2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

transferi olan arkadaşlar aranızda crinone jel kullanan var mı? doktor bana günde 2 tane verdi ama galiba tutunma i.in iğne kullananlar da varmış....

bu arada hamile arkadaşları tebrik ederim,inş.değerleriniz kat kat artar,sağlıkla bebekleriniz kucaklarınıza alırsın,darısı hayırlısıyla tüm bebek isteyenlerin başına inş...

canım rabbimin mucizesi işte.bu ay tamamen çıkarmıştım aklımdan hiç takmadım.tamamen 2.tüp bebeğe odaklanmıştım ve hamileyim inanamıyorum.inş byle devam eder darısı isteyen herkesin başına

canım bende jel kullanmıştım günde bir tane bu bebegin tutunmasını saglıyor zaten ben bunun yanında kalçadan proges.ignede vurunmuştum tutunma için ama dr un en iysini bilir tabi

canım benim yumuurüta toplandıktan sonra bu jele başladım transferden sonra da devam edecekmişim iğne de ekstadan olacakmış öyle dendi bana..

crinone jel kullanımı kolay ama dağıtılması zor biraz. ben evde on beş dakka dolancam derken bu sefer de başım dönüyo yani dön dolaş dur) yavaş yavaş dolancakmışız bi de hızlı hızlı değil....

ve de aşırı şekilde gaz yapıyor. resmen gaz ve toz bulutuna döndüm:))

bana bu jel den vermedi doktorum transferden bir gün sonra tutunmasına faydalı bir iğne yaptılar o kadar bende pıhtılaşma var sanırım bir de bu yüzden 1 er gün arayla eşim kolumdan kan sulandırıcı iğne yapıyor bana

arkadaşlarkantesti sonucumu aldım
adetime 2gün kala 65.37 çıktı inanamıyorum hala sizce nasıl değerim?
sevnmeye bile korkuyorum mucize oldu resmen

Gozunaydin,Allah nazarlardan korusun, çok güzel bir haber, saglikla büyüsün bebisin. Darısı tüm isteyenlere...

Cnm cok tuhAfim. Keske iyi yada kötü bir sonuc alsaydim. Kalakaldim. Aglasam yok gulsem olmuyo.. Hayirlisi dyrm ama bunca emek.. 16 yaa ne diyim simdi kimyasal gebeyim hadi hayrlisi..

güzelim sakın üzülme 0-7 arası gebelik yok diyo dr lar ben ilk kan testimi yaptırdığımda 39 çıkmıştı ben düşük sanmıştım çünkü bir arkadaşımın daha 8, günkü değeri 118 di bunu bildiğim için dr sordum ama kendini üzme dedi o değerler kişiden kişiye değişirmiş önemli olan 2 günde bir yapılar kan testinin artmasıymış hiç canını sıkma canım sabırla 2 gün sonra yapılacak kan değerinin sonucunu bekle daha hiçbirşey belli değil inşallah rabbim dualarını kabul eder tez zamanda mutlu haberlerini alırız

kızlar selam, bende doktordan geldim, yarın ilk iğneme başlıyorum bende..3 kutu gonal f verdi, 150 ünite yapacakmışım cumada kontrol verdi. estrofem, coraspin, prednol, progeston ve centotide diye birde iğne var ama onları sonra kullanacaksın dediler, bunlar ne için peki? çok heyecanlıyım, neler yapayım sizce bu süre içinde? akıl verin banada..

İnşallah hepsi işe yarar da kavuşursun bebeğine. Senin testin Çarşamba değil mı? Benim yarın, 8.gün sıfırı gördüm ama umut dunyası ya tutarsa diyorum ve bekliyorum)) bende de dünden beri garip seyler oluyor. Karnım sert, göğüslerim doldu, kasığımda sizi var. Sabah esime geyik yaptım, kimyasal hamilelik diye birsey varya ben de duygusal hamile olarak literatüre gececeğim diye)) saka bir yana benim umudum hiç yok, sonuçta 0 çıktı. Sizlerin haberleriyle moral buluyorum. İnşallah sen de hayırlı haber verirsin.

evet canım ben de yumurtaların toplandığı gün akşamı başladım jeli kullanmaya,bugün transferimde 5.günüm,sabah akşam alıyorum jeli ama dediğin gibi bende jelden sonra 15 dk.evde deli gibi dönüp dolaşıyorum,eşim de benimpeşimde benle beraber dolaşıo saolsun... bazen de akşamları dışarıya çıkıp 10 dk.lık bir yürüyüş yapıyorum,gazı da cabası zaten..test tarihine kadar uçmazsam iyi.. ama bana iğne vermediler...

tebrikler canımmmmm.. değerin güzel canım kırkbir kere maşallah çok sevindim ya Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. topiği takip ediyor ama yorum yazmıyordum. ama böyle bir habere yorum yazılmazmııı:))) Allah senide bebeğinide korusun canım tekrardan tebrikler..

transferi olup test tarihi bekleyenler inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız.
tedaviye başlayan arkadaşlar sizlerinde herşeyiniz yolunda gider inşallah. yemenize içmenize dikkat edin yumurta kalitesi için bal polen arısütü karşımı yiyin kafeinli içecek tüketmemeye çalışın moralinizi devamlı yüksek tutun.
yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen. ben kullandım faydalarını da gördüğümü düşünüyorum..

öyle deme kyr ben senden umutluyum inşallah yarın sen sevindirirsin bizi öbürgün de ben gerçi ben yarın idrar testi yapıcam bakim ne çıkacak kan testinden bir gün öncesi belli olur artık idrarda diye düşünüyorum bir de benimki 5. gün embriyosuydu çıkması lazım eğer varsa bebek

nil_alp cim alllah sağlıkla büyümesini ve kucağına almayı da nasip etsin.bize yazarmısın sorununuz neydi,kaç yaşındasın?1 tane negatif denemen var yanlış hatırlamıyorsam

sağol canım niye yanlış anlayalım bence de yediklerimiz içtiklerimiz vücudumuzu çok etkiliyor transferden sonra maydonoz adaçayı ıhlamur soğan gibi bitkiler tüketmeyin deniyor mesela söktürücü olduğu için bir de bal yeme dedi bana arkadaşım onunda söktürücü etkisi varmış duyunca şaşırmıştım çünkü ilk etapta bal çok faydalı yemeliyim der insan bu yönünü hiç düşünmemiştim ben

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnn sağlıcakla gelsin inşşşşşşşşşşşşşş

canım hayırlı olsun bebşli olsun belirtilere takımlma kişinden kişiye değişr belirtiler bebişle güzel vakit geçir test gününe kadar
hayırlı uğurlu ve 9 ay seninle olsunlar inşşşş
Sonucu aldim. Bhcg 16 ... Evet 16 var ama deger cok düşük. Bakicaz yükselmezse kimyasasal gebelik. Ama böle düşük degerler düşükle sonuclaniyrms.. Pek umutlanma dedi

değerin biraz düşük ama eğerki sağlıklı bir gebelikse katlayarak ilerleyecktir inşş katlar değlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…