cnm hemşire bugün 11 yumurta dediğinde aklıma geldin zaten. lovely yumoşları üzdün dicek bana dedim. yumoşlarım süpriz yaptılar bana valla süpriz yumurtalar
inşallah güzel süprizler yapmaya devam ederler.
İnşallah kaliteli embriyolarda oluşur canım benim.Ve kolay bir gebeliğin ardındanda inşallah sağlıkla kucağına alırsınkızlar bu sabah saat 8 de yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurtam toplandı allah çok büyük 3-4 derkem birden 11 yumurtam çıktı allaha şükür inşallah kaliteli döllenirler.
Canım benim çok üzüldüm seninle benim sonuçlarım hemen hemen aynı benimde sonum bu olucak galiba yarın belli olur sanırım benimde pek ümidim yok aslında bakalım Rabbim ne yazdıysa onu görücez ama sana birşey diyeyimmi o heyecanı yaşamak bile güzeldi dimi.Seni bilmiyorumda benim bundan önce tutmamıştı negatif sonuç almıştım senin ilk denemenmi varsa öncekiler nasıldı canım.Bu arada benim kahverengi kanamamda var 3 gündür devam ediyor değerimin düşeceğini tahmin ediyorum o yüzden hayırlısı canım.Sende üzülme birdahakine Rabbim nasip etsin inşallah..Allahım aratmasın kucaklarımızı doldursun inş.kızlar, bekleyiş malesef kötü bitti. artış olmamış değerimde. doktor ilaçları bırak dedi(
İnşallah kaliteli embriyolarda oluşur canım benim.Ve kolay bir gebeliğin ardındanda inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Canım benim çok üzüldüm seninle benim sonuçlarım hemen hemen aynı benimde sonum bu olucak galiba yarın belli olur sanırım benimde pek ümidim yok aslında bakalım Rabbim ne yazdıysa onu görücez ama sana birşey diyeyimmi o heyecanı yaşamak bile güzeldi dimi.Seni bilmiyorumda benim bundan önce tutmamıştı negatif sonuç almıştım senin ilk denemenmi varsa öncekiler nasıldı canım.Bu arada benim kahverengi kanamamda var 3 gündür devam ediyor değerimin düşeceğini tahmin ediyorum o yüzden hayırlısı canım.Sende üzülme birdahakine Rabbim nasip etsin inşallah..Allahım aratmasın kucaklarımızı doldursun inş.
canımm hayırlısıyla bu denemnde kucağına la inş.bende seni hamile sanıyordum şaşırdım açıkcası inş.bu sefer rabbim hayırlısıyla tamamlasın yani ilk anda hamileyim diye çok fazla sevinmemek azimle duaya devam etmek gerekiyormuşSlm cnm
Kaldım kaldım da 15 nisanda 13. haftamda bebişimden zorunlu tıbbi tahliyeyle ayrılmak zorunda kaldım onun için önümüzdeki maçlara odaklandık =))
canımmm benimmm yaaa çok sevindim gerçekten hayırlısıyla kucağınada al inş..darısı tüm bekleyenlere...yok cnm sakın yapma çıkmıyo ben dr danıştım çıkan arkadaşlarım var dedim ama binde bir dedi biz boşunamı 12 gün diyoruz deyince bişiy demedim bende 8. gün yaptım ama çıkmadı bak bugün 11 . günüm ve sabah idrar testi yaptım çıktı cnm benimde yarın test tarihim bakalım artık hayırlısıyla kucağımıza aldığımız o günleride görürüz ama erkenden yapıpta hiç canını sıkma ben resmen hayatı eşime zindan ettim oda pişman oldu aldığına ama oldu bikere
duygusallaşman kullandığın hormonlardan.hamileler boşuna mı duygusal oluyorlar bizede veriyorlar habire hamile hormonlarını.birde kilo alıyoruz üstüne..inş.seninde güzel haberlerini alacağız burdanah gizz sana çok teşk ederim yine beni rahatlattın her defasında cevap verdiğin için çok teşk ederim biraz bel boşluklarımda baskı var gibi birazda duygusallaştım galiba ama en çok rahatsız eden aşırı derecede terliyorum tabi sıcak havanında etkisi var ama normaldir inşallah
rabbim hayırlısıyla tutunmalarını nasip etsin.dualarımız tüm isteyenlere..aeokızlaaaarr merhaba,
yarın transferim gerçekleşecek,6 tane embriyom oluşmuş 1.kalite,yarın 3.günüm..dua edin benim için,Allah hayırlısıyla hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş.
