2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Arkadaşlar cumartesi ve bugün USG kontrolüm vardı. Benimkiler 4 tane olmuşlar ama büyüklükleri ve gelişimleri iyi dedi doktorum..Biraz moralim bozuldu az diye ama napalım az olsun benim olsun diyorum artık...

umut hiç üzülme canım önemli olan kaç tanenin dölleneceği vesağlıklı embriyo oluşturacağ4ı. mühim olan bu sonuçta sana 1 tane ya da yaşın müsaitse 2 tane transfer edecekler di mi...

ben seviniyordum çok yumurtam var diye... toplandıktan sonra maalesef sadece 4 tanesi olgun çıkmış onun da 3 tanesi döllenmiş, şimddi haber bekliyoruz embriyo gelişimiyle alakalı. inşaallah iyidir ama ben iki gündür yıkılmışlar sefiller şeklinde evde dolaşıyoru....

sigarayı da bıraktım hırsımı kocamdan çıkarıyorum çok üzüldüm inşaallah embriyolar iyi gelişir de üzüntüm sevince dönüşür... sen de canını sıkma doktorun haklı gerçekten de 12 tane çıkıp da olgun sayısı az olacağına iyi gelişmiş 4 tane daha iyidir... ççok geçmiş olsun şimdiden Allah yardımcımız olsun..

Canım çok sağol desteğin için bizi zaten bizden başka kimse anlamıyor şu günlerde...Sen de moralini bozma, doktorum tek embriyo ile 42 yaşında gebe kalan hastasını örnek verdi. Önemli olan moral unutma, eşin de anlayış gösterir....

Arkadaşlar 4 tane ile hamile kalan duydunuz mu?

haksızlık etme lütfen ben burda paylaştım 40 yaşında hemde bir yumurtayla hamile kalan tanıdıgımı 4 tane müthiş maşallah bizim için 1 yumurta ama kaliteli yumurta önemli bunu aklından çıkartma önemli olan spermle döllenmesi ve saglıklı embriyo oluşması

eşim tembelin teki umut, gözlüğünü öteki odada unutmuş, kalk getir diye benden istedi ben de köpürdüm... sen bana bakmak için destek olayım diye izne ayrıldın güya bana hizmet ettiriosun transferden sonra yandım desen bi yudum su vermem falan diye sinirlendim. garibim başını eğdi dinledi dinledi... sonra da gittim gözlüğü getirdim yine... kalk bi al ya, o kadar laf işitiyor bana mısın demiyor...

bak şimdi 4 yumurta ile de gebe kalınnır, zaten normalde tek yumurtan dölleniyor normal doğal yolda yanlış mıyım? şimdi kaliteli 4 yumurtan varsa hiç üzülme benim yaş da ileri yumurta kalitesi de sanırım çok ii değil. eşimde de morfolojik bozukluk var maalesef bir umut diye giriştik çok zaman, sağlık ve para harcadık. ama şimdiden ben ümidimi yitiriyorum çünkü sadece üçü döllenmiş ve onlar da şu anda iki hücreli ve 4 hücreli... bilmiyorum...Allah büyük ondan başka da kimden isteyeyim.. mucizeleri yaratan Rabbim bizi de evlatsız bırakmasın inşaallah. sen de dua et. hiçbir şey olmazsa moralin daha bir yükselir.

sana şans, talih, kısmet, hayır, mutluluk diliyorum. inşaallah iyi haberler verin de bize de umut olsun nolur..

selam arkadaşlar kaç gündür sizi takip ediyorum benimde transferimin 6 günü bugün sabah kalktım
bişey beni dürttü ve idrar tahlili yaptım ve 2 çizgiyi gölgede olsa gördüm sorum şu ilaçların etkisi
olurmu sevinimmi üzülimmi bilemedim bana akıl verirmisiniz

inşşş hamişsindir ama idrar tetstine güvenme kandan baktırıncaya kadar birde çatlatma iğnesi yada lukrin vurulduysan o yüzden hcg yükesek çıkar ona bağlıda olabilir ikinci çizgi

inşşş hamişsindir ama idrar tetstine güvenme kandan baktırıncaya kadar birde çatlatma iğnesi yada lukrin vurulduysan o yüzden hcg yükesek çıkar ona bağlıda olabilir ikinci çizgi

selam yeter bana doktor pregnyl igne verdi 3 günde bir vurulmam için onun etkisi olurmu
anlamadıgım kiminde çıkmış kiminde çıkmamış benim 4.gün embriyosu transfer edildi

Arkadaşlar cumartesi ve bugün USG kontrolüm vardı. Benimkiler 4 tane olmuşlar ama büyüklükleri ve gelişimleri iyi dedi doktorum..Biraz moralim bozuldu az diye ama napalım az olsun benim olsun diyorum artık...

