kizlar sayfada gorunuyonuz ama yazmiyonuz neler yapiysunuz 4 temmuzda lucrune basliyorum ben ya sizzzz.....
medart bugün kan testi yapsan çıkar bence 12. günde ama yarını beklersen de inşallah pozitif sonuç alırsın canım benim test günüm de çarşamba çok korkuyorum yine olmadı diye hamile kalanlara bakıyorum da hepsinde az çok bir belirti var kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde değişiklik vs ben de tık yok valla normal eskisi gibidevam ediyorum hayatıma birazdan annemle pazaragidicem zaman geçsin diye hiçumudum kalmadı :85:
dedektif fatmadur ben yazayım sana. lucrin sanırım yumurta uyarıcı değil mi ilk iğne oluyor galiba. ben puregon kullanmıştım. yarın yumoşlar toplanacak. inşallah herkesin benimde koca koca çok çok yumurtalarımız olur
dedektif fatmadur ben yazayım sana. lucrin sanırım yumurta uyarıcı değil mi ilk iğne oluyor galiba. ben puregon kullanmıştım. yarın yumoşlar toplanacak. inşallah herkesin benimde koca koca çok çok yumurtalarımız olur
kizlar sayfada gorunuyonuz ama yazmiyonuz neler yapiysunuz 4 temmuzda lucrune basliyorum ben ya sizzzz.....
medart bugün kan testi yapsan çıkar bence 12. günde ama yarını beklersen de inşallah pozitif sonuç alırsın canım benim test günüm de çarşamba çok korkuyorum yine olmadı diye hamile kalanlara bakıyorum da hepsinde az çok bir belirti var kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde değişiklik vs ben de tık yok valla normal eskisi gibidevam ediyorum hayatıma birazdan annemle pazaragidicem zaman geçsin diye hiçumudum kalmadı :85:
canım hayırlı olur güzel sonuçlanır inş.4 ağustosda mı başlıyacaksın epeyde süre var daha allahım sabırlar versin.bu arada lucrin yumurta uyarıcı değil hormon bastırıcı bir iğne.yumurtalar erken olgunlaşmasın diye.daha sonra pregona başlayacak yumurta olması için.lucrinle beraber kullanacak.allah yardımcın olsun gulümm.
canım ben o adet sancılarına kadar bişeyler hissediyordum.ama şimdi senin gibi hiçbirşey hisetmiyorum.o güne kadar bebişimle konuşuyordum içimden geliyordu şimdi konuşmakta gelmiyor olmadığını hissediyom inşallah yanıltıyorlardır bizi süpriz yaparlar ..:)allahtan son ana kadar umut kesilmez..
bugün belim ve kasıklarım ağrıyooooo şafak 2 salı günü test günümmm artık geçiversin şu günler...
nasil yakaladim ama siziiziiii heheheheheeee ben bu arada eski bi tup bbek hemsiresi olarak sorularinizida yanitlayabilirim bu benim ikinci denemem.....
yoookkkkk
licrin o ise yaramiyo bacim o dengeliyo bu durumu......puregon ganal f menagon uyariyo yumusleriiii...
valla kaçış yokcanım çok sağol. zaten bu siteyi 4 senedir bırakmamın nedeni bu. biz hemcinsler gerçekten çıkar demeden ezip geçme olamadan tüm iyi niyetleriyle çok güzel çok yayarlı paylaşımlar yapıyoruz.
hımmm anladım ben hiç kullanmadığım için. ben sanırım lucrin yerine orgalutran kullandım. Allahım hepimizi biliyor.
Üzülme Der Mevlana; Bir Şey olmuyorsa Ya Daha Iyisi Olacağı Içindir Ya Da Olmaması Gerektiği Içindir...
bu gun acayip enerji doluyom acayip ev temizleyesim var ama sular kesik ayyyy ne gusel biiii de trabzonda genclik olimpiyatlari basliyooooo
onada gidicem ev berbat durumda ev sahibi gelse cikarirdi herhal guvercinler berbat etmis balkanu ayyyy ne gusell.....
sen trabzonda mısın fatma
yoook rizedeyim az kaldi daha 4 yilim var...hep bu espiriyiyapiyorumda .....ama sosyal aktivitelere trabzona gidiyoruzda....
biz 7 sülale maçkalıyızda ondan sordum. birde kanka rizede rize üniversitesinde öğretim görevlisi.
ben aslen bursaliyim ama iste buralardayiz bakalim.....ama 4 agustosda istanbula gidiyorum tedavi icin biletimi aldim....
slm arkadaşım bende lucrin kullanıyorum cmt günüde gonal f e başladım hayırlı tedaviler olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?