2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

dun ayni isyani bend eyapmistim actim bayragi basladim slogana herkes baktim duymus beni hem bosver asker esleri topigine bak burda daha cok ortak noktamiz var bende polis esyim....ama burdayim...sole canim nedir sikintin....

bayrak açtın haaaa isyan çıkartınnn
kızlar bazan kalabalık oluyoruz acelemiz oluyor gözden kaçabiliyor yoksa burada hepimiz aynı yolun yolcusu olaraktann bir birimizin yorumlarına tecrübelerine ihtiyacımız varrr

yetercim ya yazmistim sana ama gormedin galiba banada o yaptigin seyin nasil yapildigini anlatirmisin....hani esinle ne kadardir evli oldugunu gosteren resimden.....

kuzum görmedim ama zaten onu ben yapmadım diğer topikten bir arkadaşım yapmıştı

guzelsoy hamileligin nasil gidiyo....bide bursaliymissin neresinden merak ettim tupu nerde yaptirdin....

dun ayni isyani bend eyapmistim actim bayragi basladim slogana herkes baktim duymus beni hem bosver asker esleri topigine bak burda daha cok ortak noktamiz var bende polis esyim....ama burdayim...sole canim nedir sikintin....

meslektaşız desene ya dün benim 18 tane yumurta toplandı öğle arası aradılar 15 tanesi döllenmiş 11 tanesi embriyo olmuş nasıl sence iyi değil mi.transfer işlemi ne zaman yapılır ve kaç embriyo koyarlar çok merak ediyorum

valla kalitesi onemli birde kac hucreli falan genelde 3 5 gununcu gunlerde transfer yapiyolar blast yani 8 hucreli oldugunda daha kaliteli oluyo ve iyi tutunuyomus ama masallah cokmus dollenenler sevindim.....

çok güzel canım,zaten senin için de önemli olan kaliteli olması,inşallah güzel güzel gelişirler de annelerine sıkı sıkı sarılırlar...

valla kalitesi onemli birde kac hucreli falan genelde 3 5 gununcu gunlerde transfer yapiyolar blast yani 8 hucreli oldugunda daha kaliteli oluyo ve iyi tutunuyomus ama masallah cokmus dollenenler sevindim.....
kalitesini sordum ama bilgi verilmedi yarın tekrar arayıp bilgilendirecez dediler.şuana kadar herşey yolunda gittik yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim inş bundan sonrası da yolunda gider.

cnm çok şükür iyi gidiyo sadece biraz çabuk yoruluyorum ben setbaşında oturuyorum tüpüde bursa acıbademde şahin zeteroğluna yaptırdım canım

ben 1 yildir rizedeyim ama aslen bursaliyim ilcelerinden belki bilirsin cumhuriyet caddesinde fevzi cakmak saglik ocagi vardi orda calisiyodum....ben ilkini pembe mavide yaptimistim ama dusuk oldu......arkadasim sakir beyden memnun kalmamisti bazi sebeplerden dolayi ama insallah seninki sag salim duzgun gider....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…