2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam, ben de o jelden kullanıyorum, transfer sonrası başladım, ama bana yatarken kullanmamı söylediler, yürüyüş falan yapmıyorum. transferimin 4. ve 6. günleri de koldan iğne yaptılar...
bu arada herkese soruyorum arkadaşlar, cevap verirseniz sevinirim, ben vücudumu patlayacak gibi hissediyorum, bugün transferin 7. günü ve ben sanki hastalanacakmışım hissine kapılıyorum. göğüslerim işlemler başladığından beri şiş ve sanki artık patlayacaklar gibi. ara ara da karnım ve bacaklarım ağırıyor. bunları yaşayanlar var mı? sevgiler diliyorum

canımjelden bende kulandımm ama yatakta sabah kalkmadan jeli boşaltım 5 dk yatıp sonra evin içinde en az 10 dk yürüş yapmamızı önerdi dr yürüken ilacın emilimi fazla olduğu çin daha faydalıymışşş

Ahhh keske olsa ama coook zor;(((

İdrar testi yapma bence, çok yanıltıcı. Pozitif çıkması iyi de, hamile olsan bile negatif çıkma ihtimali yüksek, insan üzülüyor çok, kalmış bir gunün sabır az daha.

corasprin kan cıvıltıcı estroıfem rahim kalınlaşması progeston da tutunma için aklında olsun bu igneyi vurundugun sürece adet olmazsın yanıltmasın seni bana kimse dememişti

kızlar yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer gerçekleşiyo

bu süreyi embiryonun kalitesi ve sayısı belirler eğerki az sayıda embiryo varsa 2. gün 3. gün tarnsfer yapılır ama sayı ve kalitesi daha iyi ise 5. gün tarnsferi yapılır

bu süreyi embiryonun kalitesi ve sayısı belirler eğerki az sayıda embiryo varsa 2. gün 3. gün tarnsfer yapılır ama sayı ve kalitesi daha iyi ise 5. gün tarnsferi yapılır

çok teşekkür ederim benim yumoşlar c.tesi toplandı bugün aradılar perşembe günü transfer günü dediler 15 tanesi döllenmiş 11 tane embriyo olmuş o zaman kalitesi iyi çok şükür

çok teşekkür ederim benim yumoşlar c.tesi toplandı bugün aradılar perşembe günü transfer günü dediler 15 tanesi döllenmiş 11 tane embriyo olmuş o zaman kalitesi iyi çok şükür

evet iyi görünüyolar 5. gün trarnsferi olacak inşşşşş seni anne yapsın inşşş embiryoların

canım bu harika bir haber buğün topiğe girememiştim açtım ve bu haber ya bütün yorgunluğum gitti inan çok sevindimmmmmmmm allahım yardım et hepimizee

merhaba,
doktorum özellikle jelden sonra 15 dk.yürümemi söyledi,ben de jeli yatarak uyguluyorum ama arkasından 15 dk.lık bir yürüyüş yapıyorum,bu şekilde emilimi kolaylaşıyor ve yürüdüğünde jel dışarı da çıkmıyor,çünkü transferimin ilk günü ben de jeli kullandığımda çok yürümekten korktuğum için 10 dk.yatakta olup sonra kalkmıştım ama yürüyüş yapmadım ve jelin geri geldiğini hissettim.Ama yürüdüğünde öyle olmuyor,içine dağılıyor ozaman.
bu söylediğin belirtiler bende de vardı,ben de doktorumu arayıp sormuştum,normal olduğunu söyledi,adet ağrısı tarzında ağrılar ve şişkinlik olabiliyormuş,eğer anormal bir boyuta ulaşır,dayanılmayacak bir hale gelirse yeniden aramamı söylediler ama gerek duymadım sonrasında. Bu arada jeli hala kullanıyorsan eğer o da gaz yapıyor,karın ağrısı ve şişkinlikte bunun da payı var canım..
umarım hepimiz güzel haberler alırız...

merhaba arkadaşlarrrrrrr
benden de bugün 12 tane yumurta toplandı. sayı az mı acaba nasıl merak ettim:44:

merhaba cnm,

12 yumurta sayı olarak çok güzel,hiç de az değil,benden de 8 tane toplanmıştı,sayı ne kadar çok olursa olsun sen de bilirsin ki önemli olan kaliteli olması,inşallah yumurtaların güzel embriylara dönüşür de sonrada göbeğini tekmelerler...

corasprin kan cıvıltıcı estroıfem rahim kalınlaşması progeston da tutunma için aklında olsun bu igneyi vurundugun sürece adet olmazsın yanıltmasın seni bana kimse dememişti

gizcim teşekkürler, peki bunları ne zaman kullanmaya başlayacam? transferden sonra mı? şimdi bana sadece gonal f cumaya kadar 150 ünite yap kontrole gel dedi. yumurta ortalama kaç tane olmalı normali? iğnenin yanında elevit ve folik asitte alıyorum, başka birşey yapmama gerek var mı sence? kızlar kafam çok karışık, siz neler yaptınız iğne sürecinde? cevap verebilirseniz çok sevinirim.

slm bende ankaradanım siz ankara üniversitesindemi tedavi görüyorsunuz

evet canım bende bugün başladım. ilaçlarımı aldım, yarın iğneye başlıyorum, adetimin 3 günü yarın. cumaya kadar tek bir iğne kullanıp kontrole gideceğim. sen başladın mı? benim ilk denemem ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum inan..

arkadaşım bende gonal f 375 ve lucrin iğne folik asit ve coraspin kullanıyorum kafan karışmasın zaten anlatıyorlar sırayla neler yapacağımızı

arkadaşım bende gonal f 375 ve lucrin iğne folik asit ve coraspin kullanıyorum kafan karışmasın zaten anlatıyorlar sırayla neler yapacağımızı

bana lucrin vermediler, coraspini falanda sonra alacaksın dediler. bende gonal f de 450 IU yazıyor. peki başka yapmam gereken bişey var mı? bir iğne daha var ama onu sonra dediler.

ben 2 sefer denedim başarısız oldu 10 yıl ara verdim şimdi yaş 34 olunca 3.tedavimize başladık banada önce lucrin iğne verdiler adetimin 3.günü gittim kan verdim ultrasona girdim akşama arayıp gonal f den ne kadar kullanmam gerektiğini söylediler yarın ine gideceğim yumurta takibi için

bana lucrin vermediler, coraspini falanda sonra alacaksın dediler. bende gonal f de 450 IU yazıyor. peki başka yapmam gereken bişey var mı? bir iğne daha var ama onu sonra dediler.

sizde sorun ne bilmiyorum cnm bizde erkek infertilesi sperm hareketsizliği var sana tüp bebekmi aşılama mı yapacaklar?? evet benim gonal f de 450 yazıyor senin yapman gereken hastaneden ne söylrlerse onu yapman kan ve ultrason durumuna göre gonal f i çoğaltıp yada azaltabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…