2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kizlar sayfada gorunuyonuz ama yazmiyonuz neler yapiysunuz 4 temmuzda lucrune basliyorum ben ya sizzzz.....

dedektif fatma dur ben yazayım sana. lucrin sanırım yumurta uyarıcı değil mi ilk iğne oluyor galiba. ben puregon kullanmıştım. yarın yumoşlar toplanacak. inşallah herkesin benimde koca koca çok çok yumurtalarımız olur

ikl tup denememde adet olacakmis gibi agrim vardi sonra haile oldugumu ogrendim ama 7 haftalikken dustu gittiiiiiii....ama bu sefer olcak insalllah cifter cifter herkesinde olacak biliyorubunu.....

nasil yakaladim ama siziiziiii heheheheheeee ben bu arada eski bi tup bbek hemsiresi olarak sorularinizida yanitlayabilirim bu benim ikinci denemem.....

yoookkkkk
licrin o ise yaramiyo bacim o dengeliyo bu durumu......puregon ganal f menagon uyariyo yumusleriiii...

bak fatmacım sende karın ağrısı varmış hamile olduğunu öğrendiğinde herkezde bir belirti oluyor illaki bende hiçbir belirti yok umudumda kalmadı bu yüzden:85:

kizlar sayfada gorunuyonuz ama yazmiyonuz neler yapiysunuz 4 temmuzda lucrune basliyorum ben ya sizzzz.....

canım hayırlı olur güzel sonuçlanır inş.4 ağustosda mı başlıyacaksın epeyde süre var daha allahım sabırlar versin.bu arada lucrin yumurta uyarıcı değil hormon bastırıcı bir iğne.yumurtalar erken olgunlaşmasın diye.daha sonra pregona başlayacak yumurta olması için.lucrinle beraber kullanacak.allah yardımcın olsun gulümm.

canım ben o adet sancılarına kadar bişeyler hissediyordum.ama şimdi senin gibi hiçbirşey hisetmiyorum.o güne kadar bebişimle konuşuyordum içimden geliyordu şimdi konuşmakta gelmiyor olmadığını hissediyom inşallah yanıltıyorlardır bizi süpriz yaparlar ..:)allahtan son ana kadar umut kesilmez..

bugün belim ve kasıklarım ağrıyooooo. şafak 2 .salı günü test günümmm .artık geçiversin şu günler...

Son düzenleme:

biiyom datlim yukarda yazdiydim ama ben gonal f kullanicam flakon olanindan 3 kutum var elimde sonra ovitrelli falan iste.....

aynen canım hayal kurmaya bile korkuyorum 2. kez hayal kırıklığı yaşamak kötü olacak inşallah süpriz yapar bu bebişler bize

nasil yakaladim ama siziiziiii heheheheheeee ben bu arada eski bi tup bbek hemsiresi olarak sorularinizida yanitlayabilirim bu benim ikinci denemem.....

valla kaçış yok canım çok sağol. zaten bu siteyi 4 senedir bırakmamın nedeni bu. biz hemcinsler gerçekten çıkar demeden ezip geçme olamadan tüm iyi niyetleriyle çok güzel çok yayarlı paylaşımlar yapıyoruz.

yoookkkkk
licrin o ise yaramiyo bacim o dengeliyo bu durumu......puregon ganal f menagon uyariyo yumusleriiii...

hımmm anladım ben hiç kullanmadığım için. ben sanırım lucrin yerine orgalutran kullandım. Allahım hepimizi biliyor.
Üzülme Der Mevlana; Bir Şey olmuyorsa Ya Daha Iyisi Olacağı Içindir Ya Da Olmaması Gerektiği Içindir...

bu gun acayip enerji doluyom acayip ev temizleyesim var ama sular kesik ayyyy ne gusel biiii de trabzonda genclik olimpiyatlari basliyooooo
onada gidicem ev berbat durumda ev sahibi gelse cikarirdi herhal guvercinler berbat etmis balkanu ayyyy ne gusell.....

sen trabzonda mısın fatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…