ah gizz sana çok teşk ederim yine beni rahatlattın her defasında cevap verdiğin için çok teşk ederim biraz bel boşluklarımda baskı var gibi birazda duygusallaştım galiba ama en çok rahatsız eden aşırı derecede terliyorum tabi sıcak havanında etkisi var ama normaldir inşallah
yok cnm sakın yapma çıkmıyo ben dr danıştım çıkan arkadaşlarım var dedim ama binde bir dedi biz boşunamı 12 gün diyoruz deyince bişiy demedim bende 8. gün yaptım ama çıkmadı bak bugün 11 . günüm ve sabah idrar testi yaptım çıktı cnm benimde yarın test tarihim bakalım artık hayırlısıyla kucağımıza aldığımız o günleride görürüz ama erkenden yapıpta hiç canını sıkma ben resmen hayatı eşime zindan ettim oda pişman oldu aldığına ama oldu bikere
ilayda ne güzel maaşallah seninkiler büyümüş kocaman olmuş ben 11 gündür iğneler oluyorum günde 3 iiğne ama benimkiler daha 14 mm... büyümemişler hele bi tanesi iyicene küçük kalmış olmayacak diye korku sardı. ama Allah büyük hayırlısı...
yok cnm sakın yapma çıkmıyo ben dr danıştım çıkan arkadaşlarım var dedim ama binde bir dedi biz boşunamı 12 gün diyoruz deyince bişiy demedim bende 8. gün yaptım ama çıkmadı bak bugün 11 . günüm ve sabah idrar testi yaptım çıktı cnm benimde yarın test tarihim bakalım artık hayırlısıyla kucağımıza aldığımız o günleride görürüz ama erkenden yapıpta hiç canını sıkma ben resmen hayatı eşime zindan ettim oda pişman oldu aldığına ama oldu bikere
ignelerin etkisiyle oluyor duygusallaşma aam takmayın bunları kafaya kaliteli yumoşun olsun inş.ya hep iyorlar ama ne kadarı dogru bilmem transferden önce günde bir dilim anasa ve sonrasında üç gün uygula dr sor istersen yanlış bilgi vermek istemem ben valla eylülde ama şimdiden başladım ara ara yiyorum
transferden sonra yapman gerekenleri biliyorsun degilmi
ya giz sen ne tatlı bi insansın:) sağol hep olumlu düşünüyosun sanki karşı karşıya dertleşiyomuşum da bana teselli veriyomuşsun gibi hissediyorum çok teşekkür ederim. ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum...
ya 1 tane olsaydı o da hiç gelişmesedi
ya rahim anomalim olsaydı
ya şöyle olsaydı böyle olsaydı diye
ama elimde değil giz, acayip korkuyorum gene bugün biraz iyiyim dün gece hiç uyuyamadım sıkıntıdan...
sigara da içemiyorum şimdi düşünüyorum ben sigara tiryakisiydim acaba ondan mı yani
işte kendimi suçluyorum.
çok teşekkür ederim sana moral destek çok önemli ve böyle bi anda kimse anlayamıyor yaşananları bu forum sağolsun hep var olsun ne diyim...
bu arada dozu yükseltmediler sadece tahmini yumurta toplama günü cumartesi idi onu pazara erteleyelim dedi doktor... belki de pazartesi yani şu anda net bir gün söylemiyor yarın yine kontorlum olcak. hayırlısı diyeyim tekrar
ananası bende transfer öncesi ve sonrası yedim. umarım işe yaramıştır. ama bizim doktor bunu duysa kesin derdi ki çare ananas olsaydı, kesin ananas reyonu kurardım buraya derdi. ama bir umut insan kendini birşeylere bağlamak istiyor. elimden geleni yaptım demek için.
kızlaaaarr merhaba,
yarın transferim gerçekleşecek,6 tane embriyom oluşmuş 1.kalite,yarın 3.günüm..dua edin benim için,Allah hayırlısıyla hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş.
kızlaaaarr merhaba,
yarın transferim gerçekleşecek,6 tane embriyom oluşmuş 1.kalite,yarın 3.günüm..dua edin benim için,allah hayırlısıyla hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş.
slm ben ilk denememde ananas ve suyunu yege yege suyunu ice ice öldum ama ise yaramadi bence alakasi yok, bu ikinci denemem ve cuma test günümananası bende transfer öncesi ve sonrası yedim. umarım işe yaramıştır. ama bizim doktor bunu duysa kesin derdi ki çare ananas olsaydı, kesin ananas reyonu kurardım buraya derdi. ama bir umut insan kendini birşeylere bağlamak istiyor. elimden geleni yaptım demek için.
ignelerin etkisiyle oluyor duygusallaşma aam takmayın bunları kafaya kaliteli yumoşun olsun inş.ya hep iyorlar ama ne kadarı dogru bilmem transferden önce günde bir dilim anasa ve sonrasında üç gün uygula dr sor istersen yanlış bilgi vermek istemem ben valla eylülde ama şimdiden başladım ara ara yiyorum
transferden sonra yapman gerekenleri biliyorsun degilmi
nasılsınız hanımlrrrrr[/QUOTE
tesekürler sen nasilsin???
ben cok heycanliyim 10 dakikaya doktoru aricagim hormon sonuclari ögrenmek icin , esas test günüm cuma hayirli gün cok heycanlyiim icim kipir kipir
bir yandanda cok korkuyorum , allah dan baska kimse bize yardim edemez, aslinda öyle yapalim ki her persembe hep beraber yasin okuyalim birbirimiz icin dua edelim daha güclü oluruz ne dersiniz hanimlar
ilayda ne güzel maaşallah seninkiler büyümüş kocaman olmuş ben 11 gündür iğneler oluyorum günde 3 iiğne ama benimkiler daha 14 mm... Büyümemişler hele bi tanesi iyicene küçük kalmış olmayacak diye korku sardı. Ama allah büyük hayırlısı...
nasılsınız hanımlrrrrr[/QUOTE
tesekürler sen nasilsin???
ben cok heycanliyim 10 dakikaya doktoru aricagim hormon sonuclari ögrenmek icin , esas test günüm cuma hayirli gün cok heycanlyiim icim kipir kipir
bir yandanda cok korkuyorum , allah dan baska kimse bize yardim edemez, aslinda öyle yapalim ki her persembe hep beraber yasin okuyalim birbirimiz icin dua edelim daha güclü oluruz ne dersiniz hanimlar
ayyy hayırlısı inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?