Arkadaşlar cumartesi ve bugün USG kontrolüm vardı. Benimkiler 4 tane olmuşlar ama büyüklükleri ve gelişimleri iyi dedi doktorum..Biraz moralim bozuldu az diye ama napalım az olsun benim olsun diyorum artık...
umut hiç üzülme canım önemli olan kaç tanenin dölleneceği vesağlıklı embriyo oluşturacağ4ı. mühim olan bu sonuçta sana 1 tane ya da yaşın müsaitse 2 tane transfer edecekler di mi...
ben seviniyordum çok yumurtam var diye... toplandıktan sonra maalesef sadece 4 tanesi olgun çıkmış onun da 3 tanesi döllenmiş, şimddi haber bekliyoruz embriyo gelişimiyle alakalı. inşaallah iyidir ama ben iki gündür yıkılmışlar sefiller şeklinde evde dolaşıyoru....
sigarayı da bıraktım hırsımı kocamdan çıkarıyorum çok üzüldüm inşaallah embriyolar iyi gelişir de üzüntüm sevince dönüşür... sen de canını sıkma doktorun haklı gerçekten de 12 tane çıkıp da olgun sayısı az olacağına iyi gelişmiş 4 tane daha iyidir... ççok geçmiş olsun şimdiden Allah yardımcımız olsun..
Arkadaşlar 4 tane ile hamile kalan duydunuz mu?
Canım çok sağol desteğin için bizi zaten bizden başka kimse anlamıyor şu günlerde...Sen de moralini bozma, doktorum tek embriyo ile 42 yaşında gebe kalan hastasını örnek verdi. Önemli olan moral unutma, eşin de anlayış gösterir....
selam arkadaşlar kaç gündür sizi takip ediyorum benimde transferimin 6 günü bugün sabah kalktım
bişey beni dürttü ve idrar tahlili yaptım ve 2 çizgiyi gölgede olsa gördüm sorum şu ilaçların etkisi
olurmu sevinimmi üzülimmi bilemedim bana akıl verirmisiniz
inşşş hamişsindir ama idrar tetstine güvenme kandan baktırıncaya kadar birde çatlatma iğnesi yada lukrin vurulduysan o yüzden hcg yükesek çıkar ona bağlıda olabilir ikinci çizgi
Arkadaşlar cumartesi ve bugün USG kontrolüm vardı. Benimkiler 4 tane olmuşlar ama büyüklükleri ve gelişimleri iyi dedi doktorum..Biraz moralim bozuldu az diye ama napalım az olsun benim olsun diyorum artık...
selam yeter bana doktor pregnyl igne verdi 3 günde bir vurulmam için onun etkisi olurmu
anlamadıgım kiminde çıkmış kiminde çıkmamış benim 4.gün embriyosu transfer edildi
Herkese günaydın, bugün sonuc alacaklara hayırlı haerler diliyorum. Nil alp umarım sen de müjdeni verirsin. Benim test gunün de yarın, bilenler bilir, 8.gün kan verdim 0,1 çıktı. Ben de mucize olursa hamileyim derim ancak. Kızlar ben çok araştırdım nette ama düzgün bir cevap bulamadım. Sizce 8.gün degeri 0,1 çıkıp da hamile olma şansı var mı?
Sonucu aldim. Bhcg 16 ... Evet 16 var ama deger cok düşük. Bakicaz yükselmezse kimyasasal gebelik. Ama böle düşük degerler düşükle sonuclaniyrms.. Pek umutlanma dedi
Cnm cok tuhAfim. Keske iyi yada kötü bir sonuc alsaydim. Kalakaldim. Aglasam yok gulsem olmuyo.. Hayirlisi dyrm ama bunca emek.. 16 yaa ne diyim simdi kimyasal gebeyim hadi hayrlisi..
arkadaşlarkantesti sonucumu aldım
adetime 2gün kala 65.37 çıktı inanamıyorum hala sizce nasıl değerim?
sevnmeye bile korkuyorum mucize oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?