önemli olan yumurta sayısı kadar kalitesi ve dölenme sürecidir 30 yumurtan olup boş çıkmasındansa 4 yumoşuyun kaliteli olması çok daha büyük bir şansdırr
sakın kafana sayıyı tamaka kalite olsun dölensin önemli olan budurrr

selam yeter bana doktor pregnyl igne verdi 3 günde bir vurulmam için onun etkisi olurmu
anlamadıgım kiminde çıkmış kiminde çıkmamış benim 4.gün embriyosu transfer edildi

canım prgnyl ovitrella veya lukrin veriyolar tutunmayı güçlendirmesi için bu ilaçlarda kanda beta hcg yi artıyor buna bağlı olarakta çitf çizi veya kanda hcg yüksek çıkabiliyor kişi kendisini gebe zanediyor
telaşlanma bu süreçte kafana fazla bir şey takma test günü kandan baktırrr umarım bebişin içinde kök salmıştır

slm arkadaşlar nasılsınız.biraz önce hastaneden aradılar herşey yolundaymış çok şükür perşembe transfer günüm ayın 7 side test günümallah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin

Biraz önce embryog aradı transfer edilenler kompaktı 4 .gün embroyosu 2 tane sayılamayacak kadar çoktu hücre sayısı dedi 1 tanede donduruyoruz dedi ben hiç bir şey hissetmiyorum sadece kasıklarım agrıyor tutanlar ne hissettiniz bugün 3. Gün

neden şansın olmasın canım inşallah yarın bize pozitif haberi verirsin

Arkadaşlar rahatlatıcı cevaplarınız için teşekkürler...Bugün test yaptıracak bütün arkadaşlara bol bol şans ve pozitif enerji gönderiyorum..

Sonucu aldim. Bhcg 16 ... Evet 16 var ama deger cok düşük. Bakicaz yükselmezse kimyasasal gebelik. Ama böle düşük degerler düşükle sonuclaniyrms.. Pek umutlanma dedi

Sonucu aldim. Bhcg 16 ... Evet 16 var ama deger cok düşük. Bakicaz yükselmezse kimyasasal gebelik. Ama böle düşük degerler düşükle sonuclaniyrms.. Pek umutlanma dedi

Cnm inşallah artar degerin, evet düşük bir deger ama söyle duşun 0 da olabilirdi, az da olsa umudun var şimdi. Dualarımız seninle..

Cnm cok tuhAfim. Keske iyi yada kötü bir sonuc alsaydim. Kalakaldim. Aglasam yok gulsem olmuyo.. Hayirlisi dyrm ama bunca emek.. 16 yaa ne diyim simdi kimyasal gebeyim hadi hayrlisi..

Cnm cok tuhAfim. Keske iyi yada kötü bir sonuc alsaydim. Kalakaldim. Aglasam yok gulsem olmuyo.. Hayirlisi dyrm ama bunca emek.. 16 yaa ne diyim simdi kimyasal gebeyim hadi hayrlisi..

Sabır arkadasim sabır, baska care yok...

arkadaşlarkantesti sonucumu aldım
adetime 2gün kala 65.37 çıktı inanamıyorum hala sizce nasıl değerim?
sevnmeye bile korkuyorum mucize oldu resmen

arkadaşlarkantesti sonucumu aldım
adetime 2gün kala 65.37 çıktı inanamıyorum hala sizce nasıl değerim?
sevnmeye bile korkuyorum mucize oldu resmen

allahhhhhhhhhhhhhhhh bumudur budur işte sevin canım ya hemde normal hamilelik yaradanım ya tehlike neymiş salla gitsin sevinnnnnn hatta sevinelim anneme eşime kardeşime hepsine söyledim inanç meselesi başka birşey degil bagırıyorum duyuyormusun sesimi 62::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…