2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ignelerin etkisiyle oluyor duygusallaşma aam takmayın bunları kafaya kaliteli yumoşun olsun inş.ya hep iyorlar ama ne kadarı dogru bilmem transferden önce günde bir dilim anasa ve sonrasında üç gün uygula dr sor istersen yanlış bilgi vermek istemem ben valla eylülde ama şimdiden başladım ara ara yiyorum

transferden sonra yapman gerekenleri biliyorsun degilmi

yaa canım çook sevindim. demek hamilesin, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

dozu yükselttiler degilmi canım büyür büyür sadece fazla İLAÇ kullanacaksın sakın bak stresde etkiliyormuş yumoşları onları sev ben çocugum gibi seviyordum büyümüşler diye 14 mm az lkalmış hadi bakalım geç olsun güç olmasın takma bunu

ya giz sen ne tatlı bi insansın:) sağol hep olumlu düşünüyosun sanki karşı karşıya dertleşiyomuşum da bana teselli veriyomuşsun gibi hissediyorum çok teşekkür ederim. ben de olumlu düşünmeye çalışıyorum...

ya 1 tane olsaydı o da hiç gelişmesedi

ya rahim anomalim olsaydı

ya şöyle olsaydı böyle olsaydı diye

ama elimde değil giz, acayip korkuyorum gene bugün biraz iyiyim dün gece hiç uyuyamadım sıkıntıdan...

sigara da içemiyorum şimdi düşünüyorum ben sigara tiryakisiydim acaba ondan mı yani

işte kendimi suçluyorum.

çok teşekkür ederim sana moral destek çok önemli ve böyle bi anda kimse anlayamıyor yaşananları bu forum sağolsun hep var olsun ne diyim...

bu arada dozu yükseltmediler sadece tahmini yumurta toplama günü cumartesi idi onu pazara erteleyelim dedi doktor... belki de pazartesi yani şu anda net bir gün söylemiyor yarın yine kontorlum olcak. hayırlısı diyeyim tekrar

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah sağlıkla kucağına alırsın birtanem o kadar mutluyum ki anlatamam sabahtan beri aldığım güzel haberlerle günüm daha bir aydınlandı darısı tüm isteyenlerle benim başımada dualarım hep sizinle canımsın yarınki sonucunu 4 değil 64 gözle bekliyorum resmen

ananası bende transfer öncesi ve sonrası yedim. umarım işe yaramıştır. ama bizim doktor bunu duysa kesin derdi ki çare ananas olsaydı, kesin ananas reyonu kurardım buraya derdi. ama bir umut insan kendini birşeylere bağlamak istiyor. elimden geleni yaptım demek için.

kızlaaaarr merhaba,
yarın transferim gerçekleşecek,6 tane embriyom oluşmuş 1.kalite,yarın 3.günüm..dua edin benim için,Allah hayırlısıyla hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş.

canim ayni seyi bendede oldu yumurta tembeligi yavas yavas büyüyor , sanirim bu ilk denemen , hic korkma ertelenmesi daha fazla büyümesi icin , hic kafana takma ertelensin senin icin daha iyi dahada büyük yuomslarin olur, hem doktor daha iyi bilyiorlar o yüzden ertelemisler icini rahat olsun canim böyle stres yapma :)

dr lara kaldysak karagüne kaldık valla benim dr benimle kaşık atamaz valla durumunu biliyormusun fazla şansın yok diyor kadın bende biliyorum şans deneyecegim diyorum

biz anansa vs. yiyecekleri kendimizi rahatlatmak adına yiyoruz ama onlar ne bilsin hast.çıktım anneme gittim dedimki o drlara inat doguracagım dedim gülüyor annem şöyle ol diye

kızlaaaarr merhaba,
yarın transferim gerçekleşecek,6 tane embriyom oluşmuş 1.kalite,yarın 3.günüm..dua edin benim için,allah hayırlısıyla hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş.

canım dualarımız seninle çok güzel benimde yumoşlar toplanacak bir iki güne rabbim banada nasip etsin 1 . Kalıte emriyo inş son aşama birde tutsunlar seni allahım inş

slm ben ilk denememde ananas ve suyunu yege yege suyunu ice ice öldum ama ise yaramadi bence alakasi yok, bu ikinci denemem ve cuma test günüm
ama bu kez hic ananas yemedim bakalim insallah emegimiz bosuna cikmaz bebisimiz olur

canım bilmiyorum tam olarak işte hemşirelerin dediği neyse yada doktorun o kadarı işte ne bileyim yatmaya çalış kabız olma bildiğim bunlar en kötüüs ben sigara kullanıyorum ama baya azalttım transferden sonra hiç içmemeyi düşünüyorum

Slm hanımlar
dıyorumkı yarın persembe aksam üstü hep beraber yasın okuyalım bırbırımıze dua edelım dahada güclü oluruz , ne dersınız bırlık olalımmı ???

canım benimde bir tanesi 17,5 diğerleri 15 14 felan 8. Gün yaşım 24 ama sol tarafımda bişi yok sağda var dedi çok sayıda küçük dedi valla fransız gibiyim dediklerine doktorların ilk denemem eşimde ciddi morfolojı sorunu var senin kaçıncı denemen ve faktör nedir? Seninkilerde büyüyecekler inş geç olsun temiz olsun canım rabbim bize daha fazla aratmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…