2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kizlar ben cikiyorum evde isler var yarin malum is gunu azicik evd eis yapayim cocuksuz olmanin dezavantji salladikca gidiyo gorusuruz hepinizi kocaman opuyorum kendinize iyi bakin Allah a emanet olun haa bu arada bi soru sorup kaccam vajinal muajene olunan gun oruc kacarmi acele cevap optummmmm

lütfen yinede dikkatli ol hiç belli olmaz sen önlemini alda

bol şanslar arkadaşım

kızlar dün benim acayip karnım şişmişti,kasıntıdan hareket edemiyodum,doktorumu aradım anlattım,sonra onlar bende sıvı birikmesi gibi birşey beklemediklerini söylediler,yürüyüş yap demişlerdi,akşama doğru nda söylemesi ayıp cırcır oldum,kabız olmayayım derken.. şimdi o şişkinlikten eser kalmadı..
bugün transferimin 4.günü,ağrılarım düne göre baya azaldı,şimdi de bu rahatsız edio beni,acaba pıtırcığım benimle diğilmi,o yüzden mi beni rahatsız etmioo...

biliyorum çok zor pozitif düşünmek ama güzel şeyler düşünmeye çalışın inşallah seninledir pıtırcığınnnnnn

kızlar ben bişey yazınca neden kimse bana yazmıyo istenmiyorsam bileyim yaniii.ben asker eşiyimo bölüme geçeyim barii

kızlar merabe ben geldim annemlerdeyim o bakıyo bana dün yumoşlarım alındı 9 tane almışlar bunların 5 tanesi olğunmuş olgunlarında 2 tanesi döllenmiş bugun itibari ile biraz önce arandım canım sıkıldı aslında kalitesi hakkındada bilgi vermediler ben burda okuyorum herkesibn 4 tane 5 tane oluyor bana b i bil verin bana

canım hayırlı olsun opun 5 yumurtadan 2 tane dölenmesi normal (aslında 3 olmalıydı normali ) kalite hakında bu gün konuşamazlar ama yarın sana bu konuda bilgi verebilirler ayrıca üzlme önemli olan kalitesi ve bölünmeye devam etmesidir vee tabi,ki sana tutunmasıdır elbette daha fazla sayıda olup dondurlsa iyi olurdu ama kısmet ...
sakın üzme kendini inşşş bu embiryoların seni anne yaparlar

böyle düşünür ve kendini üzersen olmaz seninledir inşşşş ve 9 ay seninle olur

kızlar ben bişey yazınca neden kimse bana yazmıyo istenmiyorsam bileyim yaniii.ben asker eşiyimo bölüme geçeyim barii

dun ayni isyani bend eyapmistim actim bayragi basladim slogana herkes baktim duymus beni hem bosver asker esleri topigine bak burda daha cok ortak noktamiz var bende polis esyim....ama burdayim...sole canim nedir sikintin....

yetercim ya yazmistim sana ama gormedin galiba banada o yaptigin seyin nasil yapildigini anlatirmisin....hani esinle ne kadardir evli oldugunu gosteren resimden.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…