allah sonunu görmeyi nasip etsin,sağlıklı sıhhatli inşallahhastaneden şimdi geldim ilk beta hcg testim 39 çıkmıştı bugün 2. yapıldı çok şükür 96 ya çıkmış yani herşey yolunda gidiyo çok şükür rabbim inşallah tez zamanda sizede versin
hastaneden şimdi geldim ilk beta hcg testim 39 çıkmıştı bugün 2. yapıldı çok şükür 96 ya çıkmış yani herşey yolunda gidiyo çok şükür rabbim inşallah tez zamanda sizede versin
yok cnm kan değil idrar testiydi ece yüzünden yapmıştım illa bi bak dedi bende yaptım ama hiçbirşey çıkmamıştı 11 . gün tekrar idrar testi yaptım o zaman 2 çizgi çıkmıştı ama sen sakın erkenden test yapma o gün bana zehir olmuştu herşey çok ağladım hatta isyan bile ettim eşimde benim yüzümden çok üzüldü sakın ola yapmayın boşuna canınızıda sıkmayın çıkmıyo çünkü güzelim binde birmiş 8. gün çıkan testler
Ben dün idrara değil, kana baktım. Yani kan verdim, 0,1 çıktı, tabii umutlarım da uçtu gitti. 8.gün degerim bu... Doktor bizim için hiçbir anlamı yok dedi.ben de elim bağrımda kalakaldim;((
güzelsoy canım çok çok tebrik ederim rabbim sağlıcala kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh
darısı başımızaaaaaaa
çok tşk ederim darısı bu topikteki tüm anne adaylarına inşallah
çok tşk ederim darısı bu topikteki tüm anne adaylarına inşallah
amin inşşşşşşşşşşşşş
kızlar herkese günaydınlar ..yeni okumaya başladım üç gündür dayımlardaydım.eşim şehir dışından yeni geldi.günler çok zor geçti.bügün transfer gününüde sayarsam 12. gündeyim test gününü yarına vermişlerdi.eşimde bekleyelim yarın yapalım diyor. zaten çok umudum kalmadı perşembe cuma günü çok adet sancısı çektim aslında o güne kadar umutluydum.şimdi hiçbirşey hissetmiyorum ilaçları bıraksam adet olacağım gibi.normal adet günüm dündü.
en azından burdan güzel haberler aldım güzelsoy seni tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.:)
lovely05 sen nasısın test yapacaktın yaptınmı. bende pek umut yok gibi yine de bir mucize diliyorum allahtan ..
merhaba arkadaşlar dün 18 tane yumurta toplandı.şimdi aradılar 15 tanesi döllenmişyarın tekrar arıcaklar.büyük ihtimal salı günü transfer olur.allahım hepimize annelik duygusunu tatdırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?