canim bende cok duygusalim bende fazla girmedim buraya cunku cok etkiliyor olumsuz arkadaslari gorunce seni uzecek haber bile dinleme ama dikkat et kabiz olma kayisi aksamdan isla sabahlari suyunu ic ve kayisilari ye ki kabiz olma cok kotu oluyor ben ilk gunu bilmedigimden cokk cektim kabizliktan insallah sana tutunurlar kucagina almakyida nasip eder allahim
[/B]İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|Bir dahaki sefere inş:85:
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE
ailhan76|37|||||Bir dahaki sefere in.:85:
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||sonucu hakkinda cevap yazmadi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir sonraki sefere inş:85:
fatmaözkan|temmuz-agustos||2.deneme|memorial ataşehir| 1-2 haftada tedavisine başlıcak
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1.deneme||yumoşları toplanacak
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|27 temmuz test tarihi
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|26 temmuz test tarihi
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| bir dahaki sefere in.:85:
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|26 temmuz test tarihi
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|bir dahaki sefere inş::85:
marali326||Haziran||1.Deneme||23 temmuz test tarihi
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|pazartesi yumoslari toplaniyor
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|23 temmez test tarihi
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|29 temmmuz test tarihi
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |25 temmuz test tarihi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|2 agustos test tarihi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|TRANSFERİNİ BEKLİYOR
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|23 temmuz test tzrihi
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||yumoşları toplanacak
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| reglini bekliyor
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Tedavisi eylüle ertelendi
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|iğnelere başladı
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|2 agustos test tarihi
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
evet cnm ii diilim... değerim 16 çıktı bugün 13. gün.. pek olumlu konuşmadı dr var ama değer çok düşük genelde düşükle sonuçlanıyo dedi.. konu konu geziorum bulamadım bi fikri olan böle bişi yaşyan.... çar. günü bakalım yükselcekmi?? zor.. kasıklarımda batmalar ağrılar var sırtımda...((
cnm üzülme ara ver sende kendine gel bak galiba bnmde sonucum aynı...
günaydın arkadaşlar benim günüm pek aydın olmadı ama yarın kan testi günüm az önce idrar testi yaptım malesef negatifbu 2.denememizdi daha da umudum kalmadı zaten Ankara ya tayinimiz çıkana kadar 2-3 sene düşünmüyorum tedaviyi ne yapalım bizim sınavımızda buymuş bu dünyada
canımmm anlıyorum seni bende senin gibiydim tutmadığını öğrenince sanki dünyanın sonu gelmiş gibi yıkıldım kimseyle görüşüp konuşmak dahi istemedim.sende atlatacaksın bak zaman herşeyin ilacı ben hala burada bunları yazıyorsam umudumu kaybetmemişim demektir.inş..kızzz bizde anne olacağız birgün çok sevdiğimiz eşlerimizi bizde baba yapacağız inanıyorum ben sende inan umudunu yitirme ilk zamanlar doktorla bile konuşmadım telefonda sanki beni kandırmışta olmamış gibi ama sonra ben aradım ne zaman gelelim diye...Allah'ın izniyle ben anne olacağım birgün...hatta biz anne olacağız..olmadi arkadaslar olmadi 23 testim vardi sonuc olumsuz oldu ogrenince yikildim kocacim beni teselli etmekten kendisi icine atti uzuntusunu 1.ci denememiz oluncu biraz umutluyduk biryandan ilklerde olmaz filan diyordum ve malesef olmadi yikildim ve size bile yazamadim suan suan kendime geliyorum ilaclari buraktim 3 gun oldu ama ne aybasi var ne birsey halen goguslerim cok agriyor acaba gogus agrilari ilaclardanmiama simdilik biraz ara vermek istiyoruz cunku esim micro tese oldugu iicn biraz ara vermemiz iyi olur cunku yeniden micro tese ameliyati olmasi lazimm
girme zaten tatlımm.aslında bende girmek istemiyorum ama bir bakıyorum hoppp bilgisayar başındayım merak ediyorum güzel haber varmı diye..ama blinç altına o kadar yerleşmiş ki..rüyamda bile tüpbebekle uğraşıyorum.Ayşegül sen yapma bari.kötü etkiliyor.ayyy böyle bişey olurmu yaaa.negatif sonuçtan sonra hemen hemen her gece rüyamda ya biri hamile ya ben tedavideyim ya hamileyim birde ikinciye başlayacağım önümüzdeki ay bu psikolojiyle nasıl olacaksa.bence girme hayatım sende.otur evinde hatta güzel güzel sürükleyici kitaplar al onları bitirmeye çalış kafan meşgul olsun biraz.yaa, bu işler çok zor işler, psikolojisiyle başa çıkmak ayrı dert olsa ayrı dert olmasa ayrı dert... olsa korkuyor insan ya düşük olursa ya kese gelişecek mi ya kalp atıcak mı derken...
