2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşlar bu ovitrell çatlatma iğnesini tüp bebek tedavisinde hangi aşamada vuruluyoruz bilen var mı? ben p.tesi
yumurtaları toplatacağım. ama doktorum bana bişi sölemedi.

arkadaşlar bu ovitrell çatlatma iğnesini tüp bebek tedavisinde hangi aşamada vuruluyoruz bilen var mı? ben p.tesi
yumurtaları toplatacağım. ama doktorum bana bişi sölemedi.

ama bu çok önemli bir durum, öyle bir ayarlamalısın ki yumurta toplama saatinden 36 saat önce olmalı. yaptıktan sonra 40. saatte tüm yumurtalar çatlayarak dökülür. bence sen doktoru arayıp teyit et. en önemli iğne o çünkü.. yumurta toplama saatini de iyice öğren. emeklerin boşa gitmesin.

ben cumartesi günü takibe gideceğim o zmaan herhalde söylerler bende sorarım da. o zmaan cumartesi çok geç olmamış oluyor değil mi pazartesi için 48 saat kalıyor çünkü

yaa canım çook sevindim. demek hamilesin, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

cnm evet hamileyim çok tşk ederim iyi dileklerin için yarın kan tahlilim var ama bu sabah gebelik testi aldım pozitif çıktı allahım isteyen herkese versin hepimiz için inanın o kadar çok dua ediyorum ki rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

güzelsoy cnm çok sevindim cnm benim teyze oldum desene
allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin cnm benim.

kızlar bu sabah saat 8 de yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurtam toplandı allah çok büyük 3-4 derkem birden 11 yumurtam çıktı allaha şükür inşallah kaliteli döllenirler.

kızlar bu sabah saat 8 de yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurtam toplandı allah çok büyük 3-4 derkem birden 11 yumurtam çıktı allaha şükür inşallah kaliteli döllenirler.

ece senin kaçıncı gününde yumurtaların toplandı canım hangi ilaçları hangi dozlarda kullandın

canım allah yardımcın olsunnn bende aynı merkeze gidiyorumm halit beyin hastasıyımm

canım allah tamamına erdirsin inş hayırlısı ile olmayana isteyen herkese nasip etsin

ben cumartesi günü takibe gideceğim o zmaan herhalde söylerler bende sorarım da. o zmaan cumartesi çok geç olmamış oluyor değil mi pazartesi için 48 saat kalıyor çünkü

eğer p,tesi toplanacaksa zaten cumartesi yapacaksın. cumartesiyi pazara bağlayan gece için bir saat verirler. hayırlısı..

güzelsoy cnm çok sevindim cnm benim teyze oldum desene
allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin cnm benim.

saol bitanem benim inşallah hiç bir sorun çıkmadan 9 ay sonra bebeğimi bende kucağıma alırım senide tebrik ederim bak kurtuldun inşallah hepsi döllenir cbn da bende teyze olurum bak az önce abdest aldım yasin okudum bol bol dua ettim hamilelerin duası kabul olur derler darısı başıma arkadaşım

sağol. hepimiz için hayılrlısı. bizi bizden başka ne yazık ki kimse anlamıyor. allahım isteyen herkese evladını nasip etsin inşallah

yumurta toplama falan gelip geçiyor da transfer sonrası hele 5-6 gün geçtikten sonra test günü bir türlü gelmiyor... dakikaların uzunluğu o zaman insanı çileden çıkarıyor...

saol benim güzel arkadaşım en az benim kadar sevindiğini biliyorum bugün o kadar dua ettim ki sana ve tubaya rabbim tez zamanda sizede versin aratmasın daha fazla gözyaşı döktürmesim rabbim merak etme yarın arıycam seni ve tubayı bende merak ediyorum inşallah bir terslik çıkmaz çok korkuyorum ne olur bana dua et ceyda öpüyorum seni bebeeemmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…