kızlar bu sabah saat 8 de yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurtam toplandı allah çok büyük 3-4 derkem birden 11 yumurtam çıktı allaha şükür inşallah kaliteli döllenirler.
kızlar, bekleyiş malesef kötü bitti. artış olmamış değerimde. doktor ilaçları bırak dedi(
güzelsoy canım tebrik ederimmmmmmmm çok sevindimmmmmm
ece senin kaçıncı gününde yumurtaların toplandı canım hangi ilaçları hangi dozlarda kullandın
kızlar, bekleyiş malesef kötü bitti. Artış olmamış değerimde. Doktor ilaçları bırak dedi(
cnm benim ilk iğnem ayın 4 ündeydi.14 gün gonal f 300 doz ve merional 75 kullandım sonra 6 tane citrotit kuullandım.
Pazartesi çatlama iğnem vuruldu bugünde toplandı.yani 17. Günyumurtalarım toplanmış oldu.
eeee ececim benim 8 . Gün doktorlar pazrt toplamakdan bahsediyolar neden bu kadar erken sence canım 17,5 mm 15 14 civarında benimkiler
kızlar ben iğnelere devam ediyorum cumartesi günü toplamam var.şeyi merak ettim kontrole gittiğim zaman kan tahlili yapıyolar neye baktıklarını bilmiyorum sormadım da.bilen var mı?
benimkiler de çok geç gelişiyor ya, çok korku sardı beni 11. Gündeyiz 14 mm. Napcam bilmiyorum normal deniyor, endişelenme falan deniyor ama elimde değil
canım sanıyorum bu büyüme işi bünyeye göre değişiyor inş sonuca varır çünkü benlik bi rahatsızlık yok benim korktuğum döllenecek emryom olaakmı çünkü eşimde ciddi morfolojı sıkıntısı var ben ondan korkuyorum
kızlar bu sabah saat 8 de yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurtam toplandı allah çok büyük 3-4 derkem birden 11 yumurtam çıktı allaha şükür inşallah kaliteli döllenirler.
ececiğim bak ben dedim sana 10 geçer diye, üzdün yumoşları, cezalısın:))Allah hayırlısyla kaliteli embriyolar ve bebişler nasip etsin inş..
cnm hemşire bugün 11 yumurta dediğinde aklıma geldin zaten. lovely yumoşları üzdün dicek bana dedim. yumoşlarım süpriz yaptılar bana valla süpriz yumurtalar
inşallah güzel süprizler yapmaya devam ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?