transferi olan arkadaşlar aranızda crinone jel kullanan var mı? doktor bana günde 2 tane verdi ama galiba tutunma i.in iğne kullananlar da varmış....
bu arada hamile arkadaşları tebrik ederim,inş.değerleriniz kat kat artar,sağlıkla bebekleriniz kucaklarınıza alırsın,darısı hayırlısıyla tüm bebek isteyenlerin başına inş...
selam, ben de o jelden kullanıyorum, transfer sonrası başladım, ama bana yatarken kullanmamı söylediler, yürüyüş falan yapmıyorum. transferimin 4. ve 6. günleri de koldan iğne yaptılar...
bu arada herkese soruyorum arkadaşlar, cevap verirseniz sevinirim, ben vücudumu patlayacak gibi hissediyorum, bugün transferin 7. günü ve ben sanki hastalanacakmışım hissine kapılıyorum. göğüslerim işlemler başladığından beri şiş ve sanki artık patlayacaklar gibi. ara ara da karnım ve bacaklarım ağırıyor. bunları yaşayanlar var mı? sevgiler diliyorum
öyle deme kyr ben senden umutluyum inşallah yarın sen sevindirirsin bizi öbürgün de ben gerçi ben yarın idrar testi yapıcam bakim ne çıkacak kan testinden bir gün öncesi belli olur artık idrarda diye düşünüyorum bir de benimki 5. gün embriyosuydu çıkması lazım eğer varsa bebek
kızlar selam, bende doktordan geldim, yarın ilk iğneme başlıyorum bende..3 kutu gonal f verdi, 150 ünite yapacakmışım cumada kontrol verdi. estrofem, coraspin, prednol, progeston ve centotide diye birde iğne var ama onları sonra kullanacaksın dediler, bunlar ne için peki? çok heyecanlıyım, neler yapayım sizce bu süre içinde? akıl verin banada..
kızlar yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer gerçekleşiyo
bu süreyi embiryonun kalitesi ve sayısı belirler eğerki az sayıda embiryo varsa 2. gün 3. gün tarnsfer yapılır ama sayı ve kalitesi daha iyi ise 5. gün tarnsferi yapılır
çok teşekkür ederim benim yumoşlar c.tesi toplandı bugün aradılar perşembe günü transfer günü dediler 15 tanesi döllenmiş 11 tane embriyo olmuş o zaman kalitesi iyi çok şükür
arkadaşlar şuanda ellerim titriyor yazamıyorum resmen.ben daha geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı.buay bitincede adetimle 2.tüp bebek için istanbula gidicektim.bugün adet günümdü.eşimle tatildeydik bikaç günlüğüne ve eve gelince biraz önce idrar testi yaptım.sonra bakmayı unuttum aradan zaman geçti bir baktım ikinciçizgi silik çıkmış ama belli baya.sonra hemen ardından ikinciyi yaptım ondada ikinci silik çizgi anında çıktı.inanamadım şimdiben yaa napçağımı şaşırdım...
selam, ben de o jelden kullanıyorum, transfer sonrası başladım, ama bana yatarken kullanmamı söylediler, yürüyüş falan yapmıyorum. transferimin 4. ve 6. günleri de koldan iğne yaptılar...
bu arada herkese soruyorum arkadaşlar, cevap verirseniz sevinirim, ben vücudumu patlayacak gibi hissediyorum, bugün transferin 7. günü ve ben sanki hastalanacakmışım hissine kapılıyorum. göğüslerim işlemler başladığından beri şiş ve sanki artık patlayacaklar gibi. ara ara da karnım ve bacaklarım ağırıyor. bunları yaşayanlar var mı? sevgiler diliyorum
merhaba arkadaşlarrrrrrr
benden de bugün 12 tane yumurta toplandı. sayı az mı acaba nasıl merak ettim:44:
corasprin kan cıvıltıcı estroıfem rahim kalınlaşması progeston da tutunma için aklında olsun bu igneyi vurundugun sürece adet olmazsın yanıltmasın seni bana kimse dememişti
slm bende ankaradanım siz ankara üniversitesindemi tedavi görüyorsunuz
gizcim teşekkürler, peki bunları ne zaman kullanmaya başlayacam? transferden sonra mı? şimdi bana sadece gonal f cumaya kadar 150 ünite yap kontrole gel dedi. yumurta ortalama kaç tane olmalı normali? iğnenin yanında elevit ve folik asitte alıyorum, başka birşey yapmama gerek var mı sence? kızlar kafam çok karışık, siz neler yaptınız iğne sürecinde? cevap verebilirseniz çok sevinirim.
arkadaşım bende gonal f 375 ve lucrin iğne folik asit ve coraspin kullanıyorum kafan karışmasın zaten anlatıyorlar sırayla neler yapacağımızı
ben 2 sefer denedim başarısız oldu 10 yıl ara verdim şimdi yaş 34 olunca 3.tedavimize başladık banada önce lucrin iğne verdiler adetimin 3.günü gittim kan verdim ultrasona girdim akşama arayıp gonal f den ne kadar kullanmam gerektiğini söylediler yarın ine gideceğim yumurta takibi içinevet canım bende bugün başladım. ilaçlarımı aldım, yarın iğneye başlıyorum, adetimin 3 günü yarın. cumaya kadar tek bir iğne kullanıp kontrole gideceğim. sen başladın mı? benim ilk denemem ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum inan..
bana lucrin vermediler, coraspini falanda sonra alacaksın dediler. bende gonal f de 450 IU yazıyor. peki başka yapmam gereken bişey var mı? bir iğne daha var ama onu sonra dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?