dun ayni isyani bend eyapmistim actim bayragi basladim slogana herkes baktim duymus beni hem bosver asker esleri topigine bak burda daha cok ortak noktamiz var bende polis esyim....ama burdayim...sole canim nedir sikintin....
yetercim ya yazmistim sana ama gormedin galiba banada o yaptigin seyin nasil yapildigini anlatirmisin....hani esinle ne kadardir evli oldugunu gosteren resimden.....
kuzum görmedim ama zaten onu ben yapmadım diğer topikten bir arkadaşım yapmıştı
oooooo zamannnnn yapsin biri ne olur bende istiyom.....banane bsnane....
keşke becerebilseydim
dun ayni isyani bend eyapmistim actim bayragi basladim slogana herkes baktim duymus beni hem bosver asker esleri topigine bak burda daha cok ortak noktamiz var bende polis esyim....ama burdayim...sole canim nedir sikintin....
meslektaşız deseneya dün benim 18 tane yumurta toplandı öğle arası aradılar 15 tanesi döllenmiş 11 tanesi embriyo olmuş nasıl sence iyi değil mi.transfer işlemi ne zaman yapılır ve kaç embriyo koyarlar çok merak ediyorum
meslektaşız deseneya dün benim 18 tane yumurta toplandı öğle arası aradılar 15 tanesi döllenmiş 11 tanesi embriyo olmuş nasıl sence iyi değil mi.transfer işlemi ne zaman yapılır ve kaç embriyo koyarlar çok merak ediyorum
kalitesini sordum ama bilgi verilmedi yarın tekrar arayıp bilgilendirecez dediler.şuana kadar herşey yolunda gittik yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim inş bundan sonrası da yolunda gider.valla kalitesi onemli birde kac hucreli falan genelde 3 5 gununcu gunlerde transfer yapiyolar blast yani 8 hucreli oldugunda daha kaliteli oluyo ve iyi tutunuyomus ama masallah cokmus dollenenler sevindim.....
guzelsoy hamileligin nasil gidiyo....bide bursaliymissin neresinden merak ettim tupu nerde yaptirdin....
cnm çok şükür iyi gidiyo sadece biraz çabuk yoruluyorum ben setbaşında oturuyorum tüpüde bursa acıbademde şahin zeteroğluna yaptırdım canım
çok güzel canım,zaten senin için de önemli olan kaliteli olması,inşallah güzel güzel gelişirler de annelerine sıkı sıkı sarılırlar...
inş canım çok zormuş rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.inş bu çektiğimiz acılara değer
ayyy ne salak konuydu oya.......
pıtırcığım benle kalllll.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?