hadi hayırlısı sanada canım .emekleriniz boşa gitmesin insanlar.rabbim kaliteli embriyolar olmasını nasip etsin.sonra tutunsunlar sıkıca koruyucu meleklerinecanım dualarımız seninle çok güzel benimde yumoşlar toplanacak bir iki güne rabbim banada nasip etsin 1 . Kalıte emriyo inş son aşama birde tutsunlar seni allahım inş
tamam canım ben okurum varım yani dua işinde.senin hangi hormanlara bakılacak bhcg mi.cuma demişsin ya aynı zamanda merak ettim hemde iyi çıktı sonuçlar yazınca hamiş misin yoksa sendenasılsınız hanımlrrrrr[/QUOTE
tesekürler sen nasilsin???
ben cok heycanliyim 10 dakikaya doktoru aricagim hormon sonuclari ögrenmek icin , esas test günüm cuma hayirli gün cok heycanlyiim icim kipir kipir
bir yandanda cok korkuyorum , allah dan baska kimse bize yardim edemez, aslinda öyle yapalim ki her persembe hep beraber yasin okuyalim birbirimiz icin dua edelim daha güclü oluruz ne dersiniz hanimlar
güzelsoy cnm çok sevindim cnm benim teyze oldum desene
allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin cnm benim.ececim darısı sana olsun canım hayırlı olsun bu arada yumoşların inş.kaliteli embriyolar olurlarda üzmeden annelerini tutunurlar.sende bizleri teyze yaparsın
kızlar, bekleyiş malesef kötü bitti. artış olmamış değerimde. doktor ilaçları bırak dedi(
canımm hayırlısı olsun yolun başında olması senin için daha iyi ileriki zamanlarda daha zor gelecekti.rabbim bi dahaki sefer nasip eder inş.ne denir ki bu durumda ağla ağla ağlaa...rahatlat kendini çok iyi geliyor..
güzelsoy hamile misin, çok sevindim ,süper haber, Allah herkese nasip etsin inş..
hayat ne tuhaf işte kimileri için sevinirken kimisi için üzülüyoruz buda sınavımız kızlar
güzelsoyallahım kucagına almayı nasip etsin
hayatgüneşim yola devam bıkmak yokkkkkkkkk
ecem maşallah bak gördünmü seni gidiiiiiiiiiiiii3 4 derken hopppppppp 11 inş. döllenirler hepsi
cnm dondurma işlemine nasıl para vermiyosun bende 2 tane dondurttum ama 995 tl verdim
kızlar, bekleyiş malesef kötü bitti. artış olmamış değerimde. doktor ilaçları bırak dedi(
canım allah yardımcın olsunnn bende aynı merkeze gidiyorumm halit beyin hastasıyımm
kızlar bu sabah saat 8 de yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurtam toplandı allah çok büyük 3-4 derkem birden 11 yumurtam çıktı allaha şükür inşallah kaliteli döllenirler.
canım ya benimde gelişmiş 5tane var az diye üzülüyodum...cumartesi günü toplama işlemi yapılıcak daha çok çıkar mı acaba?
evet cnm hamileyim yarın test tarihim bakalım hayırlısıyla kaç çıkıcak çok merak ediyorum
canım hakkında hayırlısı olsun üzme kendini demek vakti gelmemiş daha. ama pes etmek yok ..
CNM benim yazılarımı okudunmu bilmiyorum ama benim tam piskolojim bozulmuştu.4 gün ilaç kullanmıştım dr gittiğimde 3 yumurta 1 kist vardı.ve bu haftaya kadar tüm aksilikler beni buldu en son bu hafta dr 4 yumurtan var ama 1 tanesi kist olabilir küçük küçük 1-2 yumurtan daha var dedi.pazartesi günüde çatlama iğnemi vurmadan önceki kntrolümde dr 3-4 ama yinede 5-6 tane çıkar dedi arkada olabilir dedi.bugün hemşire 11 tane deyince gözlerim fal taşı gibi açıldı.hemşire bugün küçük küçük olan yumurtalardanda iyi kaliteli embriyo oluşabiliyo bazen dedi. 26 yaşındayım 3 yumurta hadi boşta çıkıyo 1-2 tane ben napıcam diyodum yani rezervem baya az olmuş oluyo o zaman.allah çok büyük cnm bol bol dua et.allahtan başka sıgınacagımız kimsemiz yok.ben allahım yardım et ben yapıcagımı yaptım gerisi sana emanet dedim.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.içini ferah tut cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?