2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hastaneden şimdi geldim ilk beta hcg testim 39 çıkmıştı bugün 2. yapıldı çok şükür 96 ya çıkmış yani herşey yolunda gidiyo çok şükür rabbim inşallah tez zamanda sizede versin

rabbim tamamına erdirsin.. sağlıcakla katlansın değerler inşallah.

Ben dün idrara değil, kana baktım. Yani kan verdim, 0,1 çıktı, tabii umutlarım da uçtu gitti. 8.gün degerim bu... Doktor bizim için hiçbir anlamı yok dedi.ben de elim bağrımda kalakaldim;((

güzelsoy canım çok çok tebrik ederim rabbim sağlıcala kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh

darısı başımızaaaaaaa

Ben dün idrara değil, kana baktım. Yani kan verdim, 0,1 çıktı, tabii umutlarım da uçtu gitti. 8.gün degerim bu... Doktor bizim için hiçbir anlamı yok dedi.ben de elim bağrımda kalakaldim;((

cnm biliyorum çok zor ama sabretmek zorundasın sen histereskopi yaptırdınmı dr bana histereskopi yaptıranların şansının daha yüksek olduğunu söylemişti tüpten önce rahmi uyarıyolarmış ben başlamadan önce yaptrımıştım şimdi iyiki yaptırmışım diyorum çünkü ben 5 yıllık evliyim ve hiç gebelik yaşamamıştım bana gebe kalmak hayal geliyodu normal yolla olur dediler ama 5 yıl geçti nafile olmayınca tüp yaptırdım ve çok şükür ilk denememde tuttu ben bile hala inanamıyorum cnm darısı tüm isteyenlerin başına

tebrikler güzelsoy Allah tamamına erdirsin darısı başıma diyim benim de çarşamba test günüm 3 gün kaldı bayrama

kızlar herkese merhaba..bende bugün itibari ile hastalandım Allah nasip ederse pazartesi başlıyoruz bizde, hakkımızda hayırlısı olsun artık.. Bu arada listeden benide çıkarmışlar ( eklerseniz çok ama çok sevinirim..yaş 27, ilk denemem, erkek kaynaklı, merkezde ank üniversitesi..

kızlar herkese günaydınlar ..yeni okumaya başladım üç gündür dayımlardaydım.eşim şehir dışından yeni geldi.günler çok zor geçti.bügün transfer gününüde sayarsam 12. gündeyim test gününü yarına vermişlerdi.eşimde bekleyelim yarın yapalım diyor. zaten çok umudum kalmadı perşembe cuma günü çok adet sancısı çektim aslında o güne kadar umutluydum.şimdi hiçbirşey hissetmiyorum ilaçları bıraksam adet olacağım gibi.normal adet günüm dündü.

en azından burdan güzel haberler aldım güzelsoy seni tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.:)

lovely05 sen nasısın test yapacaktın yaptınmı. bende pek umut yok gibi yine de bir mucize diliyorum allahtan ..

pardon transfer gününü sayarsam 13.gündeyim..
neden kimse yok acaba..

merhaba arkadaşlar dün 18 tane yumurta toplandı.şimdi aradılar 15 tanesi döllenmiş yarın tekrar arıcaklar.büyük ihtimal salı günü transfer olur.allahım hepimize annelik duygusunu tatdırsın inş

gunayyyyyyydinnnnnnnnnn
nasilsiniz kizlar yine bir yagmurlu rize gecesinden yakici sabahina uyandik........

medart bugün kan testi yapsan çıkar bence 12. günde ama yarını beklersen de inşallah pozitif sonuç alırsın canım benim test günüm de çarşamba çok korkuyorum yine olmadı diye hamile kalanlara bakıyorum da hepsinde az çok bir belirti var kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde değişiklik vs ben de tık yok valla normal eskisi gibidevam ediyorum hayatıma birazdan annemle pazaragidicem zaman geçsin diye hiçumudum kalmadı :85:

kizlar sayfada gorunuyonuz ama yazmiyonuz neler yapiysunuz 4 temmuzda lucrune basliyorum ben ya sizzzz.....

merhaba arkadaşlar dün 18 tane yumurta toplandı.şimdi aradılar 15 tanesi döllenmiş yarın tekrar arıcaklar.büyük ihtimal salı günü transfer olur.allahım hepimize annelik duygusunu tatdırsın inş

çok iyiymiş maşşallahhh Allahım bebeğini sana sıkı sıkı tutundurur inşallah. sana ve isteyen ehrkese bana da. aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…