2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bnm bir çocuğum var ççok şükür binlerce şükür hep sölüyorum hemde normal oldu sora hastalandım)... inş. rabbim herkese 1 kerede olsa bu duyguyu yaşatır.. bnm gibi tekrar tatmak şsteyenlerede acır rabbimde yüzümüze güler inş..

sağol marali, tavsiyene uymak için çabalıyorum dopalak şurubu verdiler şimdi onu içiyorum en korktuğum şey kabızlık ama dopalak da iyi bir şey değil çünkü hiç doğal hissetmiyorum resmen müshil gibi af edersin...

diğer bir konu da crinone jel gaz yapıyor maalesef. zaten olursa mucize olacak benim kadar gaydırıguppak hareketli bi insanın tutunması cidden mucize.. olumlu düşüneyim diyorum ama bir yandan da kendimi hazırlamaya çalışıyorum işte inşaallah diyorum. Allah'ın dediği olur, Rabbim yiyecek ekmeği varsa bir şekilde kucağıma verecek diyorum... diyorim da diyorum...

güzel iyi haberler paylaşırız inşaallah birbirimizle sen de özo da cazii de albilda da adını hatırlayamadıım işte kevsernesibe... birçok insanı Allah'a emanet olun inşaallah. güzel haberlerde buluşalım inşaallah..

merhaba arkadaslar...
uzun zamandır sıteye gırmıyorum....
hamile arkadasları tebrik ediyorum.hayırla kucaklarına alırlar insallah bebeklerini...
lıste bozulmasın dıye gırdım sımdı...
29 yasındayım...tedavim ertelendi..kist dolayısıyla...ne zaman tekrar gıdecegımı bılemıyorum...
hepımızın hakkına hayırlısı olsun....
yazılanları okuyunca psıkolojısı bozulan arkadaslara tavsiyem...eger ıyı hıssetmıyosanız lutfen sıteye gırmeyın...burda olmak bazılarının kendılerını daha ıyı hıssetmesını saglıyorken benım
gibi bazılarını da daha karamsar bir hale getirebiliyor...
Allah hepimizin yardımcısı olsun....

once hakkına hayırlısı olsun....
surpsızlere acık olmak lazım....
gecen tup bebegımde
12. gun degerim 7. ......
14.gunl 14....
16. gun 30...
dıye gıttı...yani duzenli ama dusuk seyredıyordu...sonunda dıs gebelık oldu falan...
ama dusuk seyredıpte nomal gebelık yasayan bır arkadasım da var..pozıtıf dusunce gucu....
benım sana soylemek ıstedıgım degerler duzene bınene kadar yalnız kalma cunku Allah korusun dıs gebelık falansa anı bayılmalar oluyo...
once senın saglıgın onemlı olan...
dıs gebelık teshısı konduktan sonra tutması ıcın ettıgım duanın ıkı katını dusmesı ıcın ettım :)ne tuhaf bisıy demi...
Sonunda kabul oldu bınde bır ıhtımal olan dıs gebelıkte dusme ıhtımalı gerceklestı amelıyat olmadan kurtuldum....tabı yıne de tupe zarar vermıs oldu :)sonunda da kendımızle dalga gecıp gulumsemeyi ogrendik :)
herkesten ve herseyden once ben.....benim moralim ve saglıgım.......:)

günaydın arkadaşlar benim günüm pek aydın olmadı ama yarın kan testi günüm az önce idrar testi yaptım malesef negatif bu 2.denememizdi daha da umudum kalmadı zaten Ankara ya tayinimiz çıkana kadar 2-3 sene düşünmüyorum tedaviyi ne yapalım bizim sınavımızda buymuş bu dünyada

A.akıllı saka dımı bu??? İdrarda çıkmaz niye uzuyorsun kendini. Askolsun sana yaaa, bu kadar yazılıyor idrarda çıkanlar ektrem. Yapma uzme kendini, çok istiyorsan git kan ver ama idrarla bosa üzülürsün...

Gunaydinnnnn, yolun sonuna geldim. 8.gün 0 çıkan degerim mucize olur da yükselir mı diye gidiyorum kan vermeye. Olmadıgını söylese de önceki testim umut dunyası, insan vazgeçemiyor. Herkes icin dualarım... Mevlam kimseyi bu aciyla sinamasin... İsteyen herkesi tez zamanda evladına kavuştursun...

canımmm anlıyorum seni bende senin gibiydim tutmadığını öğrenince sanki dünyanın sonu gelmiş gibi yıkıldım kimseyle görüşüp konuşmak dahi istemedim.sende atlatacaksın bak zaman herşeyin ilacı ben hala burada bunları yazıyorsam umudumu kaybetmemişim demektir.inş..kızzz bizde anne olacağız birgün çok sevdiğimiz eşlerimizi bizde baba yapacağız inanıyorum ben sende inan umudunu yitirme ilk zamanlar doktorla bile konuşmadım telefonda sanki beni kandırmışta olmamış gibi ama sonra ben aradım ne zaman gelelim diye...Allah'ın izniyle ben anne olacağım birgün...hatta biz anne olacağız..