olmadı mı yıkım çok büyük
ben bir karar verdim az önce... olmadığını duyunca marali'ye üzüldüm çok üzüldüm hem de... olanlara sevindiğimden fazla yani öyle diyimm
ben yarından sora sonucu alana kadar girmiycem galiba. tutcam kendimi napıyım...
neyse çok geçmiş olsun. inşaallah hayırlı güzel haberler alırsın. gece duamda "cazii " diye de söliycem.. ayrıca adını geçircem inşaallah... olmazsa da sakin olmaya çalış vakti saati dolmadı diye düşün napalım. sen elinden geleni yapıyosun sonuçta gerisi Allah'ın dediği olur diye yorumlanacak bir şey...
haydiii hayırlı olsun.hoşgeldin aramıza.senide eli pardon göbeği dolu olarak gönderelim buradan inş.evet bugun basladım cumaya randevu verdiler neler olacak hiçbi bilgim yok bekliyorum sadece:)
yaaa kızacam ama sanada akıllı olsana soyadın gibi basbas bağırıyoruz demi burda erkenden idrar testi yapmayın diye.moralman çöktün işte.inş yarın güzel haberle geleceksingünaydın arkadaşlar benim günüm pek aydın olmadı ama yarın kan testi günüm az önce idrar testi yaptım malesef negatifbu 2.denememizdi daha da umudum kalmadı zaten Ankara ya tayinimiz çıkana kadar 2-3 sene düşünmüyorum tedaviyi ne yapalım bizim sınavımızda buymuş bu dünyada
duam seninle canımm ümitvar olmak gerekiyor zaten rabbim öyle istiyor biz istediğni yapınca O'da yapacak emin ol.güzel haberlerle bekliyoruz senide.Gunaydinnnnn, yolun sonuna geldim. 8.gün 0 çıkan degerim mucize olur da yükselir mı diye gidiyorum kan vermeye. Olmadıgını söylese de önceki testim umut dunyası, insan vazgeçemiyor. Herkes icin dualarım... Mevlam kimseyi bu aciyla sinamasin... İsteyen herkesi tez zamanda evladına kavuştursun...
A.akıllı saka dımı bu??? İdrarda çıkmaz niye uzuyorsun kendini. Askolsun sana yaaa, bu kadar yazılıyor idrarda çıkanlar ektrem. Yapma uzme kendini, çok istiyorsan git kan ver ama idrarla bosa üzülürsün...
Gunaydinnnnn, yolun sonuna geldim. 8.gün 0 çıkan degerim mucize olur da yükselir mı diye gidiyorum kan vermeye. Olmadıgını söylese de önceki testim umut dunyası, insan vazgeçemiyor. Herkes icin dualarım... Mevlam kimseyi bu aciyla sinamasin... İsteyen herkesi tez zamanda evladına kavuştursun...
merhaba arkadaslar...
uzun zamandır sıteye gırmıyorum....
hamile arkadasları tebrik ediyorum.hayırla kucaklarına alırlar insallah bebeklerini...
lıste bozulmasın dıye gırdım sımdı...
29 yasındayım...tedavim ertelendi..kist dolayısıyla...ne zaman tekrar gıdecegımı bılemıyorum...
hepımızın hakkına hayırlısı olsun....
yazılanları okuyunca psıkolojısı bozulan arkadaslara tavsiyem...eger ıyı hıssetmıyosanız lutfen sıteye gırmeyın...burda olmak bazılarının kendılerını daha ıyı hıssetmesını saglıyorken benım
gibi bazılarını da daha karamsar bir hale getirebiliyor...
