Güzel haberlerini bekliyoruz.Hatta imkanın varsa şimdi bile gidebilirsin bi hastanennin aciline.İstersen yapıyorlar:)
ya bize kalsa hemen gideriz ama aciliyeti yok diye yapmıo burdaki hastaneler daha önce denemiştik sabaha kaldı artk inş uyuyabilirim biraz
arkadaşlar şuanda ellerim titriyor yazamıyorum resmen.ben daha geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı.buay bitincede adetimle 2.tüp bebek için istanbula gidicektim.bugün adet günümdü.eşimle tatildeydik bikaç günlüğüne ve eve gelince biraz önce idrar testi yaptım.sonra bakmayı unuttum aradan zaman geçti bir baktım ikinciçizgi silik çıkmış ama belli baya.sonra hemen ardından ikinciyi yaptım ondada ikinci silik çizgi anında çıktı.inanamadım şimdiben yaa napçağımı şaşırdım...
evetttt kıslar..... sayılı gün gerçekten geçti.. ben hala şaşkınım... hayatım boyunca hiç böle duygular hissetmemiştim sanırım....bi tuhafım... heyecan hat safhada.. korkuu endişeeeee...... bakalım hakkımızda hayırlısı neymiş.. rabbim neyi uygun görmüş.. olmazsa diyorum kendi kendime.. ya olmazsa aylardır uğraşıyosun.. üzülmiycekmisin sarsılmıycakmısın.. bak kaç kere deneyen arkadaşların var...
evet diyorum üzülmiycem.. dicemki hayırsız sağlıksız olacakmış demekki rabbim uygun görmedi vermedi dicem... zamanı var.. şansımda var.. neden olmasın kii.... böyle düşünücemmm..
tabiki koca bir yalan buu.... eminim elimde olmadan yıklıcam ve çok üzülücem... ama eğer varsa miniğim bnmleyse... işte bunu anlatmaya kelime bulamıyorum..
dualarla rabbime sığınarak geldim bu aşamaya.. varsada yoksada allahıma binlerce kez şükürler olsun....
günaydın arkadşlar kan testi verdim sonucu 2buçukta öğrenicem hayırlsıı olur inş heyecan doruktaa.sabahta idrar testi yaptım ondada 2.çizgi silik çıktı
günaydın canım nasılsınnn
Herkese günaydın, bugün sonuc alacaklara hayırlı haerler diliyorum. Nil alp umarım sen de müjdeni verirsin. Benim test gunün de yarın, bilenler bilir, 8.gün kan verdim 0,1 çıktı. Ben de mucize olursa hamileyim derim ancak. Kızlar ben çok araştırdım nette ama düzgün bir cevap bulamadım. Sizce 8.gün degeri 0,1 çıkıp da hamile olma şansı var mı?
Herkese günaydın, bugün sonuc alacaklara hayırlı haerler diliyorum. Nil alp umarım sen de müjdeni verirsin. Benim test gunün de yarın, bilenler bilir, 8.gün kan verdim 0,1 çıktı. Ben de mucize olursa hamileyim derim ancak. Kızlar ben çok araştırdım nette ama düzgün bir cevap bulamadım. Sizce 8.gün degeri 0,1 çıkıp da hamile olma şansı var mı?
hamdolsun iyiyim canım sen nasılsın...
günaydın arkadşlar kan testi verdim sonucu 2buçukta öğrenicem hayırlsıı olur inş heyecan doruktaa.sabahta idrar testi yaptım ondada 2.çizgi silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?