insallah hayirli olur 5 unitemi yapiyosun sabah aksam...
şırıngaya 375 çekiyoruz benim 3.deneme 2 deneme olumsuz oldu 10 yıl ara verdim şimdide 3.yü deniyoruz bakalım
ben aslen bursaliyim ama iste buralardayiz bakalim.....ama 4 agustosda istanbula gidiyorum tedavi icin biletimi aldim....
bugün belim ve kasıklarım ağrıyooooo. şafak 2 .salı günü test günümmm .artık geçiversin şu günler...
medart bugün kan testi yapsan çıkar bence 12. günde ama yarını beklersen de inşallah pozitif sonuç alırsın canım benim test günüm de çarşamba çok korkuyorum yine olmadı diye hamile kalanlara bakıyorum da hepsinde az çok bir belirti var kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde değişiklik vs ben de tık yok valla normal eskisi gibidevam ediyorum hayatıma birazdan annemle pazaragidicem zaman geçsin diye hiçumudum kalmadı :85:
kızlar herkese merhaba..bende bugün itibari ile hastalandımAllah nasip ederse pazartesi başlıyoruz bizde, hakkımızda hayırlısı olsun artık.. Bu arada listeden benide çıkarmışlar ( eklerseniz çok ama çok sevinirim..yaş 27, ilk denemem, erkek kaynaklı, merkezde ank üniversitesi..
kızlar dün benim acayip karnım şişmişti,kasıntıdan hareket edemiyodum,doktorumu aradım anlattım,sonra onlar bende sıvı birikmesi gibi birşey beklemediklerini söylediler,yürüyüş yap demişlerdi,akşama doğru nda söylemesi ayıp cırcır oldum,kabız olmayayım derken..şimdi o şişkinlikten eser kalmadı..
bugün transferimin 4.günü,ağrılarım düne göre baya azaldı,şimdi de bu rahatsız edio beni,acaba pıtırcığım benimle diğilmi,o yüzden mi beni rahatsız etmioo...
kızlar ben bişey yazınca neden kimse bana yazmıyo istenmiyorsam bileyim yaniii.ben asker eşiyimo bölüme geçeyim barii
kızlar ben bişey yazınca neden kimse bana yazmıyo istenmiyorsam bileyim yaniii.ben asker eşiyimo bölüme geçeyim barii
kızlar merabe ben geldim annemlerdeyim o bakıyo bana dün yumoşlarım alındı 9 tane almışlar bunların 5 tanesi olğunmuş olgunlarında 2 tanesi döllenmiş bugun itibari ile biraz önce arandım canım sıkıldı aslında kalitesi hakkındada bilgi vermediler ben burda okuyorum herkesibn 4 tane 5 tane oluyor bana b i bil verin bana
kızlar dün benim acayip karnım şişmişti,kasıntıdan hareket edemiyodum,doktorumu aradım anlattım,sonra onlar bende sıvı birikmesi gibi birşey beklemediklerini söylediler,yürüyüş yap demişlerdi,akşama doğru nda söylemesi ayıp cırcır oldum,kabız olmayayım derken..şimdi o şişkinlikten eser kalmadı..
bugün transferimin 4.günü,ağrılarım düne göre baya azaldı,şimdi de bu rahatsız edio beni,acaba pıtırcığım benimle diğilmi,o yüzden mi beni rahatsız etmioo...
hangi merkez canım takip edemedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?