2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar bu sabah saat 8 de yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurtam toplandı allah çok büyük 3-4 derkem birden 11 yumurtam çıktı allaha şükür inşallah kaliteli döllenirler.
İnşallah kaliteli embriyolarda oluşur canım benim.Ve kolay bir gebeliğin ardındanda inşallah sağlıkla kucağına alırsın

kızlar, bekleyiş malesef kötü bitti. artış olmamış değerimde. doktor ilaçları bırak dedi(
Canım benim çok üzüldüm seninle benim sonuçlarım hemen hemen aynı benimde sonum bu olucak galiba yarın belli olur sanırım benimde pek ümidim yok aslında bakalım Rabbim ne yazdıysa onu görücez ama sana birşey diyeyimmi o heyecanı yaşamak bile güzeldi dimi.Seni bilmiyorumda benim bundan önce tutmamıştı negatif sonuç almıştım senin ilk denemenmi varsa öncekiler nasıldı canım.Bu arada benim kahverengi kanamamda var 3 gündür devam ediyor değerimin düşeceğini tahmin ediyorum o yüzden hayırlısı canım.Sende üzülme birdahakine Rabbim nasip etsin inşallah..Allahım aratmasın kucaklarımızı doldursun inş.

amin canım, Allah hepimize nasip etsin,,

Slm cnm
Kaldım kaldım da 15 nisanda 13. haftamda bebişimden zorunlu tıbbi tahliyeyle ayrılmak zorunda kaldım onun için önümüzdeki maçlara odaklandık =))
canımm hayırlısıyla bu denemnde kucağına la inş.bende seni hamile sanıyordum şaşırdım açıkcası inş.bu sefer rabbim hayırlısıyla tamamlasın yani ilk anda hamileyim diye çok fazla sevinmemek azimle duaya devam etmek gerekiyormuş

canımmm benimmm yaaa çok sevindim gerçekten hayırlısıyla kucağınada al inş..darısı tüm bekleyenlere...

duygusallaşman kullandığın hormonlardan.hamileler boşuna mı duygusal oluyorlar bizede veriyorlar habire hamile hormonlarını.birde kilo alıyoruz üstüne..inş.seninde güzel haberlerini alacağız burdan

kızlaaaarr merhaba,
yarın transferim gerçekleşecek,6 tane embriyom oluşmuş 1.kalite,yarın 3.günüm..dua edin benim için,Allah hayırlısıyla hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş.
rabbim hayırlısıyla tutunmalarını nasip etsin.dualarımız tüm isteyenlere..aeo

canım dualarımız seninle çok güzel benimde yumoşlar toplanacak bir iki güne rabbim banada nasip etsin 1 . Kalıte emriyo inş son aşama birde tutsunlar seni allahım inş
hadi hayırlısı sanada canım .emekleriniz boşa gitmesin insanlar.rabbim kaliteli embriyolar olmasını nasip etsin.sonra tutunsunlar sıkıca koruyucu meleklerine

cnm çok tşk ederim darısı bu topiktesi tüm anne adaylarına inşallah........

cnm dondurma işlemine nasıl para vermiyosun bende 2 tane dondurttum ama 995 tl verdim

ben bahçeci fulyada yaptım tüp bebeği ilk denememden sonra 9 embriyomu dondurdular. ve 1 yıllığına ücretsiz donduruyoruz dediler. 2. deneme için 2000 tl ödedik tabi ilaçlar hariç. siz nerede yaptırıyorsun merak ettim. 2. denemem için de 6 embriyom çözüldü. hatta 3 embriyom da daha orda eğer olmasaydı onları kullanacaktık.

kızlar bu sabah saat 8 de yumurta toplama işlemim yapıldı.11 tane yumurtam toplandı allah çok büyük 3-4 derkem birden 11 yumurtam çıktı allaha şükür inşallah kaliteli döllenirler.

canım ya benimde gelişmiş 5tane var az diye üzülüyodum...cumartesi günü toplama işlemi yapılıcak daha çok çıkar mı acaba?

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|Bir dahaki sefere inş:85:
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE
ailhan76|37|||||Bir dahaki sefere in.:85:
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||sonucu hakkinda cevap yazmadi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir sonraki sefere inş:85:
fatmaözkan|temmuz-agustos||2.deneme|memorial ataşehir| 1-2 haftada tedavisine başlıcak
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| 18 temmuz test tarihi
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|26 temmuz test tarihi
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|18 temmuz test tarihi
marali326||Haziran||1.Deneme||23 temmuz test tarihi
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|pazartesi yumoslari toplaniyor
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|23 temmez test tarihi
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |25 temmuz test tarihi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|TRANSFERİNİ BEKLİYOR
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|23 temmuz test tzrihi
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||yumoşları toplanacak
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| reglini bekliyor
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Tedavisi eylüle ertelendi
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|iğnelere başladı
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

canım ya benimde gelişmiş 5tane var az diye üzülüyodum...cumartesi günü toplama işlemi yapılıcak daha çok çıkar mı acaba?

CNM benim yazılarımı okudunmu bilmiyorum ama benim tam piskolojim bozulmuştu.4 gün ilaç kullanmıştım dr gittiğimde 3 yumurta 1 kist vardı.ve bu haftaya kadar tüm aksilikler beni buldu en son bu hafta dr 4 yumurtan var ama 1 tanesi kist olabilir küçük küçük 1-2 yumurtan daha var dedi.pazartesi günüde çatlama iğnemi vurmadan önceki kntrolümde dr 3-4 ama yinede 5-6 tane çıkar dedi arkada olabilir dedi.bugün hemşire 11 tane deyince gözlerim fal taşı gibi açıldı.hemşire bugün küçük küçük olan yumurtalardanda iyi kaliteli embriyo oluşabiliyo bazen dedi. 26 yaşındayım 3 yumurta hadi boşta çıkıyo 1-2 tane ben napıcam diyodum yani rezervem baya az olmuş oluyo o zaman.allah çok büyük cnm bol bol dua et.allahtan başka sıgınacagımız kimsemiz yok.ben allahım yardım et ben yapıcagımı yaptım gerisi sana emanet dedim.kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.içini ferah tut cnm.

canım bende yaş 29.rezervimin az olduğunu biliyodum ama ilaçlarla artar sanıyodum.salı gittiğimde doktorum iyi gelişmiş 5tane küçüklerde var dedi ümitsiz konuşmadı bi de çabuk gelişiyolar dedi.geçen cumartesi başladım iğnelere bu cumartesi toplama olucak.ama bende senin gibi düşündüm işte 5tane varsa ne kadarı işe yaricak diye.senin yazını okuyunca umut oldu bana:) çok teşekkürederim..allah hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin işallah...

hayatgüneşim çok üzüldüm canım..Allah ım yardımcın olsun..inşallah en kısa zamanda Allah nasip eder bebeğini..hepimiz defalarca yaşadık aynı durumları..Allah ım güngelecek güldürecek seninde yüzünü..bu yolda birazdaha uğraşmak var demekki nasibinde..Rabbim kolaylıklar versin,tez zamanda nasip etsin bebişini...

güzelsoy1979 gözün aydın..inşallah yarın değerinde güzel çıkar...Allah sağlıkla nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…