allahhhhhhhhhhhhhhhh bumudur budur işte sevin canım ya hemde normal hamilelik yaradanım ya tehlike neymiş salla gitsin sevinnnnnn hatta sevinelim anneme eşime kardeşime hepsine söyledim inanç meselesi başka birşey degil bagırıyorum duyuyormusun sesimi62: :
transferi olan arkadaşlar aranızda crinone jel kullanan var mı? doktor bana günde 2 tane verdi ama galiba tutunma i.in iğne kullananlar da varmış....
bu arada hamile arkadaşları tebrik ederim,inş.değerleriniz kat kat artar,sağlıkla bebekleriniz kucaklarınıza alırsın,darısı hayırlısıyla tüm bebek isteyenlerin başına inş...
Cnm cok tuhAfim. Keske iyi yada kötü bir sonuc alsaydim. Kalakaldim. Aglasam yok gulsem olmuyo.. Hayirlisi dyrm ama bunca emek.. 16 yaa ne diyim simdi kimyasal gebeyim hadi hayrlisi..
arkadaşlarkantesti sonucumu aldım
adetime 2gün kala 65.37 çıktı inanamıyorum hala sizce nasıl değerim?
sevnmeye bile korkuyorum mucize oldu resmen
transferi olan arkadaşlar aranızda crinone jel kullanan var mı? doktor bana günde 2 tane verdi ama galiba tutunma i.in iğne kullananlar da varmış....
bu arada hamile arkadaşları tebrik ederim,inş.değerleriniz kat kat artar,sağlıkla bebekleriniz kucaklarınıza alırsın,darısı hayırlısıyla tüm bebek isteyenlerin başına inş...
Cnm cok tuhAfim. Keske iyi yada kötü bir sonuc alsaydim. Kalakaldim. Aglasam yok gulsem olmuyo.. Hayirlisi dyrm ama bunca emek.. 16 yaa ne diyim simdi kimyasal gebeyim hadi hayrlisi..
bana bu jel den vermedi doktorum transferden bir gün sonra tutunmasına faydalı bir iğne yaptılar o kadar bende pıhtılaşma var sanırım bir de bu yüzden 1 er gün arayla eşim kolumdan kan sulandırıcı iğne yapıyor bana
canım benim yumuurüta toplandıktan sonra bu jele başladım transferden sonra da devam edecekmişim iğne de ekstadan olacakmış öyle dendi bana..
crinone jel kullanımı kolay ama dağıtılması zor biraz. ben evde on beş dakka dolancam derken bu sefer de başım dönüyo yani dön dolaş dur) yavaş yavaş dolancakmışız bi de hızlı hızlı değil....
ve de aşırı şekilde gaz yapıyor. resmen gaz ve toz bulutuna döndüm:))
İnşallah hepsi işe yarar da kavuşursun bebeğine. Senin testin Çarşamba değil mı? Benim yarın, 8.gün sıfırı gördüm ama umut dunyası ya tutarsa diyorum ve bekliyorum)) bende de dünden beri garip seyler oluyor. Karnım sert, göğüslerim doldu, kasığımda sizi var. Sabah esime geyik yaptım, kimyasal hamilelik diye birsey varya ben de duygusal hamile olarak literatüre gececeğim diye )) saka bir yana benim umudum hiç yok, sonuçta 0 çıktı. Sizlerin haberleriyle moral buluyorum. İnşallah sen de hayırlı haber verirsin.
tebrikler canımmmmm.. değerin güzel canım kırkbir kere maşallah çok sevindim ya Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. topiği takip ediyor ama yorum yazmıyordum. ama böyle bir habere yorum yazılmazmııı:))) Allah senide bebeğinide korusun canım tekrardan tebrikler..
transferi olup test tarihi bekleyenler inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız.
tedaviye başlayan arkadaşlar sizlerinde herşeyiniz yolunda gider inşallah. yemenize içmenize dikkat edin yumurta kalitesi için bal polen arısütü karşımı yiyin kafeinli içecek tüketmemeye çalışın moralinizi devamlı yüksek tutun.
yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen. ben kullandım faydalarını da gördüğümü düşünüyorum..
canım hayırlı olsun bebşli olsun belirtilere takımlma kişinden kişiye değişr belirtiler bebişle güzel vakit geçir test gününe kadarBiraz önce embryog aradı transfer edilenler kompaktı 4 .gün embroyosu 2 tane sayılamayacak kadar çoktu hücre sayısı dedi 1 tanede donduruyoruz dedi ben hiç bir şey hissetmiyorum sadece kasıklarım agrıyor tutanlar ne hissettiniz bugün 3. Gün
hayırlı uğurlu ve 9 ay seninle olsunlar inşşşşslm arkadaşlar nasılsınız.biraz önce hastaneden aradılar herşey yolundaymış çok şükürperşembe transfer günüm ayın 7 side test günüm allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin
Sonucu aldim. Bhcg 16 ... Evet 16 var ama deger cok düşük. Bakicaz yükselmezse kimyasasal gebelik. Ama böle düşük degerler düşükle sonuclaniyrms.. Pek umutlanma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?