2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

iki defa atmışım aynı mesajı pardon.
anestezi oldunuzmu transferde? çok can yanıyormu

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar benım ayın 18 bır adet yumurta aldılar ve 1 gun ara verdıkten sonra transfer gerceklestı bu emrıyo ve yumurtanın kalıtesız anlamına mı gelıyor acaba aslında transfer sonrasında doktorum yumurtanın cok kalıtelı oldugunu buyuk ıhtımalle hamıle kalacaksın gıbılerıne pozıtıf konustu buradakılerı okuduktan sonra kafam karıstı acıkcaıs bıraz...

iki defa atmışım aynı mesajı pardon.
anestezi oldunuzmu transferde? çok can yanıyormu

canım transferde anestezi vermiyorlar.ama çok bir acı hissetmiyosun,yani normal jinekolojik muayenede nekadar hissediosan okadar.ultrasonda pıtırcığının sana verilişini görüosun,en güzel tarafı da bu...

yok canım hiç bu şekilde düşünüp canını sıkma,doktorlar nezaman embriyonun tutma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünürse ozaman transfer ediorlar,yani transferin erken oldu die illaki embriyom kalitesiz demek değil,embriyonun transfer için yeterli gelişime ulaşmış olması yeterli ki demekki seninki de o şekildeydi.

canım geçmiş olsun. bir tek şey söyleyiyim hakkında hayırlısı ama içime senin bebişin olacak gibi doğdu hiç tanımıyorum , etmiyorum... hatta ismine de ilk kez denk geldim bu sayfada.

dilerim gönlüne göre olur. ben yumoş toplanmasından sonra çok üzgündüm. bana doktorum 12 yumurta topladığı 20 li yaşlarında bir hastasında gebelik oluşmadığını dondurulmuşlara yöneldiklerini aynı gün tek embriyo transferi ile 42 yaşında bir hastasının ise gebe olduğunu söyledi... her şey kısmet nasip hayırlısı olsun hakkımızda. hiç kafana takma...

görelim mevla neyler, neylerse hayır eyler...

iyi dileklerınız ıcın tesekkur edelım arakdaslar bugun 5 gun bıttı beklıyoz bakalım herkes ıcın hayırlısı dıyelım...

canim cok sevindim insallah kucagina almayida nasip eder allahim ama ben bir seyi anlamadim sen tup bebek olayinda tutmadigi ogrenince aybasi olup kendiligindenmi hamile kaldin yoksa senin gebeligin kan testindemi cikmadida sen aybasini beklerken hamile oldugunumu ogrendin cunku bende dr gitim tutmamis tup bebek suanda aybasimi bekliyorum ama halenn olmadim 3 gun oldu ama benimki ilaclari buraktim vucut kendine anca gelir diye dusunuyorum

kimse yok muu azcık dertleşelim yavv... hiç kimse yok ortalıkta.... zaten sklyrm.. (

arkadaş tüp bebek tutmayınca başka tedaviye hazırlanırken öğrendi hamiş olduğunu hayırlısıyla allah tamamıına erdirr inş.. kısmet işi bu işler... senin değerin kaçıncı gün kaç çıkmıştı cnm..

cazi hayırdır değerlerin kaç çıktı, endişeli gördüm seni? hayırlısı olsun gerçi...

olmadi arkadaslar olmadi 23 testim vardi sonuc olumsuz oldu ogrenince yikildim kocacim beni teselli etmekten kendisi icine atti uzuntusunu 1.ci denememiz oluncu biraz umutluyduk biryandan ilklerde olmaz filan diyordum ve malesef olmadi yikildim ve size bile yazamadim suan suan kendime geliyorum ilaclari buraktim 3 gun oldu ama ne aybasi var ne birsey halen goguslerim cok agriyor acaba gogus agrilari ilaclardanmiama simdilik biraz ara vermek istiyoruz cunku esim micro tese oldugu iicn biraz ara vermemiz iyi olur cunku yeniden micro tese ameliyati olmasi lazimm

Allah sabır versin ne diyim.. inşaallah bir dahaki sefere canım...

çok üzüldüm ve sanırım ben aşırı da duygusal bir insanım o yüzden yarınki transferimden sonra buraya girmesem daha iyi olacak ben de senin kadar üzüldüm çünkü herkesle beraber üzülüyorum seviniyorum da gerçi...

çok buruldu içim... hayırlısı olsun da diyemiyor insan böyle bir durumda ya da abes kaçıyor ama en doğrusu da bu aslında... hayırlısı olsun. Rabb'im dayanma gücü versin.

canim ben amerikada yaptiriyorum burda 14 gun kan testine gittim ve sonucda olmadi tutmamis dediler ilaclari burakmami soylediler burda degerler filan demiyorlar ve ilaclari burakali 3 gun oldu gogus agrilartim halen var acaba diyorum kanda hatami var yoksa hamilemiyim diye hecmiyor deyil ama kendimi kandiriyorum tabi boyle esim idrar testlerinden alip yapalim ne kayit edecegiz diyor ama ben cesaret edemiyorum yine cok cok uzulecegim simdi biraz kendime geldim idrar testinde belki cikar diye beklemek isdemiyorum kendi haline buraktim aybasi gelirse gelir bakalim

cazi hayırdır değerlerin kaç çıktı, endişeli gördüm seni? hayırlısı olsun gerçi...

evet cnm ii diilim... değerim 16 çıktı bugün 13. gün.. pek olumlu konuşmadı dr var ama değer çok düşük genelde düşükle sonuçlanıyo dedi.. konu konu geziorum bulamadım bi fikri olan böle bişi yaşyan.... çar. günü bakalım yükselcekmi?? zor.. kasıklarımda batmalar ağrılar var sırtımda... ((

cnm üzülme ara ver sende kendine gel bak galiba bnmde sonucum aynı...

canim bende cok duygusalim bende fazla girmedim buraya cunku cok etkiliyor olumsuz arkadaslari gorunce seni uzecek haber bile dinleme ama dikkat et kabiz olma kayisi aksamdan isla sabahlari suyunu ic ve kayisilari ye ki kabiz olma cok kotu oluyor ben ilk gunu bilmedigimden cokk cektim kabizliktan insallah sana tutunurlar kucagina almakyida nasip eder allahim

yaa, bu işler çok zor işler, psikolojisiyle başa çıkmak ayrı dert olsa ayrı dert olmasa ayrı dert... olsa korkuyor insan ya düşük olursa ya kese gelişecek mi ya kalp atıcak mı derken...

olmadı mı yıkım çok büyük

ben bir karar verdim az önce... olmadığını duyunca marali'ye üzüldüm çok üzüldüm hem de... olanlara sevindiğimden fazla yani öyle diyimm

ben yarından sora sonucu alana kadar girmiycem galiba. tutcam kendimi napıyım...

neyse çok geçmiş olsun. inşaallah hayırlı güzel haberler alırsın. gece duamda "cazii " diye de söliycem.. ayrıca adını geçircem inşaallah... olmazsa da sakin olmaya çalış vakti saati dolmadı diye düşün napalım. sen elinden geleni yapıyosun sonuçta gerisi Allah'ın dediği olur diye yorumlanacak bir şey...

help hayırlısı olur inş.. sağlıkla sıhatle tutunur sana bebişlerin.. nasip işi bunlar.. ama ben çok yoruldum yaa.... kendimi hiç iyi hisetmiyorum... olumlu yada olumsuz napim net bi sonuç alsam böle var yok gibi daha fena..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…