girme zaten tatlımm.aslında bende girmek istemiyorum ama bir bakıyorum hoppp bilgisayar başındayım merak ediyorum güzel haber varmı diye..ama blinç altına o kadar yerleşmiş ki..rüyamda bile tüpbebekle uğraşıyorum.Ayşegül sen yapma bari.kötü etkiliyor.ayyy böyle bişey olurmu yaaa.negatif sonuçtan sonra hemen hemen her gece rüyamda ya biri hamile ya ben tedavideyim ya hamileyim birde ikinciye başlayacağım önümüzdeki ay bu psikolojiyle nasıl olacaksa.bence girme hayatım sende.otur evinde hatta güzel güzel sürükleyici kitaplar al onları bitirmeye çalış kafan meşgul olsun biraz.

evet bugun basladım cumaya randevu verdiler neler olacak hiçbi bilgim yok bekliyorum sadece:)
haydiii hayırlı olsun.hoşgeldin aramıza.senide eli pardon göbeği dolu olarak gönderelim buradan inş.

yaaa kızacam ama sanada akıllı olsana soyadın gibi basbas bağırıyoruz demi burda erkenden idrar testi yapmayın diye.moralman çöktün işte.inş yarın güzel haberle geleceksin

duam seninle canımm ümitvar olmak gerekiyor zaten rabbim öyle istiyor biz istediğni yapınca O'da yapacak emin ol.güzel haberlerle bekliyoruz senide.

ama benim emriyom 5. gün emriyosuydu olsa mutlaka çıkardı eşime söylemedim şimdi üzülmesin diye yarın beraber kan veririz artık

inşallah seninki pozitif olurda şu üzüntümü unutturur bana

günaydın
umarım herşey güzel olur. olumlu sonuçlar almanız dileğiyle

merhaba, geçmiş olsun diliyorum size... umarım en kısa zamanda istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız... moralinizi bozmayın.sevgiler

evet canım çok sağol umarım kalitelidir ve benim pıtırcıklarla kocamın pıtırcığı dün akşam buluşmuşlardır. haber bekliyorum

naptın ki ne

benimki 5.gün transfer edilecek canım

hayırlı olsun canım ne güzel inşallah bebeğine kavuşursun

benimde 5.gün transferim olcak. o da yarın. bakalım neler olcak? inşallah herşey yolunda olur her ikimiz içinde

inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur

bugün toplamam vardı 12taneymiş:)

benimde dün vardı benden de 12 tane toplamışlar

çok üzüldüm canım. Allah'ım olacağı günü yazmıştır alnımıza. yada olmayacağını. ne yazık ki biz bilemiyoruz. ne diyeyim. Allahım yardım etsin hepimize...

umarım canım değerlerin yükselir

ama idrar testi için çok erken. henüz çıkmaz. kan testi doğru çıkar.

cazii kullanıcısından alıntı
evet cnm ii diilim... değerim 16 çıktı bugün 13. gün.. pek olumlu konuşmadı dr var ama değer çok düşük genelde düşükle sonuçlanıyo dedi.. konu konu geziorum bulamadım bi fikri olan böle bişi yaşyan.... çar. günü bakalım yükselcekmi?? zor.. kasıklarımda batmalar ağrılar var sırtımda... ((

cazi benim değerlerimde senin ki gibi başladı 12. gün 17 14.gün 30 16.gün 73 çıktı ilk gün sevinemedim düşük diye umudum yoktu kendimi olmadığına alıştırmaya başlamıştım bana eşim moral veriyodu yükselicek sabret diye insanın ikilemde kalması çok zormuş biide bunu tatdık umutlanamadım ya düşerse diye tamamende ümitsiz olmadım ya varsa diye
yrn yine hcg olucak bakalım doğacak nasibi varsa olur.inş. yükselir değerlerin Allah yardımcımız olsun

Dün toplamam vardı 12tane varmış.az önce labrotuardan aradılar.12tanenin 10tanesi olgunmuş şu an 3tane embriyo oluşmuş diğerleride önümüzdeki günlerde oluşabilir ,her sabah sizi aricaz dediler.olur mu hakkaten acaba benim ilk o yüzden pek bilgim yok.beni bilgilendirirseniz sevinirim.

ayyyyy dün benimde 12 tane yumurtam toplandı. meraktan çıldırcam şimdi :18: :18: şimdilik 3 tane embriyo olması bile çok güzel bence değil mi

canım merak etme 1 haftaya kadar adet olursun ilaçları bırakınca demişlerdi bana ilk denememde. ben de 5 gün sonra falan olmuştum. biz 3 ay ara vermiştik. bizim dondurulmuşlarımız vardı ama. kendini topla ve eşine destek ol bence. onun için de zor olacak.ikiniz de hazır olduğunuzda 2. ye deneyin.

benimde 4 tanesi döllenmiş 12 adetten onların kalitesi hakkında da transfer günü konuşabiliriz diyor. transfer günü bunun için çok geç değil mi arkadaşlar? ne zaman konuşacak transfer esnasında mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…