti olabiliyormuş.inş. da öyledir devam etmez inş.yatma artık eğer yatıyorsan kısa mesafeli yürüyüşler yap kafanı takmamış olursun

inş artar değerlerin hayatım benimki sadece 1 çıkmıştı olmayacak olsa herhalde daha düşük çıkardı dualarım sizlerle hep

bu çokk güzel bir haber..valla benim geçen hafta negatif çıkınca şevkim kırılmıştı hazır hissetmemiştim kendimi tedaviye ama böyle güzel haberleri duyunca şu iki ay çabuk geçsede yeniden denesek dedirttirdi bana..hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin

İnşallah yükselir degerin, dinlen bence. Aylardır bu forumda kaç kisi gördüm böyle değerlerle başlayıp kesesini gören. Az daha sabır dilerim iyi olur.
inşallah canım, doktor hiç şans vermiyor gibi konuştu ama hala bi ümit devam ediyor içimde.
nasıl çatlatma ignesi vermedik bu ne ya hiçbirşey anlamadım 13.5 deger pozitifdir ama düşük evet nasıl açıkla lütfen
sevgili giz1978, bu sefer donmuşlardan çözdürdük. o yüzden çatlatma iğnesi olmadım. onların içinde de hcg oluyomuş. ondan dolayı öle dedi sanırım.
inşallah pozitiftir canım.
sonuçta sıfır değil tatlım yaaa inşallah artar çarşambaya..dua edelim Allah ım güldürsün inşallah çarşamba günü.

saol avci82, umarım katlanarak gider. gerçi forumlardan okuduğum kadarıyla donmuşlardan yapılan transferlerin tutunması daha geç oluyormuş. 2-3 gün sonra tutunuyolarmış. belki ondandır. ben cuma günü (9. gün) hafif bir kanama gibi bişi geçirdim. o günlerde daha yeni yeni yerleşiyordu diye düşünüyorum. belki de katlanarak gider değer...

çok teşekkür ederim canım..Allah ım sanada hayırlı kapılar açsın herşey yolunda gitsin yolun sonunda bebişin gelsin inşallah....

kesinlikle umudunu kırma. benim ilk denemem negatif olmuştu. ikinci için doktor istersen hemen yapabiliriz demişti. ama ben okulların kapanmasını bekledim.öğretmenim de kafam rahat olur evde yatarım dedim. iyi ki de öyle yapmışım. 3 ay ara verdim yani. sen de çok uzun ara verme ne kadar çabuk denersen bebeklerimizi o kadar çabuk kucağımıza alırız. moralini yüksek tut. bak bana transfer edilen dondurulmuş embriyolar biri orta kalitedeydi, diğeri de orta kaliteden biraz daha düşüktü bu yüzden moralimiz bozuktu ama ikisi de tutmuş. Allah ol deyince oluyo yeter ki biz yılmadan çaba gösterelim...

çok sevindim sağlıcakla kuacakla inşşşş

maşallahhh canım yaaaaaa..çok sevindim rabbim sağlıkla kavuştursun..ayy bende istiyorum bende bendeeeeeeeeee..
ama benim daha enaz 2 haftam var o zaman

canım kahve lekelenmeler tutunmanın habercisi de oluyor tüp bebkte :26::26::26::26:kötüsünü düşünme inşş bebişin kök salıyordur o lekelenmeler onun habercisidir

canım inşallah değerin yükselir. moralini bozmak istemem ama benim ilk denememde 12. gün değerim 26 çıkmıştı. bana da çok düşük demişerdi.14. gün tekrar yaptırmıştım testi 25 çıkmıştı ve doktorum ilaçları bırak kimyasal gebelik dedi bir haftaya kadar adet olursun dedi ve de öyle oldu. yani benim değerim hiç artmamıştı. ama senin değerin artarsa olumlu olabilir. şimdiden bozma moralini gün ola hayrola..

canım kaçıncı günündü ki biraz düşük değerlerin inşş katlayarak devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…