2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hayat ne tuhaf işte kimileri için sevinirken kimisi için üzülüyoruz buda sınavımız kızlar

güzelsoyallahım kucagına almayı nasip etsin

hayatgüneşim yola devam bıkmak yokkkkkkkkk

ecem maşallah bak gördünmü seni gidiiiiiiiiiiiii3 4 derken hopppppppp 11 inş. döllenirler hepsi

kızlar, bekleyiş malesef kötü bitti. artış olmamış değerimde. doktor ilaçları bırak dedi(

inan ki çok üzüldüm ama yine de sakın umudunu yitirme canım benim fazla da üzülme bak bugünkü habere kadın kaç sene sonra kaç düşüksonra nihayet bir evlat sahibi olmuş.

Allah isterse olur. sakın ümitsizliğe kapılma.

çok geçmiş olsun.

ece çok sevindim, umuyorum güzel güzel kaynaşırlar, döllenirler. (Bizimkiler döllenirken eşimle çok gülmüştük, ne yapıyorlar acaba falan diye) bu arada 1 yasin eklersen sevinirim canım. daha öncekini ekledin mi bilmiyorum. eklemediysen 2 tane eklersin canım.

ece senin kaçıncı gününde yumurtaların toplandı canım hangi ilaçları hangi dozlarda kullandın

cnm benim ilk iğnem ayın 4 ündeydi.14 gün gonal f 300 doz ve merional 75 kullandım sonra 6 tane citrotit kuullandım.
pazartesi çatlama iğnem vuruldu bugünde toplandı.yani 17. günyumurtalarım toplanmış oldu.

cnm benim ilk iğnem ayın 4 ündeydi.14 gün gonal f 300 doz ve merional 75 kullandım sonra 6 tane citrotit kuullandım.
Pazartesi çatlama iğnem vuruldu bugünde toplandı.yani 17. Günyumurtalarım toplanmış oldu.

eeee ececim benim 8 . Gün doktorlar pazrt toplamakdan bahsediyolar neden bu kadar erken sence canım 17,5 mm 15 14 civarında benimkiler

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Hayatgunesim:12 okunacak

Barbiem:10 okundu

fatmaözkan :20 okunacak

Barbiem: 10 okunacak

Dearmother: 6 okundu

Kgt :3 okunacak

Miray15: 10 okundu

Lovely05: 5 okundu

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

Aleyna84:1 okunacak

semacat: 1 okundu

Kevsernesibe:3 okundu

Medart: 6 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

Melisela: 5 okundu

guzelsoy1979:7 okundu

sevgicaglayan:3 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 15 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10 okundu

Ece22: 10 okundu

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:9 okundu 1 okunacak

neme:60 okundu

Kalan:dagıtılan yasnler bitti
okuyamayan arkadaşlara destek kalan yasin 143

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

eeee ececim benim 8 . Gün doktorlar pazrt toplamakdan bahsediyolar neden bu kadar erken sence canım 17,5 mm 15 14 civarında benimkiler

cnm benimkiler geç gelişti.daha ii çabuk gelişen yumurta dr bana seninki uzun sürüyo dedi . pazar günü dr ölçtüğünde
2 tanesi 16,5 mm 2 tanesi 15mm di cnm drlar 17mm 21 mm arası istiyolar bide rahim kalınlıgıda 7-8 mm olmalıymış benim 11 mm kalın yani sını dedi

Kızlar benim toplama cumartesi...şu ananası çok duyuyorum ama cesarette edemiyorum zararı olursa diye...doktoruna soran varmı?

benimkiler de çok geç gelişiyor ya, çok korku sardı beni 11. gündeyiz 14 mm. napcam bilmiyorum normal deniyor, endişelenme falan deniyor ama elimde değil

benimkiler de çok geç gelişiyor ya, çok korku sardı beni 11. Gündeyiz 14 mm. Napcam bilmiyorum normal deniyor, endişelenme falan deniyor ama elimde değil

canım sanıyorum bu büyüme işi bünyeye göre değişiyor inş sonuca varır çünkü benlik bi rahatsızlık yok benim korktuğum döllenecek emryom olaakmı çünkü eşimde ciddi morfolojı sıkıntısı var ben ondan korkuyorum

ya inşaallah Allah korktuğumuzdan emin etsin. iinşaallah bu endişelerimizi ilerde hatırlamak bile istemeyiz ne tuhaf bi durum di mi bir yandan ümit ve gayret bir yandan da ya olmazsa korkusu...

Allah sana da yardım etsin ben yaşım ileri olduğundan korkuyorum ya yumurtalarım ondan mı gelişmiyor acaba.. yaşlıyım biraz 35 yaşım... inşaallah da korktuğum gibi değildir.

kızlar bu sabah saat 8 de yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurtam toplandı allah çok büyük 3-4 derkem birden 11 yumurtam çıktı allaha şükür inşallah kaliteli döllenirler.

ececiğim bak ben dedim sana 10 geçer diye, üzdün yumoşları, cezalısın:))Allah hayırlısyla kaliteli embriyolar ve bebişler nasip etsin inş..

ececiğim bak ben dedim sana 10 geçer diye, üzdün yumoşları, cezalısın:))Allah hayırlısyla kaliteli embriyolar ve bebişler nasip etsin inş..

cnm hemşire bugün 11 yumurta dediğinde aklıma geldin zaten. lovely yumoşları üzdün dicek bana dedim. yumoşlarım süpriz yaptılar bana valla süpriz yumurtalar
inşallah güzel süprizler yapmaya devam ederler.

inş inş hepsi kaliteli olsun, sonra sana anne desinler inş.. da cezanı o zaman beraber keseriz bebişlerle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…