2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Güzel haberlerini bekliyoruz.Hatta imkanın varsa şimdi bile gidebilirsin bi hastanennin aciline.İstersen yapıyorlar:)

ya bize kalsa hemen gideriz ama aciliyeti yok diye yapmıo burdaki hastaneler daha önce denemiştik sabaha kaldı artk inş uyuyabilirim biraz

ya bize kalsa hemen gideriz ama aciliyeti yok diye yapmıo burdaki hastaneler daha önce denemiştik sabaha kaldı artk inş uyuyabilirim biraz

Çok sevindim senin adına, yürekten diliyorum sabah mujdenle donersin yanımıza, çok güzel bir haber bu. Allahım korusun seni veeee bebisini))

canim insallah hayirli haberlerle gelirsin

günaydın arkadaşlar.. bugün test yaptıracak olan arkadaşlar vardı. sonuçlarını yazarlarsa sevinirim. umarım hep olumlu sonuçlar yazılır... gününüz mutlu ve umutlu olsun...

günaydın arkadşlar kan testi verdim sonucu 2buçukta öğrenicem hayırlsıı olur inş heyecan doruktaa.sabahta idrar testi yaptım ondada 2.çizgi silik çıktı

hakında hayırlısı olsunnnn inşşşşş gönlnden geçen gibi

günaydın arkadşlar kan testi verdim sonucu 2buçukta öğrenicem hayırlsıı olur inş heyecan doruktaa.sabahta idrar testi yaptım ondada 2.çizgi silik çıktı

nilllllllll güzel heberlerle geleceksin inşşşşş

Herkese günaydın, bugün sonuc alacaklara hayırlı haerler diliyorum. Nil alp umarım sen de müjdeni verirsin. Benim test gunün de yarın, bilenler bilir, 8.gün kan verdim 0,1 çıktı. Ben de mucize olursa hamileyim derim ancak. Kızlar ben çok araştırdım nette ama düzgün bir cevap bulamadım. Sizce 8.gün degeri 0,1 çıkıp da hamile olma şansı var mı?

canım rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişey yoktur..
ama eğer negatif çıkarsa bile vakti ve hayırlısı değilmiş diye düşün...
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah....

merak etmeeğer hakkında hayırlsıysa 4günde neler olur neler.sıkma canını pozitif düşün öyle olsun.ve ben 8.gün negatifalıp sonra yükseleni çok duydum

günaydınlar efendim

nilim çok sevindim daha dündü sanki negatif haberin allahım ya canım dhadi patlat haberide bizlere müjde ver

kyr güzelim hayırlısı üzülme lütfen

cazi senden de haberleri bekliyoruz

ya ben tüp bebek tedavisi sandım, çok özür dilerim. kaçıncı denemeniz diye sormuştum.. eski mesajlara bakınca farkettim. her durumda olumlu sonuçlar almanız dileğiyle

Son düzenleme:
Arkadaşlar cumartesi ve bugün USG kontrolüm vardı. Benimkiler 4 tane olmuşlar ama büyüklükleri ve gelişimleri iyi dedi doktorum..Biraz moralim bozuldu az diye ama napalım az olsun benim olsun diyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…