Allah hepimizin yardımcısı olsun....
merhaba cnm,
12 yumurta sayı olarak çok güzel,hiç de az değil,benden de 8 tane toplanmıştı,sayı ne kadar çok olursa olsun sen de bilirsin ki önemli olan kaliteli olması,inşallah yumurtaların güzel embriylara dönüşür de sonrada göbeğini tekmelerler...
kizlar beniengellemisler sabahtan beridir giremedim kulube vaalla sizden uzak kaldim canim acidi valla haberlerinizi aldim nil alp keendiliginden gebe kalmis kimisi transfer bekliyo
kimisi betasini ogrenmis ama insllah her seyin en guseli bizi bekliyo...
benimki 5.gün transfer edilecek canım
benimde 5.gün transferim olcak. o da yarın. bakalım neler olcak? inşallah herşey yolunda olur her ikimiz içinde
bugün toplamam vardı 12taneymiş:)
olmadi arkadaslar olmadi 23 testim vardi sonuc olumsuz oldu ogrenince yikildim kocacim beni teselli etmekten kendisi icine atti uzuntusunu 1.ci denememiz oluncu biraz umutluyduk biryandan ilklerde olmaz filan diyordum ve malesef olmadi yikildim ve size bile yazamadim suan suan kendime geliyorum ilaclari buraktim 3 gun oldu ama ne aybasi var ne birsey halen goguslerim cok agriyor acaba gogus agrilari ilaclardanmiama simdilik biraz ara vermek istiyoruz cunku esim micro tese oldugu iicn biraz ara vermemiz iyi olur cunku yeniden micro tese ameliyati olmasi lazimm
evet cnm ii diilim... değerim 16 çıktı bugün 13. gün.. pek olumlu konuşmadı dr var ama değer çok düşük genelde düşükle sonuçlanıyo dedi.. konu konu geziorum bulamadım bi fikri olan böle bişi yaşyan.... çar. günü bakalım yükselcekmi?? zor.. kasıklarımda batmalar ağrılar var sırtımda...((
cnm üzülme ara ver sende kendine gel bak galiba bnmde sonucum aynı...
günaydın arkadaşlar benim günüm pek aydın olmadı ama yarın kan testi günüm az önce idrar testi yaptım malesef negatifbu 2.denememizdi daha da umudum kalmadı zaten Ankara ya tayinimiz çıkana kadar 2-3 sene düşünmüyorum tedaviyi ne yapalım bizim sınavımızda buymuş bu dünyada
Dün toplamam vardı 12tane varmış.az önce labrotuardan aradılar.12tanenin 10tanesi olgunmuş şu an 3tane embriyo oluşmuş diğerleride önümüzdeki günlerde oluşabilir ,her sabah sizi aricaz dediler.olur mu hakkaten acaba benim ilk o yüzden pek bilgim yok.beni bilgilendirirseniz sevinirim.
ayyyyy dün benimde 12 tane yumurtam toplandı. meraktan çıldırcam şimdi :18: :18: şimdilik 3 tane embriyo olması bile çok güzel bence değil mi
olmadi arkadaslar olmadi 23 testim vardi sonuc olumsuz oldu ogrenince yikildim kocacim beni teselli etmekten kendisi icine atti uzuntusunu 1.ci denememiz oluncu biraz umutluyduk biryandan ilklerde olmaz filan diyordum ve malesef olmadi yikildim ve size bile yazamadim suan suan kendime geliyorum ilaclari buraktim 3 gun oldu ama ne aybasi var ne birsey halen goguslerim cok agriyor acaba gogus agrilari ilaclardanmiama simdilik biraz ara vermek istiyoruz cunku esim micro tese oldugu iicn biraz ara vermemiz iyi olur cunku yeniden micro tese ameliyati olmasi lazimm
canım iyimi kötü mü bilmiyorum hiç:) önümüzdeki günlerde anlicaz sanırım.haberdar edersin sende durumundan beni:)[/QUO
arkadaşlar burda sürekli söylüyoruz ama sonuç aynı bakıyorumda ya 12miş 30 muş bu önemli dedgil önemli olması 1 tane olsun döllensin ve kaliteli olsun o yüzden lütfen herşeyi oluruna bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?