ayyy hayırlısı inşallahhhhh
HADİ BİZE GÜNÜN ŞU SIKICI SAATLARINDE GÜZEL Bİ HABER VER ALLAHIN İZNİYLE:80:
güzel haberlerle gel inşşşşşşşşşşşşş
arkadaşlar bu ovitrell çatlatma iğnesini tüp bebek tedavisinde hangi aşamada vuruluyoruz bilen var mı? ben p.tesi
yumurtaları toplatacağım. ama doktorum bana bişi sölemedi.
HADİ BİZE GÜNÜN ŞU SIKICI SAATLARINDE GÜZEL Bİ HABER VER ALLAHIN İZNİYLE:80:
kizlar aradim sonuclar iyiyimis hormonlar iyi olmasi gereken degerde, cok sükür ama esas test cuma haydi hayirlisi , ay allah hepimize annelik duygusunu
yasatir insallah
ama bu çok önemli bir durum, öyle bir ayarlamalısın ki yumurta toplama saatinden 36 saat önce olmalı. yaptıktan sonra 40. saatte tüm yumurtalar çatlayarak dökülür. bence sen doktoru arayıp teyit et. en önemli iğne o çünkü.. yumurta toplama saatini de iyice öğren. emeklerin boşa gitmesin.
yaa canım çook sevindim. demek hamilesin, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar bu sabah saat 8 de yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurtam toplandı allah çok büyük 3-4 derkem birden 11 yumurtam çıktı allaha şükür inşallah kaliteli döllenirler.
kizlar aradim sonuclar iyiyimis hormonlar iyi olmasi gereken degerde, cok sükür ama esas test cuma haydi hayirlisi , ay allah hepimize annelik duygusunu
yasatir insallah
HAYDİ MAŞLALLAH HAYIRLISI MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İYİ SONUÇLAR YAZARSIN İNŞ
BAHÇECİ FULYADA dün opu işlemim vardı çok şükür iyi geçti 24 tane toplandı 20 tanesi olgunmuş bugün aradılar 10 tanesi embryo olmuşlar bakalım neler olacak cuma yada pazar transfer var görüşürüz herkese hayırlısından nasip olsun inşallahhhhhhh
cnm evet hamileyim çok tşk ederim iyi dileklerin için yarın kan tahlilim var ama bu sabah gebelik testi aldım pozitif çıktı allahım isteyen herkese versin hepimiz için inanın o kadar çok dua ediyorum ki rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
ben cumartesi günü takibe gideceğim o zmaan herhalde söylerler bende sorarım da. o zmaan cumartesi çok geç olmamış oluyor değil mi pazartesi için 48 saat kalıyor çünkü
güzelsoy cnm çok sevindim cnm benim teyze oldum desene
allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin cnm benim.
eğer p,tesi toplanacaksa zaten cumartesi yapacaksın. cumartesiyi pazara bağlayan gece için bir saat verirler. hayırlısı..
canım allah tamamına erdirsin inş hayırlısı ile olmayana isteyen herkese nasip etsin
sağol. hepimiz için hayılrlısı. bizi bizden başka ne yazık ki kimse anlamıyor. allahım isteyen herkese evladını nasip etsin inşallah
inşallah sağlıkla kucağına alırsın birtanem o kadar mutluyum ki anlatamam sabahtan beri aldığım güzel haberlerle günüm daha bir aydınlandı darısı tüm isteyenlerle benim başımada dualarım hep sizinle canımsın yarınki sonucunu 4 değil 64 gözle bekliyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?